huhtikuu 19, 2024, 03:09:06 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


PP:n 2016

Aloittaja PP, helmikuu 29, 2016, 00:05:50 ap

« edellinen - seuraava »

PP

Muuttuiko mikään? En tiedä sekoiliko iso-g vai minä, mutta kuvat ei olleet siinä kansiossa, missä piti.

Jos ei näy, sanokaa millä alustalla ja selaimella ei toimi.

tp.teppet

Nyt näkyy ainakin mulla, aikaisemmin ei näkyny nuo uusimmat.

Fundeeraaja

jo vain välkkyy silmissä.
Chili, jazz ja päivätorkut kera pelinkovacin.

http://kallenruokaa.blogspot.hr/

PP



Tuon hirviön kepittäminen, narutuspaketointi ja siirtäminen oli tunnin homma. Isoja raakileita lähti viitisentoista, mutta eiköhän ainakin osa kypsy hyvin sisällä. Jostain syystä tämän podit on tosi löyhästi kiinni, kun muita rocotoja saa kiskoa irti kypsänäkin.

Satolaskuri näyttää 22 kg, josta rocotoja 11,5 kg.

PP

Jaa täällä on tämmönenkin. :)

Poimin sunnuntaina läjän.


Reipas 7 kg rocotoja. Noille tarvii keksiä jotain eli savustusta ja hapatusta.


Peru Cuscossa on raakileita varmaan 2-3 kg.

Mitä tekee chilit lokakuussa täällä tundran rajamailla. Kasvarissa on lämpöä, mutta valo on vähissä ja silti ne kasvaa ja kukkii. Kirvojakin näyttää olevan, mutta ihan sama tässä vaiheessa.



Laskuri näyttää 32 kg, josta rocotoja 20 kg. Laskin keskipainon perusteella, että Pineapplea on tullut noin 330 kpl (5,1 kg).

Hubert

Jos ei jo kylmäkellarista löydy, niin suosittelen tekemään osasta rocotoja ketsuppia. Tänään avasin viimeisen purkin viimesyksyistä rocoto-ketsuppia, ja iski paniikki hankkia äkkiä jostain läjä Rocotoa, että saa uuden satsin purkkeihin...
Jewe laittoi viime syksynä facebookiin ketsuppireseptinsä ja hyvin vähin muutoksin tein oman satsini.

Whili

Saisko sitä kepsuppireseptiä tännekkin päin  :o   ..tai linkkiä !!

PP


PP

Kenellä muulla on Don Rosan signeeraamaa Peru Cusco? ;D


chilifellow

Upea! Tota tuskin syödään? Keräilyharvinaisuus.
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

NPhoBiaz

Aivan uskomatonta. :D Mitenhän tuon säilyttäisi parhaiten?

Tössö-64

Alkoholiin ei kannata säilöä, tussi liukenee pois. ???


chilifellow

Ehkäpä lakkaus jollain kemikaalilla voi säilyttää podin jälkipolville?
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

PP

marraskuu 27, 2016, 23:04:03 ip #93 Viimeisin muokkaus: helmikuu 09, 2017, 17:24:55 ip käyttäjältä PP
Ei ole tullut kirjoitettua mitään vaikka kausi loppui kaksi viikkoa sitten. Satoa on vieläkin käsittelemättä kilokaupalla, lähinnä rocotoja, joista pieni osa jää lopulta kypsymättä.



Tuon verran lähti kasvarin tyhjennyksessä. Kuva on kahden viikon takaa, ja nyt suurin osa on käytetty ja lopuistakin osa kypsiä. Kuvasta jäi pois kilon verran chinense-hybridiä.

Satolaskuri näyttää 44 kg, joista rocotoja 29 kg. Aika hullu lukema kuudella kasvilla. Keväällä pitkään kitunut Peru Cusco veti NFT:ssä pohjat 6,4 kg ja ruukuissa toinen Montufar teki noin 6 kg.

Tänään oli soosi-ilta ja keitin kuutisen litraa savurocototahnaa. Kuivuri on täynnä savurocotoa ja uunissa on Sugar Rushia ja kohta loput chinense-hybridit.


Tuolla pärjää hetken, kun edellisiäkin on vielä.

Jupe56

Jos haluat olla yhden päivän onnellinen, ota humala.
Jos kolme päivää, mene naimisiin.
Jos kahdeksan päivää, teurasta sika ja syö se.
Jos haluat olla ikuisesti onnellinen ryhdy puutarhuriksi.
Ps. Pahin asia on se että siihen VOI jäädä koukkuun.