Anoppi teki vuosikausia pakkasessa seisseistä chileistä soosia ja sitä maistettuani jäi sen verran muikea polte suuhun, että piti pitkästä aikaa kirjautua foorumille. Chilihommat jäi tauolle muutama vuosi sitten ja pakkasen perukoille oli jäänyt jonkin verran satoa, jonka olin jo pitkään ajatellut olevan pilalla. Ainakin Canarioita, Lemon Droppia, Aji Cristallia ja Jalapenoa näytti rasioista löytyvän. Suurin osa, ellei kaikki sadosta oli peräisin vuodelta 2006. Kastikkeen maussa en huomaa mitään sivumakua, joten yllättävän pitkään nämä näyttävät käyttökelpoisina säilyvän.
Täällähän on hommat todella hienolla mallilla. Kaikki mennyt rutkasti eteenpäin. Fataliilla näyttää myös homma kehittyneen todella kunnioitettavasti.
Joskohan sitä ensi keväänä saisi jokusen siemenen taas itsekin itämään. Addiktion uudestisyntymiseen ei näköjään tarvita kuin teelusikallinen tuoretta kastiketta
Täällähän on hommat todella hienolla mallilla. Kaikki mennyt rutkasti eteenpäin. Fataliilla näyttää myös homma kehittyneen todella kunnioitettavasti.
Joskohan sitä ensi keväänä saisi jokusen siemenen taas itsekin itämään. Addiktion uudestisyntymiseen ei näköjään tarvita kuin teelusikallinen tuoretta kastiketta