Suomen Chiliyhdistys ry & Chilitapahtumat => Chilitapahtumat / -tapaamiset => Aiheen aloitti: MikaK - toukokuu 20, 2010, 08:24:16 ap

Otsikko: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MikaK - toukokuu 20, 2010, 08:24:16 ap
Kun Vantaalla ei ole omaa miittiketjua, niin tehdään miittikohtainen info. Yllämainittuun mestaan allekirjoittanut ja DocEvil suuntaamassa chilimiittiä pitämään. Ai, miksikö espoolainen ja helsinkiläinen suuntaan Vantaalle ravintolaan, jossa epävirallisesti tarjotaan Suomen tulimmat ruuat? Koska keittiön puolella häärii Rankkapanda ja pitäähän miehen osaaminen tarkistaa.

Alla ravintolan sivut:
http://www.parilla.fi/vantaa/idea.html

Tarinoiden perusteella ravintolassa itketetty aikuisia miehiä tulisella ruualla, joten nyt haastamaan kokkia. Pienimuotoinen Hell Night  8)

Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Jiri - toukokuu 20, 2010, 09:07:28 ap
Tiistai?

No, ei siinä mitään. Mukana. Monelta?

Ja sit lähdekritiikin kera luettuna: http://eat.fi/fi/vantaa/parilla-steak-house-flamingo
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MikaK - toukokuu 20, 2010, 09:19:18 ap
DocEvilin kanssa ei oltu vielä kellonajasta puhuttu mitään, mutta 1800 voisi olla toimiva aloitusaika. Aiemmin en kuitenkaan Espoosta pääse ruuhkien takia paikalle ajoissa.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Rankkapanda - toukokuu 20, 2010, 14:38:35 ip
Poistettu.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Eija - toukokuu 20, 2010, 21:41:18 ip
Haluaisin tietää myydäänkö tässä pihviravintolassa kalaa?Olen kalalle todella allerginen (riittää että kalaa on lähelläkään), joten olisi kiva tietää löytyykö yhtäkään ravintolaa jossa ei myydä kalaa.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MikaK - toukokuu 20, 2010, 21:43:23 ip
Helsingissä pari kasvisravintolaa, joista ei varmaan löydy mitään kaloja tai kalajohdannaisia. Parillassa on listalla tonnikala, joten kalaa löytyy.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Ryhis - toukokuu 20, 2010, 22:21:41 ip
Tyypillisiä suomalaisia ravintola-asiakkaita, ainakin jos eat.fi-sivuston kommentointia voi ääneen nauramatta lukea.

Siis yää ei ollut lasten leikkinurkkaa
Siis yää mun pihvi oli saletisti raaka keskeltä tai jotai
Siis yää lastenlistalla oli ihan salettii jotain pakastelihapullia
Siis yää tarjoilija ei hymyilly vaikka syötii jollai kolmetkyl eurol
Siis yää me ei saatu maitoa ruokajuomaksi


Ei ****u ikinä ravintola-alalle suomessa enään.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Rankkapanda - toukokuu 20, 2010, 23:31:08 ip
Poistettu.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Ryhis - toukokuu 21, 2010, 08:50:12 ap
Kyllä se pohja on sinunkin säkissä. Läpikypsän tilaajat, maidonlitkijät ja muut pellet menevät siinä sivussa, mutta jossain vaiheessa alkaa hapottamaan.

Ei ole vielä asiakas tullut kysymään miten pystytte leikkaamaan lehtipihvit niin ohueksi? "Kun kotona ei koskaan pysty leikkaamaan niin ohuita siivuja pihvistä"?

Multa on kysytty. Aika surullista. Ruoanlaitto ravintolassa Suomessa, suomalaisille asiakkaille on kuin heittäisi helmiä sioille..
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MikaK - toukokuu 21, 2010, 09:24:07 ap
Panda haukkaa scorpionia, jos rupeaa pipo kiristämään. Hiki toimii voiteluaineena ja ei enään kiristä.

Eli tämänhetkisen tiedon mukaan DocEvil, Jiri ja minä tulossa.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Jiri - toukokuu 21, 2010, 11:00:27 ap
Oma palautteeni oli tuolla näin;

LainausBurger tuli 40min odottelun jälkeen sunnuntai-iltapäivänä. Ravintolassa ei juuri muita ollut, joten aika kauan kesti.
Ihan ok palvelu ja itse burger oli erinomainen. Tulee varmaankin käytyä toistekin.


Mut joo. Melkoisia hiekkapilluja kyllä aika monikin ja tuo Rankkiksen eka kommentti on niin totta alusta loppuun :)
MrFrost ainakin asuu ihan Jumbon vieressä joten hänet pitää saada myös mukaan. Tässä kun on aikaa vielä niin eiköhän me ihan asiallinen pöytäseurue saada aikaiseksi.

Itse en ole kovin tulisen ruoan ystävä. Taidan ottaa vaan jonkun munakkaan.... :-D
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Rankkapanda - toukokuu 21, 2010, 11:28:28 ap
Poistettu.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Miksaa - toukokuu 21, 2010, 11:43:56 ap
Lainaus käyttäjältä: Rankkapanda - toukokuu 21, 2010, 11:28:28 ap
Mutta sitten on ne jotka itkevät, että entrecoteessa rasvaa, jne.. :D

Tässä pari kuvaa a-luokan lihansyöjille, kunnon marmoroituneesta lihasta...
Kobe-härkää, suoraan Japanista (kuva linkkinä):
(http://i6.aijaa.com/t/00787/2986599.t.jpg) (http://www.aijaa.com/v.php?i=2986599.jpg)

(http://i7.aijaa.com/t/00285/2986592.t.jpg) (http://www.aijaa.com/v.php?i=2986592.jpg)
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Ryhis - toukokuu 21, 2010, 21:44:59 ip
^ Bueno!
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: bluesman - toukokuu 21, 2010, 23:29:59 ip
Näillänäkymin meikä tulee testaamaan Pandan väännöt. Saako ottaa omat mausteet mukaan?
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Rankkapanda - toukokuu 21, 2010, 23:32:04 ip
Trinidad Scorpionin voit ottaa mausteeks. No siis mun puolesta senkun, tuskin ketään haittaa. Jos tästä nyt enemmänkin tulloo jengiä, niin vois melkee varata pöydän siihen, että vaikka pääsis kaikki pyöreeseen pöytään tai jotain. Mä voin hoitaa sen puolen, jos tietää kuin paljon osallistuu.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: bluesman - toukokuu 21, 2010, 23:36:46 ip
 Voithan sä kehitellä jälkiruoaksi jäätelöä suklaahaballa tai mansikoita joiden väliin piilotat morouga blendiä.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Rankkapanda - toukokuu 22, 2010, 17:10:18 ip
Poistettu.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Ryhis - toukokuu 22, 2010, 22:55:52 ip
Just tota paskaa. Harvassa ammatissa tulee itsari-olo yhtä usein kuin kokinhommissa Suomessa.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MikaK - toukokuu 28, 2010, 21:22:29 ip
Osallistumassa siis: DocEvil, Bluesman, Jiri ja minä itse. Lisääkin mahtuu ja vielä ehtii.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Soppamies - kesäkuu 02, 2010, 21:46:50 ip
Röh. Nälkä. Voisin tulla mukaan jos vielä sopii. 500 grammaset marmorit on tullu testattua alkuperäseltä listalta kaikki ja siltä vähän uudemmaltakin listalta ainakin pari. Nyt taitaa taas olla vähän uutta meininkiä listoilla sitten viime käynnin, joten vois mieluusti tulla testaamaan. Ei oo ollu noista koskaan pahaa sanomista. Pihvi on aina ollu hyvin paistettu ja makua ollut sopivasti, ettei oo tarvinnut mitään suolatonta kengänpohjaa järsiä. Odottaa on tosin aina saanut aika kauan, mutta ei sellasen 500 grammasen köntin täydelliseksi laittaminen ihan käden käänteessä käykään.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MikaK - kesäkuu 02, 2010, 21:57:40 ip
Mukaanhan ehtii kunnes on safkat syöty. Pandan hoitaessa pöytävarausta on toki kiva tietää jotakuinkin montako henkeä on tulossa.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Soppamies - kesäkuu 02, 2010, 22:31:43 ip
Joo, tullaan. Oliks kellonaika jo lukkoon lyöty? Kello 18 on kyllä mullekin ehdoton alaraja, koska ei viitti ajaa kehä kolmosta melkeen päästä päähän pahimpaan ruuhka-aikaan. Joku 18:30 vois olla jopa parempi, ellette ehtiny sopimaan jo tasan 18? Lukasin vähän hutiloiden.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Rankkapanda - kesäkuu 02, 2010, 23:53:56 ip
Poistettu.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MikaK - kesäkuu 03, 2010, 08:43:25 ap
1800 diktatoorisella mielivallallani ilmoitettu ja kukaan ei ole vastustellut Armeliaan Johtajan ilmoitusta vastaan. Valutaan paikalle ja tilataan kun kaikki ilmoittaneet on mestoilla.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Soppamies - kesäkuu 03, 2010, 15:14:23 ip
Voi kyllä olla että meikäläinen tyytyy tällä kertaa siihen 300-grammaseen. Kun on toi laihis ja kaikkea. :-p
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Jiri - kesäkuu 03, 2010, 18:29:04 ip
Viisi jo. Mukavaa!

Räyhäkäs vois kans tulla mun puolesta, ja miksei kuka tahansa muukin :) Melkein jo odottelen tätä tapahtumaa!
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Rankkapanda - kesäkuu 03, 2010, 19:07:43 ip
Kertokaas sitten paikan päällä, miten tulista halajaa ja sensellaista. Jos mulle antaa vapaat kädet, voin melkein taata, ettei annosta saa syötyä ilman kyyneliä.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Soppamies - kesäkuu 04, 2010, 23:39:38 ip
Lainaus käyttäjältä: Rankkapanda - kesäkuu 03, 2010, 19:07:43 ip
Kertokaas sitten paikan päällä, miten tulista halajaa ja sensellaista. Jos mulle antaa vapaat kädet, voin melkein taata, ettei annosta saa syötyä ilman kyyneliä.


Oot kuin naiset - lupaat vaan!
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Rankkapanda - kesäkuu 04, 2010, 23:51:27 ip
No jumalauta :D. Jos nuo scorpparit kypsyy, niin sun annokseen tulee ainakin pari niitä... Ja se on varma!
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: bluesman - kesäkuu 05, 2010, 00:23:42 ap
3 kypsää olis puskassa.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Soppamies - kesäkuu 05, 2010, 21:54:25 ip
Lainaus käyttäjältä: Rankkapanda - kesäkuu 04, 2010, 23:51:27 ip
No jumalauta :D. Jos nuo scorpparit kypsyy, niin sun annokseen tulee ainakin pari niitä... Ja se on varma!


Joo joo... Niin niin... Nää uhkailut on niin nähty. Te miehet ootte just tommosii, puhutte kaikenlaista, mut ette toteuta! :D
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MrFrost - kesäkuu 06, 2010, 21:19:41 ip
Voisin harkita ehkä.

Duunipäivän puolesta pääsenen jo normaalia aikaisemmin, muuten ois mennyt 19.00 tienoille
ennenkuin oon lähelläkään Jumboa.

Pitää käydä ryöstämässä vaan pankki ensin :P

-T
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Jiri - kesäkuu 07, 2010, 10:23:29 ap
Olikos se 18:00 siinä ovella nyt sitten vai?
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MikaK - kesäkuu 07, 2010, 10:58:52 ap
Toimii aika ja paikka.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Soppamies - kesäkuu 08, 2010, 17:04:35 ip
Saatan jopa ehtiä tai myöhästyä korkeintaan kymmenisen minuuttia.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MrFrost - kesäkuu 08, 2010, 17:47:35 ip
MikaK:n kanssa tässä odotellaan porukkaa saapuvaksi....

-Timo
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MrFrost - kesäkuu 08, 2010, 22:02:39 ip
Kiitos seurasta!

6 osallistujaa, mukava ilta.

Tuota paikkaa voi suositella lämpimästi, ruoka oli mainiota.

-Timo
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Soppamies - kesäkuu 08, 2010, 22:06:59 ip
Jeah. Kiitokset seurasta ja kiitokset myös keittiöön. Ruoka oli erittäin maittavaa.

Oishan se vähän saanut tulistakin tosin olla. :-p
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MikaK - kesäkuu 08, 2010, 22:08:25 ip
Illan menu omalta osaltani:
Fritti tiikeriravunpyrstöjä salaatin ja chilidipin kera. Pandalta olisi hauska kuulla oliko dippi ihan perussetti vai jokin oma sovellus, koska maukasta ja tulisuuttakin huomasi hiukan.
300 gramman pihvillä chilihärkä höystettynä habanero brown largella. Toinen maukas ruokalaji ja hbl toi kivasti tulisuutta.
Ennen jälkiruokaa tuli maistettu Congoa ja täytyy myöntää, että suussa pahempi kuin sunnuntainen bhut jolokia. Siivu oli ehkä tuplat bhut siivuun ja kurkun jälkeen bhut vei kyllä voiton 6-0.
Jälkiruuaksi vielä chilitön jäätelö-suklaakakku yhdistelmä.

Kaikkiaan maukasta ruokaa tulisuuden ulkopuoleltakin ja seura oli mainiota. Paljon chilihöpinää mahtui iltaan.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Soppamies - kesäkuu 08, 2010, 22:19:04 ip
Lainaus käyttäjältä: MikaK - kesäkuu 08, 2010, 22:08:25 ip
Ennen jälkiruokaa tuli maistettu Congoa ja täytyy myöntää, että suussa pahempi kuin sunnuntainen bhut jolokia.


Joo, propsit keittiöön siitä että mun pääruoka-annoksen jälkeen toi Congo maistui suussa lähinnä lämmitetyltä ananaspalalta. :-p
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Jiri - kesäkuu 08, 2010, 23:07:52 ip
Todella onnistunut päänavaus tapaamiselta. Mukavaa jutustelua, hyvää sapuskaa ja uusia makuja. Näistä kiitokset Bluesmanille ja Doc Evilille.
Otetaan heinäkuussa uusiksi, pidemmällä kaavalla vaikka! 31. päivä olisi vapaata.... :-)
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: bluesman - kesäkuu 08, 2010, 23:22:50 ip
 Aina mukavaa rupatella hilipäiden kanssa. Pandalle pisteet loistavasta luomistaidosta keittiötaiteen saralla. Kenenköhön pihvin soosissa oli piilotettuna jotain T.scorpionimaista maustetta?
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Doc Evil - kesäkuu 09, 2010, 00:50:43 ap
Kiitos kaikille paikallaolijoille ja aivan erityisesti Rankkapandalle mahtavista kokkauksista. Chilinkäyttö oli reilua, mutta luontevaa. Asiat olivat tasapainossa ja ruuasta tuli hyvä olo ja mieli. Lisäksi on mukava, kun saman pöydän ääreen kokoontuu ihmisiä, joiden kanssa voi puhua mielin määrin chilijuttuja ja toki kaikesta muustakin maan ja taivaan välillä.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Rankkapanda - kesäkuu 09, 2010, 01:03:41 ap
Soppamiehelle kyllä pisteet kotio. Lisukkeeseesi meni 1,5 kpl t. scorpparia, olikohan congo, sitten ruokalusikallinen pain 100% sekä ultra deathia sama määrä, kuten myös death rain chipotlea ja vielä loppusilauksena kuivattu suklaahabanero jauheena. Pihvin pintaankin lipesi ultra deathia puolisen ruokalusikkaa ja osa t. scorpparista (unohtamatta pure deathia sekaisin talon oman kastikkeen kanssa). Ja koko annos syötynä :D Ite kuolin jo keittiössä, kun maistoin lisuketta pannulla.

Ja oli kyllä erittäin outoa, että tiistaina oli ravintola täysi, valitettavasti en pöytään kerennyt sitten millään, vasta kun olitte kaikki lähteneet :D Toivon mukaan pihvit oli oikean kypsyisiä ja burgeri vielä lämmin, kun saapu pöytään. Tyhmänä eka väkersin burgerin ja sitten loput, niin saatto hiukan jäähtyä, mutta minkäs teet enää asialle.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Rankkapanda - kesäkuu 09, 2010, 01:27:17 ap
Poistettu.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: bluesman - kesäkuu 09, 2010, 06:53:43 ap
 On tää soppamies puheittensa takana jos tollasen maustekimaran oli Panda täräyttänyt pihvin kera. Ilmekään ei värähtänyt. Kisaamaan ei siis soppamiehen kanssa kannata chilinsyönnissä alkaa. Toleranssi melkomoinen, onko harjoittelun tulos vai onko joogattu itsehillinnän saavuttamiseksi? Nyt ymmärrän että Congo ei enää soosin jälkeen tuntunut kuin ehkä poltetta lievittävältä.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Soppamies - kesäkuu 09, 2010, 07:40:55 ap

Lainaus käyttäjältä: Rankkapanda - kesäkuu 09, 2010, 01:03:41 ap
Soppamiehelle kyllä pisteet kotio. Lisukkeeseesi meni 1,5 kpl t. scorpparia, olikohan congo, sitten ruokalusikallinen pain 100% sekä ultra deathia sama määrä, kuten myös death rain chipotlea ja vielä loppusilauksena kuivattu suklaahabanero jauheena. Pihvin pintaankin lipesi ultra deathia puolisen ruokalusikkaa ja osa t. scorpparista (unohtamatta pure deathia sekaisin talon oman kastikkeen kanssa). Ja koko annos syötynä :D Ite kuolin jo keittiössä, kun maistoin lisuketta pannulla.


No kappas kehveliä! Kyllä mä hetken verran maisteltuani tokaisinkin muille että okei, nyt löytyy tulisuutta. Olit kuitenkin onnistunut aika loistavasti olemaan tekemättä sapuskasta ekstraktin makuista. :-p Joo, en mä ihan tota vertaa kuvitellut siinä chiliä olevan, vaan kuvittelin syöväni "suurin piirtein" samaa kamaa kuin muutkin pöydässä kaljatuoppiin turvautuneet jollain parilla extra chinensellä. :D Se chinensen maku oli kyllä sapuskassa erittäin voimallisesti läsnä, mikä ei ollut huono asia, ja täytyy kyllä myöntää että tuo taisi olla tulisin ruoka-annos mitä olen ravintolassa koskaan syönyt. Kun olen tilannut kebabin tulisena, niin en jostain syystä ole koskaan saanut sitä tuollaisena, vaikka olisin ehkä toivonutkin...  ;D

Itse annos oli kyllä erinomainen ja hatunnoston arvoinen. Pihvi oli (jälleen kerran) makuuni juuri oikeanlainen medium miinuksena, ja lisukekin aivan erinomaista. Setistä jäi hyvä mieli ja varsin kelvollinen lämpö suuhun. Ja okei, myös vatsaan, mutta jäätelö rauhoitti tilanteen täydellisesti, jotka käytiin miitin jälkeen syömässä naaraspuolisen ystävän kanssa. :)

Ja mitä noihin toleransseihin tulee, niin kai niitä jonkun verran on, mutta lähinnä olen kyllä yrittänyt pudottaa niitä vähän järjellisemmälle tasolle viime vuodesta, jolloin alkoi tuntumaan että soosissa pitää olla ekstraktia että se potkisi kunnolla. Itse ekstraktin mausta en kumminkaan pidä, niin olen suosiolla keskittynyt sen jälkeen vähän miedompiin juttuihin, kuten itse valmistettuihin pyreisiin.  8)
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MikaK - kesäkuu 09, 2010, 08:04:51 ap
Kun haastaa kokkia, niin sai kyllä vastinetta, mutta täytyy todeta Soppamies haasteen voittaneeksi. Reaktio pöydässä ei ollut mitenkään videon arvoinen eli puheet laskeneista toleista voidaan pitää vain puheina. Toinen vaihtoehto on, että lähtötaso on ollut jotain tajutonta.

Itsellä ei ollut extrana kuin yksi haba brown large ja se toi kivan lisäpotkun, muttei ollut mitenkään dominoiva. Tainnut oikeasti tolet itselläkin kehittyä, kun yksi haba ruuassa on vain kiva lisä ja joskus muinoin teki kuolemaa vastaavalla setillä.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MrFrost - kesäkuu 09, 2010, 22:27:35 ip
Burgerissa ei ollut valittamista. On niitä kylmempiäkin tullut syötyä :) Lämmin se oli, mieluummin
sopivasti jäähtynyt ja lämmin, kuin liian kuuma ja kauhea nälkä-kombinaatio :)

Olisin voinut kyllä tilata sen tuoreen chilin hieman käristetyn sipulin kera siihen pihvin päälle,
olisi ehkä toiminut paremmin. Mutta kokin kiireet tiedetään, ja en huomannut tuota tarjoilijalle
sanoa. Maku olisi hieman levittynyt muutenkin, kuin itse paloihin.

En ihan viitsinyt haastaa kokkia, olisi ehkä pitänyt ;)
Sitten mulla ois varmaan ollut 1,5 Trinidad Scorpion Morouga Blendiä laitettuna jauhelihan sekaan pihviin :D

Ruoka oli mainiota, ensimmäistä kertaa elämässäni maistoin etanoita, eivät ne sanoisinko olleet niin
outoja, kuin olisi odottanut, tuota tulen varmasti tilaamaan jos alkupaloista jotain otan, yleensä tulee
tyydyttyä pelkkään pääruokaan. Loistavaa oli sitten dipata leipää siihen jäljelle jääneeseen chili-öljyyn, valkosipuliin.

Tuo MikaK:n rapusysteemikin pitäisi testata joskus :)

Leipä + oliivit olivat myös mainioita :)

-Timo
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MrFrost - kesäkuu 09, 2010, 22:33:43 ip
Lainaus käyttäjältä: MikaK - kesäkuu 09, 2010, 08:04:51 ap
Kun haastaa kokkia, niin sai kyllä vastinetta, mutta täytyy todeta Soppamies haasteen voittaneeksi. Reaktio pöydässä ei ollut mitenkään videon arvoinen eli puheet laskeneista toleista voidaan pitää vain puheina. Toinen vaihtoehto on, että lähtötaso on ollut jotain tajutonta.


Mutta mitä olisi ollut haastaa kokkia, ellei Bluesman olisi tuonut sitä laatikollistaan mukana?

Todennäköisesti rankkapanda vastaa tähän "soosseja ja jauheita ihan perkeleesti!" mutta tuoreet chilit,
ne on parhaat raaka-aineet....

Soppamiehen ois kyl pitänyt koputtaa mun olkapäätä "maistas vähän tätä kastiketta" kun istuin vieressä :D

-Timo
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Soppamies - kesäkuu 09, 2010, 23:57:06 ip
Lainaus käyttäjältä: MrFrost - kesäkuu 09, 2010, 22:33:43 ip

Soppamiehen ois kyl pitänyt koputtaa mun olkapäätä "maistas vähän tätä kastiketta" kun istuin vieressä :D


Joo no mut kun kuvittelin että se oli kaikilla about samaa. :D
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Rankkapanda - kesäkuu 10, 2010, 00:38:47 ap
Juu eihän tuoretta chiliä mikään voita. No katellaan kesällä, jos omaa satoa liikenee. Ja jos joku tästä innostuu tulemaan syömään, niin kantsii laittaa YV:tä meikälle, koska ei siellä ne muut oo lainkaan tulisen päälle ymmärtäviä.

Enkä kyllä vielkään käsitä, miten oot saanu koko annoksen upotettua :D
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Soppamies - kesäkuu 10, 2010, 08:15:53 ap

^ Siperia opettaa (miten annos piilotetaan huomaamattomasti vieressä istuvan sukkaan).
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MrFrost - heinäkuu 24, 2010, 21:36:36 ip
Tänään vuosipäivän kunniaksi käytiin eka kylpemässä Flamingossa ja sitten Parillassa syömässä.

Oma ruoka oli taas mainiota, alkupaloiksi chilivalkozibulaetanat ja pääruoaksi ulkofile chilihärkää medium- , tarkoituksella tilasin vakiona,
että tietää millainen se on perusmuodossaan. Erittäin maukas, seuraavalla kerralla kyllä pyydän hieman tulisemman version.

Avovaimo otti alkupaloiksi kana-caesar salaatin, sekin oli hyvää, emännän makuun hivenen liian voimakasta se juusto, mutta
maistui silti. Pääruokana oli sitten RAISKATTU versio Schulzin härkää, meinaan sisäfile PYYTÄMÄLLÄ raiskattu kypsäksi :(
Ei voi ymmärtää tuollaista punaisen lihan pilaamista :(

Mutta mutta, erittäin maukasta ruokaa taas, en tiedä oliko panda kyökissä. Omia korviani ei onneksi haitannut, mutta ruokaa odotellessa
viereisessä pöydässä porukka valitteli että ruoka oli kylmää, sitten kyseisen suurpoppoon poistuttua toiseen viereiseen pöytään tuli kahden pienen pojan
kanssa vanhemmat ja toinen pojista itki varmaan puolisen tuntia putkeen... No, kuten totesin, ei mua haitannut, kuuroudesta on joskus iloakin :)
Niin ja sit just kun oltiin maksamassa laskua, se ei itkenyt pikkupoika tiputti (tosin isän avustuksella, isukki vetäs lautasliinan alta) lasinsa lattialle
ja rikkihän se meni, sirpaleita ei onneksi lentänyt ainakaan meidän kenkiin.

Noteerasin vaan emännälle, että "pitäskö mun valittaa, et mä melkeen poltin mun suuni kun nää etanat on näin kuumia!?" kun kerran viereisessä pöydässä toitotetaan
et RUOKA OLI KYLMÄÄ....

Mutta, kuten Panda (ja Räyhiskin jossain) totesikin, tuolla alalla saa kuulla vaan negatiivisiä palautteita. Itse ajattelin kyllä nyt pistää positiiviset propsit taas sinne päin. Ainoa valivali nyt
siitä, että kaljatuoppi ei ollu tarpeeks kylmää ja se oli liian pieni  :'(

-Timo
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Saakeli - heinäkuu 24, 2010, 21:46:22 ip
Mua taas harmittaa etten jaksanut enää ottaa jälkiruoaksi valkosuklaatuorejuusto kakkua  :-\


Oiskohan sitä voinu ostaa kotiin? Olis maistunut tän skumpan kanssa.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Rankkapanda - heinäkuu 25, 2010, 10:17:04 ap
Tottakai sitä saa ostettua kotiin. Ensi kerralla sitten? :D

Ja meikäläisellä alko kauan ansaittu kesäloma, joten seuraavaan neljään viikkoon minua ei kyökistä löydä.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MrFrost - heinäkuu 25, 2010, 13:57:00 ip
Lainaus käyttäjältä: Rankkapanda - heinäkuu 25, 2010, 10:17:04 ap
Tottakai sitä saa ostettua kotiin. Ensi kerralla sitten? :D

Ja meikäläisellä alko kauan ansaittu kesäloma, joten seuraavaan neljään viikkoon minua ei kyökistä löydä.


Eli panda oli siis keittiössä :)

No, ei varmaan neljän viikon sisään eksytä uusiksi, mutta pitää seuraavalla kerralla koittaa ajoittaa niin, että saa toiveena esitettyä,
että panda laittais ruoat, vaikka hyvinkin mahdollista, että laitoitkin. Kun katsoin sivusilmällä, teitä tais 3 kokkia olla siellä?

-Timo
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: Rankkapanda - heinäkuu 25, 2010, 14:01:00 ip
16.00 alko loma perjantaina, joten voipi olla että en ollut keittiössä.
Otsikko: Vs: 8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )
Kirjoitti: MrFrost - heinäkuu 25, 2010, 14:18:44 ip
Lainaus käyttäjältä: Rankkapanda - heinäkuu 25, 2010, 14:01:00 ip
16.00 alko loma perjantaina, joten voipi olla että en ollut keittiössä.


Aa, sori :)

Mutta silti, loistava ravintola.

-T