huhtikuu 19, 2024, 06:44:08 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Suomen ainoa (?) naga-kebab/pizzapaikka?

Aloittaja Aji Inferno, toukokuu 06, 2010, 01:25:59 ap

« edellinen - seuraava »

wille

Lainaus käyttäjältä: Whili - heinäkuu 19, 2012, 17:11:31 ip
Lainaus käyttäjältä: Eman - heinäkuu 19, 2012, 11:26:59 ap
Liekkö valmiiksi tuliseksi maustaminen jätetty pois, jotta herkkäpakkisemmatkin rohkenisivat maistaa.


Taitaa olla herkkäsilmä ja -nenäisten pizzanpaistajien toivomus.  Voi olla keittiössä mukavat kapsaisiinihöyryt kun nagapizzat paistuvat.


Joo kyllä, mutta onhan toi aanuksesta.
"Meiltä Suomen tulisimmat safkat"-mainos vaan pihaan ja sitten tarjoilemaan pottumuusia ja kalapuikkoja porukalle, kunhan muistaa viedä kilon jauhettua Trinidad Scorpionia asiakkaalle ja kehoittaa maustamaan itse.

Aika ihmeellinen meininki.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Lillen

Käyty paikanpäällä, hyvät kebabit oli. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka!

Yritin järkätä tuonne pientä miittiä mutta pahus vieköön oli itsellä juuri silloin menoa kun olivat oikein Kouvolasta asti tulossa  >:(.

TeKu

Kävin äsken hakemassa Kiirastulen, eikä missään vaiheessa ehdotettu itse maustamista. Johtuikohan sitten siitä että otin pizzan mukaan? Muuten oli kyllä varsin hauska ostotapahtuma.
-Yksi tuollinen Burgerpitsa ja yksi sellainen tulinen uutuus.
-Oletko ihan varma?
-Ai se on oikeasti tulinen vai?
-Juu, kyllä tulinen ruoka ihan hyvää on mutta tässä ei ole mitään järkeä. Kyllä sulle sellaisen myyn, mutta en kyllä suosittele kenellekään. Tiedät kyllä huomenna aamullakin syöneesi sitä...
-Sellainen sitten :)

Itse pizza oli hyvän makuinen ja alussa tulisuus oli varsin pientä. Puolen välin jälkeen alkoi hiukan lämmin tulemaan, mutta koko pizzan syötyä huomasin että vain yksi lasi maitoa oli mennyt pizzan kanssa, joten ei se nyt niin tappava ollut. Hyvän makuinen kyllä ja varmaan tulen uudestaankin hakemaan.


Ryhis

Kävin kurnuhaan Kotipizzassa testaamassa tuon infer...siis Kiirastulen. Kokkipoika kysyi 3-4 kertaa, että syödäänkö täällä vai otatteko mukaan. Itse oletin sen johtuvan haalareista, mutta vaimoni keksi, että mukaan otettaessa kaveri olisi joutunut "arpomaan" chilikastikkeen siihen päälle.

Syötiin siis paikan päällä.

Pizza tuli suht ripeästi ja oli kotipizzamaisesti erittäin tasalaatuinen ja herkullisen tuoksuinen. Pizzan mukana tuli pullo, liki käyttämätön, Poppamiehen Naga Jolokia-kastiketta. Tyyppasin pizzasta parit haukut ilman soosia ja ehdottomasti yksi parhaista pizzoista vähään aikaan! Seuraavaksi leikkasin suupalan kokoisen biitin irti pizzasta ja tiristin päälle soosia muutaman tipan. Kastike ei ollut ihan niin tulista kuin odotin, selvästi esimerkiksi löylyä miedompaa. Toki vahvempaa kuin habanerotabasco.

Turauttelin kastiketta useampaan otteeseen saadakseni sellaisen poltteen, että kehtaisin sanoa syöneeni tulista pizzaa. Pullossa olleen kastikkeen pinta vajuni noin sentillä ja enemmänkin olisi voinut laittaa, ellei se olisi aiheuttanut pizzan tömäkkää ylisuolaantumista, kastikkeessa on nimittäin suolaa 4,3% joka on omaa suuhuni turhan voimakassuolaista (makuasioita toki).

Olin tuotteeseen erittäin tyytyväinen, mielestäni hyvä veto Kotipizzalta tyrkyttää suomalaista (?) chilikastiketta pizzan kyytipojaksi jos toinen vaihtoehto olisi pizzan varovainen maustaminen Meiranovan kuivapakastetulla, säteilytetyllä chilijauheella pizzakokin toimesta. Sain rahoilleni vastinetta, vaikka yli 9€ on mielestäni liikaa pizzasta. Sain myöskin OIKEASTI tuliseksi* laskettavaa ruokaa, mikä on harvinaista täällä sarvikuonojen maassa.


*Naga Jolokia-soosi on tarpeeksi vahvaa tappamaan Matti "Poprilli miedolla sinapilla" Virtasen.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

koshui

heinäkuu 25, 2012, 14:13:28 ip #24 Viimeisin muokkaus: heinäkuu 25, 2012, 14:23:36 ip käyttäjältä koshui
Lainaus käyttäjältä: Räyhis - heinäkuu 25, 2012, 09:29:30 ap
Olin tuotteeseen erittäin tyytyväinen, mielestäni hyvä veto Kotipizzalta tyrkyttää suomalaista (?) chilikastiketta pizzan

"Alkuperämaa: Costa Rica" - http://www.poppamies.fi/product_info.php?cPath=46&products_id=629

Poppamiehen kastikkeet tulevat Costa Ricasta ja karkit Saksasta. Muita tuottajamaita ovat USA, Itävalta ja Intia.
Poikkeuksena Buffalo Wings - kastikkeet ja Aji Cristal säilykkeet jotka ovat valmistettu Suomessa.

TeKu

Tuosta pizzasta on nyt useampi variaatio tullut koettua.
Ensimmäinen oli tuo aiemmin mainittu "Take away" versio joka oli mukavan tulinen. Seuraava kerta toisessa Kotipizzassa ja syönti paikan päällä, jolloin pöytään tuli tuo Naga jolokia pullo. Kolmas syöminen paikan päällä ja pöytään tuli dippikulho, jossa oli kastiketta. Neljännellä kerralla taas paikan päällä syönti ja kastikepullo pöytään.
Näihin on vielä lisäväriä tuonut se, että ennen tuota ensimmäistä syömistä ei pizzaa saatu tehtyä, kun ensimmäinen kastike-erä ei vielä ollut saapunut, kolmannella syöntikerralla ei ollut pepperonimakkaraa ja sain tilalle aurajuustoa. Neljännellä kerralla ei ollut mexicana-kastiketta ja luvattiin aurajuustoa tilalle. Sitä ei kuitenkaan pizzasta löytynyt.

Alkaa kiirastulen tilaaminen tulemaan jännittäväksi kun ikinä ei tiedä miten kastikkeen saa ja mikä muu raaka-aine on loppu  ::)

Eman

Tänävuonna olikin näemmä kotipizzan kiirastulessa soosi heitetty valmiiksi pizzan päälle.
Hyvää oli silti.  8)
Huhhuh..

Caide

Eilen tuli kirastuli syötyä, oli pannuversiona ihan ok, mutta mitään tulisuutta ei löytynyt.

Eman

^
Ai?
Kyllä meikäläinen löysi pientä poltetta, niin pizzan mennessä, kun tullessakin.
(myönnetään, etten olekkaan mikään chilin pro popsija (vielä.)
Huhhuh..