Ei ole jalapeño ainoa. Tuntuu aika moni suomalainen lausuvan habaneronkin pieleen. :roll:
Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.
Lainaus käyttäjältä: "JartsaP"Punakoiso on kirjallisuuden mukaan puolittain puutuva, mutta luulenpa että eivät senkään oksat kestä Suomen talvea vaan eiköhän sekin aloittane alhaalta asti keväällä?
Lainaus käyttäjältä: "Aji Inferno"Ovat kuulemma jo nousemassa koviksi keräilyharvinaisuuksiksi...
Lainaus käyttäjältä: "e-Boy"LainausKapsaisiinin polttavuuteen tottuu kyllä aikaa myöten, mutta mikäli tuoreita chilejä syödään kerralla ylen määrin, tuloksena on palovammoja suun limakalvoilla ja koko suoliston alueella. Ruoalla ei siis kannata leikkiä, chileilläkään.
http://www.apassi.net/
Lainaus käyttäjältä: "Filago"...helpottaisi kovin jos täältä löytyisi vinkkejä...
Lainaus käyttäjältä: "Lare78"Miltähän noi mahtaa maistua?
Lainaus käyttäjältä: "svalli"Olen kuullut väitöksiä, että yksinäinen tomatillo ei tekisi hedelmiä.
Lainaus käyttäjältä: "Helldone"...ilman pahanlaatuisia kirjoitusvirheitä!
Lainaus käyttäjältä: "Chingona"Täytyypä tässä vain itse yrittää saada aikaan jotain niistä siemenistä, mitä keräsin edellisistä ulkomaan tuliaisista, mutta pahoin pelkään ettei mua ole siunattu viherpeukaloilla... :?