joulukuu 02, 2021, 08:53:56 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Savolaisten chilitapaaminen?

Aloittaja MarLind77, syyskuu 23, 2021, 10:19:59 ap

« edellinen - seuraava »

MarLind77

Syksyinen tervehdys Kuopiosta  :)

Tällä foorumilla oli Kuopiolaiset aiemmin (2016) herätelleet käyntiin chiliharrastajien tapaamista, ja ilmeisesti saaneetkin kokoon ainakin kourallisen harrastajia, mahtavaa  :thumbup:

Joten nostetaan aihe uudelleen esiin, saisimmekohan järjestettyä chiliharrastajien tapaamisen uudelleen?
Chilifoorumin ja chiliyhdistyksen facebooksivujen kautta tavoitinkin muutamia Kuopiolaisia/Pohjois-Savolaisia harrastajia kun kyselin innostusta yhteiselle tapaamiselle.

Jospa tapaaminen polkaistaan käyntiin ihan vain ravintola/kahvilapöydän ääressä (jos koetaan se turvalliseksi näin korona-aikaan?)??
Päästään tutustumaan ihmisiin tuon somemaailman takana, leppoista tarinointia chiliharrastuksen ympärillä ja mikä jottei aiheesta kuin aiheesta :) :)

Itse olen ottanut talteen muutamien kasvattamieni lajikkeiden siemeniä, niistä voisin jokusen pussukan tehdä jaettavaksi. Keväällä tulisi varmasti taimia jaettavaksi asti, koska tietenkin itämään pitää laittaa varoiksi useampi siemen ja joka vuosi niitä taimia on yli oman tarpeen...


Jokahan tämä riittäisi alustukseksi, joten kaikki alueen chilikasvattajat, harrastajat, laittakaahan kommentteja jos yhteinen tapaaminen kiinnostaisi ja ideoita mitä tapaaminen voisi pitää sisällään. Eikä väliä oletko vasta ekaa satoa korjaamassa, aloittelija vaiko vuosikymmenten karaisema "chilipää"

Katsotaan mihin tämä johtaa :)