toukokuu 12, 2024, 20:17:36 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Espoon kasvattajat + muut

Aloittaja conii, huhtikuu 24, 2009, 14:03:37 ip

« edellinen - seuraava »

MikaK

Eli Doc Evil ja ehken Aji Ungreat olisivat tulossa itseni lisäksi? Conii sen verran pohjustanut tapahtumaa etteihän sitä kehtaa muuta kuin nagakebabbia testata. Syödään vaikka hampaat irvessä  :P

Aji Ungreat

Mä kun jeesin Fataliin kasvareilla niin voin tuoda sieltä ihan perkeleen tulista nagaa. Raakoja kylläkin ovat vielä mutta kyllä sitä tulisuutta löytyy! En siis aivan 100 % varma ole pääsenkö mutta ei kai mitään esteitä pitäisi olla ja tulisin kyl iha mielellään...
Jossei viina, sauna ja kitara auta, on tauti kuolemaksi.

Hra47

Tuosta RT kebabista on pieni varoituksen sana paikallaan, sillä ainakaan kebabannokset eivät ole syöntikelpoisia.

"Söin" iskenderin, tyttöystäväni yritti kebabia suolaanhukutetuilla ranskalaisilla. Liha on kuivaa, sitkeää ja tolkuttoman suolaista. Kebabkastike on mausta, koostumuksesta ja happamuudesta päätellen vain vedellä laimennettua tavallista tomaattipyreetä. Ainoana hyvänä puolena voi mainita mausteiden käytön; chiliä ja pippuria on käytetty reilunpuoleisesti.

Eivät pärjää suomalaiset karvakäsille kebabhommissa, ei. Itäkeskusksessa, lohjalla, tai nummelassa käydessä kannattaa verrokiksi tutustua ravintola Ismetin annoksiin. On ero kuin yöllä ja päivällä.

Aji Ungreat

Harvoin kyllä saa kunnollista kebabia syödäkseen, täytyy myöntää. Tapiolan Frutti Di Maressa oli yhdessä vaiheessa vielä helkkarin hyvää kepsua mutta nyt se on muuttunut "juotavaksi malliksi" eli kebab ui nesteessä... Tuleepa piffiannos ostettua aina nykyään kun siellä poikkeaa...
Jossei viina, sauna ja kitara auta, on tauti kuolemaksi.

conii

Lainaus käyttäjältä: Hra47 - heinäkuu 10, 2009, 16:38:59 ip
Tuosta RT kebabista on pieni varoituksen sana paikallaan, sillä ainakaan kebabannokset eivät ole syöntikelpoisia.

"Söin" iskenderin, tyttöystäväni yritti kebabia suolaanhukutetuilla ranskalaisilla. Liha on kuivaa, sitkeää ja tolkuttoman suolaista. Kebabkastike on mausta, koostumuksesta ja happamuudesta päätellen vain vedellä laimennettua tavallista tomaattipyreetä. Ainoana hyvänä puolena voi mainita mausteiden käytön; chiliä ja pippuria on käytetty reilunpuoleisesti.

Eivät pärjää suomalaiset karvakäsille kebabhommissa, ei. Itäkeskusksessa, lohjalla, tai nummelassa käydessä kannattaa verrokiksi tutustua ravintola Ismetin annoksiin. On ero kuin yöllä ja päivällä.


Nyt ei voi ku ihmetellä millos olet siellä käynyt??
Ja kukakohan siel mahtaa olleen tekemässä safkaa sillo, kyl joka ainut kerta ku itse siellä olen käyntyt, on saanut tasokasta kebaa ilman ranskalaisilla maustettuja suola tikkuja, kyl ne on aina ollu ihan ranskalaisia :)

Hra47

Viime perjantaina kävimme, päivä oli sama jolloin kirjoitin tuon viestin. Kolmenkympin tietämillä oleva nainen oli kokkailemassa.

Olen aina ollut meidän huushollin jätemylly ja syönyt vanhentuneet yms. jämät kaapista, mutta nyt olin mm. ravintolan kotisivuilta luettujen kehujen jälkeen aika hämmästynyt. Tyttöystäväni totesi, että täytyy kyllä olla aika heikkoa jos sullekaan ei maistu :)

Hinta on myös aika yläkanttiin. 2 annosta, 2 x 0,5l limsat yli 20€:lla on kyllä aivan liian paljon perus kertakäyttölautasilta tarjotusta snagarisafkasta.

Aji Ungreat

Eipä onnistu huomenna multa. Sain pimeetä hommaa ja sinne meen. En kehtaa jättää ilmoittamatta niin sanon nyt sit...
Jossei viina, sauna ja kitara auta, on tauti kuolemaksi.

Doc Evil


Käydään näillä näkymin siis MikaK:n kanssa lounaschilistelemässä huomenna. Mukaan mahtuu kyllä vielä muitakin ;)

MikaK

Kahdella hengellä testattiin Lepuskin kebab-tarjonta ja kebab ranskalaisilla oli varsin kelpo perussetti. Chilikastike+hiutaleet tuottivat hieman lämpöä ja olisi voinut olla paljonkin tulisempaa, mutta yleisarvosanana "ihan jees".

Ravintola ei hassumpi ja terassin aukiollessa voi suositella. Terassille paistaa puiden läpi iltapäivällä ja silloin varmaan oikein mielyttävä paikka istuskeluun. Ensi kerralla tulisuutta lisäämään ehkä omia chilejä.

Autolle kävellessä poikesin vielä viereiseen K-kauppaan ajatuksella, että olisin ostanut pari pakettia haboja kuivaukseen+savustukseen, mutta kyseinen kauppa ei niitä tarjonnutkaan. Sen sijaan oli Salosta kotimaista tuotantoa hintaan 4,90 euroa per 100 gr. Lajikkeista ei ollut vain mitään mainintaan ja arvaan paketin keltaisten olevan lemon droppia ja punaisten chilien jotain muuta :) En kuitenkaan ostanut tällä kertaa, koska tuoretta chiliä on jääkaapissa.

Doc Evil

Kyllä, leppoisa miitti oli grillin terassilla auringon lämmittäessä kivasti. Nämä miitit on mukavia, koska harvoin sitä pystyy muutoin puhumaan chileistä ja niihin liittyvistä asioista kovin paljoa muiden kyllästymättä. Tämän tapaamisen aikaansaamiseen meni vajaa kolme kuukautta. Kannattaisikin varmaan samantien alkaa miettimään seuraavaa chilitapaamista. Olisiko esim. Coniilla tai Aji Ungreatilla ehdotuksia ajan ja paikan suhteen? Olisi mukavaa, jos pääsisitte myös, kuten muutkin alueen chilipäät..

MikaK tuossa jo hyvin kiteytti kokemuksemme grillin annista. Tältä näytti setti. Stronger Than Death Berserker Hot Sauce paransi mielestäni makua hieman.

conii

Siis mielelläni olen itsekkin seuraavalla kerralla mukana ;)

sunnuntaina tulen oulusta kotio mut sit taas ensiviikon aika lailla kiinnilasten kanssa :)

Mut sitten sen jälkeen alkaa taas arki ja normi kiireet jolloin illat yleensa vapaita poislukien tiistait ja joka toisen viikonlopun :)

Et oliskos seuraava kerta sit niinku vaika 2 viikon päästä ja vakinaistaa sen jälkeen se vaikka joka viikko/joka toinen viikko tjsp??

Olis sit porukalla helppo muista miitin ajat ja tulee paikalle suunilleen kuka haluaa :) voitas sitten saada lisääkin porukkaa sinne kerralla :)

Eli ehdotuksia viikolle 30 otetaan vastaan :) olen silloin jo töissä eli iltapäivästä noin 4 eteempäin mulle käy, ja viikonloppuna sitten käy vaikka istua siellä koko aika :)

Ehdotelkaas te nyt tolle viikolle päiviä?

MikaK

Viikko 30 menee mökkeillessä Heinolassa, mutta viikolla 31 sopisi ke tai to. 

Mikäli halutaan sopia vakiopäivä, niin tyyliin kuun eka tiistai tsjp. voisi vielä toimia ja ihmiset jaksaisivat tulla paikallekin. Hyvän vakiopaikan löytäminen olisi tietysti toivottavaa. Itse vierastan vakkaripäiviä varsinkin pienellä porukalla, koska joko osallistumisesta tulee velvoite tai sitten vakipäivä vain sopii huonosti. Pienessä porukassa taas poisjäänti pari syö helposti ison osan porukasta.

RT-Kebabin vieressä olisi myös kiinalainen City Bamboo, millä ruokalistalla mm. kanaa chilikastikkeessa. Onko kenelläkään mitään kokemnuksia k.o paikasta? Saman tyylinen menu löytyy Espoon Keskustasta Phoenix Court-ravintolalta.

conii

mullekkin sopisi viikon 31 Ke tai To :)
Eli seuraavaa tapaamista silloin?

MikaK

Keskiviikolle tuli menoja mutta torstai sopisi. Lounas vaikko kahvi esim Isossa Omenassa? Sopivat ruokapaikat Espoossa harvassa joten kahvihetki voisi toimia paremmin?

Doc Evil

Torstai näyttäis mulle kans suht toimivalta. Silloin mulle olisi helpompaa treffata vasta joskus klo 16 jälkeen, mutta lounasmiittikin järjestyy vain järjestän asiat sen mukaan.

MikaK

Mites torstaina ennen viittä Isossa Omenassa kahvin ääressä chilihöpinää? Itse mieluusti illallistan perhen kanssa ja osallistun iltatoimiin, kun ruokavaihtoehdotkaan eivät Espoossa kovin kummoisilta vaikuta.

conii

Torstai kuulostaa oikein hyvältä :) minnekkäs päin omenaa me suunistetaan/missäs nähdään?
Ehdotuksia?

Doc Evil


conii

fine by me, sopiihan muillekkin?

MikaK

Wayne's Coffee toimii hyvin ja miltäs 1645 kuullostaa?