Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Dendrochili

Sivuja: [1]
1
Muut kuin paprikakasvit / Vadelmat
« : Elokuu 12, 2013, 18:54:13 ip »
Onkos täällä innokkaita vadelman-viljelijöitä. Itse olen vähän hurahtanut tähän. Olen itse aina pitänyt vadelmaa parhaana marjana (mielipide-kysymys), olen viljellyt harrastus-mielessä muutamia lajikkeita. Viime aikoina olen kokeillut myös kasvattaa arempia lajikkeita kasvihuoneessa ja homma on alkanut kiinnostamaan kovasti. Omia lajikkeita on Jatsi, Muskoka, Maurin makea ja taitaa olla pari alesta ostettua Ottawaa. Kasvihuoneessa olen kasvattanut koemielessä Preussenia, Malling promise-lajiketta. Pitäisi myös hankkia Glen amplea ja Glencoeta. Glen ample on ilmeisesti päälajike ammattimaisessa tunneliviljelyssä. Olisihan noita lajikkeita reilusti, jos vielä laajentaisi Karhunvattu-osiolle. Tässä vähän aloitusta, jatketaan lisää, jos löytyy kohtalotovereita.

2
Tori / Ostetaan muutama chilin taimi tai pistokas
« : Maaliskuu 18, 2013, 21:44:02 ip »
Eli, vähän myöhäisen sytytyksen vuoksi kysytään, että löytyykö ylimmääräisiä Peruvian white habaneroja ja rocotoja? Jos tosiaan joku lähiaikoina uskaltaa lähettää taimia tai pistokkaita, niin olisi hienoa. Jyväskylän aluuelta voin noutaakin. Yv:llä tavoittaa!

3
Uusien jäsenten esittelyt / Dendrochili esittäytyy
« : Maaliskuu 12, 2013, 14:57:53 ip »
Hei!
Olen tälläinen parikymppinen kasviharrastaja joka innostui chileistä jo muutama vuosi sitten, mutta nyt ollaan hommaa aloittamassa tosissaan ja mielenkiinto on kova. Kasveja on kertynyt nurkkiin liiaksikin  ::), eli monenmoisia huonekasveja/hyötykasveja ja kuten nimimerkistä voi arvata myös puuvartisia tulee kasvatettua. Toivon, että opin paljon teiltä kokeneemmilta kasvattajilta ja saa jakaa kokemuksia ja tietoa!
Päiväkirjan avasinkin jo tätä kautta varten. 

Terv. Dendrochili

4
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Dendrochilin kausi 2013
« : Maaliskuu 09, 2013, 15:15:31 ip »
Hei!
Aloitan näin uutena jäsenenä heti oman päiväkirjan. Olen innoskas kasviharrastaja ja olen jo muutamina vuosina kasvatellut chilejä, mutta nyt on homma alkanut kiinnostamaan enemmän ja lähtenyt laajenemaan. Kaksi päivää sitten multaan pääsi muutamia siemeniä, lajikkeina King Naga, Kaleidoskop, Black scorpion tongue ja Omnicolor. Tässä lähiaikoina kylvöön menee Pimenta da neyde, Malibu purple ja Quintisho. Vähän ehkä myöhässä olen tänä vuonna, mutta toivottavasti saan satoa. Tarkoitus olisi kyllä osa tuoda talvehtimaan sisälle lamppujen alle. Tässä tälläinen alkusepustus  ;D, laitan kuvia pian.

Sivuja: [1]