Tästä löytynytkään threadiä näköjään.
Ei mitenkään super tulinen, ei laita irvistämään tms. Sopii oikein kivasti ruisleivän päälle. Täytyy maistella lisää ja totutella sen makuun jotta osaisin sanoa mitä teen sadolle sen kypsyessä.
Eli suht voimakas annuumin maku, poltto menee kielen takaosiin kivasti, hedelmälihaa suht reilusti :)
Ei kuitenkaan välttämättä talvehdi/kasva ensi vuonna meidän residenssissä, vaikka oikein nätti onkin väreineen päivineen. Ensituntuma kun jäi jonnekin keskitienoille.
(edit. ostin tämän siemenet muuten frutescensina, mutta olen ymmärtänyt ettei näin kuitenkaan ole? Viisaammat korjatkoon :))
Lainaus käyttäjältä: Horna - heinäkuu 09, 2014, 19:24:12 ip
Tästä löytynytkään threadiä näköjään.
Ei mitenkään super tulinen, ei laita irvistämään tms. Sopii oikein kivasti ruisleivän päälle. Täytyy maistella lisää ja totutella sen makuun jotta osaisin sanoa mitä teen sadolle sen kypsyessä.
Eli suht voimakas annuumin maku, poltto menee kielen takaosiin kivasti, hedelmälihaa suht reilusti :)
Ei kuitenkaan välttämättä talvehdi/kasva ensi vuonna meidän residenssissä, vaikka oikein nätti onkin väreineen päivineen. Ensituntuma kun jäi jonnekin keskitienoille.
(edit. ostin tämän siemenet muuten frutescensina, mutta olen ymmärtänyt ettei näin kuitenkaan ole? Viisaammat korjatkoon :))
Mainio tulinen ja maukas meksikolainen annuum, aikanaan myyty ja levitetty virheellisesti frutescensina.
Tämän hedelmä oli ensimmäinen jonka omista pusksitani maistoin. Omasta mielestä poltetta oli paljon, mutta tässä vasta alotellaan
Oikein komea puska ja paljon hedelmää. Kuivatin ja jauhoin, saa talvella lämpöä :D
Joskus kasvatin, mielestäni miellyttävän makuinen napostelu-chili ja kaunis katsella (oli terassin reunat täynnä).
Koitin muutamaa talvettaa, vaan oli kirvoja täynnä hetkessä, fairi- yms. käsittelyistä huolimatta...
Sain tämän talvehtimaan viime vuonna, tekee hedelmää ihan mukavasti.
Mutta on kyllä mielestäni erittäinkin tulinen, pizzan päälle yhdenkin podin laitettuani sai ihan mukavasti litkiä kyllä maitoa sen jälkeen :) Voi olla tietysti yksilöstäkin kyse.
Näitä olen kuivattanut ja sitten jauhanut, harvemmin tulee käytettyä tuoreena kun eivät muut chilistä perusta (en siis voi tehdä esim. todella chilistä con carnea kuin ainoastaan itselleni, mikä on todella harmi :/ ).
On se tulisimpia annuumeja, eli ei mikään vitsi. :)