maaliskuu 28, 2024, 10:57:44 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Gringos Locos

Aloittaja Whili, heinäkuu 13, 2012, 10:29:27 ap

« edellinen - seuraava »

Mika73

Ainakaan burgereissa ei ole ollut mitään valittamista :P

ana198

elokuu 08, 2012, 15:02:25 ip #21 Viimeisin muokkaus: elokuu 08, 2012, 15:06:04 ip käyttäjältä ana198
Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 08, 2012, 12:32:20 ip
Missä siis saa hyvää Suomalais-mexikolaista ruokaa Suomessa?

Texmexiä (oletan että tarkoitat Texmexiä) ei Suomesta saa mistään hyvää mutta Mexicolaista saa.  Suosittelisin Patronaa (http://eat.fi/helsinki/patrona) pöytävaraus kannattaa hoitaa ajoissa.  Halvemmasta päästä sitten taas Pueblo Bar y Taqueria (http://eat.fi/helsinki/pueblo). Molemmissa voit omin silmin katsella miten annos valmistuu, salsat paikan päällä valmistettuja samana päivänä (ei purkista) ja sama pätee muihinkin pöydän antimiin.    Sen jälkeen kun nuo löysin niin ei ole tarvinnut noissa ketjuräkälöissä käydä (omalla rahalla), kun saa tuoreita paikan päällä valmistettuja tacoja kerran maistaa niin ei tuo puolivalmistepaska enää vain nappaa.

Shanghai Cowboy (http://eat.fi/helsinki/shanghai-cowboy) on vielä kokeilematta, se lienee lähempänä tuota "Suomalais-mexicolaista" ruoaltaan.

tonttu

elokuu 08, 2012, 17:15:15 ip #22 Viimeisin muokkaus: elokuu 08, 2012, 17:19:07 ip käyttäjältä tonttu
Vaikuttaa mielenkiintoisilta, laitetaas korvan taakse kun taas tulee vuotuisen "syödään heltzingissä" päivän aika. Mut saakos noista mestoista sitten oikeasti tulista/kilpatulista mättöä? Minulla, kun on vaatimustasossa se, että syömisen kuuluu sattua ja kunnolla :D


edit: on muuten kaikki kolme raflaa semmoisia, etteivät halua ulkopaikkakuntalaisia syömään... 2 ekaa ei nettisivuja ollenkaan ja cowboy paikalla on, mutta lukukelvottoman karmeat. Aika ratkaisevaa on päästä lukemaan siistiä ruokalistaa netissä, kun suunnitellaan reissua 300km päästä syömään vanhojen frendien kanssa.

DonJuan

Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 08, 2012, 17:15:15 ip
Vaikuttaa mielenkiintoisilta, laitetaas korvan taakse kun taas tulee vuotuisen "syödään heltzingissä" päivän aika. Mut saakos noista mestoista sitten oikeasti tulista/kilpatulista mättöä? Minulla, kun on vaatimustasossa se, että syömisen kuuluu sattua ja kunnolla :D


edit: on muuten kaikki kolme raflaa semmoisia, etteivät halua ulkopaikkakuntalaisia syömään... 2 ekaa ei nettisivuja ollenkaan ja cowboy paikalla on, mutta lukukelvottoman karmeat. Aika ratkaisevaa on päästä lukemaan siistiä ruokalistaa netissä, kun suunnitellaan reissua 300km päästä syömään vanhojen frendien kanssa.


Kannattanee muistaa että meksikolainen ruoka ei ole tulista edes meksikossa jos "tulitoleranssi" on korkea. Ruoat on suomalaiseen keitettyyn sämpylään verrattuna mausteisia, mutta ei kilpatulista kaipaavalle kovinkaan tulisia.

Meksikossa tulisuus on useimmiten hoidettu juurikin salsoilla/kastikkeilla, jotka tarjotaan eri kipossa. Tämä pätee niin turistirafloissa kuin kotiruoassakin.


tonttu

Nnoh, saako noissa ruuassa oikeasti tulisia kastikkeita? Eipä se sämpylä diablo burgerissakaan ole tulista, mutta soossi on.

ana198

Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 08, 2012, 17:15:15 ip
Vaikuttaa mielenkiintoisilta, laitetaas korvan taakse kun taas tulee vuotuisen "syödään heltzingissä" päivän aika. Mut saakos noista mestoista sitten oikeasti tulista/kilpatulista mättöä? Minulla, kun on vaatimustasossa se, että syömisen kuuluu sattua ja kunnolla :D


edit: on muuten kaikki kolme raflaa semmoisia, etteivät halua ulkopaikkakuntalaisia syömään... 2 ekaa ei nettisivuja ollenkaan ja cowboy paikalla on, mutta lukukelvottoman karmeat. Aika ratkaisevaa on päästä lukemaan siistiä ruokalistaa netissä, kun suunnitellaan reissua 300km päästä syömään vanhojen frendien kanssa.

http://pueblobar.fi/    Patronalla ei tosiaan vielä nettisivuja, suosittelen sitä silti eniten noista. 
Ei todellakaan kilpatulista. Tässä tullaan tosissaan siihen että pitää päättää missä tekee kompromissin. Haluatko ns. kilpatulista ruokaa eli GL:n mikrotavaraa jota on ryyditetty habsuilla tai nagalla tai jollain ilman että kukaan on miettinyt palveleeko se annosta ollenkaan (ja kykenet todella helposti itse kotona tekemään parempaa ruokaa) vai noiden edellämainittujen paikan päällä alusta asti valmistettua laatusafkaa(vieläpä Mexicolaisten toimesta) joiden mukana tulee tuoreet salsat joista sitä tulisuutta saa ruokiin lisää.
Viimeksi oli Patronassa kolme eri salsaa pöydässä, Tomatillo, Chipotle ja Habaneropohjaiset. Yksikään ei lähimainkaan "kilpatulista" mutta luulen että kokit voivat tulla tuossa vastaan, ainakin Patronassa on niin hyvä palvelu että luulen että ei tuottaisi vaikeuksia saada lisää tulta annoksiin.

Huomenna tulee kokeiltua tuo Shanghai Cowboy joten pistän raporttia sitten kokemuksista.

tonttu

Ai katos, en googlella löytänyt, kuin facebook sivuja. Joo, pitää laittaa pueblo testaukseen. Itseasiassa ravintolasyönnit on jäänyt 2 kertaan vuodessa ja erityisesti siitä syystä, kun ruokaharrastus on kasvanut elämäntavaksi. Gringosissa on kiva käydä ottamassa kavereista mittaa jne, mutta jokaisen ravintolakäynnin jälkeen on harmittavaa todeta, että samoilla aineksilla olisi itse pystynyt parempaan. Todella harvassa on ne kerrat, kun Suomalaisessa ravintolassa on saanut sellaista ruokaa, jota ei itse koe osaavansa valmistaa.

Ja erityisesti chilipuolella rafloissa jää kyllä kaipaamaan erikoisten chililajikkeiden tuomaa makukirjoa, tulista kyllä saa, mutta turha etsiä vaikkapa fataliiviipaleesta tulevaa "tuttifrutti" aromia :P

Ehkäpä viimeisin täys kymppi raflakokemus oli turun saaristossa rantaravintolassa nautitut pikkukampelat. Niitä oli lautasella ehkä 8 kappaletta ja ne oli valeltu herkullisella yrttivoisulalla. Sen kanssa näppäimistön nappulan kokoisia uusia perunoita. Annos oli kypsyysasteeltaan niin täydellinen, että itellä ois ehkä mennyt pieleen ja sen lisäksi raaka-aineisiin ei ole maakravulla pääsyä ilman suhteita.  Tämä siis täysin offtopiccia :)

DonJuan

Piti käydä kurkkaamassa tuota Pueblon menuuta ja silmämunalla syötynä näyttää hyvälle. Pitänee käydä testaamassa joku päivä kun pääkaupunkiseudulla liikun.

BTW, en tiedä onko muut huomannut samaa, mutta yleensä mitä pidempi menu on, niin sitä paskempaa ruokaa. Tuossa Pueblossa sivullinen ruokia ja thats it.
Ei tarvita kahtakymmentä sivullista vaihtoehtoja ja sitten kuitenkin päädytään siihen lehtipihviin ranskalaisilla.

ana198

Lainaus käyttäjältä: DonJuan - elokuu 09, 2012, 13:10:45 ip
BTW, en tiedä onko muut huomannut samaa, mutta yleensä mitä pidempi menu on, niin sitä paskempaa ruokaa. Tuossa Pueblossa sivullinen ruokia ja thats it.
Ei tarvita kahtakymmentä sivullista vaihtoehtoja ja sitten kuitenkin päädytään siihen lehtipihviin ranskalaisilla.

Tuo on erittäin hyvä nyrkkisääntö. En taida ikinä olla käynyt ravintolassa(Suomessa) missä äärimmäisen pitkä menu on johdattanut laaturuoan pariin. Onhan se selvää että mitä pidempi menu niin sitä useammat raaka-aineet tulevat pakkasesta/purkista, suomessahan tuo on enemmän sääntö kuin poikkeus. Onneksi viime aikoina on putkahdellut noita laadukkaampiakin etnisiä ainakin stadiin.
Kai jengi on matskustellut jo sen verran että osataan kaivata sitä autenttista tavaraa eikä tyydytä siihen suomalaistettuun versioon (vertaa joka kylän kinkkiraflat yhdenmukaistettuine menuineen joilla ei paljon ole tekemistä kiinassa tarjottavan ruoan kanssa).

Wahi

Pueblossa olen kerran käynyt lounaalla. Hyvää ja laadukasta ruokaa, mutta annos olisi voinut olla vähän isompi. Suosittelen. Lounas taitaa jatkua kesän jälkeen taas.

tonttu

Purkkiruokagringosia puolustaakseen pitää vielä sanoa, että käykää helsingin kokeneet Tampereella. Miljöö ja meininki on imo siellä huomattavasti parempi.

Whili

Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 09, 2012, 22:51:38 ip
Purkkiruokagringosia puolustaakseen pitää vielä sanoa, että käykää helsingin kokeneet Tampereella. Miljöö ja meininki on imo siellä huomattavasti parempi.


Helsinkin enkä muidenkaan Tampereen ulkopuolisten GL miljöötä tai henkilökuntaa en ole kokenut vielä.. ,
mutta Tampereen Kehräsaaressa olen saanut hyvää ruokaa ja henkilökunta on miellyttävää ja hymyileväistä,
ehkä jopa hiukan pelottavalla tavalla  ;D

Chilifestien aikaan kannattaa käydä tutustumassa.

Mika73

Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 10, 2012, 08:55:21 ap
Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 09, 2012, 22:51:38 ip
Purkkiruokagringosia puolustaakseen pitää vielä sanoa, että käykää helsingin kokeneet Tampereella. Miljöö ja meininki on imo siellä huomattavasti parempi.


Helsinkin enkä muidenkaan Tampereen ulkopuolisten GL miljöötä tai henkilökuntaa en ole kokenut vielä.. ,
mutta Tampereen Kehräsaaressa olen saanut hyvää ruokaa ja henkilökunta on miellyttävää ja hymyileväistä,
ehkä jopa hiukan pelottavalla tavalla  ;D




Miten pelottavalla tavalla?  ::)

tonttu

Lainaus käyttäjältä: Mika73 - elokuu 10, 2012, 09:40:29 ap
Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 10, 2012, 08:55:21 ap
Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 09, 2012, 22:51:38 ip
Purkkiruokagringosia puolustaakseen pitää vielä sanoa, että käykää helsingin kokeneet Tampereella. Miljöö ja meininki on imo siellä huomattavasti parempi.


Helsinkin enkä muidenkaan Tampereen ulkopuolisten GL miljöötä tai henkilökuntaa en ole kokenut vielä.. ,
mutta Tampereen Kehräsaaressa olen saanut hyvää ruokaa ja henkilökunta on miellyttävää ja hymyileväistä,
ehkä jopa hiukan pelottavalla tavalla  ;D




Miten pelottavalla tavalla?  ::)



Joskus heikkoina hetkinä henkilökunnan hymy näyttää tuolta, kirvelevän kyynelnesteen sumentaessa katsetta.

ana198

Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 10, 2012, 08:55:21 ap
Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 09, 2012, 22:51:38 ip
Purkkiruokagringosia puolustaakseen pitää vielä sanoa, että käykää helsingin kokeneet Tampereella. Miljöö ja meininki on imo siellä huomattavasti parempi.


Helsinkin enkä muidenkaan Tampereen ulkopuolisten GL miljöötä tai henkilökuntaa en ole kokenut vielä.. ,
mutta Tampereen Kehräsaaressa olen saanut hyvää ruokaa ja henkilökunta on miellyttävää ja hymyileväistä,
ehkä jopa hiukan pelottavalla tavalla  ;D

Chilifestien aikaan kannattaa käydä tutustumassa.


Miten eroaa muka muiden toimipaikkojen ruoista? Paremmat mikrot ja rasvakeittimet? Pakkanen on hellempi tuotteille?   Sama kun jengi kommentoi jonnekkin ruoka-arvostelusivuille joidenkin eri kaupunkien Chicosien kuviteltuja eroja. Samasta paikasta ne pakasteet ja puolivalmisteet tulee ja tuskin siinä keittiön välineistössäkään on eroja. Vaikka olisi Gordon Ramsay keittiössä niin ei ne pakasteet maistuisi juurikaan paremmilta.  Palvelun taso nyt luonnollisesti vaihtelee.

tonttu

No sanotaanko nyt sitten vaikka niin, että osaavat paremmin lämmittä hernemaissipaprikaa mikrossa ja lisätä siihen tölkistä enemmän säilykenakkeja. Tarjoilijat on kokeneempia, eivätkä tee perustavanlaatuisia mokia kokoajan, kuten helsingissä tuntuu olevan. Ravintolan sijainti on huomattavasti parempi, se wanha tehdaskuja mikä nyt onkaan on varsin viihtyisä paikka. Vierellä virtaa tammerkoski, eikä ratikkaraide.

chikosiin vertaaminen... noh abc ruokaahan tässä nyt haetaan. Miksi mennä merta edemmäksi kalaan?  :o

jaolsten

Lainaus käyttäjältä: Mika73 - elokuu 10, 2012, 09:40:29 ap
Lainaus käyttäjältä: Whili - elokuu 10, 2012, 08:55:21 ap
Lainaus käyttäjältä: tonttu - elokuu 09, 2012, 22:51:38 ip
Purkkiruokagringosia puolustaakseen pitää vielä sanoa, että käykää helsingin kokeneet Tampereella. Miljöö ja meininki on imo siellä huomattavasti parempi.


Helsinkin enkä muidenkaan Tampereen ulkopuolisten GL miljöötä tai henkilökuntaa en ole kokenut vielä.. ,
mutta Tampereen Kehräsaaressa olen saanut hyvää ruokaa ja henkilökunta on miellyttävää ja hymyileväistä,
ehkä jopa hiukan pelottavalla tavalla  ;D




Miten pelottavalla tavalla?  ::)



Lainaus käyttäjältä: jaolsten - heinäkuu 12, 2012, 23:38:49 ip
Lainaus käyttäjältä: ZAZ - heinäkuu 12, 2012, 21:39:29 ip
Lainaus käyttäjältä: jaolsten - heinäkuu 12, 2012, 21:06:41 ip
Aih. Taivaan vitut miten sattuu...
:blank:


Noh, oliko possu mistään kotoisin?
Gringosissa keittiöpäällikön kanssa työskennelleenä voin uskoa että polte on ainakin KOHDALLAAN. :D
Possu oli valtavan hyvää. Päälle oli ahdettu 3cm keko sellaista paksua nagamurskaa, sekin oli hyvää.

Palataan ajassa muutama tunti taaksepäin. Saavuin mustalla -03 vuoden farmari-Toyotallani Whilin pihaan kiroillen. Päivän ainoa palaveri oli juuri venähtänyt pahoin ja oli jo vähän kiirekin Gringosiin. Palaverista käytiin välissä ravintolassa syömässä, mutta ajattelin säästellä nälkää ja jäin neukkariin selailemaan chilifoorumia, kun muut kävivät lounaalla. Kellokin oli jo yksi. No ajattelin käydä kaupan kautta hakemassa puoli litraa maustamatonta luomujogurttia, ettei tarvisi Nagamönjää imeskellä tyhjään pötsiin. Vitut. Palaveri jatkui lähes puoli kolmeen, joten päristelin kuraläpät suorina kohti Viinikkaa. Vaihdoin Whilillä pikaisesti kulmahousut ja kauluspaidan kukkashortseihin ja minulle rakkaaseen punaiseen termospullo t-paitaan. Se on niin vintage. Päähän huivi niin kireälle, että pari pyllykarvaakin katkesi, ja sitten menoksi.

Naureskelin matkalla, että ompas spedeä mennä varailemaan tuolta pöytää keskellä päivää, eihän siellä ketään muuta ole tuohon aikaan. Paskan vitut. Saavuttiin Laukontorin liepeille ja koko horisontti oli täynnä kaiken maailman kolmospuikkoja imeskeleviä pissiksiä ja riikinkukkoja ja paheksuvia ryppyisiä mummeleita. Viereisellä tontilla, tammerkosken toisella rannalla Viikate aloitteli settiä. Tammerfest. Auton saatiin tuurilla kilometrin päähän kehräsaaresta.

No kaksi rantaleijonaa lähti onnellisina könyämään kohti kehräsaarta. Matkalla Gringosiin jouduttin mm. pujottelemaan läpi honottavin taukkilaumojen, kun Tyrvään kirkonkylän kylätoimikunnan järjestämällä kaupunkivierailulla paikalle pöllähtäneet apinat rynnivät kohti Tammerfestin lipunmyyntiä. Mayhem:n ja Megadeathin t-paitoihin ja pyllyvaon paljastaviin mustiin farmareihin sonnustautuneet uuvatit olivat lähteneet suurin toivein kohti neitsyyden menetykseen johtavaa pissisten kohtaamista.

Pujoteltuamme läpi face palm-kujan pääsimme vihdoin Gringosiin. Otimme pöydän pihalta, kuten Suomalaisen miehen pitääkin. Emme kuitenkaan jääneet sotilaallisesti korkeaan polviasentoon ruinaamaan apetta, vaan siirryimme laitimmaiseen pöytään, puoli metriä terassin markiisin ulkopuolelle. Tottakai, jotta samalla saisi vähän aurinkoa!

Otin alkupaloiksi ranskalaisia bbq-majoneesilla, sillä mulla oli valtava nälkä. En ollut tietysti laittanut siihen mennessä vielä mitään muuta suuhuni, kuin 15 mukillista kahvia. No annokset saapuivat, ennekuin olin saanut tuhottua tuota ranskiskulhollista. Tässä vaiheessa taidettiin samalla tilata jo toiset tuopit keskikuraa. Aika pian tuli huomattua, että pieneksi rusinaksi nälässä kutistettu vatsalaukkuni tulisi huutamaan useita norjankielisiä kirosanoja, ennenkuin saisin koko vadillisen laavaa ahdettua kidustenväleihin.

Kesä 2012 tullaan muistamaan sadepisaroista sääennustuskartoilla. Toista haarukallista polttavaa possua suuhun lapioidessani huomasin lämpöisen kesäisen sadepisaran käsivarsillani. Minuutin kuluttua olimme saaneet lautaset, kaljatuopit, tupakka-askit (tai yhden, Whili on niin sporttivartti ettei polta) ja kännykät siirrettyä monsuunimyrskyn alta syvemmälle markiisin alle. Sade taukosi ja tarjoilijattaremme pään yläpuolelle syttyi lamppu. Kuulin lähes natikan käynnistysnarahdukset tyttösen letitetyn kuontalon päällä, kun hän keksi ottaa kaukosäätimen käteensä ja levittää markiiseja metrin leveämmälle. Paitsi, että olimme siirtyneet turhaan, peitti tyttö nyt pilvien takaa luiskahtaneen auringon kokonaan. Oli kuin olisi puolijoukkueteltassa syönyt. Paitsi ilman viikon jalassa muhineiden saappaiden huumaavaa tuoksua.

Puolessavälissä annosta lähdin kävelylle. Välillä oli pakko varmistaa, että savuke oli oikeinpäin suussa... Vatsassa oli punahilkkasadusta tutut kolmekuutiota mukulakiviä. Ja lautasella oli vielä nokare possua ja kolme kanootin kokoista lohkoperunaa. Whili lähti myös vapisten pöydästä Gringosiin sisälle. En tunnistanut mitä alkuperäistoonia Whili murahteli, mutta päättelin hänen ilmoittaneen pikaisesta vessapiipahduksesta.

Tuijotin lautasella nauravia perunajärkäleitä. Väliin sivalsin pistäviä ja hyvin henkilökohtaisia herjoja ja Suomen alkuperäisen pakanakansan keksimiä kirosanoja, joilla shamaanit tappoivat alkuaikoina hehtaarikaupalla heinäsirkkoja ja rusakkoja ja muita vitsauksia. Perunat ottivat vain tukevampaa nojaa lautasella lilluvasta nagapyreestä. Hullunkiilto silmissä päästin pirkanmaan kokoiset röyhyt ja tasoitin tilaa vielä muutamalle haarukalliselle, jonka jälkeen keihästin haarukkani viimeisen porsaanpalan ja pakolliset vihannekset. Näin silmissäni, miten perunat syttyivät tuleen ja tuulenpuuska pyyhkäisi pölyt pitkin laukontoria. Toiveunta, siinä ne optimistijollat olivat edelleen. Tarjoilijatarkin tiesi tarkalleen, miten junteille vittuillaan. "Pojilla olisi vielä muutama minuutti aikaa, vai onko liian tulista, hopihopi =)"

Venyttelin, kuten kunnon pensselihintit joogatunnilla, jotta saisin edes hiukan tilaa pieneen sievään masuuni. Lohkaisin perunasta olemattoman pienen hipun ja laitoin varovasti suuhuni. Nielaistuani  sattui aivan käsittämättömästi. Vatsa kertoi, että huomisen nähdäksesi mister ego voisit lopettaa tuo syömisen. Niinku vittu nyt heti.

Ei silti whilillekään ruoka enää maistunut, mitä nyt sain soperruksesta selvää. Uskoisin meiltä tulleen kahdesta kolmeen kyyneltäkin, mutten voi muistaa, niin paljon sattui vatsaan.

Olin varma, että auto jäi vain kilometrin päähän, mutta silti tuntui, kuin olisimme tetsanneet useita kilometräjä läpi tammerfestin kusipää-aavikon.

Matkalla kotiin, ennen puoltaväliä, tuli kusihätä. Päästessäni kotiin helpotukselle, tuntui, kuin olisin dipannut vehkeeni kiehuvaan kylmägeeliin ja syöttänyt kissoille. £@$€#"%

Tätä kirjoittaessani sattuu vielä snadisti, mutta helpotus ja korvissa humiseva onnellisuushormonin yliannostus saa itseasiassa inan hyvälle tuulelle. Josko tempaisis kunnon kännit, sitten olisi huomenaamulla oikei hauskaa. Mut ei mulla.

--> tsiih-klik.
-Hirttotuomion saanut halusi viimeiseksi toiveekseen sätkiä-
YLÖJÄRVEN POLTE 2014
YLÖJÄRVEN POLTE 2013

Whili

Chilifestien aikaan GL:ään syömään aikovien kannattaa huomioida seuraava tapahtuma, kannattaa tehdä pöytävaraus.

Horna

Lainaus käyttäjältä: Mika73 - elokuu 06, 2012, 15:17:30 ip
Mitä annoksia suosittelette Locosissa? Lähinnä on kokemusta kerrosburgerista ja Diablosta.


Eilen festarikierroksen jälkeen käytiin vaimon kanssa. Otin nähtävästi tuon diablon, en nyt hymalalta muista millä nimellä se listassa oli.
Helvetin hyvää. Mainitsin lähtiessäni, että oli kyllä elämäni paras burgeri mitä olen saanut. Tulisuus oli enemmän kuin kohdallaan, oli ihan tekemistä saada nieltyä se alas. Kaikki ne maistiaiset festareilla, hamppi päälle, tänään ollut kohtuu hankala elellä tuon masu / ROF elämysten kanssa. Olen mä aika neiti verrattuna tosimiehiin/naisiin :D Vaikka niin treenailin toleransseja kohdileen ennen festareita. :D
"sä vaikutat normaalilta, joten ilmeisesti et ole sukua"
-kauko röyhkä

ZAZ

Käytiin muutama tunti takaperin tampereen gringolassa, ruoka tapansa mukaan aika bueno.
Lainaus46. Costillas de Puerco con Chile Jolokia ** 19,60
Tulista porsaan paahtokylkeä, jolokia-chilikastiketta ja Creole-lohkoperunoita, maissia chipotlevoilla valeltuna, coleslawta sekä sekä BBQ-smetanakastiketta (VL)


kakkaaminen pelottaa...
Shit happens when you party naked.