toukokuu 13, 2024, 22:15:43 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Tarvetta chilipikaruokaketjulle?

Aloittaja Aji Inferno, toukokuu 04, 2010, 18:40:23 ip

« edellinen - seuraava »

Miten kokisit oikeasti tulista, monenlaista ruokaa tarjoavan uuden toimijan?

No, perkule, jo olisi aikakin! Olisin kanta-asiakas!
43 (26.1%)
Jos ruoka hyvää, kävisin varmasti ainakin viikoittain!
65 (39.4%)
Testaisin kyllä.
46 (27.9%)
Saattaisin ehkä kokeillakin, mutta jos haluan tulista, teen itse tms.
8 (4.8%)
Eipä silleen kiinnosta, ei...
3 (1.8%)

Äänestäjiä yhteensä: 155

Tomppa

Lahdessa sain hansa grillistä kyllä todella tulista kebabbia,  muualta en ole ikinä saanut näin loistavaa!!

Elikkä pyysin koko kaukalon täyteen lihaa (maksoi 9€)  ja sanoin että saisinko supertulista, ja myyjä oli aasialainen mies sanoi että joo onnistuu(hymyillen)  ja kysyi sitten ennen salaisen kastikkeen laittoa että syötkö varmasti sillä tämä on tulista..

!!Tulista kyllä!! ja mahtavan makuista kastiketta lihasiivuilla.. jos käytte lahdessa niin suosittelen!!   


Mutta vastaan kysymykseen että kyllä tänne tarvitaan ketju joka myy OIKEASTI tulista!!

   

Tepi

Kyllähän tuollainen olisi unelmien täyttymys. Ainoa miinus on vain tämä Suomen maantiede...vaikka sellainen perustettaisiinkin niin epäilen sen sijoittuvan 500 kilsaa lähemmäs omasta asuinpaikastani.

Tulisen ruuan saannin ravintolasta olen itse ratkaissut sillä, että olen vuosien saatossa "kouluttanut" paikallisen Vietnamilaisen ravintolan kokin käyttämään chiliä muutonkin kun koristeena...sekä oman jälkikasvuni pitämään Vietnamilaista ruokaa parempana kuin Hesen hampurilaista  8).
http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.

hessi

hm.... pikaruoka ketjusta en tiedä,
mutta hyvä ruokapaikka jossa olisi todellisia makunautintoja, jotka tehty chilillä,
ja mielummin tuoreella tai savujauheilla maustettua, ei pelkkää "habasooseilla" pilattua,
vaan kunnon eri chilimakuja,
esim...
Lemon dropilla hunnutettua ahvenfilettä, chiliperunamuusilla...
tulista lihapataa rocotolla...
nagasuklaa kakkua/ turbo pube mandariinihillo täytteellä...

namia....

tai kuinka usein poikkeaisin pieneen kahvilaan,
jossa saisi ihanaa savupororocoto piirakkaa, täytettyjä chilisämpylöitä, makeita yllätyksiä :)

vai onko nämä vaan näitä meidän kotikeittiö herkkuja?

vappuna käväisin syömässä jotain katkarapu kana mango nuudeli wokkia, siihen kun lisäsin omasta kolmiolääkepurkista hiukan savu championia antamaan makua ja savu nagaa antamaan tulisuutta, niin
avot oli tuokin ruoka jo syötävän hyvää :)



eli minä kaipaisin makuhermoja kutkuttavaa hyvää ruokaa, jossa maistuu kaikki raaka-aineet ,
EI VAIN CHILIKASTIKKEET !

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

Tomppa

Joo  olen samaa mieltä hessin kanssa!!

Kyllä ruoassa pitää makuja olla, ei siitä tule mitään että pyöritetään  joku pihvi 100% kapsiini jauhossa!! ja myydään "tulisena"

Makuja kyllä mutta tulista...   

Pelkään että tämä on liian vaativa tehtävä monelle ravintolalle..  jokainen osaa laittaa blairin soosia litran ruokaan (sitä ei syö naapurin koira/kissa/kultakalat/ yms.....

mutta kuka osaa käyttää vaikka 5 eri chiliyhdistelmän makuja ja laittaa hillitysti niitä?  siihen vielä esim kalaa mikä imee herkästi mausteet itseensä :D

Niin...   taitaa jäädä vain haaveeksi...   

Neutroni

Lainaus käyttäjältä: Tomppa - toukokuu 10, 2010, 00:11:09 ap
Joo  olen samaa mieltä hessin kanssa!!

Kyllä ruoassa pitää makuja olla, ei siitä tule mitään että pyöritetään  joku pihvi 100% kapsiini jauhossa!! ja myydään "tulisena"

Makuja kyllä mutta tulista...   

Pelkään että tämä on liian vaativa tehtävä monelle ravintolalle..  jokainen osaa laittaa blairin soosia litran ruokaan (sitä ei syö naapurin koira/kissa/kultakalat/ yms.....


Paremmalta ravintolalta on iso riski erikoistua chiliin, koska chilinistit kuitenkin ovat pieni vähemmistö ja suurin osa heistä tuntuu olevan nuorempaa porukkaa, jolle kunnon ruokaravintolassa käynti on taloudellisestikin sen verran iso sijoitus, että käynnit jäävät harvinaisiksi. Suurin osa ihmsistä kuitenkin kuvittelee, että chili "pilaa ruuan maut", ja kun he siihen tosissaan uskovat, eivät ymmärrä yrittääkään maistaa ruuan makuja. Halpa pikamättöpaikka voisi olla helpompi saada taloudellisesti tuottavaksi. Siinäkin varmaan helpoin vaihtoehto on, että tungetaan niille muutamalle hullulle, jotka haluavat chilejä maistella, muutama rukalusikallinen supervahvaa kastiketta alemman keskitason rasvasuolamättöön.

Mutta jos joku kunnon ravintolan perustaa Itä-Uudellemaalle, käyn kyllä silloin tällöin. Pääkaupunkiseudullakin voin joskus piipahtaa.

st8

Unkarilainen kerto että niillä on (Budapestissä ilmeisesti) paprikaravintola (unkarissa sanotaan chilejä paprikoiksi). En kuitenkaan viime kerralla ehtinyt käyä ku jossain leivosravintolassa.  ::)

papereeka88

Tuo gluteiinittomuus vois olla ihan myynti valtti...valitettavasti suomessa ei ammatikseenkaan ruokaa tekevät (näin ainakin tuntuu) ymmärrä mitä koko asia tarkoittaa...sanoisitko kala allerkikolle,että siinä on vähän kalaa,herkät voivat saada oireita tai pähkinä allerkikolle,että kyllä siinä on pähkinää,mutta kun se paistetaan se ei allergisoi enää...eikä keliakia ole edes allergia vaan autoimmuuni sairaus näin ainakin viimeisimmän tiedon mukaan.Jo pelkästään se,että olisi pikaruoka ketju mistä saisin gluteiinitonta ruokaa olisi mahtavaa puhumattakaan siitä,että se olisi oikeasti chilipitoista.
"Mina olla cool ja tyyni koko tämän nautinnon ajan"