Ruoanlaitto ja ravintolat => Kodin mausteinen kokkaus => Aiheen aloitti: MRgreen - elokuu 23, 2016, 18:33:24 ip

Otsikko: Pube-omenahillo
Kirjoitti: MRgreen - elokuu 23, 2016, 18:33:24 ip
Valkeakuulaita
Hillosokeria
Vettä
Manzano Orangeja tms. pubeja

Sauvasekoita rocotot vesitilkan kera liemeksi. Kuori omenat ja poista siemenkodat. Laita vaikka vähän pienemmiksi siivuiksi niin mähmääntyy paremmin. Pistä pienen vesimäärän kanssa omenat pataan kiehumaan kovalle lämmölle n. 10 min, sitten hiljaksiin hämmennellen hillosokerin kanssa itseä tyydyttävän ajan. Iske chililiemi mukaan ja hämmentele vähän lisää. Sitten purkitus, jäähdytys ja nauttiminen!

:thumbup: :-X
Otsikko: Vs: Pube-omenahillo
Kirjoitti: Jame - elokuu 23, 2016, 21:41:40 ip
Lainaus käyttäjältä: MRgreen - elokuu 23, 2016, 18:33:24 ip
Valkeakuulaita
Hillosokeria
Vettä
Manzano Orangeja tms. pubeja

Sauvasekoita rocotot vesitilkan kera liemeksi. Kuori omenat ja poista siemenkodat. Laita vaikka vähän pienemmiksi siivuiksi niin mähmääntyy paremmin. Pistä pienen vesimäärän kanssa omenat pataan kiehumaan kovalle lämmölle n. 10 min, sitten hiljaksiin hämmennellen hillosokerin kanssa itseä tyydyttävän ajan. Iske chililiemi mukaan ja hämmentele vähän lisää. Sitten purkitus, jäähdytys ja nauttiminen!

:thumbup: :-X


Tein kanssa viikonloppuna chili-omppuhilloa. En käyttänyt pubeja vaan viimevuotista kuivattua Fataliita. Ja kun olin puolet hillosta purkittanut niin loppukattilallinen tuli vielä maustettua reilulla määrällä kanelia. Hyvää siitäkin tuli.