huhtikuu 16, 2024, 07:30:24 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Suosikkilihasi!

Aloittaja Aji Inferno, marraskuu 05, 2012, 05:36:59 ap

« edellinen - seuraava »

Aji Inferno

marraskuu 05, 2012, 05:36:59 ap Viimeisin muokkaus: marraskuu 05, 2012, 05:40:58 ap käyttäjältä Aji Inferno
Ja tunnustuksianne perusteluineen... Myös valmistustapavinkein!

TunturiTiger


Macex


Hallituksen jäsen 2011-2012, 2012-2013
Tampereen alajaoston puuhamies -2011-2012-2013-
2013
Kuiva ja Naseva.

unenkuva

Hirven ja lampaan savulihakeitto on kyllä todella hyvää, ei sen isompia reseptivinkkejä, reilusti porkkanaa ja sipulia keittoon! Toisessa topikissa mainostettu villisika ei meikää kovin säväyttänyt.

Whili

Puppelia en löytänyt listasta, mutta poro ja lehemä kelpaavat ruokapöytään  ;D

Toby

Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

unenkuva


ChIlIDoG


TunturiTiger

Kuumakoira on lenkkimakkaran pätkä sokerimunkin sisällä. Teutogrilli tekee parhaat koirat!

Aji Inferno


JaloPena

Entisenä kasvissyöjänä nautin lihasta eniten ulkoisesti. Eli kyllä tässä kohtaa on pakko vastata Kanad... siis oma Rakas Rouva.
Meillä kaikki päätökset tehdään demokraattisesti äänestäen. Yleensä kuitenkin häviän äänin 0-1

#1581

Whili

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - marraskuu 05, 2012, 20:39:32 ip
Nyt siellä on pupukin...


Jeps. Piti korjata äänestystä.
Poro on parasta, mutta kyllä lehmästäkin (lue härkä) saa loistavat pihvit.
Ja pupu, elikkäs jänis, on todella maukasta padassa, NAM !!

unenkuva


Sanoisin, että rusakko on parempaa ku jänes

jortikka71

marraskuu 06, 2012, 08:09:26 ap #13 Viimeisin muokkaus: marraskuu 06, 2012, 08:17:06 ap käyttäjältä jortikka71
Grilliin kunnon jööti pala entrecotea hyvän itsetehdyn chimichurrin kanssa, toisaalta valkosipulilla ja yrteillä marinoitu, grillattu karitsan kare paahdetun valkosipulikastikkeen kanssa putoo.. eihän se poro ja saksanhirven filekään pahaa ole kunnon punkun kanssa vetäistynä..
ja olusen kanssa kunnon ylikypsä possu jollain tahmealla glaseerattuna..aijjai..  RIIPPUU NIIN FIILIKSESTÄ JA TILANTEESTA/SEURASTA.
Listassa ei muuten ollut suomalaisten lempi grilliherkkua: kuivaa beduiinin sandaalia( mää nyt grillaan varulta vielä tätä kanaa puolituntia, niin on varmaan kypsää eikä tuu mitään hullun lehmän tauteja..)

Toby

Lainaus käyttäjältä: unenkuva - marraskuu 05, 2012, 13:12:43 ip
Lainaus käyttäjältä: Toby - marraskuu 05, 2012, 13:10:10 ip
Kuuma koira on hyvää.


meinaatko oikeasti koiraa vai hodaria?


Repesin kympillä. ;D
Antaa Tunturitiikerin selittää.

Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - marraskuu 05, 2012, 15:50:36 ip
Kuumakoira on lenkkimakkaran pätkä sokerimunkin sisällä. Teutogrilli tekee parhaat koirat!
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

Jahvetti

Poro on hyvää monessa eri muodossaan. Riimiporo on leikkeleenä vailla vertaansa.

Ja hinnaltaan toisesta päästä, possun niska rosvopaistina on todellinen herkku.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

bigchili

Maalais sika ruokittuna kotiruualla eikä rehulla on parasta!
Ei rasvat roisku pannulla ja läskiä muutama tuuma  :P Tosin venäjällä sain aitoa maalais sikaa (ei näitä jalostettuja vaan rehti vanhan ajan laji) jossa oli läskiä valehtelematta yli 10cm paksuisesti.
Myös villisika on hyvää ja karhu.

Parhaimmistoon lihoissa menee silti metso/teeri/pyy/heinuri/tavi, kaikki hyviä.

Yleisesti kaikki puhdas liha mit ei oo piikitetty kakka liuoksilla ja marinoitu punasilla mössöillä on hyvää (Y)

Nightfrost89

Poronlihaa tuli äänestettyä. Omasta mielestä erinomaisen makusta, ja melko monikäyttöistä lihaa :) Toki paljon löytyy hyviä lihoja joita kelepaa laittaa, joten jos poroa ei löydy ni ei siihe maailma kaaru.

Listalta silmiin pompsahti myös hevosenliha. Olen hevosenlihaa syönyt leikkeleenä sekä pihvinä, ja molemmissa muodoissa on aivan erinomaista lihaa sekin. Melkein sitä on aina ruottissa käydessä otettava paketti mukaan, kun suomessa aika vähän on saatavilla. Aina olen sitä mieltä ollutkin että ravit on vaan ruualla leikkimistä :D

hoffman

Hevosen ulko,- tai sisäfile on vaan niin törkeen hyvää, että huhhuh.
On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että paska rauhoittaa ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa.

Whili

Tuli viikolloppuna pureskeltua Wotkinssin kylmäsavupollee. Olihan se ensimmäinen siivunpuolilikas ehkä maukas,
mutta jumalattoman suolainen. Tiedä sitten oliko siivutuskoneeseen menny humma hikisen satulan kanssa  ;)
En ole kyllä lehmipoikien hikisiä persauksia haistellut/maistellut savustettuna, enkä ilmankaan.

Fileet sitten ovat asia erikseen..