Vedet silmissä, henkitorvi tulessa tässä kirjoittelen. Lue eteenpäin, niin tiedät miksi.
Ainekset:
pari litraa vettä
2 purkkia tonnikalaa, paloina öljyssä
chilitomaattimurskapurkki
muutama habanero
muutama starfish
suolat ja pippurit
Leikkele chilit pieniksi ja välttele hieman siemeniä, jolloin keitosta ei tule niin herkästi kitkerää. Heivaa chilinpalaset ensimmäiseksi kiehuvaan veteen, perään yksi tonnikalapurkki kokonaisuudessaan ja toinen, josta kaadat enimmät öljyt pois. Kaveriksi näiden jälkeen tomaattimurska, suolat ja pippurit. Anna kiehua vartti ja tarkista suola; säädä tarpeen mukaan.
Vajaan tunnin keittelyn jälkeen alkaa kokonaisuus olemaan suht. mukavan tuntuista. No, eiku lautaselle ja ääntä kohden. Tulisuusaste jäi sellaiseksi semivahvaksi, eli ei vaadi ruokajuomaa kaverikseen, kun sisältää sellaisenaan jo paljon nestettä.
Sitten laitat Simpsonit pyörimään DVD:ltä kun ryhdyt syömään kolmatta lautasellista keittoa ja kiskaiset kiireessä, naurunpurskahduksen ja suun palamisen yhteisefektistä johtuen vajaan suullisen tätä linnunmaitoa henkeen.
EI.....OO.........JÄRKEE.
Ehkä karmein tunne koskaan. Tulikuumaa, _tulista_ keittoa henkitorvi pullollaan. Mieluummin leikkaisin toisen palleistani irti kuin tekisin tuon tempun uudestaan. Alle 100 000 eurolla ei puhettakaan.
Nyt varttitunti tuon tapahtuman jälkeen alkaa elämä voittamaan ja viestin kirjoittamisen aikana ovat silmätkin kuivuneet. Napsin samalla tuossa yhden viilin viilentämään kurkkua lämpötilamielessä ja siitä taisi olla ainakin jonkinlaista, vähintäänkin henkistä, etua.
Jatkanpas syömistä.. -->
-Sale
Ainekset:
pari litraa vettä
2 purkkia tonnikalaa, paloina öljyssä
chilitomaattimurskapurkki
muutama habanero
muutama starfish
suolat ja pippurit
Leikkele chilit pieniksi ja välttele hieman siemeniä, jolloin keitosta ei tule niin herkästi kitkerää. Heivaa chilinpalaset ensimmäiseksi kiehuvaan veteen, perään yksi tonnikalapurkki kokonaisuudessaan ja toinen, josta kaadat enimmät öljyt pois. Kaveriksi näiden jälkeen tomaattimurska, suolat ja pippurit. Anna kiehua vartti ja tarkista suola; säädä tarpeen mukaan.
Vajaan tunnin keittelyn jälkeen alkaa kokonaisuus olemaan suht. mukavan tuntuista. No, eiku lautaselle ja ääntä kohden. Tulisuusaste jäi sellaiseksi semivahvaksi, eli ei vaadi ruokajuomaa kaverikseen, kun sisältää sellaisenaan jo paljon nestettä.
Sitten laitat Simpsonit pyörimään DVD:ltä kun ryhdyt syömään kolmatta lautasellista keittoa ja kiskaiset kiireessä, naurunpurskahduksen ja suun palamisen yhteisefektistä johtuen vajaan suullisen tätä linnunmaitoa henkeen.
EI.....OO.........JÄRKEE.
Ehkä karmein tunne koskaan. Tulikuumaa, _tulista_ keittoa henkitorvi pullollaan. Mieluummin leikkaisin toisen palleistani irti kuin tekisin tuon tempun uudestaan. Alle 100 000 eurolla ei puhettakaan.
Nyt varttitunti tuon tapahtuman jälkeen alkaa elämä voittamaan ja viestin kirjoittamisen aikana ovat silmätkin kuivuneet. Napsin samalla tuossa yhden viilin viilentämään kurkkua lämpötilamielessä ja siitä taisi olla ainakin jonkinlaista, vähintäänkin henkistä, etua.
Jatkanpas syömistä.. -->
-Sale