maaliskuu 28, 2024, 10:27:17 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Amarillo: Habanero Burger

Aloittaja Mika73, helmikuu 21, 2010, 13:52:42 ip

« edellinen - seuraava »

.tomppa.

sopivan hottia on, ehkä hieman liikaa noin "matti virtaselle,kiteeltä" (Räyhistä lainaten)  mutta ei paha!! voittaa mäkkärin  ;D    9.3/10.   mainio mättö pienessä nälässä..

Selixi

Ei läheskään yhtä hyvänmakuinen/tulinen kuin ravintola Coloradon burger from hell, vaikka voisi sekin vielä tulisempi olla. :D

Xbow

Juu, ei Armadillon hababurgeri ollut läheskään niin tulinen kuin Coloradon burger from hell. Coloradon burgerissa oli tulisuutta antamassa habaneropyree, joka oli hyvin chilipitoisen oloista sekä sitä oli burgeriini laitettu kohtuu reilulla kädellä. Tulisuus oli samaa luokkaa kuin tiukimmat Panchon burgerit mitä olen syönyt. Muuten toi Coloradon burgeri oli hintaansa nähden aika vaatimaton. Olihan siinä ihan makua, mutta burgerin koko ja annos kokonaisuudessaan...

Panchon tuplajuusto + reilusti habapyrettä sinne väliin burgeriin kuuluvien soossien lisäksi taitaa vielä olla se lemppariburgeri, mitä rafloista saa täällä Nääsvillessä.
#209 säälittävät 38,61 g
Disclaimer: Mun höpinöitä ei pidä sit ottaa liian vakavasti

TeKu

Amarillon facebook-ryhmässä on jonkin aikaa ollut mainos Amarillo Pikkupiru -hampurilaisesta. Esittelytekstin mukaan "Pikkupiru-burger on pienempi versio Amarillon tulisesta ja täyttävästä Habanero-burgerista."

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: popcornmaker - tammikuu 07, 2011, 23:34:19 ip
Heh.. mä en viime kesänä uskaltanut tuota hababurgeria ottaa kun oli just pahimmat heinäkuun helteet ja ilmastointikin ilmeisesti veti viimeisiä porin amarillossa. Ajattelin että parempi olla ottamatta mitään kovin tulista kun hiki valuu muutenkin. Ilmeisesti mun odotukset oli hieman yläkanttiin tulisuuden suhteen.


Eipä täällä suomessa - ainakaan vielä - ole suurta pelkoa siitä, että "tulinen" olisi oikeasti liian tulista muissa kuin aniharvoissa ruokapaikoissa. Jokin Amarillo miettii kyllä hyvin tarkkaan peruskävijänsä chilitoleranssin => lähes olematon. Ja menu + tulos on sen mukainen. Siellä on aina meidän chilipäiden kiusana ja ehkä ansaittuna paikallissaatanana jokin bisnesmielinen ravintolapäällikkö, joka paskantaa vetelät päällemme ennemmin kuin riskeeraa normitavisten tuomia euroja. ;)  Tunnen parikin, joten tuo ajattelutapa on tiedossa.

calm

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - maaliskuu 10, 2011, 03:21:14 ap
Eipä täällä suomessa - ainakaan vielä - ole suurta pelkoa siitä, että "tulinen" olisi oikeasti liian tulista muissa kuin aniharvoissa ruokapaikoissa. Jokin Amarillo miettii kyllä hyvin tarkkaan peruskävijänsä chilitoleranssin => lähes olematon. Ja menu + tulos on sen mukainen. Siellä on aina meidän chilipäiden kiusana ja ehkä ansaittuna paikallissaatanana jokin bisnesmielinen ravintolapäällikkö, joka paskantaa vetelät päällemme ennemmin kuin riskeeraa normitavisten tuomia euroja. ;)  Tunnen parikin, joten tuo ajattelutapa on tiedossa.


Ainakin Oulun Amarillosta on kyllä tälle kevättä saanut pariin otteeseen ihan mukavan makuista ja tulista habanerodippiä. Joskus aiemmin laatuvaihtelu on tuntunut olevan melkoista (tuletonta/palaneen makuista), mutta näin parin kerran otoksella tilanne on parantunut. Samaa ainetta kai se siellä burgerin välissäkin on, mutta muutenhan homma on vesitetty laittamalla sekaan kermaa. Puhumattakaan siitä karseasta keskelle isketystä annuumista..

Mixu85

Pari viikkoa sitten tuli tuo kyseinen burgeri testattua tampereella ja oli kyllä täydellinen pettymys. Maku sinällään ihan ok, mutta chilistä ei tietoakaanja se järkyttävä annuumi joka oli tökätty sämpylän läpi. Hyi hitto. Tein reklamaation tarjoilijalla ja sain vastauksen tyyliin: Voi voi, olemme ketju asialle ei voi mitään. Tein kuitenkin kotiopäästyäni uuden reklamaation johon sentäs sain sitten kunnollisen vastauksen ravintolan keittiöpäälliköltä. En tule enään menemään kyseiseen ravintolaan. Toisen kerran jo jouduin pettymään.

Ryhis

^ Jos itse käyn ulkona syömässä, menen johonkin oikeaan ravintolaan. Ihmisen elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi näihin amarilloihin, chicoseihin ja rossoihin..
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Räyhis - lokakuu 09, 2011, 10:51:29 ap
^ Jos itse käyn ulkona syömässä, menen johonkin oikeaan ravintolaan. Ihmisen elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi näihin amarilloihin, chicoseihin ja rossoihin..


Samaten. Jos purilaista tahtoo, niin hesestä (tai kukin valitkoon mieleisensä paikan) saa parempaa murto-osan hinnalla. Tuttuni vaimolta, joka työskenteli johtavassa asemassa yhdessä noista tunnetuimmista "meksikolais"-paikoista, kuulin taannoin, että vakioasiakaskunta ei halunnut listoille mitään oikeasti tulista. Olivat tottuneet saamaan suomalaistettua näennäismeksikolaista ruokaa, ja heidän makuaan sitten palveltiinkin. Pätenee useimpiin muihinkin vastaaviin paikkoihin.

exa

Kyllä siinä Habanero Burgerissa meikäläisen viattomalle käkättimelle oli ihan kohtuuannos potkua. Voisi noissa ravintoloissa olla esimerkiksi kyseisestä burgerista kakkosvaihtoehto, jossa oikeasti olisi tulta ja tulikiveä. Luonnollisesti bisneshaisun omaavat ketjupäälliköt tajuaisivat vaatia tästä jopa euron kahden lisähintaa. Miten lisätulisuus toteutettaisiin niin tuoreet chilit ei varmaankaan tulisi kysymykseen, sillä kysyntä niin vähäistä. Käytännössä sinne todennäköisesti survottaisiin koko läjä etikkajallua tai tulisen kastikkeen määrää lisättäisiin. Siinä kuitenkin tuoteaihio jollekin subprime-ravintolan pitäjälle.

Klikkaa kuvaa ja lue kasvatuksistani!

Mixu85

Sen verran pitää vielä sanoa, etten olisi itse muuten edes mennyt kyseiseen ravintolaan syömään, mutta menimme katsomaan yhtä keikkaa ja olimme hyvissä ajoin tarkoituksella siellä. En kerennyt päivällä syömään kun oli liian kiireinen aikataulu ja aattelin jotain nopeeta mahantäytteeksi vetäistä. Siksipä tuli tuo burgeri vetästyä. Amarillo ei kuulu niihin ravintoloihin johon muuten menisi, enkä kyllä rossonkaan jos oikeasti menisin vain ruoan takia.

mattila

itse teen niin että otan pari habanero dippiä tohon kylkeen ,auttaa ensi hätään

Horna

Kolme kertaa tuon Amarillon habanero burgerin nakertanut ja yksi noista oli huomattavasti tulisempi kuin kaksi muuta kertaa.. Liekö heillä laatuvaihtelua kokkien kesken tms. vaikka semmoinen 'liukuhihnaravintola' onkin.
Maukashan tuo on - oli tulisuutta tai ei! :D
"sä vaikutat normaalilta, joten ilmeisesti et ole sukua"
-kauko röyhkä

linker


Oltiin pikkujouluihin liittyen syömässä Porin Amarillossa viime perjantaina.
Tilasin (tietysti) habaneroburgerin nro. 48. Hyvää, ja habaneron tuoksu
selvästi aistittavissa. Tulisuudesta en sano mitään, mutta onko kaikissa saamissanne
annoksissa  hampurilaisen keskelle porattuun reikään asetettu tuore punainen,
hieman koukkumuotoinen punainen sileäpintainen punainen annuum-podi ?


________________________
http://linkerquu.blogspot.com

Horna

"sä vaikutat normaalilta, joten ilmeisesti et ole sukua"
-kauko röyhkä

linker


jäi kysymättä, mitä lajiketta mahtaa olla

(seuraavalla kerralla F3-uhallakin siemenet talteen)


________________________
http://linkerquu.blogspot.com

exa

Lainaus käyttäjältä: linker - joulukuu 13, 2011, 16:02:06 ip

jäi kysymättä, mitä lajiketta mahtaa olla

(seuraavalla kerralla F3-uhallakin siemenet talteen)


Vastaukseksi saa varmaan "punainen chili". Lienee samaa kamaa, mitä bulkkina tuodaan Hollannista marketteihinkin.

Klikkaa kuvaa ja lue kasvatuksistani!

HSuomi

huhtikuu 07, 2012, 20:26:47 ip #37 Viimeisin muokkaus: huhtikuu 08, 2012, 11:50:34 ap käyttäjältä HSuomi
Amarilloissa ollut Chiliviikkojen aikana tarjolla XXXL habanero burger.
Söin muutama viikko takaperin sen ja se oli mulle oikein mukavan tulinen ja vähän hikikin tuli.
Tänään kävin syömässä saman uudestaan niin en huomannut oikeastaan mitään poltetta! Kysyin tarjoilijalta ni se sanoi että ilmeisesti sitä on miedonnettu.

Oli se alunperin niin tulinen että varmaan monelta "tavalliselta " ihmiseltä tullu palautetta tai jäänyt jopa syömättä, epäilisin.
En kyllä tajua miks myydään chili viikoilla HOT HABANERO hampurilaista mikä ei ole lainkaan tulista.
Laitoin ketsupin sekaan tabascoa ni se oli tulisempaa.

Vitutti. Ei kannata ostaa jos tulista haluaa. Tai ainakin kannattaa kysyä tajoilijalta saako sitä alkuperäisellä tulisuudella.

Aji Inferno

Valitusta vaan netissä tai/ja naamatusten - muutoin nuo miedontajavalittajat saavat tahtonsa läpi kaikessa ruoassa!

Ryhis

Lainaus käyttäjältä: Pentti Kämäräinen
Joo tota anteeks mun rakuunakana maistuu aika lailla rakuunalle. voiks mä saada kahvilipun korvikkeex??


VMP.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa