Moro,
jäi eräästä tapahtumasta jonkin verran tuoreita chilejä (jalluja ja Rocoto Redejä) jääkaappiin ja tarkoitus olisi tehdä näistä jonkinlaista kastiketta/sosetta. Nyt olisi vain hakusessa resepti. Pitäisikö lisätä tomaattimurskaa (jotta tulisuus lievittyisi) ja ja etikkaa säilömisen vuoksi? Onko joku testannut miten parhaiten tälläistä sosetta tehdään?
-Tinke
jäi eräästä tapahtumasta jonkin verran tuoreita chilejä (jalluja ja Rocoto Redejä) jääkaappiin ja tarkoitus olisi tehdä näistä jonkinlaista kastiketta/sosetta. Nyt olisi vain hakusessa resepti. Pitäisikö lisätä tomaattimurskaa (jotta tulisuus lievittyisi) ja ja etikkaa säilömisen vuoksi? Onko joku testannut miten parhaiten tälläistä sosetta tehdään?
-Tinke