Onhan noita tullut popsittua toista tusinaa, sekä tuoreena että kuivattuna. Tälläkin hetkellä on etikkasäilöttyjä jääkaapissa. Tulishan noita tuoreita ostettua enemmänkin, ellei kilohinta heiluisi siellä 130 euron tuntumassa... :-/ Ois kivempi ja helpompi käyttää yks-kaks kerrallaan, jos sais irtomyyntinä kaupan hyllyltä, kun se kokonainen boksi on aina vähintäänkin riittoisa. Se oma ennätys, kolme tuoretta putkeen, oli kyllä enemmän kuin tarpeeksi ettei tehnyt heti mieli koittaa uusiksi.
Ei kuitenkaan kuulu mulla ihan suosikkichilien kärkipäähän. Esim. Madame Jeanette, Harold st. Barts ja keltanen Fatalii hakkaa maultaan mun mielestä nagan aika 5-0. Ylipäänsä kypsänä keltaiset chilit tuntuvat toimivan mun makureseptoreille paremmin. Vähän miedommista Lemon Drop on kanssa herkkua. Aji Cristalista en oo kuitenkaan jostain syystä koskaan ihan hirveästi välittänyt, vaikka kaikki sen yleischiliominaisuuksia aina hypettääkin.
Mikäs ihmeen sääntö tää muka on mäkkärin markkinointiosaston ulkopuolella?
Satoja hampurilaispihvejä on tullut duunattua kuten ulkomuodostakin voi päätellä, ja kyllä parhaita ovat olleet mun mielestä ne joiden lihapitoisuus on jäänyt noin 80-90% tuntumaan esim. sipulijauheen, valkosipulin ja chilin taikinaanlisäämisen vuoksi. Naga antaa lämpönsä ihan eri tavalla miellyttävästi kun sen tosiaan pilkkoo sinne taikinan sekaan verrattuna siihen että sen vaikka viipaloisi raakana väliin. Ja mun mielestä täyslihapihvi on käytännössä täyslihapihvi niin kauan kun siihen sekoitetaan vain mausteita. Eri asia on sitten se jos sitä taikinaa jatketaan esim. munilla, korppujauhoilla tai vaikkapa soijaproteiinilla.
Ei kuitenkaan kuulu mulla ihan suosikkichilien kärkipäähän. Esim. Madame Jeanette, Harold st. Barts ja keltanen Fatalii hakkaa maultaan mun mielestä nagan aika 5-0. Ylipäänsä kypsänä keltaiset chilit tuntuvat toimivan mun makureseptoreille paremmin. Vähän miedommista Lemon Drop on kanssa herkkua. Aji Cristalista en oo kuitenkaan jostain syystä koskaan ihan hirveästi välittänyt, vaikka kaikki sen yleischiliominaisuuksia aina hypettääkin.
Lainaus käyttäjältä: Maniscalco - maaliskuu 20, 2011, 20:32:05 ipLainaus käyttäjältä: TunturiTiger - maaliskuu 20, 2011, 20:12:58 ip
Nagaa käytän monessa muodossa! Parasta tuoreeltaan ruuan seassa. Esim pieneks pilkottuna hampurilaispihvin seassa. Uskomattoman raikas maku!
Mitä tarkoittaa hampurilaispihvin SEASSA?
Hampurilaispihvin kuulluu olla yli 99%sti lihaa... mausteet erikseen...
Mikäs ihmeen sääntö tää muka on mäkkärin markkinointiosaston ulkopuolella?
Satoja hampurilaispihvejä on tullut duunattua kuten ulkomuodostakin voi päätellä, ja kyllä parhaita ovat olleet mun mielestä ne joiden lihapitoisuus on jäänyt noin 80-90% tuntumaan esim. sipulijauheen, valkosipulin ja chilin taikinaanlisäämisen vuoksi. Naga antaa lämpönsä ihan eri tavalla miellyttävästi kun sen tosiaan pilkkoo sinne taikinan sekaan verrattuna siihen että sen vaikka viipaloisi raakana väliin. Ja mun mielestä täyslihapihvi on käytännössä täyslihapihvi niin kauan kun siihen sekoitetaan vain mausteita. Eri asia on sitten se jos sitä taikinaa jatketaan esim. munilla, korppujauhoilla tai vaikkapa soijaproteiinilla.