toukokuu 12, 2024, 03:41:58 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Kivekset!

Aloittaja red_devil, marraskuu 19, 2013, 16:06:30 ip

« edellinen - seuraava »

red_devil

Löytyykö porukoilta hyviä reseptejä kiveksistä valmistettuihin eväisiin? Sain ison säkillisen pässin ja karitsan palleja. Nyt vaan pitäisi osata tehdä noista jotain hyvää ja tulista. Kaasupullolla alkupaloiksi liekittelin muutaman karitsan kepeksen ja nagadippiä. Mikrossa en onnistunut saamaan kauhean hyviä mikromunia. Oli hyvää, mutta muita hyviä reseptejä kaivattaisiin.

chili_maestro

Nysse tulee, Hyiiij... Yrjö Yäks!  :o    ???     
KVG   =  Kato Vittu Googlesta...   Tiedon valtaväylästä eli netistä löytää kaikki  ;)
luulin erehtyneeni, mutta olinkin väärässä.

Toby

jos koittasit raakana vetää? ::)
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

JaloPena

Kaveri kotikokkaa, myös palleja. Kehuu hyviksi, mutta itse en ole viitsinyt maistaa vaikka pari kertaa on tarjottukin. En viitsi syödä sellaista, mikä löytyy uroksen haarojen välistä.  Syön mieluummin kananmunia...  ::)

Mutta tuosta ohjetta kehiin:

http://www.bloglovin.com/blog/post/2479017/1932195427?link=aHR0cCUzQSUyRiUyRmlza2Frb2trYWEuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGMjAxMyUyRjExJTJGZmxhbWluZy1iYWxscy15a3NpLW5ha29rdWxtYS5odG1s
Meillä kaikki päätökset tehdään demokraattisesti äänestäen. Yleensä kuitenkin häviän äänin 0-1

#1581

tonttu



Minä tekisin pizzaa, näyttää herkulliselta!

red_devil

Pitääpä kokeilla pizzaan! Harmi kun näissä ählyissä ei ole saanut valita lisukkeeksi. Kokeeiluun menee pallipizza tuplapalleilla ja juustolla!

Macex

^^ Eikös niissä palleissä oo omat vatkatut kermat ja sissijuustot jo valmiina?

Hallituksen jäsen 2011-2012, 2012-2013
Tampereen alajaoston puuhamies -2011-2012-2013-
2013
Kuiva ja Naseva.

Hapa_Nero

Joskus aikojen alussa Erä-lehdessä oli useitakin riistareseptejä, sieltä jäi lähtemättömästi mieleen mäjäys, jota kutsuttiin nimellä: Hirvenkivespiirakka. Sitä ehkä voisi soveltaa.

Omistan lehden josta resepti löytyy, mutta valitettavasti lehti ei nyt ole nyt lähellä.
Toivottavasti edes jotain ideoita tästä syntyi.

Kotimaista Madcook henkeä aina tarvitaan  ;D

teppo42

En ole (tietääkseni) kiveksiä koskaan ruuaksi nauttinut, mutta toki kokeilisin jos tarjottaisiin. Jotenkin ekana välähti mieleen että noita voisi valmistaa kuten kieltä, mutta toisaalta en tiedä sitten kun kieli kuitenkin lienee lihas kun taas kivekset ei. Ellei ole bodarin kivekset sitten. :P

Janne

Ei ne kivekset niin kauhean kummallista evästä ole, aika mieto maku ja höttönen rakenne. Pannulla paistaa ja vaikka jallulla liekittää niin meneehän ne muutaman promillen humalassa ainakin :)
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

teppo42

Itselläni kaikkein vaikeimmin alas saatava ruoka lienee ollut joskus 2000-luvun alussa Thaimaassa tarjottu joku soppa jossa oli sammakonpoikasia. Osa ihan nutipäitä mutta osalla oli pienen hännän lisäksi neljä raajaa ja aika hyvin erottuva pää. Sopan tekstuuri aika paksua, ei ihan viillokkitasoa mutta ehkä niitä kiinalaisten ravintoloiden alkuruokakeittojen suurustettua paksuutta.
Voipi olla että olen tämän tarinan kertonut täällä jo aiemmin. :-\

longi

Pakko kysyä saitko palleihin makua?

Itse olen jollain ulkomaan matkalla noita lampaan kiveksiä maistanut. Mieto maku ja vähän joku simpukka koostumus ihan syötävää siis, mutta ei nyt välttämättä lempiruoka.

-longi-

Horna

https://img1.etsystatic.com/007/0/6332581/il_fullxfull.374308621_8n0k.jpg

Jos löytää nahkoineen päivineen, niin tuostahan saa näppärän kukkaron taikka käsiveskan vaimolle. :)
"sä vaikutat normaalilta, joten ilmeisesti et ole sukua"
-kauko röyhkä

Toby

Lainaus käyttäjältä: Horna - heinäkuu 09, 2014, 12:36:24 ip
https://img1.etsystatic.com/007/0/6332581/il_fullxfull.374308621_8n0k.jpg

Jos löytää nahkoineen päivineen, niin tuostahan saa näppärän kukkaron taikka käsiveskan vaimolle. :)

Tuommosta karvakasaa ei moni taskuvaras uskallakaan tyhjentää :o
Onko nuo minkä munat? Biisonin? Sonnin? Isojalan? Aika kookkaat ja karvaset...
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.