maaliskuu 29, 2024, 08:38:49 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Amatööribaarimikkoilu

Aloittaja Fat Ali, huhtikuu 11, 2012, 00:57:34 ap

« edellinen - seuraava »

Fat Ali

Lainaus käyttäjältä: InkRose - huhtikuu 13, 2012, 20:31:39 ip
44 skottimallasta (kuvan hyllyllä 41), perus Bell's sekä Jack Daniels Single Barrel. Lähinnä tulee sekä noita tislattuja että sitten tislaamattomia oluita nautittua.


Minkälaista tislettä on toi JDSB? Olen monesti pyöritellyt pulloa alkossa käydessä, mutta en ole uskaltanut ostaa. Perus JD kun on omaan kitaani
aika tikkuisen makuista.
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Välillä kun lukee näitä juttuja, niin tuntuu, että helpompaa olisi lentää kuuhun ja takaisin käyttäen apuna vanhoja reinoja ja teippirullaa.

Ryhis

Lainaus käyttäjältä: Pete M - huhtikuu 15, 2012, 12:11:38 ip
Kuule Räyhis, jos ottaa kännin pari kertaa vuodessa, niin eikö silloin olekkin sopivaa nauttia arvokkaaampaakin viinaa. Vuosikulutuksessa jään kuitenkin kauas aktiiviryyppääjien viinamäärästä ja rahan kulutuksesta.  :)


https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Noli Me Tangere

Oho, miksen ole tätä ketjua nähnyt. Aloin keräilemään kyseenalaisia drinkkiohjeita, jotka kaikesta huolimatta maistuvat hyvälle (tai edes juotavalle). Omakohtaisia ideoita kehiin, jos kiinnostaa.

http://ruokaarokkiajarommia.blogspot.com/2012/04/outoja-drinkkeja.html

Nimim. "Emmie osaa, mie oon maalta"

InkRose

Lainaus käyttäjältä: Fat Ali - huhtikuu 15, 2012, 15:08:58 ip
Minkälaista tislettä on toi JDSB? Olen monesti pyöritellyt pulloa alkossa käydessä, mutta en ole uskaltanut ostaa. Perus JD kun on omaan kitaani
aika tikkuisen makuista.


Itse en hirmummin perusjaskasta pidä, jotenkin se ylenpalttinen makeus ja etenkin kaiken yli jyräävä kookos tökkii yleensä viimeistään toisella siemauksella. Tämä oma SB:ni on parasta jenkkiviskiä (ml. bourbonit) mitä olen maistanut. Täyteläisempi, pehmeämpi ja jotenkin robustimman oloinen muistijälki siitä on jäänyt. Muistaakseni tuo oli joskus -07 pullotettu. Sitä en tiedä millaista se nykyään on, en ole tainnut pariin vuoteen juuri kajota. Ja tynnyrikohtaiset erothan näissä ovat varmasti ihan tuntuvia, mikä onkin osasyy siihen että tuo on säilynyt näin pitkään, kun saman tynnyrin sisuksista ei kuitenkaan tule kuin 2-300 pulloa.

Finprick

Lainaus käyttäjältä: Finprick - huhtikuu 11, 2012, 09:17:58 ap
Harmi ettei Ginger Alea saa 1,5 litran pullossa.


Kyllä näköjään nykyään saa. Hinta taisi olla n. 2e/litra.

Hapa_Nero

Kun ostelee vain pienen ruukun silloin tällöin, niin ei tarvitse kymmentä vuotta lipitellä samaa kamaa  ;)

Kebabmaniac

^ tosta tulee olo kuin synnytyslaitoksella - eihän noin pieniä voi olla olemassakaan...

Fat Ali

Lemon Drop

1,5cl sitruunavodkaa
1,5cl sitruunamehua
sokeria

Kasta shottilasin reuna ensin sitruunamehussa ja sitten sokerissa niin, että lasin reunalle jää rengas sokerista. Kaada mehu ja vodka lasiin, kevyt sekoitus ja hop ! Ääntä päin.
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Välillä kun lukee näitä juttuja, niin tuntuu, että helpompaa olisi lentää kuuhun ja takaisin käyttäen apuna vanhoja reinoja ja teippirullaa.

exa

Lainaus käyttäjältä: Fat Ali - huhtikuu 21, 2012, 00:07:07 ap
Lemon Drop

1,5cl sitruunavodkaa
1,5cl sitruunamehua
sokeria

Kasta shottilasin reuna ensin sitruunamehussa ja sitten sokerissa niin, että lasin reunalle jää rengas sokerista. Kaada mehu ja vodka lasiin, kevyt sekoitus ja hop ! Ääntä päin.


Nimestä inspiroituneena tuli idis, että ymppäis vodkapulloon muutaman Lemon Dropin podin pariks viikoks ja sen jälkeen lähtis kokeileen uudestaan. Tuliskohan mitään?

Klikkaa kuvaa ja lue kasvatuksistani!

Fat Ali

Chilivodkaa on kait muutama jo tehnytkin  :) Turaus hunajaa voisi toimia myös hyvin LD:n kaverina vodkassa.
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Välillä kun lukee näitä juttuja, niin tuntuu, että helpompaa olisi lentää kuuhun ja takaisin käyttäen apuna vanhoja reinoja ja teippirullaa.

Ryhis

Tässä drinkissä on potentiaalia;

Makedonialainen hulabaloo

Pieneen lasiin ~5cl anisviinaa
Koristeeksi cocktailtikkuun lävistetty, valkosipulilla täytetty kalamata-oliivi


Näistä tulee sitten humalaan!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Fat Ali

En muista tämän shotin nimeä, joskus taannoin tuli nautittua paikallisessa ravitsemusliikkeessä.

Tarvitaan:

makkaraa, mieluiten HK-sinistä
koskenkorvaa
sinappia
minikokoinen Suomen lippu

HK-blööstä leikataan n.1cm paksuinen siipale, johon viilto puoleen väliin asti. Makkara tökätään shottilasin reunalle, turaus sinappia päälle ja koristeeksi tökätään Suomen lippu. Täytetään lasi koskenkorvalla.

Nautitaan suurta isänmaallisuutta tuntien.
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Välillä kun lukee näitä juttuja, niin tuntuu, että helpompaa olisi lentää kuuhun ja takaisin käyttäen apuna vanhoja reinoja ja teippirullaa.

exa

Lainaus käyttäjältä: Fat Ali - toukokuu 01, 2012, 21:48:41 ip
En muista tämän shotin nimeä, joskus taannoin tuli nautittua paikallisessa ravitsemusliikkeessä.

Tarvitaan:

makkaraa, mieluiten HK-sinistä
koskenkorvaa
sinappia
minikokoinen Suomen lippu

HK-blööstä leikataan n.1cm paksuinen siipale, johon viilto puoleen väliin asti. Makkara tökätään shottilasin reunalle, turaus sinappia päälle ja koristeeksi tökätään Suomen lippu. Täytetään lasi koskenkorvalla.

Nautitaan suurta isänmaallisuutta tuntien.


Eikös tosta ole mökkiversio, jossa makkaraan kaiverretaan kossua varten kolo? On kyllä yhteen shottiin kondensoitunut suomalaisuus melko jämäkästi.

Klikkaa kuvaa ja lue kasvatuksistani!

Fat Ali

Lainaus käyttäjältä: exa - toukokuu 01, 2012, 22:13:45 ip
Eikös tosta ole mökkiversio, jossa makkaraan kaiverretaan kossua varten kolo? On kyllä yhteen shottiin kondensoitunut suomalaisuus melko jämäkästi.


Kappas kehveliä, loistoidea! Ei tartte edes tiskata laseja  ;D

Ps. Myöhästyneet kiitokset InkRoselle syväluotaavasta viskianalyysistä.
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Välillä kun lukee näitä juttuja, niin tuntuu, että helpompaa olisi lentää kuuhun ja takaisin käyttäen apuna vanhoja reinoja ja teippirullaa.

Ryhis

Makkarasta shottilasi-resepti  löytyy muistaakseni Markku Haapion kirjasta Sininen lenkki ja kymmenen mestaria.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Minbaari

Joskus 18 kesäisenä tuli kehitettyä kaverin kanssa loistava drinkki: Pontiac Eli pontikkaa ja pommacia.
#816

ingeniero

- Esille otetaan jäähdytetty homolasi (cocktail)
- Heitetään lasiin vielä sopiva määrä jäitä heti alkuunsa pitämään lasi viileänä
- Jäiden päälle korkillinen tai kaksi finlandia lime nestettä
- Täytetään lasi lime-verigreippi limonadilla
- Puristetaan vielä limesiivuja päälle+ tökätään lasin reunaan koristesiivu

Pikkurilli pystyssä siemailemaan ;)



(Niin, itse siis teen noita ja naisvieraat juo. Tekijälle maistuu ihan muut)

Pripyat

Ei nyt ihan baarimikkoilusta mene mutta tuunasimpa vkl varten hieman omaa nagashottia.

0.5l suomiviinaa (mikä tahansa vodka käynee)
1 pussi horna sisua
1 pussi fishermans frendejä
3 naga morichia

Sekottimessa fisut+hornat jauhoksi. Nagat silpuksi ja kaikki astiaan muhimaan reiluksi viikoksi jääkaappiin. Siivilöidään isommat rämmäleet pois ja pulloon.

HYVÄÄ on, poltetta sopivasti.
En suosittele tyhjään mahaan.



Hapa_Nero

No varmaan on poltetta vähintäänkin sopivasti  ;D ;D
Laitoin vain yhden tuoreen nagan 0,5 kosanderiin niin se oli jo ihan tarpeeksi minulle  :)

Whili

Tulipa Alko-kauppalistaan paljon rivejä kun lueskelin tätä ketjua.

Taisin tulla jopa hieman hiprakkaankin  ;D ;D ;)