huhtikuu 18, 2024, 10:29:02 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Habanero Kabanossi

Aloittaja Vivo, huhtikuu 26, 2008, 10:54:18 ap

« edellinen - seuraava »

Kartsu

Kotikylä on kyl loistava ja sit niitä makkaroita sais helposti poristakin =)
Väksää, eikö totta...

Janne

Jyväskylän seudulla sai ainakin joitain vuosia sitten jonkun pienen firman Chorizo -nimellä myymää grillimakkaraa joka oli ihan oikeasti tulista. Ja muutenkin ehkä parasta grillimakkaran tyylistä makkaraa mitä olen ikinä maistanut, lihaisaa ja sopivan rasvaista.
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

sundried

viski savustettu rocoto maistuu ainakin mulla chippe öljyssä ihan metukalta
ei kyllä mitenkään häiritsevästi

kiesa


Kartsu

Ei paha, ei paha laisinkaan.
Väksää, eikö totta...

JartsaP

Tänään söin ensimmäisen "habanero" kabanossini. Puoleen väliin makkaraa pääsin huomaamatta jälkeäkään chilistä. Loppupuolella aloin vähitellen aistimaan jotain juuri ja juuri havaittavaa lämmintä tunnetta. Ei siis vieläkään tulista grillimakkaraa, ellei syö suoraan grillistä jolloin kyllä polttaa suuta  :D

En vaan käsitä, miten ne kehtaavat markkinoida noita pötköjään tuollaisilla väitteillä varustettuna. Mutta olihan se ihan hyvää makkaraa muuten.

Aji Inferno

Kaipa noiden lähtökohtana on chiliummikko suomalainen, jolle jo pepperoni on "hui kauhistus miten vahvaa!" - eli ihminen, joka ei ole lainkaan tottunut chiliin. Sellaiselle tuo habakabakin taitaa poltella mukavasti. Meikäläisiä "paatuneita" chilikuluttajia on vaan suhteellisesti niin pirun vähän vieläkin. :(  Mutta ihan asiallista makkaraa tuo tosiaan muuten on, ei voi valittaa!

kiesa

Joo makkarana oli kyllä hyvää ja varmasti sen takia tuleekin ostettua vielä toistekin.

Herra 47

tähän saumaan olisi tarkoitus iskeä... Saada aikaan makkara jossa no jo poltetta mutta ei liikaa... Ja ehkä toinen jossa no jo sitä mukavasti... Ja myös maukasta tavaraa... Kun vain sopivaa chiliä sais tarpeeksi...

Volitanilla ja mulla olis tarkoitus saavuttaa tämä... Ja toivottavasti suurempi yleisö myös alkaa pitää :)
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsen



ainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

GynZi

Ostin tota habanossia kans, just on uunissa pötköt juustokuorrutettuna, pian saa maistaa. Maistoin pienen 1cm siivun päästä, ja kyllähän siinä habanero maistui, tosin ilman tulisuutta. Miten sitä kehdataan mainostaa, että reilusti TULISTA chiliä, kun chili siinä maistuu selvästi, mutta äitini, joka ei siedä yhtään chiliä, ei maistanut siinä mitään tulisuutta. Ja yleensä valittaa jo jos laitan pisaran habatabascoa muutamaan litraan vaikka lihakeittoa.  :evil:
Artesaanirakastelija

DuskLord

Lainaus käyttäjältä: "JartsaP"Tänään söin ensimmäisen "habanero" kabanossini. Puoleen väliin makkaraa pääsin huomaamatta jälkeäkään chilistä. Loppupuolella aloin vähitellen aistimaan jotain juuri ja juuri havaittavaa lämmintä tunnetta. Ei siis vieläkään tulista grillimakkaraa, ellei syö suoraan grillistä jolloin kyllä polttaa suuta  :D

En vaan käsitä, miten ne kehtaavat markkinoida noita pötköjään tuollaisilla väitteillä varustettuna. Mutta olihan se ihan hyvää makkaraa muuten.


Juuri söin paketillisen, ei polttele. Surkeaa perussuomalaista "SUU PALO KO SIINÄ OL PAPRIKOO"-tököttiä. En maksa toiste melkein kolmea euroa moisesta.

JartsaP

Kävin laittamassa palautetta HK:n sivuilla:
LainausMarkkinoitte Habanero Kabanossia tulisen makuisena makkarana tulisesta ruoasta pitäville. Väitätte käsittääkseni siinä olevan habanero-chiliä. Olen nyt syönyt paketillisen kyseistä makkaraa, ja minä puolestani väitän, että se ei ole habaneroa nähnytkään. Voisitteko ystävällisesti lopettaa tuollaisen harhaanjohtavan markkinoinnin, ja tehdä vihdoin makkaran, joka olisi OIKEASTI edes vähän tulinen. Se kun puuttuu edelleen Suomen markkinoilta.

DuskLord

Lainaus käyttäjältä: "JartsaP"Kävin laittamassa palautetta HK:n sivuilla:
LainausMarkkinoitte Habanero Kabanossia tulisen makuisena makkarana tulisesta ruoasta pitäville. Väitätte käsittääkseni siinä olevan habanero-chiliä. Olen nyt syönyt paketillisen kyseistä makkaraa, ja minä puolestani väitän, että se ei ole habaneroa nähnytkään. Voisitteko ystävällisesti lopettaa tuollaisen harhaanjohtavan markkinoinnin, ja tehdä vihdoin makkaran, joka olisi OIKEASTI edes vähän tulinen. Se kun puuttuu edelleen Suomen markkinoilta.


Ja enemmistö tämän foorumin käyttäjistä kiittää, olettaisin. Ainakin minä.  :D

JartsaP

Ja vastaus tuli:
LainausHei!

Kiitos palautteestanne, Välitämme terveisenne edelleen tuotekehitykselle ja markkinoinnille.

Ystävällisin terveisin

HK Ruokatalo Oy

Kuluttajapalvelu

Volitans

Lainaus käyttäjältä: "JartsaP"Ja vastaus tuli:
LainausHei!

Kiitos palautteestanne, Välitämme terveisenne edelleen tuotekehitykselle ja markkinoinnille.

Ystävällisin terveisin

HK Ruokatalo Oy

Kuluttajapalvelu



Ei tuo ole vastaus, vaan puhdasta kettuilua :)
jäsen
Suomen Chiliyhdistys ry

wille

Botti joka lähettää saman vastauksen kaikkiin viesteihin josta löytää sanan "habanero"... :lol:
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

JartsaP

Juu, olisihan se kiva ollut kuulla vaikka perusteluja, miksi tulinen makkara onkin tuleton tai että mitä mahdollisesti asialle aiottaisiin tehdä.

Mutta hei, tuollahan se palautelomake on HK:n sivuilla, sinnehän voi jokainen jättää omat terveisensä... ehkä chiliyhdistys voisi ottaa myös virallisesti kantaa asiaan?

arse

Volitanshan voisi ohjelmoida jäsenrekisterin yhteyteen automaattisen "mietotuote" -ilmiantolomakkeen, jolla kentät täyttämällä lähtisi jokaisen jäsenen nimissä spämmiaalto ilmiannettuun firmaan  :roll:
Elämässä on tärkeintä puutarhanhoito, eikä sekään ole niin tärkeää.

Soppamies

Tuli sitten itsekin vedettyä matsi-illan kunniaksi Kabanero Habanossipariskunta uuniin ranskalaisten kylkiäisiksi, ja kyllä olivat todellinen pettymys jopa näihin täällä oleviin kommentteihinkin nähden.

En havainnut käytännössä yhtään mitään tulisuutta. Jos jotain chilinmakua yritti maistaa, niin korkeintaan joku tunkkaisen makuinen peruschilijauhe saattoi makkarasta juuri ja juuri läpi maistua. Makkarassa oli jotain punaisia muka-habaneronpalasia sisällä, mutta vaikka yritin näitä kalastella makkarasta muutamia lautasen reunalle ja maistella erikseen, ei kyllä habaneron ominaismausta tai sen paremmin tulisuudestakaan ollut tietoakaan. Taisi olla pelkkä paprikakepponen.

Ei tätä voi suositella oikein mitenkäänpäin kesän ykkösmakkaraksi: Luvattua tulisuutta kun ei löydy, ja makunsa puolesta on paljon paremmanmakuisiakin tulettomia grillimakkaroita olemassa. Esimerkkinä vaikkapa Kivikylän Huiluntuhti.
I'm bigger than you and higher up the food chain. Get in my belly!

a.k.a. dazler@ircnet

kiesa

Löytyykö tuota Huiluntuhtia jostakin pk-seudulta? Ei ole osunut silmään mutta voisi ottaa testiin.