huhtikuu 19, 2024, 06:09:42 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


onko sinulla hyvä toleranssi?

Aloittaja naga morich, toukokuu 26, 2009, 15:03:57 ip

« edellinen - seuraava »

onko sinulla hyvä toleranssi?

Erittäin hyvä.
18 (4.6%)
Hyvä.
40 (10.2%)
Kohtuullinen
161 (40.9%)
Ei kovin hyvä.
139 (35.3%)
Huono mikä huono...
36 (9.1%)

Äänestäjiä yhteensä: 378

Ryhis

Lainaus käyttäjältä: ChiliChillailija - syyskuu 03, 2012, 21:46:28 ipMutta siis, toleranssia voi ilmeisesti parantaa vain jyystämällä enemmän tsilejä(kö)?


Tirsk!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Toni.A

Lainaus käyttäjältä: ChiliChillailija - syyskuu 03, 2012, 21:46:28 ip

No siis minullahan on aivan paska toleranssi. Pikku pala jotain tulista chiliä ja meikäläinen itkee. Mutta siis, toleranssia voi ilmeisesti parantaa vain jyystämällä enemmän tsilejä(kö)?

Eikös sitten pitäisi olla periaatteesa mahdollista kehittää toleranssia niin pitkälle, että Nagaakin pystyy vetämään noin vain, vaikka miten monta, ilman merkittäviä haittavaikutuksia?

Sanoisinko, ettei ihan Nagalla kannata lähteä nostamaan toleranssia kerralla, vaan aloitat jostain toisesta chinensestä. Perus Haba on hyvä tai joku tulinen bacca, kuten Lemon Drop. Vähitellen nostat annostusta ja tulisuutta. Sen jälkeen löydät miedommista mautkin, eikä tartte irvistellä tulisuuden takia. Nagassa tulee olemaan vastusta sopivasti aina, vaikka toleranssi olisikin kohdallaan! ;)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7287.0
   http://sushrajalla.blogspot.com/             
         Chiliyhdistyksen jäsen no.1030

Kusti

Erittäin huono.

Kokonaisia Aji Cristaleita kyllä pilkon niin raakana kuin kypsänäkin leivän päälle, mutta siihen se jääkin.

Viikonloppuna söin elämäni ensimmäisen Habaneron (gramman painoisen/pikkusormen pään kokoinen). Enkä edes syönyt vaan automaattinen oksennus-refleksi heitti sen suusta ulos kuten myös muunkin vatsan sisällön samalla kun luulin, että pää räjähtää.

Että tuo Aji Cristalien ahmiminen ei ole nostanut toleranssia mihinkään tai sitten oli erityisen tulinen yksilö tuo Habanero. Nagan uskallan syödä ehkä viiden vuoden päästä tätä menoa.

JohnnyB

Melko huono, ensi kaudellakin koitan isoimman sadon saada vähän miedommista, jotta pääsee totuttelemaan. Pikku hiljaa sitten kehittää makuhermoja :)

Jani M

Tässä vaiheessa kautta aivan hyvä. Habaneroja voi napostella kivasti suoraan puskista. Naga kyllä yskittää vielä, mutta niin sen pitääkin. Raja menee siinä sudden death habaneron tienoilla, niitä voi syödä sen kummemmin kärsimättä juuri seurauksista. Tietysti jos nyt tyhjään mahaan vetelee useamman ku pari kolme sudden deathia, niin melko myllerryksen pistää päälle. :D

bläkkäri

Kasvanuthan tuo toleranssi on tässä puolen vuoden koeaikana, mutta ei se kovin kummoinen vieläkään ole.
Markettihaba on edelleen liian tulista sellaisenaan pureskeltavaksi, siis kokonainen.

Blairin Purea ja Savunagaa voi lotrata enemmänkin ruokaan. Tuhti Nagapyre antaa kivaa poltetta tipalla tai parilla, mutta yliannostus tulee hyvin pian vastaan ja saa aikaan pirunmoisen hikan :o.

Fredrik-flugarn

Kiva normitoleranssi kai nyt on saavutettu. Nagaa pelkkänä ei upo eikä tuo minkälaista nautintoa ilman särvintä.
Rehut ja revitetyt pelihousut, kasvatuspäiväkirja siis...
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=16281.0

ofili

Riippuu kehen vertaa  :)
Useimpiin tuttaviini verrattuna oma toleranssini on melko hyvä.







_________________________________________________________________________________________________________
vesikaton korjaus vesikatto peltikaton piinnike peltikaton korjaus peltikaton maalaus

Lihamestari

Piti vähän ruveta rauhottelemaan, kun maha rupes protestoimaan.
Turpa kyllä kestää, mut pakki menee sekaisin :(
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Miquel

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - tammikuu 24, 2013, 22:50:02 ip
Piti vähän ruveta rauhottelemaan, kun maha rupes protestoimaan.
Turpa kyllä kestää, mut pakki menee sekaisin :(

Itellä sama. Siksi vastasin jotain äänestyksen huonoimmasta päästä.
Suu vetäisi habaneroa nykyistä enemmänkin mutta sitten vatta heittäytyy poikkiteloin.
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

Rähinä-Reetta


Huru-ukko


Caide

Ei kovin hyvä. Mutta normi-ihmisiin, eli maallikoihin verrattuna tietty ihan eri maata, kun oikeastaan päivittäin noita kapsaisiineja tulee napsittua. Voisin kuvitella, että kukaan kavereistani tuskin saisi meiän talouden jauhelihakastiketta vedettyä naamariinsa ilman pientä itkua.

Noli Me Tangere

maaliskuu 30, 2013, 10:31:49 ap #113 Viimeisin muokkaus: maaliskuu 30, 2013, 10:36:39 ap käyttäjältä Sir Badger
Onkohan toleranssi heikentynyt pitkällä aikavälillä, vai olenko nykyään vain nössö, vätys ja surkimus? Viimeisimmän vuoden aikana ei ole tullut käytettyä chiliä aivan samoja määriä kuin ennen, ja nyt tuntuu että hapaneeroja ei lähestulkoon uskalla syödä. Voiko toleranssi edes heikentyä vai olenko vain sekaisin?

Nimim. "Oivoivoikunonniintulistajatämäruokaonnytihanpilallajaminunverorahoillataastehdäänkaikkeapahaaoivoivoi"

Ryhis

Hyvä toleranssini on hävinnyt jonnekin! Reinbou-hot-salsakin polttaa suussa ja saa pakin sekaisin.

Lisää rommia!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Noli Me Tangere

No hemmetti, noinhan sen olisi saanut ytimekkäästi sanottua.

Championboy

Nagan bodeja on tullut "järsittyä"Eilen olin vielä naama punasena maistelemassa,mutta tänään kestin paremmin maitoa meni silti paljon :)

Homejuustosipuli

Riippuu mihin vertaa, useimpien ravintoloiden erittäin tulinen = hieman tulinen. Kapsaisiinikurkkuihin verrattuna varmaan huono

ChiliKopf-13

Erittäin hyvä.  :)  Syön joka päivä kolme tulista ateriaa.  ;)  Moruga scorpion on eittäin hyvän makuinen ja erittäin tulinen, paras tämän vuoden chili.  8) 8)

Aji Kettu

Ei kovin hyvä, en pysty syömään kauhean tulista, kun tulee hikka, törkeä polte suussa ja yht äkkiä pamahtaa perkeleellinen hikka.

Mistä tämä johtuu ?
Elämän tarkoitus on olla onnellinen ja tehdä sitä mitä haluaa satuttamatta muita.