huhtikuu 14, 2021, 05:32:22 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Aiheet - t-ph

1
Kasvattelin viime kesänä Aji Cristalia (mm.), ja sain sadoksi jokusia podeja. Niistä muutaman kuivasin ja säilöin maustepurkkiin kokonaisena.

Nyt kevään tullen haluaisin ottaa niiden siemeniä, ja idättää uusia taimia.

Kysymykseni on: voinko nyt vielä aukaista kuivatun cristalin, joka on punaiseksi asti kypsynyt, ja saada sen sisällä olevista siemenistä uutta taimea?

Eli maksaako vaivan, vai petynkö karvaasti?
2
Hei!
Tiedän, että olen jo miltei myöhässä chilin kasvatuksen kaudelle 2009. Mutta kysymykseni on, mistä saisin siemeniä Tampereelta jotta voisin aloittaa kasvatuksen?

En millään viitsisi ostaa fataliin nettisivustoilta, kun pitäisi ostaa yli 15 eurolla ja tarkoitus on kuitenkin vain alkuun kokeilla kasvatusta.

Eli mikäli tampereen seudulla on kasvattajia, jotka voisivat myydä/lahjoittaa siemeniä/pistokkaan jotta pääsisin alkuun olisin todella kiitollinen.  :)