maaliskuu 28, 2024, 10:46:25 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Päivitystä Lahden Tulisiin ruokapaikkoihin kaivataan

Aloittaja Tomppa, toukokuu 14, 2010, 13:51:21 ip

« edellinen - seuraava »

Tomppa

Eli miten on tilanne tällä hetkellä näissä tulisissa paikoissa jossa saa oikeasti hyvääkin ruokaa?

Itse en ole pahemmin kerennyt käymään syömässä " ulkona" jotenka nyt terassikauden avajaisten kunniaksi ajattelin mäsäyttää rasvapommin :D

Mutta mihin kannattasi roponsa sijoittaa?  Paikkoja on vähän jotenka nyt katsastan ne mitä suosittelette!!   lisään sitten arvosteluni tänne :D


Hansa grilli on kyllä ok mutta joku ravintola/ muu pizzeria/grilli.

  Tämän palstan tarkoitus on todellakin pieni päivitys koska jos jossain on ollut 3 vuotta sitten hyvää safkaa ei taso ole välttämättä enää niin hyvä!!

Loistoesimerkkinä ararat!  vuonna 2002-2006 sieltä sai ok safkat mutta sitten turkinpojilla katkesi verisuoni päästä tai jotain muuta ja paikka on nykyjään onneton..

  jopa poliisit kävivät aikoinaan syömässä araratissa mutta vaihtoivat Kärpäsen mafiaburgeriin!

psyphish

Lahden ruokapaikat eivät enää nykyään ole kovin kummoisia. Babylonissa ja aspendosissa tulee käytyä kebabilla aina silloin tällöin, mutta nekään eivät tunnu enää niin maukkailta kuin muutama vuosi sitten. Tulista ruokaa saa hyvin harvoista paikoista, tulisin ruoka oli amarillon habaneropurilainen joka taasen ei lämpönsä lisäksi maistunut juuri miltään. Noita kalliimpia rafloja en lähde enää edes testaamaan, tuppaa menemään hinta laadun yli melkein poikkeuksetta.

Macc

Lainaus käyttäjältä: psyphish - toukokuu 14, 2010, 13:57:14 ip
Lahden ruokapaikat eivät enää nykyään ole kovin kummoisia. Babylonissa ja aspendosissa tulee käytyä kebabilla aina silloin tällöin, mutta nekään eivät tunnu enää niin maukkailta kuin muutama vuosi sitten.


Aspendosista sen verran, että ainakaan eilen ei "tulinen" soosi ollut tulista nähnytkään, ja muutenkin sitä kastiketta oli annosteltu minun makuuni aivan liian säästeliäästi. Aiemmin tuolla on kyllä mielestäni ollut ihan ok sapuskat... Itsehän kebabilla käyn useimmin Keiju-pubissa (kun se on likellä), kaupungilla esim. Adanüs on jees.

psyphish

Lainaus käyttäjältä: Macc - toukokuu 15, 2010, 18:54:08 ip
Lainaus käyttäjältä: psyphish - toukokuu 14, 2010, 13:57:14 ip
Lahden ruokapaikat eivät enää nykyään ole kovin kummoisia. Babylonissa ja aspendosissa tulee käytyä kebabilla aina silloin tällöin, mutta nekään eivät tunnu enää niin maukkailta kuin muutama vuosi sitten.


Aspendosista sen verran, että ainakaan eilen ei "tulinen" soosi ollut tulista nähnytkään, ja muutenkin sitä kastiketta oli annosteltu minun makuuni aivan liian säästeliäästi. Aiemmin tuolla on kyllä mielestäni ollut ihan ok sapuskat... Itsehän kebabilla käyn useimmin Keiju-pubissa (kun se on likellä), kaupungilla esim. Adanüs on jees.


Nimenomaan Aspendos oli ennen tunnettu kastikkeistaan, nykyään sitä laitetaan teelusikallinen annosta kohden. Tulista ei löydy mistään paikasta. Muutama vuosi sitten muistelisin tulisen olleen tulista, mutta ehkä makuja on säädetty suuremman yleisön tasolle.

Macc

Lainaus käyttäjältä: psyphish - toukokuu 16, 2010, 00:46:16 ap
Nimenomaan Aspendos oli ennen tunnettu kastikkeistaan, nykyään sitä laitetaan teelusikallinen annosta kohden. Tulista ei löydy mistään paikasta. Muutama vuosi sitten muistelisin tulisen olleen tulista, mutta ehkä makuja on säädetty suuremman yleisön tasolle.


Kyllä siellä edellisen kerran (joskus tossa talvella) käydessäni "extra-tulinen" kohtalaisen tulista oli, mutta tällä kertaa ei kyllä ollut edes yritystä. Voihan tietty olla, että sähläsivät keittiössä sapuskaan väärää soosia. Joka tapauksessa soosia pitäis mielestäni laittaa reilusti kebab-annokseen, kuten myös lihaa.

Mutta tulisista ruokapaikoista ei täällä Lahessa tuu mieleen kuin Amarillon samat burgerit kuin muuallakin.

Onkos muuten tosta Vapaudenkadulla (18) olevasta Tex-Mex Tacomosta mitään käsitystä? Oli uudessa puhelinluettelossa joku lounastarjouskuponki...

Kebabmaniac

Torven grilli taitaa olla R.I.P. nykyään ? Aikaisemmin pita kebab + vahva chili + paljon peperoni oli kapakkaillan lopun vakionumero, parhaat kebab-lihat ikinä ja tulisuutta silloin kaauan sitten oli ihan hyvin, tiedä miltä maistuisi tänään.

Ei ihan Lahtea, mutta lähellä: Lähde-Grilli Villähteellä - siellä on ainoita tietämiäni "kokolihakebabbeja" peruskebabbiloissa/kioskeilla ja muistaakseni kastikkeestakin vähän tulisuutta löytyy.

Tällaisista hyvää lihaa/tulisuutta tarjoavista kebabmestoista saa laittaa muuten vinkkejä, kebabille.com on kuollut/arvostelijoiden maussa ei ole minkäänlaista johdonmukaisuutta. Tarkoitus olisi kesällä lähteä maata kiertelemään, toki varmuuden vuoksi ainakin haba-taba, pain 100% ja muutama muu taskussa...

Tomppa

Olen samaa mieltä tuosta lähdegrillistä.

Pari vuotta sitten kävin kyseisessä paikassa ja todellakin oli tulisuus kohdallaan!


Joo ongelmana on että suomesta ei löydy kunnon arvosteluja ruokapaikoista..

Kiitos kuitenkin mielenkiinnosta tätä palstaa kohtaan :D

Macc

Lainaus käyttäjältä: KebabManiac - toukokuu 16, 2010, 15:37:40 ip
Ei ihan Lahtea, mutta lähellä: Lähde-Grilli Villähteellä - siellä on ainoita tietämiäni "kokolihakebabbeja" peruskebabbiloissa/kioskeilla ja muistaakseni kastikkeestakin vähän tulisuutta löytyy.


Jalkarannassa, siinä entisen Setä Samulin kulmalla olevasta kebab-mestasta sai joskus puol vuotta - vuos sitten ihan ehtaa kokolihasta tehtyä sen normaalin lastu-kebabin sijaan. Sekin vaan on tainnut vaihtaa nimeä niin usein, että tiedä sitten mikä on nykytilanne.

Kebabmaniac

Tattis, tuolla päin tulee käytyä varmaan parin viikon sisään ...

Herpiili

Lainaus käyttäjältä: KebabManiac - toukokuu 16, 2010, 15:37:40 ip
Tällaisista hyvää lihaa/tulisuutta tarjoavista kebabmestoista saa laittaa muuten vinkkejä, kebabille.com on kuollut/arvostelijoiden maussa ei ole minkäänlaista johdonmukaisuutta. Tarkoitus olisi kesällä lähteä maata kiertelemään, toki varmuuden vuoksi ainakin haba-taba, pain 100% ja muutama muu taskussa...


Hyvää kebabbia on saanut ainakin parissa chilimiitissä Volitansin kasaamana, Ulvilassa testailtiin chiliyhdistyksen omistuksessa olevaa kebabgrilliä ja samassa vartaassa pyöri nautaa, karitsaa sekä possua. Valehtelematta voisin väittää että oli tuo kebabvarras parasta koskaan syömääni ja siitä kertoi myös se että 7kg kebabvartaasta syötiin yhden illan aikana 7kg, miittaajia oli 7 - tosin aamulla ampiaiset(!) kävivät aivan hulluina syömässä loppuja rippeitä kyseisestä vartaasta, parhaimmillaan 7 pörisijää yhden lihapalan kimpussa. Ehdotankin että yritätte saada kebabmiitin aikaiseksi ja Volitansin kokkaamaan ;)

Macc

Lainaus käyttäjältä: Herpiili - toukokuu 16, 2010, 23:21:43 ip
Hyvää kebabbia on saanut ainakin parissa chilimiitissä Volitansin kasaamana, Ulvilassa testailtiin chiliyhdistyksen omistuksessa olevaa kebabgrilliä ja samassa vartaassa pyöri nautaa, karitsaa sekä possua.
     .....
Ehdotankin että yritätte saada kebabmiitin aikaiseksi ja Volitansin kokkaamaan ;)


Tää nyt oikeestaan kuulostaakin ihan hyvältä idealta... :) Tiijätkös, onko se kebabgrill fyysisesti jossain täällä Lahen lähistöllä vai jossain muualla? Täytyiskin jututtaa herraa aiheesta.

Tomppa

Melkein kyllä täytyy tehdä itse jos tahtoo herkutella oikein kunnolla!

Valitettavasti ruokakulttuuri on Suomessa vielä vähän lapsenkengissä, toivotaanettä tilanne parantuu tästä.

Syitä on monia, joko talous ei anna myöten tai sitten on liian kiire ja stressiä valtaväestöllä ja ruokapaikan pitäjät laskevat kokoajan tuottavuutta..

Alanyassa kävin muutama vuosi takaperin ja ruokakulttuuri oli kuin toisesta maailmasta..

sama juttu aasian maissa....  miksi Suomessa ei ole saman laista... :'(                  nyt grillaamaan kanaa jonka täytän riisillä ja vihanneksilla..

mohla

Muistikuvieni mukaan Jonen grilliltä on saanut yönälkään hyvät kebabit ja minulle ainakin on ollut tulinen versio ihan riittävä saamaan hien pintaan. Lihaa en varmaksi kokolihaksi/itse kasatuksi sano, mutta ainakin ennen on ollut erilaista rakenteeltaan ja huomattavasti parempaa kuin nämä yleisesti käytössä olevat pyörivät lihamurekkeet. Aikoinaan sitä sai myös Capon ravintolan puolelle annoksena, mutta suosio verrattuna omaan kokkailuun oli ihmeisesti liian suurta, joten poistui.

Jospa sitä lähtisi tänään Lahen yöelämää pitkästä aikaan tarkistamaan. Harmittaa vaan, kun täältäkin on kaikki hyvät baarit lopettaneet. Vanha Rata-baari oli kuin toinen olohuone joskus. =)

Tomppa

Tänään tuli käytyä tossa hämeenkadulla olevassa kiinalaisessa..

tulista sapuskaa saa kun pyytää ekstratulisena  ;D

Maut kohdallaan ruuissa..  ainoa miinus on hitaus ja ruoka on jotenkin "limaista"

Johtuu kastikkeesta/valmistustavasta..  mutta hyvää ja melko edullinen paikkakin..

käyn toistekkin mikäli ohi menen ja on nälkä..  asiakseen ei kannata lähteä syömään juuri sinne,mutta kokeilemisen arvoinen paikka

8+ annan..  ja 10+ tarjoilijattaresta  ;D   vaikka en häntä maistanutkaan  ;D ;D ;D ;D ;D

Mika73

Lainaus käyttäjältä: Macc - toukokuu 17, 2010, 12:31:10 ip
Lainaus käyttäjältä: Herpiili - toukokuu 16, 2010, 23:21:43 ip

Ehdotankin että yritätte saada kebabmiitin aikaiseksi ja Volitansin kokkaamaan ;)


Tää nyt oikeestaan kuulostaakin ihan hyvältä idealta... :) Tiijätkös, onko se kebabgrill fyysisesti jossain täällä Lahen lähistöllä vai jossain muualla? Täytyiskin jututtaa herraa aiheesta.


Kuulostaa hyvältä. Jos jotain tuollaista tulee, voisi vaikka lähteä ajelulle  :)

nicklas

mikäs tää on tää siinä torin vieressä oleva thai lounas kahvila kauppahallissa....siällä ainakin on pöydissä tuliset soossit....
oon käynty about kaikki lahden ruokapaikat läpi ja tää kyllä lyö kaikki mennen tullen...
vittuu kebabit ja pissat

Mikho

Amarillossa on syyskuussa burger party-kampanja, saa nähdä oisko mitään tulista eksyny listalle..
ja saahan sitä habanerosoosia pyytää mihin tahansa ruokaan  ;)

nicklas

Lainaus käyttäjältä: Macc - toukokuu 16, 2010, 10:51:42 ap
Lainaus käyttäjältä: psyphish - toukokuu 16, 2010, 00:46:16 ap
Nimenomaan Aspendos oli ennen tunnettu kastikkeistaan, nykyään sitä laitetaan teelusikallinen annosta kohden. Tulista ei löydy mistään paikasta. Muutama vuosi sitten muistelisin tulisen olleen tulista, mutta ehkä makuja on säädetty suuremman yleisön tasolle.


Kyllä siellä edellisen kerran (joskus tossa talvella) käydessäni "extra-tulinen" kohtalaisen tulista oli, mutta tällä kertaa ei kyllä ollut edes yritystä. Voihan tietty olla, että sähläsivät keittiössä sapuskaan väärää soosia. Joka tapauksessa soosia pitäis mielestäni laittaa reilusti kebab-annokseen, kuten myös lihaa.

Mutta tulisista ruokapaikoista ei täällä Lahessa tuu mieleen kuin Amarillon samat burgerit kuin muuallakin.

Onkos muuten tosta Vapaudenkadulla (18) olevasta Tex-Mex Tacomosta mitään käsitystä? Oli uudessa puhelinluettelossa joku lounastarjouskuponki...


mikrossa lämmitettyä pakaste ja eines ruokaa. ei ole tulista. paskanmakuista kylläkin.hyvät aukioloajat ei siällä selvinpäin tulisi käytyäkkään. olisko ollu jonnekkin peräti kolmeen yöllä saakka auki.

chilipirre

Toro`s ja tulinen sipulipihvi. Mulle oli sopivan tulinen. Muutenkin hintalaatusuhde kohillaan kyseisessä puljussa. Tulisuushan on makuasia ;D

ookkerpak

Zanzibar Sokoksen kyljessä. Chilisoossia on mietoa ja tulista, niitä saa ostaa n. 2,5dl pullon mukaan sopuhintaan. Maku on kohdillaan ja tulinen on oikeasti tulinen.
Never take any shit from an inanimate object.