Pit Master School 2015 With Phil Wingo!

Aloittaja Miquel, maaliskuu 31, 2015, 11:37:53 ap

« edellinen - seuraava »

Miquel

maaliskuu 31, 2015, 11:37:53 ap Viimeisin muokkaus: huhtikuu 02, 2015, 21:41:40 ip käyttäjältä Miquel
Pit Master School 2015 With Phil Wingo










Kesän maistuvin kurssi palaa tänäkin kesänä kuvioihin entistä lujempaa!

Tänäkesänä kurssi järjestetään mahtavassa miljöössä Viikinkisaunalla Humppilassa. Tarjolla jotakin ainutlaatuista, kun V.I.P promot yhteistyössä Poppamiehen kanssa lennättävät suoraan amerikasta suomeen pit master Phil Wingon, joka tulee vetämään kaksi kolmepäiväistä "tee ja opi" -kurssia.






Phil Wingo, Tämänhetkisen BBQ maailman yksi kovimmista nimistä niittää mainetta kilpailemalla mm. #Porkmafia -ryhmän jäsenenä.


Kurssilla kädestäpitäen opimme mm. Pulled Porkin, Beef& Pork Ribsien, kilpatyylin kanan sekä mm. Beef Brisketin valmistuksen salat, aitoon Down South, slow&low -tyyliin!




Kurssin ohella nautimme mukavasta yhdessäolosta nuotion äärellä, savusaunassa, kylpypaljussa ja virvokkeita nauttien, edellisvuoden tyyliin kaikenlaiset nuotiokitaristit ovat erittäin tervetulleita mukaan oppimaan ja viihtymään.

















Valittavana on kaksi kurssia, viikonloppuna tai arkena.

Kurssi 1 järjestetään kesäkuussa perjantaina 3.7 päättyen sunnuntaina 5.7
Kurssi 2 starttaa heti perään maanantaina 6.7 ja päättyy keskiviikkona 8.7

Kurssin hinta nopean varaajan edulla 15.4 saakka on 280€, normaalihinta 320€

Kurssin hintaan sisältyy kaikki käytettävät lihat, mausteet, grillit ja grillausvälineet, aamiaiset sekä ruokailut, jotka tulevat olemaan todellisia syömisen juhlia joita tulet muistelemaan aina! Kurssipaikalla vapaassa käytössä myös savusauna sekä kylpypalju.

Paikanpäällä majoitutaan kaksi yötä joko neljän hengen mökeissä taikka telttaillen. Mökkimajoituksen hinta kurssin ajaksi on 60€ ja telttamajoitus keventää lompakkoa tästä puolet eli 30€. Molempiin majoituksiin sisältyy aamiaiset, mökkiin sisältyy myös liinavaatteet ja pyyhkeet.


Lisätietoa tapahtumasta Facebookissa:
https://www.facebook.com/pitmastercourse


Tiedustelut, varaukset ja lisätiedot:


mikko.puolakka(ät)hotmail.fi - puh. 041 436 877yksi

chris(ät)vip-promot.com - puh. 046 543 303kolme

asiakaspalvelu(ät)poppamies.fi



Osallistu myös kilpailuumme Facebookissa jossa palkintona arvotaan yhdelle onnekkaalle vapaa pääsy kurssille!

"Shut up and take my money!"   8)
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

RySky

Messissä ollaan kaverin kans, Chrisille ilmoittauduin.. :)
#1592

Miquel

Mainiota! :) Kurssipaikka on kuvien perusteella savusaunoineen melko hulppean näköinen!
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

tbird

MUKANA!

Ilmottauduttu Crisille.
Muuten vaan että päivämäärien pitäisi ilmeisesti olla Heinäkuulle eikä keasäkuuta

Miquel

Hoppp! Vakavammanpuoleinen näppäilyvirhe! :D korjaan kunhan pääsen oikean koneen ääreen, hyvä kun huomaisit.
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

Miquel

Big Green Egg ja Pit Master School paiskasivat kättä! Mitä syntyykään, kun yhdistämme MM-tason pitmasterin, huippu raaka-aineet sekä välineet mallia parasta mitä saa! 8)



Big Green Egg -Grillit
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

Miquel

Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

Miquel

Pit Master Phil Wingo ansioitui juuri Memphisissä voittaen tiimeineen maailmanmestaruuden siipikarja -sarjassa sekä sijoittuen toiseksi kokonaisissa sioissa!  8)

Kymmenkunta paikkaa avoinna, jos vähääkään kiinnostaa saada alkusysäys jonka avulla takaat grilliherkut loppuiäksi sekä kiistattoman grillikunkku -tittelin kaveripiirissä, lunasta paikkasi NYT!  :)

Muutama uusi yhteistyökumppani on hypännyt myös kelkkaan, tällähetkellä joukkue näyttää hyvin vahvalta:

poppamies.fi
biggreenegg.fi
eskimokauppa.fi
vihannesporssi.fi/
viikinkisauna.fi/
porkmafia.us/
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

Vetsku

Lainaus käyttäjältä: Miquel - toukokuu 20, 2015, 09:37:58 ap
Pit Master Phil Wingo ansioitui juuri Memphisissä voittaen tiimeineen maailmanmestaruuden siipikarja -sarjassa sekä sijoittuen toiseksi kokonaisissa sioissa!  8)

Kymmenkunta paikkaa avoinna, jos vähääkään kiinnostaa saada alkusysäys jonka avulla takaat grilliherkut loppuiäksi sekä kiistattoman grillikunkku -tittelin kaveripiirissä, lunasta paikkasi NYT!  :)

Muutama uusi yhteistyökumppani on hypännyt myös kelkkaan, tällähetkellä joukkue näyttää hyvin vahvalta:

poppamies.fi
biggreenegg.fi
eskimokauppa.fi
vihannesporssi.fi/
viikinkisauna.fi/
porkmafia.us/


Olin kovasti odottanut noita possureseptejä mutta tulikin kakkoseksi. Pitäsköhän perua?
No ehkä noilla kanoillakin pärjää...  ::)

- V.

- V.

Miquel

Ei makeaa mahan täydeltä! ;) Kokonaisesta siasta oltiin kovastikkin kiinnostuneita mutta kuulemma moisen valmistamiseen ei aika riitä.

Täytynee tyytyä siispä mestarin vinkkeihin ja harjoitella itse, kunhan uuden savustimen saan rakennetuksi. Ja löydän jostakin kauppiaan jolta saan kokonaisen possun.  ::)
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

Miquel

ttp://www.pitmaster-school.com/home.html


Tänäkesänä mennään taas ja vähän edellistä isommin! Mukana nyt se kokonainen sika. Ja kokonainen poro, kana, kanii, pulled pork, ribs, ym ym ym!

Paikkoja kursseilla vielä joitakin, ehdit hyvin mukaan hankkimaan uuden addiktion ja muistoja loppuelämäksi. Allekirjoittanut otti kokohupi paketin. ;D

Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

Vetsku

Lainaus käyttäjältä: Miquel - kesäkuu 10, 2016, 21:07:59 ip
ttp://www.pitmaster-school.com/home.html


Tänäkesänä mennään taas ja vähän edellistä isommin! Mukana nyt se kokonainen sika. Ja kokonainen poro, kana, kanii, pulled pork, ribs, ym ym ym!

Paikkoja kursseilla vielä joitakin, ehdit hyvin mukaan hankkimaan uuden addiktion ja muistoja loppuelämäksi. Allekirjoittanut otti kokohupi paketin. ;D


Eikä tarvitse olla todellakaan mikään ammattilainen eikä valmis guru, tuolla nimenomaan OPETETAAN erilaisia juttuja. Tämä allekirjoittanut kävi viime kesänä kurssin ja kiikkiin jäin  ;D

Ja luonnollisesti menossa tänäkin vuonna Viikinkisaunalle ja pitkä viikonloppu tiedossa...

- V.

Miquel

Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

Vetsku

Lainaus käyttäjältä: Vetsku - kesäkuu 14, 2016, 21:39:21 ip
Lainaus käyttäjältä: Miquel - kesäkuu 10, 2016, 21:07:59 ip
ttp://www.pitmaster-school.com/home.html


Tänäkesänä mennään taas ja vähän edellistä isommin! Mukana nyt se kokonainen sika. Ja kokonainen poro, kana, kanii, pulled pork, ribs, ym ym ym!

Paikkoja kursseilla vielä joitakin, ehdit hyvin mukaan hankkimaan uuden addiktion ja muistoja loppuelämäksi. Allekirjoittanut otti kokohupi paketin. ;D


Eikä tarvitse olla todellakaan mikään ammattilainen eikä valmis guru, tuolla nimenomaan OPETETAAN erilaisia juttuja. Tämä allekirjoittanut kävi viime kesänä kurssin ja kiikkiin jäin  ;D

Ja luonnollisesti menossa tänäkin vuonna Viikinkisaunalle ja pitkä viikonloppu tiedossa...

- V.


Kannattaa olla varovainen tai käy näin:

https://www.facebook.com/bbqfesthelsinki/photos/a.1736792863216087.1073741828.1736788979883142/1803113199917386/?type=3&theater
https://www.facebook.com/bbqfesthelsinki/photos/a.1736792863216087.1073741828.1736788979883142/1804112209817485/?type=3&theater

Vielä ehtii mukaan!

- Vetsku


Vetsku


Wolfman

Lainaus käyttäjältä: Vetsku - heinäkuu 08, 2016, 18:05:31 ip
Lainaus käyttäjältä: Wolfman - kesäkuu 30, 2016, 13:51:16 ip
Seuraavien messujen näytösohjelma yhdistyksen osalta ratkennut.... Vetsku grillaa kokonaisen porsaan chilimausteilla  ::)  8)


Taidan grillata yhden suden, tai ainakin susmiähen...  ::)

- V.


Siinä voi tulla kokillekin lämpimät oltavat..... sinne hiilien sekaan hautautuneena  ::)