lokakuu 24, 2021, 15:57:11 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Neko lannoitteet ja lisäaineet

Aloittaja miiksuli, toukokuu 23, 2018, 19:46:34 ip

« edellinen - seuraava »

miiksuli

Onkohan kukaan päässyt kokeilemaan? Tuli sattumalta huomattua merileväuute tokmmannilta. Hintaa oli suolaiset 4,99€ 300 ml pullolle. Merileväjauhetta vain 6%. Rhodo ja havulannoite vaikutti kanssa ihan mielenkiintoiselta mutta suosittelevat sitä happamassa viihtyville kasveille... Eikä sen tarkemmin eritelty kaikkia ainesosia.

Lainattua sivuilta: Oy Neko Ab vuonna 1941 perustettu kotimainen perheyritys. Toimimme puutarhatuotteiden valmistajana sekä jälleenmyyjänä.

sili77

Kiinnostaa. Varsinkin tämä:

https://chilitarvike.fi/tuotteet/kasviravinteet/neko-luonnonlannoite-1-kg/

En ole kokeillut, mutta varmasti menee kokeiluun viimeistään ensi kesänä. Ehkä jopa vielä tänä vuonna.
En tiedä vielä miten sopii chileille, mutta oletan sopivan kun kerran chilitarvike sitä kauppaa.  :)

miiksuli

Jonkinlaisen ristiviittauksen löysin googlella. NPK olisi nestemäiselle luomulannoitteelle N 5. 5-0,65-0,42. Pelkkää typpeä. Ei juurille mitään eikä kukinnolle. Vain viherkasvua.  Saatan ite unohtaa nämä Neko tuotteet kun NPK arvot mitä sattuu eikä tunnu tietoja löytävän oikein. Neudorfin orgaanisella on kuitenkin erinomainen NPK suhde ja on edullinen.

http://neko.fi/documents/Neko_Luonnonlannoite_vilj.pdf