maaliskuu 29, 2024, 17:46:10 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Habaneroa & Samppanjaa

Aloittaja Migelus, lokakuu 07, 2010, 10:26:37 ap

« edellinen - seuraava »

Migelus

Katsokaapa, kun Timo T.A. Mikkosmaisen informaatiosodan etäisin kaukopartio ViiniTV kokeilee viinimaailman omituisinta myyttiä; miten habanero sointuu samppanjan kanssa?

http://www.viini.tv/?p=2815

Jopa yksi viinimaailman tunnetuimmista ihmisistä, Jancis Robinson noteerasi klipin twitterissään.

Macex

Ihan kiva klippi sinällään, kun noista kahdesta kumpikaan ei varmaan ole suuremmin chiliä syönyt, niin pääsee hyvin miedommankin habaneron potku tulemaan :)

Hallituksen jäsen 2011-2012, 2012-2013
Tampereen alajaoston puuhamies -2011-2012-2013-
2013
Kuiva ja Naseva.

CyberDog


ozmium

Onhan tuon pakko olla hyvää! Vois kyllä kokeilla itsekin joskus :)

Sinttis

Tää oli hauska ja kuitenkin hyvällä asenteella tehty. Vaikken yleensä kyllä chilin kanssa viineistä perustakaan, pakko taitaa olla joskus vastaavaa kokeilla :)

Pertsa

Lainaus käyttäjältä: Sinttis - lokakuu 07, 2010, 18:06:53 ip
Tää oli hauska ja kuitenkin hyvällä asenteella tehty. Vaikken yleensä kyllä chilin kanssa viineistä perustakaan, pakko taitaa olla joskus vastaavaa kokeilla :)


Testaapa joskus Chipotlen ja punkun yhdistelmää. Viini saa olla melko täyteläistä ja chili mietoa, täydentää toisiaan hienosti =)

-p-
Meillä määrää Nainen!

ruuhonen

Ite oon digannu just chipotle-burgerista ja tuhdista viinistä. Joku erittäin täyteläinen portugalilainen menee todella mainiosti mausteisen burgerin kanssa. Tätä vois jo melkein suositella!
http://alko.fi/tuotteet/fi/427927

Herra 47

midon ja keskitulisen ruuan kanssa sopii erittäin hyvin gomez de sequra (rioja) viini... ikävä kyllä en löytänyt sitä alkon sivuilta
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsen



ainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

.tomppa.

Itselleni ei tulisi mieleenkään koittaa samppista chilin kanssa.. noh. Makuasioita mutta tätäkin näköjään pitää kokeilla..

Parasta on kyllä olut chilin kanssa, tai väkevät alkoholijuomat. Mutta.. niinkun sanoin koittaa pitää..

Kaltsu

Olut ja chili ehdottomasti paras vaihtoehto. Jos viiniä chilin kanssa niin lähtisin rohkeasti kokeileen jotain valkoviiniä esim. gewurztraminer rypäleestä tehtyä. ;)
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

linker


Ruuhosen viestistä innostuneena ja ennen portugalilaisia punkkuja kokeilemattomana
ryntäsin alkoon. Mutta Quinta de Chocapalhaa ei siellä ollut.

Kokeillaanpa sitten tuollaista, chilillä aateloidun peuranpaistin kanssa:
http://alko.fi/tuotteet/fi/005393


Lepaan viini jää tulevaisuudessa "nautittavaksi"
(toisaalla tuosta:  http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=6355.msg118291#msg118291)



Sinttis

Kerropa linker sit että miten toimi, sain nimittäin lahjakortin jolla peuranpaisti toimitetaan himaan valitsemanani ajankohtana. Jotain siitä pitäis varmaan väkertää :)

keto

Tuo Fonte oli Viini-lehden vuoden viini 2007, hinta-laatusuhteeltaan aivan loistava valinta. Voin kokemuksesta sanoa että toimii laadukkaan lihan kanssa hienosti.
CAVOK

linker

lokakuu 10, 2010, 09:26:55 ap #13 Viimeisin muokkaus: lokakuu 24, 2010, 10:58:53 ap käyttäjältä linker
Fonte oli muutoin hyvä viini, mutta väsyi aterian loppupuolella pahasti. Eli vaikutti pullon loppupuolella, neljännellä lasilla mehulta.
Peura on vaativa liha viinin suhteen, varsinkin jos aterialla on mukana sudden-habanerolla voimistettua kastiketta.

Hinta-laatusuhde on kyllä kohdallaan. Paljon laatua reilulla 8 eurolla. Mutta itselleni tämä riitti kokemukseksi portugalilaisesta punaviinistä.
Ensi kerralla palaan medoc'n tai chiantin tarjontaan.

Peura oli oivallista!




.

Sinttis

Saattaapi siis olla, että parempiakin vaihtoehtoja tollasen aterian kanssa olisi. Vois kyllä pistää Fonten korvan taakse, tosin mies meillä yleensä hoitaa viinien valinnan. Sen korvan taakse siis :)

SK

Yleensä syön chilit oluen kanssa, mutta joskus punkunkin kanssa.

Mutta tein nyt ensimmäistä kertaa kotiviiniä, marja-aronioista.
Teki mieli laittaa marjojen joukkoon pari coat`s weediä, mutta en uskaltanu.
Onko kukaan kokeillu terästää kotiviiniä chilillä?