toukokuu 11, 2024, 18:11:00 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Nagakantarellikeitto laiskalle

Aloittaja Aji Inferno, toukokuu 05, 2010, 22:58:34 ip

« edellinen - seuraava »

Aji Inferno

Otetaan 1 paketti Apetitin pakastettua, varsin maukasta kantarellikeittoa. Lämmitetään ja lisätään sekaan teelusikallinen Fatalii's Gourmetin ihmeellistä säilykenagamorichia (saa ainakin Ruoholahden K-Supermarketista). Jos haluat erikoisen mutta hyvän muunnelman, lisääpä sekaan muromysliä rapeutta tuomaan. :)  Tulos on herkkua - ja potkaiseekin kuin kiukkuinen muuli. ;)

tuplad

löytyykl ruohiksesta muita fatalii tuotteita?

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: tuplad - toukokuu 05, 2010, 23:06:13 ip
löytyykl ruohiksesta muita fatalii tuotteita?


Ainakin Aji Cristal säilykettä ja satoaikaan myös tuorekamaa.

tuplad

dodii tiedämpä siis missä pitää käydä tälläviikolla pyörähtämässä

Tomppa


Lahdesta löysin poppamiehen jälleenmyymälän :D  ja ostin deathin mega 20/20 juhlaputelin..joka on noin 700000 scovillea..

mihin tota uskaltaisi käyttää ja millaisina määrinä? kokemuksia?

todella tulisia olen ennenkin syönyt mutta tässä on scovillet kohdallaan...

Poppamieheltä tuli tilauksen mukana chilimurskaa jossa on nagaa joukossa..tai oikeastaan pääaine..

erehdyin laittamaan ison ruokalusikallisen kahden nuudelin joukkoon ja maku oli todella hyvä :D

Hedelmäinen ja tulisuutta oli " kieltämättä riittävästi"  :D            koittakaapas laittaa wokattuja hedelmiä ja nagaa..makuelämys on taattu, varsinkin jos käyttää hieman omenaa joukossa :D  Nam!!

Ryhis

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7481.0;topicseen

Tuolla on juttua Blairssin 20vee sooseista.

Prkl. Tonni täynnä ja ylikin.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Neutroni

Lainaus käyttäjältä: Tomppa - toukokuu 07, 2010, 22:40:06 ip

Lahdesta löysin poppamiehen jälleenmyymälän :D  ja ostin deathin mega 20/20 juhlaputelin..joka on noin 700000 scovillea..

mihin tota uskaltaisi käyttää ja millaisina määrinä? kokemuksia?

todella tulisia olen ennenkin syönyt mutta tässä on scovillet kohdallaan...


"Todella tulinen" on eri ihmisillä hieman erilainen käsite, mutta jos nyt Naga on mielestäsi kelpo elintarvike, niin varmaan lusikankärjellinen (1-2 cm³) ruoka-annokseen on hyvä lähtökohta äijäily- tai sietokyvyn treenaussafkaan. Jos se ei potki tarpeeksi, niin saahan sitä aina lisättyä.

Ei minulla ole kokemuksia noin tulisista kastikkeista, mutta varmaan kokemus 250 kshu:n kastikkeista on karkeasti ekstrapoloitavissa niin, että teelusikallinen tuota vastaa ruokalusikallista 250 kshu:n kastiketta. Maultaan tuollaiset >100 kshu:n kahjojen kastikkeet tuntuvat olevan enemmän tai vähemmän pahoja tai kitkeriä. Siinä vaiheessa kun toleranssi sietää annostelun ruokalusikalla, se maku alkaa jo häiritä vakavasti makunautintoja. Mutta nuo ovat täydellisiä erinäisiin B-luokan mättömoskiin, kuten kaupallisiin pizzoihin, lihapiirakoihin ja vastaaviin.

davve

Tässä heittäisin kehiin eriävän mielipiteen

Sivuseikka:
Itse en pidä Blair's tuotteista lainkaan. Löyly-stä en pidä, se on etikkainen. Oma suosikki on Dragon's Blood.

Todella tulisissa kastikkeissa on se hieno piirre että vaikka lisäät potkua siten että silmät valuen ja hiki lentäen syöt sitä keittämäsi "mössöpataa", niin tunnet jokaisen yksittäisen herneen, paprikanpalasen tai kukkakaali palasen maun. Mutta jokaisella on oma rajansa... Oman makuni mukaan laimeampi soosi joka sisältää jotain epämiellyttäviä makukomponentteja (esim etikkaa) pilaa ruokanautinnon huomattavasti ennen kuin kapsaiini tekee sen.


TunturiTiger

Hieno aloitus!! Mielestäni noi pussikeitot ei oo koskaan maistunu hyviltä, mutta tietysti niitäkin voi maustaa. Tällaiset ketjut tuntuu vaan aina menevän jotenkin omien makumieltymysten esittelypalstoiksi. Se tuskin on tarkoitus. Pitäisköhän perustaa omaketju jossa nimenomaan pitää kiistellä makuasioista. Tulisuus vai maku? Kas siinä pulma.

P.S. Itse tykkään enimmäkseen tuoreista ja jauheista.  :P

davve

Tiedetään... mutta se on vaikea laji esitellä asioita ilman konkretisia esimerkkejä. Eikös suurin osa foorumin threadeista ole enempi vähempi omia mieltymyksiä? Siksi kait ihmiset lukee ja jopa kommentoi foorumilla?  =)



Tomppa

Niin tuo on taas ikuisuuskysymys joka menee lopulta juupas eipäs väittelyksi....

Todellakin oma mielipide on että etikkahappo ja sitruunahappo( jota on monessa dragons bloodissa) yms kastikkeissa

pilaa maun.  Ostin jokin aikaa sitten kokeeksi tuota dragonin chilimurskaa ja jäi syömättä. jo haju hirvitti mutta pakko oli maistaa kun ostettu oli ja pahaa oli...oikeasti..

tulisuutta oli yritetty tavoitella mutta se peittyi hirvittävään makuun.. eikä tuo maksanutkaan kuin 1.30€

Rajansa kaikella, onnistuin kerran laittamaan tuota naga jolokia murskaa jauhelihan joukkoon ja sitä meni liikaa..   Noh hunaja pelasti tilanteen tasoittamalla hieman mutta ei se enää hyvää ollut.. ei noissa ohjeissa suotta varoitella että lisää tippa kerrallaan.

Ruuan saa pilattua liikamaustamisella!