huhtikuu 14, 2021, 04:22:35 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Viestit - t-ph

1
Mieleeni juolahti,
Miksi kaapin tulisi olla ilmatiivis?
2
Jottei ketutus kasva varsin suuriin mittoihin, tahtoisin vain muistuttaa että:
Poliisin tehtävä tässä meidän yhteiskunnassa on EPÄILLÄ rikoksia tapahtuneen aina kun syytä epäillä kynnys ylittyy.

Ei siinä mitään henkilökohtaista ole, ole rauhassa siis!
3
allright, eli siemeniä irroittelemaan ja uutta satokautta aloittelemaan  :)
4
Kasvattelin viime kesänä Aji Cristalia (mm.), ja sain sadoksi jokusia podeja. Niistä muutaman kuivasin ja säilöin maustepurkkiin kokonaisena.

Nyt kevään tullen haluaisin ottaa niiden siemeniä, ja idättää uusia taimia.

Kysymykseni on: voinko nyt vielä aukaista kuivatun cristalin, joka on punaiseksi asti kypsynyt, ja saada sen sisällä olevista siemenistä uutta taimea?

Eli maksaako vaivan, vai petynkö karvaasti?
5
Lainaus käyttäjältä: Pankkipoju - tammikuu 06, 2010, 19:00:09 ip
^ Jättäisin huoltoheepot välistä.
Tähän asti ovat aina lipun jättäneet jos ovat virittäneet pyttyä tahi erehtyneet phytyn paikasta....

No mut, nyt kaikki tietää että mun kämpässä on kvantitatiivisesti tarkasteltuna enemmän ikoneita kuin Uspenskin khatedraalissa....

Varmaan saan aika rauhassa olla tämän jälkeen.


Mikäli asunnon haltija ei ole paikalla tuon kaltaisissa tapauksissa etsinnän tapahtuessa, jätetään asuntoon jokin lappu suoritetusta etsinnästä + etsinnän tekijän yhteystiedot
6
Toki kirjallinenkin ilmoitus epäilystä käy. Se on toki eri asia millaisiin toimiin poliisi rupeaa sen kirjallisen ilmoituksen perusteella. Ja mielestäni on aina parempi käydä laitoksella itse, kertoo jotain kyseisen ihmisen asenteesta kertomaansa asiaa kohtaan.

Jokainen asia on tapauskohtainen, jokainen kerta harkitaan erikseen täyttyykö "syytä epäillä" kynnys. Syytä epäillä kynnyshän on erilainen poliisilla, joka "työkseen epäilee" ja tavan kansalaisella joka epäilee sitä pitkatukkaista naapuria, jonka asunnosta kantautuu outoja ääniä outoon aikaan tms.
7
Lainaus käyttäjältä: Pankkipoju - joulukuu 14, 2009, 18:41:09 ip
Lainaus käyttäjältä: t-ph - joulukuu 12, 2009, 13:10:43 ip
Jos jollekkin herää vielä kysymyksiä, niin vastaan kovin mielelläni oikoakseni vääriä käsityksiä/tietoja. Mihinkään yksittäisiin tapauksiin en ota kantaa.

nimim. virkamies


Heräämisestä heräsi kysymys, eli miten virkamiehelle herää epäilys?
Eli tapahtuuko kansalaisilta herättelyä virkaimmeisen suuntaan nimettömästi vai vaaditaanko herättely-yritykset omalla nimellä?Rikosta on syytä epäillä, kun asioita huolellisesti harkitseva ihminen havaintojensa perusteella päätyy tällaiseen tulokseen. Tällaisen tapahtumaketjun jälkeen poliisilla on oikeus tehdä kotietsintä, mikäli epäilty rikos on sellainen josta säädetty ankarin rangaistus on vähintään kuusi kuukautta vankeutta...

Lisää asiallisia kysymyksiä seuraa asiallisia vastauksia
8
Vaikkakin ketju on jo 3 vuotta vanha ajattelin hieman oikoa vääriä käsityksiä:

1. Suomessa on ketietsintämääräys, ei lupa. Suomessa ei haeta keneltäkään lupaa, vaan pidättämiseen oikeutettu virkamies päättä että kotietsintä suoritetaan.

2. Poliisimies (eli kuka tahansa poliisin miehistöön taikka alipäällystöön kuuluva) voi päättää suorittavansa kotietsinnän, mikäli asia ei siedä viivytystä.

Eli suomeksi sanottuna:

Jos poliisille herää epäilys, että kasvatat jotain muuta kuin laillisia kasveja voi poliisi tulla ja tehdä asuntoosi kotietsinnän ilman sen kummempia papereita, lupia tai vastaavia. Toki asiasta tehdään aikanaan kirjaus poliisin tietojärjestelmään.

Eli helpoimmalla pääset, kun päästät poliisin sisään, käyttäydyt asiallisesti ja esittelet harrastustasi + tarjoat maistiaisia varoittaen tulisuudesta :) Jos kovasti heittäydyt hankalaksi voit löytää itsesi käsiraudoista ja poliisilaitoksen sumpusta hetkellisesti vapautesi menettäneenä.

Jos jollekkin herää vielä kysymyksiä, niin vastaan kovin mielelläni oikoakseni vääriä käsityksiä/tietoja. Mihinkään yksittäisiin tapauksiin en ota kantaa.

nimim. virkamies
9
Kodin mausteinen kokkaus / Vs: Texas Peteä Tampereelta?
marraskuu 29, 2009, 10:23:12 ap
Siispä lialahden sitariin!
10
Ravintolat ja ruokapaikat / Vs: Tampereen raflat
heinäkuu 06, 2009, 14:27:58 ip
Nanda Devissä kävin tänään, syötiin possu ja kana lounaat. Ei ollut kovinkaan herkkua. Joku tykkää, minä en.

TUlisuudesta sen verran, että medium maistuu mutta ei polta. Emäntä totesi, että medium on hänelle liian tulista. ELikkäs lapsille ja niille, jotka eivät kauhesasti ole syönyt tulista voipi meedium olla liian tulta. Likka (3 v) ei tykännyt, oli liian polttavaa.
11
todella hyvää, vaan ei paljoa poltetta
12
Lainaus käyttäjältä: Vee-ille - toukokuu 14, 2009, 20:32:19 ip

E: Eikö se muuten oo just se rasva maidossa joka tuo helpotusta, kapsaisiini ei vissiin oo vesiliukosta?


Maidossa on kaseiini nimistä proteiiniä, joka hajottaa tehokkaasti kapsaisiinia.

Ja omista kokemuksista tulisinta on ollut Sabren OC-kaasu. 2 000 000 SHU, maistuu melkosen inhottavalle. En voi suositella ruuan laittoon  ;)
13
Ostinpas tuossa viikolla Blairin habanero sipsejä pussillisen, n.150g. Popsin eilen illalla niitä puolisen pussia ja polte oli minulle turhan kova. Ei enään maistunut hyvälle, vaan polttavalle. Buffalo wingi sipsit parempia makuuni.

Elikkäs niistä löytyy mielestäni potkua aloittelevalle chilistille.
14
Lainaus käyttäjältä: Kimppu - huhtikuu 08, 2009, 22:49:54 ip
Rairuohoa pääsiäiseksi?  ;)


Kukaan kokeillut?
15
Mausteet / Vs: PAIN-soosit saapuneet K-supermarketteihin
maaliskuu 31, 2009, 17:53:51 ip
Kävin ostamassa Jamaican Style # 114 soosia.

Oli mielestäni miedohkoa, eikä kovin tulista. (Jokseenkin etikkaista?) Mutta hyvää se on.

Samassa hyllyssä oli myös Amazon kastikkeita, mitäs ne on? Kannattaako kokeilla?
16
Chilivaarilta saamistani itämässä olevista siemenistä (oisko niitä 10) on jo 4 itänyt. Olen laittanut nuo multiin.

Ilmoittelen sinulle kuje, kun rupeavat kasvamaan, niin voit tulla hakemaan taimen alun. Enhän itse saa millään mahtumaan kaikkia noita parvekkeelle. (Eikä emäntäkään kyllä anna  ;))

Laitetaan Chilien ilosanoma kiertämään!
17
Kasvatus saatu aloilleen.

Suuri kiitos!
18
Lisättäkööt vielä, että haen sellaista hieman tulisempaa. Ei kuitenkaan mitään habaneroa.
19
Hei!
Tiedän, että olen jo miltei myöhässä chilin kasvatuksen kaudelle 2009. Mutta kysymykseni on, mistä saisin siemeniä Tampereelta jotta voisin aloittaa kasvatuksen?

En millään viitsisi ostaa fataliin nettisivustoilta, kun pitäisi ostaa yli 15 eurolla ja tarkoitus on kuitenkin vain alkuun kokeilla kasvatusta.

Eli mikäli tampereen seudulla on kasvattajia, jotka voisivat myydä/lahjoittaa siemeniä/pistokkaan jotta pääsisin alkuun olisin todella kiitollinen.  :)