toukokuu 11, 2024, 18:27:57 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - Ryhis

21
Oli se jotain 160-220€. Olin varautunut maksamaan jopa 60€ joten ylläri oli melkoinen.

Tosin se oli semmoinen A4-kokoinen kovakantinen, super-hyper-über-mega-deluxe-painos jossa kuvia yms. shittiä messissä. Olisiko ollut vielä joku DVD-vetokin samoissa kansissa.

Sitten ostin tuon englanninkielisen pokkariversion kun oli opiskelijabujettiin paremmin sopiva kaksinumeroinen hinta joka alkoi ykkösellä..
22
Lainaus käyttäjältä: rasse - syyskuu 02, 2013, 07:36:53 ap
Lainaus käyttäjältä: Räyhis - marraskuu 27, 2010, 10:38:04 ap


Suosittelen lämpimästi jokaiselle tuon Larousse Gastronomiquen hankkimista. Pehmeäkantinen lontoonkielinen painos lähtee melko monesta kirjakaupasta alta kahdenkympin, kovakantiset kustantavat jo sitten hivenen enemmän. Suomenkielinen kovakantinen laitos taisi viime näkemällä maksaa himpun vajaat sata euroa. Jään odottamaan mikestonesin tuomiota, kuinka paljon liikaa tuo sata euroa kirjasta on ja kuinka paljon nagka norritsia tai mitälie sillä saisi nettikaupasta tilattua.

Ei ainoastaan hyvä kirja, vaan loistava reseptikirja. Samoissa kansissa on myös aimo annos historiaa ja tarinoita annosten taustoista. Boonuksena voi vielä verestää englannin ja keittiöranskan taitojaan.


En nyt ole ihan varma, mutta luultavasti kirjaa ei ole suomennettu?


Olen nähnyt tuosta kovakantisen suomennetun version Akateemisessa kirjakaupassa. Se maksoi muistamani mukaan yli 200€...
23
Lainaus käyttäjältä: rasse - syyskuu 02, 2013, 07:08:20 ap
Tämä Räyhiksen ketju on kyllä hyvä. Itseasiassa tämä ketju minut toi takaisin foorumille, etsiskelin vähän pihvinpaistovinkkejä, mutta eteen tulee toinen toistaan herkullisemman oloisia reseptejä. Mitä tehdä!? Mitä jos aloittaisi alusta ja tekisi KAIKKI ohjeet läpi, olisi kai jo jonkinlainen kulttuuriteko  ;D

Oletko Räyhis remonttimies (näin olen ollut ymmärtävinäni ja tuo "remonttimies" ei ole halventava ilmaisu, en vaan tiedä oikeaa nimikettäsi) -työsi lisäksi myös koulutuksen saanut vai itseoppinut kokki?


Kiitoksia kiitoksia. Olen remppafirman toimitusjohtaja, jos tarkkoja ollaan. On,sitä kokkikoulukin tullut käytyä 10v sitten, mutta vaihdoin alaa rahan perässä. Jos ja kun Jykke-boy ja Urpis nostaa veroja vielä vähän niin vaihdan maata. Seuraava firma on Eestissä kirjoilla, ei tässä ole mitään järkeä kun asiakkailla ei ole varaa maksaa ja jos keikkaa on, niin verottaja vie tuhkatkin munista.
24
Hei!

Tiedätkö, että kauttamme saat positiivisen mainoksen yrityksellesi tai tuotteellesi heti kun haluat. Tavoitat 199 eurolla jopa yli 60 000 potentiaalista asiakasta ympäri Suomea... mikäli haluat tavoittaa enemmän ihmisiä, jopa miljoona, pyydä tarjousta sähköpostilla.

Mainostimme muutaman päivän ajan Turussa olevaa tapahtumaa sivuillamme tavoittaen yli 500 000 suomalaista. Kaksi päivää ennen tapahtumaa ihmiset majoittuivat jo oven taakse odottamaan, ja päivää ennen jonottajia oli jo yli 30 ja lippuja myytiin ennakkoon lähes 2000 kappaletta, joka tuplasi odotukset.

Tutustu siis uudenlaiseen mainostustapaan ja varaa sivuillamme olevalla lomakkeella oma mainospäiväsi.

Kotisivujemme osoite: www.ilmainentuote.fi

Yhteistyöterveisin,

Asiakaspalvelu
Ilmainen tuote



JUST JOO.
25
Piipputupakkia ja grillimaisteriolutta, viimeisiä viikonloppuja patiolla.
26
Kodin mausteinen kokkaus / Vs: Vegeruokailut
syyskuu 01, 2013, 00:12:18 ap
Ihminen joka kauhoo kookoskermaa sellaisenaan ja puhuu vielä ruokalajista, on idiootti.
27
Kodin mausteinen kokkaus / Vs: Vegeruokailut
elokuu 31, 2013, 20:43:10 ip
Kookoskermaa sellaisenaan jälkkärinä?

Vähän niin kuin joisi maitoa jälkkärinä. Tai pakastettua maitoa jälkkärinä.

Voi G-sus. Olkaa vaikka hiljaa jos ette muuta keksi.
28
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Soitinrakentelu
elokuu 31, 2013, 11:33:58 ap
Ei sitten tehdä niitä sähkökitaroita kotona!

http://m.youtube.com/watch?v=TwIvUbOhcKE
29
Oi beibe, sä et arvaakaan!
30
Nyt otetaan jänistä sarvista ja tehdään kertakaikkiaan loppu kaikesta arvailusta sekä luulemisesta!

MIKÄ ON HANKALIN TAPA KASVATTAA CHILIÄ?

Tätä selvitetään ensi kaudella, joulukuun loppuun asti saa ehdottaa eri metodeja, tapaninpäivänä julkistan säännöt ensi kaudelle. Jokainen joka vetää kauden läpi näillä eväillä, saa t-paidan jossa lukee "luupää" tai "olen riemuidiootti", en ole vielä päättänyt!

Elikkästen! Kasvatusmetodeihin TULEE lukeutua ainakin seuraavat jutut

isonaula
koneellinen ilman liikutus
VESIVILJELY
akusto vara- tai varsinaisena virtalähteenä
helvetin iso pumppu
kokeelliset lannoitteet
eristäytyminen mosaikkiviirukselta
hiilidiioksidi lisäys
tehokas lisävalaistus
virtaavaa vettä


Ja huom! Kaupasta saatavia ruukkuja ei saa käyttää! Se kuka ehdottaa monimutkaisinta kasvatustapaa budjetilla joka on lähinnä 0llaa euroa, saa minun kustannuksellani ottaa "pihi nihilisti"-tatuoinnin otsaan!

Sitten vain ehdottelemaan!!!.
31
Kodin mausteinen kokkaus / Vs: Vegeruokailut
elokuu 30, 2013, 19:20:14 ip
Tru dät.

Entinen tyttöystäväni, nykyinen vaimoni, oli vegetaristi.

Ei tarvittu kuin yksi pekonipaketti ja varttitunnin maalailut grilliherkuista, niin loppui se vihervassariliberaalihapatus.
32
Älä Jani huutele! Sinäkin saatat herätä aamulla kualleena!!!!.
33
Lainaus käyttäjältä: Macex - elokuu 13, 2013, 16:38:33 ip
Olis kyllä kiva lukea ja nähdä fotoja PK-seudun alajaostosta illanvietossa ja viettämässä kesäisin toripäiviä jne. Teitä harrastajia ja aktiiveja sielläpäin on.


Voi sinua mussukkaa! Laita sähköpostiosoittesi niin postailen privaattikuvia mun villistä viikonlopun vietosta!
34
Noh, sanotaan näin etten minä olettanutkaan SINUN tajuavan.  ;)
35
Kodin mausteinen kokkaus / Vs: Vegeruokailut
elokuu 30, 2013, 10:22:10 ap
Itse en juurikaan syö lihaa, paitsi makkaroissa..

Yksi asia mikä minulle ei koskaan mennyt jakeluun, on se että miksi vegeannosten pitää näyttää liha-annokselta? Soijanakit voin vielä hyväksyä, mutta mitä ne pihapizzan näköiset harmaat letut ovat? Ne vegeleikkeleet?

Kun maailmassa on tunnetusti ihan hyviä kasvisruokia, eläisikö peräti miljaardi ihmistä kasviksilla ja kalalla, niin miksi täällä vegen pitää saada nimenomaan liharuoan näköistä kasvismättöä? Jos minä haluaisin lihattoman purilaisen, vetäisin hampparin väliin parit falafelpihvit. En todellakaan valitsisi jotain harmaita korkolappuja!

Sitten joku kasvishernekeitto - BITCH PLEASE!

Kasvishernari on rangaistus maailman synneistä, ihan oikeasti.  Jos hernekeitosta otetaan potka ja sen maku pois, jäljelle jää vain skeidaa. Maailma on pullollaan keittoja joissa ei ole lihaa, miksi hernarista pitää vääntää vegeversio?????
36
Vastaavia esimerkkejä on nähty, siksi minä elän jokaisen päivän kuin kiritettynä rock-festivaalina syöden ja juoden erinomaisesti. Ja aina kun mahdollista ajan luu ulkona ja vedän ränttätänttää kitaralla.
37
Paskanmakuinen on hän.
38
Mitä niillä tehoilla tekee? Mieluummin kuuntelee hiljaa ja tarkemmin, kuin lujaa ja sinnepäin. Kitaravaffareissa mökä on sallittua, se kun peittää virheet!
39
Miehet viihtyvät jonninjoutavan pippelinvenytyksen parissa. Jos oikein tarkkaan katsoo, niin 80% foorumin keskustelusta ei käsittele chilinkasvatusta vaan keinoja tehdä chilinkasvatuksesta mahdollisimman vaikeaa ja monimutkaista.

Foorumi on täynnä lahopäisten pellepelottomien itke-ja-kytke virityksiä, kun siemenet ovat kerran liki ilmaisia, on loogista räjäyttää kuukauden sosiaalituet johonkin telttaan ja natikkaan. Foorumistien ohjenuorana tuntuukin olevan surullisen kuuluisa "kasvatan chiliä HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ, kunhan rahaa ei pala ollenkaan". Neljäkymppiä per kilo vähittäiskaupassa saa nihilistit polvilleen, chili on liian kallista!!!! Halvempaa onkin rakentaa väärillä työkaluilla appiukkovainaan tipparellun öljypohjasta ebb&flood järjestelmä, jota pyörittämään ostetaan huntin suihkulähdepumppu joka toimii kahden euron ajastimella. Lannoitteet maksavat toisen saturaisen, mutta niiden käyttö on enempi arpapeliä kun ei raaskittu osaa valmistajan mittakuppia ja jotain ihmemittaria, koska kympin postikulut.

Tälläkin foorumilla on tasan yksi käyttäjä jonka kotikutoisia rakennelmia kehtaisi esitellä tuntemattomille, hän on Mattson. Kaikki muu on tätä yskänlääke&isonaula-osastoa.

Mitä tulee vesiviljelyyn niin vakavasti otettavia tyyppejä on alle kymmenkunta, Bluesman etunenässä. Loput vain lutraavat rimpulaviritystensä kanssa ja toivovat parasta. Valitettavasti nämä lutraaja-arpojat ovat eniten äänessä ja antavat näin foorumille kasvot.
40
Lainaus käyttäjältä: SheiK9ni - elokuu 28, 2013, 19:52:00 ip
Itse olen aikeissa tehdä Ohlsonista ostetusta, tavallisesta säilytyslaatikosta (8-9e) ehkä 5-paikkaisen bubblerin taimille ja vähän pienemmille chileille.
Mutta eikö kukaan ole huomannut käyttää reikien poraamiseen rasiaporaa: http://media.tori.net/image/medium/12/1206226112.jpg


MITÄ VITTUA!!!!?!?!?!?!?!?!?

ONK TOLLASSIIKI LAITTEIT OLEMAS???!/!!/!!/?!

KEHTAAKS MÄÄ KYSYY, ET MISTÄ NÄÄ TOMMOTTI MEINASISIT HOMMAA??!??!?!

TOMMOTTI OLIS AIVAN YLIVETO KO MÄ TÖISÄ NÄÄS TEKISISIN HALOKEENISPOYEIL REIKII KO ON NII HANURIST ISKÄN TYLYSÄLLÄ  PERINTÖ-UPSEERIPUUKOLA KALVAA KOLOSIA?

ONK OIKKE AMERIIKOIST TUOMMOTTI? KUI PALJO POSTI KULUT?