Ruoanlaitto ja ravintolat => Ravintolat ja ruokapaikat => Aiheen aloitti: Sauli Särkkä - Lokakuu 14, 2004, 13:52:47 ip

Otsikko: Oulun raflat
Kirjoitti: Sauli Särkkä - Lokakuu 14, 2004, 13:52:47 ip
Onkos Oulussa varteenotettavia ravintoloita niiden pizzerioiden lisäksi, joissa saa jalapenoa lätyn päälle? :)
-Sale
Otsikko: Pari ehdotelmaa
Kirjoitti: ravinteleit oulusta - Joulukuu 08, 2004, 12:23:30 ip
Pari paikkaa mistä voi potentiaalisesti saada oulussa tulista... tai muuten vain hyvää ruokaa

Royal Garden(juna-aseman lähellä), kiinalainen

Ruokalistalla on vain 0-3* annoksia. Eräät tutut ovat pitempään tuolla käyneet ja saavat 7-8* annoksia, jotka ovat ihan eri värisiäkin kuin normaalit ruuat. Itse en ole testannut, mutta oulun tulisimmaksi väittävät =) Kannattanee testata, tosin en usko että myyvät kaikille vaikka kuinka ruinaisi, ainakaan ekalla käyntikerralla. Oma suosikkini tästä paikasta on mieto pähkinäkana ja kotona sit chilijauhetta/tuoretta chiliä annoksen sekaan...

New Bombay(juna-aseman lähistöllä, little dragonin vieressä), intialainen
Tässä paikassa on useampi kokki, toinen niistä tarjoaa miedonkin normaalimakuun tulisena. Listoilta tosin ei täälläkään mitään järkyttävän tulista saa. Erään tutun aviomies, kerran ruinasi, että pistäkää NIIN TULISTA KUIN LÖYTYY ja annos oli toudella tulinen... Mut tämäkin riippunee sit ihan neuvottelutaidoista kuin tulista suostuvat oikeasti tekemään.

Pikku thai (thaimaalaista), troija-kebabin vieressä
Täältä saa aikas erinomaista kohtuullista pöperöä ja tulisuuskin on kohtuullista. Edelleenkään ei kyllä mitään päätä sekoittavaa, potentiaalia kai olisi saada todella tulistakin, jos osaa kysyä.

La festa (pitseria)
Näillä oli hetken aikaa mexicana-pitsassa todella maukas ja *tulinen* kastike. Mutta parin viikon nauttimisen jälkeen ei samaa kastiketta enää pitsan päälle ole saanut ja tulisuus on kadonnut. Pitäisi kyllä kysyä paikan pitäjältä, miksi lopettivat tuon mainion kastikkeen käyttämisen tai josko sitä olisi saatavissa erikseen pyydettäessä.
Otsikko: Oulun raflat
Kirjoitti: PR - Joulukuu 14, 2004, 10:52:09 ap
joskus aina tulee tulinen lätty,mutta eipä viimekerralla,eli eilen.
Otsikko: Oulun raflat
Kirjoitti: tsili - Maaliskuu 27, 2005, 12:02:44 ip
Oulun Kulumassa saa chilivotkaa! Hyvää oli (ja petollista  :oops: ) Yritin udella reseptiä baarimestarilta mutta salaisuuden verho ei raottunut milliäkään.
Otsikko: Oulun raflat
Kirjoitti: tsili - Maaliskuu 27, 2005, 12:06:08 ip
Pikkuthaista sen verran että tulista saa jos pyytää. Silloin siirrytään käsitteisiin puolithai ja kokothai. Onnistuin viimeksi saamaan puolithaita ja tulisuus oli aikalailla mukava noin lounaaksi. Tosin tarjoilija ankarasti ilmoitti etten sitten saa valittaa ja uteliaana tarkkaili annokseni hupenemista  :wink:
Otsikko: Oulun raflat
Kirjoitti: Jonne - Maaliskuu 27, 2005, 12:28:37 ip
Suomessa on kyllä usein niin, että jos pyytää jotain extratulisena ni eivoi välttää ton "ei sitten saa valittaa"-lauseen kuulemista.. muutaman kerran oon saanu ihan ok sapuskaa muutamasta paikasta, mut välillä se extra-tulisuus tuo pienen poltteen kielelle mikä hävii melkeen samantien :)
Otsikko: Oulun raflat
Kirjoitti: reiska pee - Elokuu 03, 2005, 15:49:17 ip
tuntuu että kinkeissäkään ei ole tarpeeksi tulista. la festassa kannattaa käydä maistamassa niiden soossia, joka on aika mietoa,mutta helekkarin hyvää.
Otsikko: Re: Pari ehdotelmaa
Kirjoitti: Jore - Kesäkuu 20, 2006, 22:53:38 ip
Lainaus käyttäjältä: "ravinteleit oulusta"


New Bombay(juna-aseman lähistöllä, little dragonin vieressä), intialainen
Tässä paikassa on useampi kokki, toinen niistä tarjoaa miedonkin normaalimakuun tulisena.
Listoilta tosin ei täälläkään mitään järkyttävän tulista saa. Erään tutun aviomies, kerran ruinasi, että pistäkää NIIN TULISTA KUIN LÖYTYY
ja annos oli toudella tulinen... Mut tämäkin riippunee sit ihan neuvottelutaidoista kuin tulista suostuvat oikeasti tekemään.


http://www.tasteofindia.fi/lounas.php

Viikolla käytiin töistä porukalla lounaalla kyseisessä paikassa.
Kaveri suositteli nro 10. Kana Voi-Mantelia ja menyssä oli 2 kpl chilin kuvaa tämän ruuan kohdalla.
(aika harvakseltaan niitä kuvia oli)
Kokeilin vahvasti tulistettua vaihtoehtoa ja mielestäni se myös OLI tulinen. Ja erittäin hyvää...
Ens kerralla pitää pyytää todella vahvaa... Hirvittää jo etukäteen koska pelkkä vahvakin oli "työlästä" saada alas.
Alkoi jo loppuvaiheessa verenpaine kohoamaan ja silmät pullistumaan päästä ulos  :wink:


Lainaus käyttäjältä: "reiska pee"
la festassa kannattaa käydä maistamassa niiden soossia, joka on aika mietoa,mutta helekkarin hyvää.


 http://www.lafesta.fi/

Tuntuu että soossi oli tuhdimpaa aikaisemmin, mutta nyt ei oikein maistu kun imelälle...
Jää semmonen ikävä jälkimaku suuhun koko päiväksi kun tarpeeksi laittaa pitsan päälle.

Mutta muuten on hyvät pitsat ja jäätelöä/kahvia saa jälkiruuaksi ainakin lounasaikaan, hyvä mesta ja halvimmasta päästä.
Otsikko: Oulun raflat
Kirjoitti: Ju - Syyskuu 26, 2006, 04:06:46 ap
Flavour palace

Otin viiden tähden annoksen chilikanaa. Eihän sitä voinut syödä kokonaan kun poltti niin paljon ja sydän alkoi hakkaamaan huluna. Listalta löytyy 3 tähden annoksiin asti mutta ne ei maistu juuri lainkaan chilille.
Otsikko: Oulun raflat
Kirjoitti: manux - Huhtikuu 24, 2007, 22:02:58 ip
Royal garden avasi intialaisen puolen laajentaessaan aikaisemmin naapurissa majailleen erotiikkabaarin tiloihin. Annokset ovat maukkaita, joskin lounasaikaan aika pieniä. Tulisuusmittari on sama kuin tutussa royal garden kiinalaisessa, eli tähtiä kiitos. Itse söin 5. tähden annoksen ja se ei vielä tulisuudessaan ollut kuin new bombayn tulinen(ei erittäin tulinen). Tarjoilijatar kyseli annoksen syötyäni oliko ruoka LIIAN tulista. Todettuani että aika perus chilinkasvattajalle niin seuraavalle kerralle luvattiin tehdä  tulisempaa... mielenkiinnolla odotellen.

Listalta löytyy perushuttuja vindaloosta ja currystä lähtien. Lisäksi on erilaisia grilli, kasvis ja mereneläväannoksia. Lounasajan hinta on 8.5e, listalta hinnat vaihtelevat 11-19e välissä. Erilaisia leipävaihtoehtoja oli kourallinen ja niiden hinnan ollessa 1.5e-3.5e luokassa.

Itse tulen uudestaankin tuossa paikassa käymään, mutta en silloin jos on erityisen kova nälkä.

Ja vielä linkki paikan (wanhnoihin) sivuihin (http://www.royalgarden.fi/index.php)
Otsikko: Wings
Kirjoitti: Rissakainen - Heinäkuu 14, 2008, 23:52:38 ip
Menkää nyt ihmees sinne Torrerokseen maistaan ne wingsit, tod hyvät!
Otsikko: Oulun raflat
Kirjoitti: Xbow - Elokuu 29, 2008, 11:27:25 ap
Viime sunnuntaina junaa odotellessa taisin mennä Royal Gardenin intialaiseen puoleen syömään. Murkinaksi tilasin ihan perus settiä, joku päivän menu se taisi olla, keittoa ja vindaloo kanaa.

Pöytämausteena oli jotain paprikajauheen tapaista. Ajattelin sitten jos tässä vähän buustaisi ruuan chilisyyttä. Kaivelin vähän reppua ja otin Habenero Sudden Death rasian pöydälle. Tarjoilijatar siinä pikkusen tuli kyselemään ja äimistelemään, onhan heilläkin jotain chiliä sentään. Ei siinä mitään, pyysin sitten chilikastiketta, toivat pöytään jotain kohtuu tulista annuum jauho öljysekotusta, jossa kuivapaprikamainen aromi oli selkeästi esillä. Ihan hyvin se ruuan kanssa kuitenkin meni. Juusto naan leipää myös tilasin, oli uunituoreen oloista ja ihan loistavan hyvää.

Kokki oli kuulemma halukas maistaa Sudden Deathia ja annoin heille sitten yhden chilin maisteltavaksi. Tykkäisivät käyttää raakana. Kuulemma tuo oli liian kypsä ja tulinen.

Lisää hauskuutta oli viimeisessä jutustelussa, kun tarjoilija hyvästeli:
Tarjoilijatar: Älä sitten syö liikaa chiliä
Minä: Tuli tossa eilen vähän syötyä, mm. tuommoinen tulisempi Naga kokonaisena
Tarjoilijatar: Muaaargh)#(¤"=  :lol:
Otsikko: Oulun raflat
Kirjoitti: dh - Elokuu 29, 2008, 11:40:36 ap
Kevättalvella (muistaakseni) tuli tuo intialainen testattua. Etukäteen jostain listasta katsottuna Vindaloo olisi pitänyt olla viiden tähden tulisuusluokkaa, mutta paikan päällä menussa se oli kuitenkin vain kolme  :? . Olisivatko sitten laimentaneet palautteen jälkeen. Noh, siihen aikaan se *** oli vielä ihan sopivan tulista.
Otsikko: Oulun raflat
Kirjoitti: manux - Elokuu 31, 2008, 12:39:43 ip
Lainaus käyttäjältä: "dh"
Kevättalvella (muistaakseni) tuli tuo intialainen testattua. Etukäteen jostain listasta katsottuna Vindaloo olisi pitänyt olla viiden tähden tulisuusluokkaa, mutta paikan päällä menussa se oli kuitenkin vain kolme  :? . Olisivatko sitten laimentaneet palautteen jälkeen. Noh, siihen aikaan se *** oli vielä ihan sopivan tulista.


Tähdet on suuntaa antavia, jos osaan neuvotella niin sen vindaloon saa 7 tähteen asti tulistettuna tilattua. Mun asteikolla toi 3 tähteä on lähes chilitön, 5 tähteä niin polttaa jo vähän. 7 tähteä on täyttä itseänsä ;)
Otsikko: Oulun raflat
Kirjoitti: NaokiSoma - Syyskuu 15, 2008, 12:33:23 ip
Kävin viime perjantaina tuolla Royal Garden Indian Cuisinessa, kun sitä täällä oli kehuttu. Ruokalistassa ei kyllä mitään tähtiä ollut ja sitä tarjoilijattarelta tiedustellessani sain vastaukseksi: "Meillä ei tähdillä pelata." Pyysin sitten kuitenkin Vindaloon tuplatulisuudella, johon tarjoilijatar sitten sanoi sen olevan extra-extra-tulinen. Pääruuan koittaessa kuitenkin tuli pettymys. :cry:  Jonkin verran tulisuutta tuossa oli, mutta mitään muuta makua ei ollenkaan. Taisivat olettaa, että jos on "lihaa chilikastikkeessa" niin mitään muita mausteita ruokaan ei tarvita. :roll:

Mainitsin tarjoilijattarelle, ettei ruoka maistu miltään, jolloin hän toi pöytään tuon jauho-öljysekoituksen jonka Xbow myös sai ja kiteytti sen sisällön erittäin hyvin.
Lainaus käyttäjältä: "Xbow"
...Ei siinä mitään, pyysin sitten chilikastiketta, toivat pöytään jotain kohtuu tulista annuum jauho öljysekotusta, jossa kuivapaprikamainen aromi oli selkeästi esillä...

Kaadoin kipon lautaselle, johon tarjoilijatar tokaisi: "Tiedätkös, meillä oli täällä vähän aikaa sitten mies Tampereelta, joka söi Habaneroja ja antoi meillekin sellaisen syötäväksi. Oletkos kuullut ennen hänestä. Ei kai se ole sinun ystäviäsi?" Legenda on siis jo syntynyt... :wink:

Kuitenkin tuo "chilijauhe", jota siihen öljyyn oli ripoteltu ei ollut sekoittunut kunnolla vaan loppuruoka tuntui kuin perunajauhoa söisi... Paprikajauhe tarttui tosi ilkeästi kitalakeen.

Loppukommentti paikasta:

+ Mukava henkilökunta ja vitsikäs tarjoilijatar
+ Halpa hinta
+ Tosi hyvänmakuista anis/nonparelli-sekoitusta ruuan jälkeen (jonka pitäisi ilmeisesti poistaa sipulin haju hengityksestä)

- Mauton ruoka (ottikohan tarjoilijatar nokkiinsa siitä, kun halusin kastikkeen "pyhällä lehmällä", eli naudanlihalla)
- Uskomattoman pitkä ruokien odotteluaika; alkukeittoon, pääruokaan ja irish coffeeseen meni miltei 3 tuntia
- Oletuksena "iso olut" oli intialaista makeaa Tikkaa, joka maistui aivan imelälle toffeelle (meni kai omaan piikkiinikin, kun en määritellyt tilaustani tarkemmin)
Otsikko: Oulun raflat
Kirjoitti: nebulus - Syyskuu 15, 2008, 14:34:44 ip
Oottekos muuten käyneet Järvi-Grillillä Puolivälinkankaalla? Siellä saa ihan asiallista chilimajoneesia annoksen kuin annoksen sekaan... on ihan pitänyt ottaa tavaksi koukata puokkarin kautta baarista kotiutuessa.
Otsikko: Oulun raflat
Kirjoitti: dh - Syyskuu 15, 2008, 18:47:01 ip
Lainaus käyttäjältä: "NaokiSoma"
Kävin viime perjantaina tuolla Royal Garden Indian Cuisinessa, kun sitä täällä oli kehuttu. Ruokalistassa ei kyllä mitään tähtiä ollut ja sitä tarjoilijattarelta tiedustellessani sain vastaukseksi: "Meillä ei tähdillä pelata."


http://www.kaenkky.com/kuvat/kaenkkylae/693.jpg Tuolta näkyy vielä todisteeksi vanha menu, eli on niitä tähtiä joskus löytynyt ainakin :). Tosin Vindaloo näyttikin olevan neljä eikä viisi tähteä.

Lainaus käyttäjältä: "NaokiSoma"

- Mauton ruoka (ottikohan tarjoilijatar nokkiinsa siitä, kun halusin kastikkeen "pyhällä lehmällä", eli naudanlihalla)


Onkohan paikassa taso laskenut..Keväällä vielä ainakin oli mukiinmenevää härkävindaloota ja vertailukohteeksi on kuitenkin laittaa Delhissä syödyt autenttiset intialaispöperöt.

Pitääpä käydä testaamassa uudestaan tässä lähiaikoina, kun kuitenkin koko kesä on toleranssia kasvateltu. :twisted:
Otsikko: Oulun raflat
Kirjoitti: Pötky - Lokakuu 20, 2008, 20:55:21 ip
Zeppeliinin kinkissä muutes saa kanssa tulisempaa kuin listalta tähtiä löytyy, tämän hienon valaistumishetken koin jonkin aikaa sitten kun joku vanhempi herrasmies pyysi vähemmän tähtiä chilihärkäänsä ennen minua, myyjä kysyi montakos tähteä saa olla ja mies sai * chilihärkänsä.
-Minä perässä kysymään jotta sitäkös saa säädeltyä, ja myyjä myöntymään tähän. Kysyi montako tähteä saisi olla, pöljyyttäni sanoin vain että tarpeeksi, mutta pitääpäs joskus käydä tinkailemassa ihan tähtimäärien kera.

-Se normi *** chilihärkähän on tosi hyvänmakuinen mutta ei kovinkaan tulinen, tuo saamani annos oli varmaan öpaut **** luokkaa vaan jos sitä sais vaikka 7 tähteä niin eihän sitä tiedä jos vaikka tekisivätkin sen verran tulisempaa että alkais poltetta tuntumaan.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Doc Evil - Toukokuu 04, 2009, 01:08:27 ap
Tuli viikonloppuna pyörähdettyä Oulussa työn merkeissä ja käytiin porukalla syömässä New Bombayssa. Annokset sai tilata neljällä eri tulisuusasteella mieto - medium - tulinen ja erittäin tulinen. Kolme meistä tilasi annoksensa erittäin tulisena ja nämä ystäväni, jotka jo jonkin verran chiliä sietävät, taisivat hieman puhista onnellisina siitä, että kerrankin sai oikeasti chilipitoista ruokaa. Tyytyväinen olin itsekin annokseeni (kanatikkakorai), joka lämmitti sopivasti ja oli kaiken lisäksi erittäin maukas. Alkupalaksi tilaamamme linssikeitto osoittautui myös oikein hyväksi valinnaksi. Siinä ei tulisuutta ollut, mutta maku oli kohdallaan.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Jamsteri - Toukokuu 31, 2009, 00:15:03 ap
Oottekos muuten käyneet Järvi-Grillillä Puolivälinkankaalla? Siellä saa ihan asiallista chilimajoneesia annoksen kuin annoksen sekaan... on ihan pitänyt ottaa tavaksi koukata puokkarin kautta baarista kotiutuessa.

Tämä on kovin totta. Äsken opiskelutoverin syntymäpäiväjuhlista tulossa kävin koukkaamassa kyseisesta paikasta chilitäyslihapurilaisen, joka oli tälläkin kertaa ihan oikeasti tulinen. Suosittelen.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Pötky - Kesäkuu 21, 2009, 11:37:28 ap
Maanantaina pyörähdin tuossa new bombayssa, tilausta esittäessäni tarjoilija toki kysyi kuinka tulista laitetaan.
-Tapana yleensä on ollut ottaa tulisinta mitä listalta löytyy mutta vastaus hätkähdytti sen verran että ajattelin kuitenkin kokeilla jotain hieman miedompaa...
-Heiltä kun kuulemma saa miedon,keskivahvan ja tulisen lisäksi extratulista yhdestä 24 extraan asti :P
täytynee käydä hakemassa tuo 24 extran vindaloo ja testailla miten potkii...
Otsikko: Vs: Wings
Kirjoitti: TiVe - Syyskuu 21, 2009, 14:57:39 ip
Menkää nyt ihmees sinne Torrerokseen maistaan ne wingsit, tod hyvät!

Olen syönyt Hot Wingseja alkaen Madisonista ja jatkuen Toreroon. Voin suositella!!!!
Samoja saa muuten nykyään myös Pelikammarista Hallituskadulta ja Jäälin Bumerangissa.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: calm - Marraskuu 09, 2009, 14:32:26 ip
Ravintola Pannu - Chilikana. Chili ei tunnistunut annoksesta haistamalla, maistamalla tai tulisuudesta. Erikseen tonkimalla kastikkeessa oli jotain punaisia suikaleita, jotka oletettavasti voisivat olla chiliä. Makua niistäkään ei sen enempää löytynyt, vaikka niitä pelkästään pureksi. Iso peukalo alaspäin tämän ravintolan annokselle, vaikka listalla ei mitään tulisuutta luvattukaan.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: calm - Marraskuu 14, 2009, 09:29:36 ap
Nytpä saa Oulusta tulista hampurilaistakin. Bar Mezzon chiliburgerissa oli chiliä ihan sen verran, että sitä kehtaa chiliburgeriksi sanoakin. Alakerrassa oli kerros jalapenosiivuja, eikä jotain naurettavaa kahta siivua. Savuisehko kastikekin saattoi olla jonkin verran tulista, mutta sitä ei ihan varmaksi pysty yhdellä kokeilulla sanomaan. Ei vedä vertoja tulisuudessa diabloburgerille, mutta erittäin hyvä pelinavaus. Perässä tuleva pariskunta kun kyseli minkälaista kastiketta wingseille oli saatavilla ja vastaus oli tulisen osalta, että ei ole tajunnanräjäyttävää, mutta sekin järjestyy tarvittaessa. Pitänee kokeilla seuraavaksi niitä.

Ravintola Pannustakin tuli palauteeseeni vastaus, kun chilikanasta ei löytynyt mitään chiliin viittaavaa: 'Chilikana marinoidaan chilillä maustetussa jogurtissa ja lisäksi kastikkeessa on chiliä, sen vuoksi annos on nimeltään chilikana. Ruoka ei kovin tulinen ole mutta siinä pitää maistua chili.  Harmillista ettei annos ole vastannut odotuksianne, olen pahoillani.  Vien palautteenne keittiöön tiedoksi.'
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: NaokiSoma - Marraskuu 24, 2009, 11:01:45 ap
Ravintola Pannustakin tuli palauteeseeni vastaus, kun chilikanasta ei löytynyt mitään chiliin viittaavaa: 'Chilikana marinoidaan chilillä maustetussa jogurtissa ja lisäksi kastikkeessa on chiliä, sen vuoksi annos on nimeltään chilikana. Ruoka ei kovin tulinen ole mutta siinä pitää maistua chili.  Harmillista ettei annos ole vastannut odotuksianne, olen pahoillani.  Vien palautteenne keittiöön tiedoksi.'
Ei mitenkään yllättävä veto kyseiseltä paikalta ;)

Mistä muuten tuo Bar Mezzo löytyy?
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: calm - Marraskuu 25, 2009, 08:02:41 ap
Mistä muuten tuo Bar Mezzo löytyy?

Kauppurienkatu 5, Da Maxin ja Kuluman välissä.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: NaokiSoma - Marraskuu 25, 2009, 09:38:17 ap
Mistä muuten tuo Bar Mezzo löytyy?
Kauppurienkatu 5, Da Maxin ja Kuluman välissä.
Kiitokset, pitää käydä pikkujoulujen päätteeksi sen kautta.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: manux - Huhtikuu 22, 2010, 12:05:26 ip
Joutu käymään testaamassa tän paikan lounasbuffetin http://www.persianpalace.fi/Lounas.php

Hyvää ruokaa, todella mausteista, mutta tulisuutta ei ollut paljoa. Mieleen tuli intialaistyyppiset curryt. Paikan chilisoosi oli  oudon makuista ja makeaa,  ei pystynyt sanomaan mitä siihen on tungettu. Persianpalacessa tulee käytyä  toisenkin kerran, koska ruoka oli maittavaa.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: waikku - Huhtikuu 22, 2010, 22:03:55 ip
Tuli käytyä kino grillillä ja siellä oliki listassa sitten mexicana burger.

Noh tuohan piti tietenki testata ja oli kyllä yllättävän hyvä ja omalle kohdalle ainaki tulisuutta löyty.

tuo sisälsi: pihvin tietenki, guacamole kastiketta, cheddaria, jalapenoja, tomaattia ja ehkä saatto olla vielä jotaki :)

Ylätti tuo tulisuus kyllä, harvemmin löytyy.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: manux - Toukokuu 31, 2010, 12:13:08 ip
Oulun parhaat (ravintola)burgerit löytyvät näemmä kauppuri 5:sta. Ihan tajuhyvää settiä ja tulisuutta saa kohtuudella mukaan. Ei tosin TappoTulista täällä(kään) tarjolla. Pihvit on ns. oikeata lihaa ja mehevää. Vertailukohtana esim. amarillon ja pannun burgerit ovat oleellisesti mauttomampia kuin kauppuri5:en mestariteokset.

http://www.kaenkky.com/?p=k&id=413&m=/Bar--Grill-Kauppuri-5-Oulu
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: koshui - Kesäkuu 07, 2010, 22:53:35 ip
Tuli käytyä kino grillillä ja siellä oliki listassa sitten mexicana burger.

Käväisin tänään syömässä saman purilaisen ja jatkossa suosin paikan Chili-burgeria joka omaan suuhun on paljon maukkaampi ja tulisempi.

Mikähän hitto noissa guacamoleissa menee ravinteleissa ja kioskeilla aina pieleen... Kotona tehty on äärimmäisen hyvää.. nuo on ravintoloista saadut on jauhoa johon on laitettu elintarvikeväriä ö.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Tepi - Joulukuu 20, 2010, 17:08:49 ip
Lauantaina kävin testaamassa Kauppuri 5:n...ja palaan takulla takaisin jahka Oulussa olen liikenteessä. Kysyin "sitä hiton tulista hampparia"- kysymykseen henkilökunta valitteli ettei pysty tekemään kuin 7:n tulisuudella (ysi oli maksimi), nagat oli kuulemma loppu. Burgeri veti kyllä nöyräksi, tulisuutta oli ainakin tarpeeksi ja jopa vähän enemmänkin. Baarin pitäjä lupasi muuten ostaa kaikki Suomesta löytyvät nagat mitä saa...
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Tapiiri - Joulukuu 22, 2010, 10:39:45 ap
Kauppuri 5 on kyllä hieno paikka. Tekee minusta juuri oikeita asioita oikealla tavalla, ja kaikesta huokuu kunnioitus ruokaa, ja erityisesti tämän tyyppistä katuruokaa kohtaan perinteitä kunnioittaen mutta myös uutta kokeillen. 
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Perhonen_Kärpänen - Tammikuu 08, 2011, 12:15:32 ip
Jos Oulusta OIKEASTI haluaa maukasta chiliburgeria, niin kannattaa käydä testaamassa Kaijonrannan Kipsan Chiliburger. ( http://www.kaijonkipsa.com/ )
Miesmyyjä muistaa aina tiedustella onko annoksessa tarpeeksi tulisuutta ja ellei ole, hän sitä lupaa lisätä. Ei välttämättä mitään tappotulista, mutta tavalliselle tasamaan tallaajalle varmasti riittävää.
Kebabannoksen kruunasi muuten salaatin viereen aseteltu Fataliin Naga :)
Paikan rullakebab on semmoinen 1,5 kiloa painava, aikuisen miehen kyynärvarren mittainen jööti, kannattaa isompinälkäisten käydä kokeilee..
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Pötky - Tammikuu 11, 2011, 07:18:41 ap
Tähänhän piti sitte lähettää osallistumisviesti siipiensyöntiin, saapahan nähdä minkälaista settiä on tarjolla ja milloin pääsee itsensä nolaamaan ihan julkisesti :P

http://www.kauppuri5.fi/food-challenge/ (http://www.kauppuri5.fi/food-challenge/)
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: hippi - Tammikuu 17, 2011, 08:57:18 ap
Onko sieltä Pötky tullut mitään lisäinfoo asiaan? Mäkin mietin että lähtiskö nöyryyttään itteäni oikein huolella ;)
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Pötky - Tammikuu 18, 2011, 10:14:47 ap
Juu, tulihan sieltä melkolailla samantien sähköpostissa sellanen vastuuvapautuslomake, ja säännöt sekä suorittamisaika.
Ei oikein muuta, eikä mitään sellasta mikä olis antanu lisäinfoa, eli aika nöyränä on vissiin mentävä kattomaan miten äijän käy.

Säännöt meni suunnilleen näin:
15 siipeä
10min. aikaa
kumihanskat oltava kädessä
rustoja/luita ei tartte syödä :)
saa juoda välillä
satsi pitää maksaa ensin, mutta rahat saa takaisin jos onnistuu syömään kaiken.

Eli käytännössä ainoat lisätiedot oli noiden hanskojen käyttöpakko ja se, että saa juoda haasteen aikana.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: hippi - Tammikuu 19, 2011, 19:04:50 ip
Ok, olishan se ollut aika hc meininkiä jos mitään ei olis saanut juoda, jos se nyt mitään ylipäätään auttaa... Pitää vielä miettiä. nyt ei tunnu ittensä lisärääkkääminen enää yhtään mukavalta kun pamahti selkäkin paskaksi taas vaihteeksi.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Raaka-Arska - Helmikuu 01, 2011, 11:42:44 ap
Kerrohan sit hetimiten, et miten ne wingsit toimii. Oli jo kuukauden jono tuohon haasteeseen  ???
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Pötky - Helmikuu 03, 2011, 09:14:55 ap
Kertoillaan, minäkään en kerenny tuohon ekaan viikonloppuun, on vissiin poikien haasteilla ollu ihan kohtuullinen kysyntä :P
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Pötky - Helmikuu 13, 2011, 09:34:31 ap
Dodii, wingsit olis nyt käyty nassuttamassa naamioon.
Poltetta oli aika huolella saatu mukaan mutteivät kuitenkaan olleet lähteneet uutteiden kanssa värkkäämään.
Ainaki baarinpitäjä selosti että bbq-soosin sekaan on laiteltu nagaa ja habaneroa niin tuoreena, kuin jauheenakin.
Läheskään noin tulisia en oo saanu mistään ostettua, omat kokkailut ovatkin sitten asia erikseen...

Haastetta suoritti kolme osanottajaa yhtäaikaa ja kyllä ne syömään pystyi, ilmeisesti muutkin yrittäjät olivat saaneet tuon satsin syötyä.
En ainakaan kuullut että moni olis jättäny kesken.

Vieressä istunut kaveri puhisi pikkusen enemmän mutta veteli kuitenki kunnialla lautasen tyhjäksi.

Meinasivat kehitellä vielä tulisemman haasteen syksyllä, lupasin mennä siihenki.

Elikkäs mitäs noista nyt sitte raportois...
Aika tulisia, ei kuitenkaan ihan tappokamaa, käytännössä tuon tulisempia ei varmaankaan tule kenelläkään tehtyä muuten kuin urheilumielessä.
Saa suht helposti syötyä, suorituksesta palkinnoksi kuittaa t-paidan, ilmaisen aterian ja kuvan kattoon. Voin suositella :)
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Raaka-Arska - Helmikuu 14, 2011, 17:28:08 ip
Dodii, wingsit olis nyt käyty nassuttamassa naamioon.
Poltetta oli aika huolella saatu mukaan mutteivät kuitenkaan olleet lähteneet uutteiden kanssa värkkäämään.
Ainaki baarinpitäjä selosti että bbq-soosin sekaan on laiteltu nagaa ja habaneroa niin tuoreena, kuin jauheenakin.
Läheskään noin tulisia en oo saanu mistään ostettua, omat kokkailut ovatkin sitten asia erikseen...

Haastetta suoritti kolme osanottajaa yhtäaikaa ja kyllä ne syömään pystyi, ilmeisesti muutkin yrittäjät olivat saaneet tuon satsin syötyä.
En ainakaan kuullut että moni olis jättäny kesken.

Vieressä istunut kaveri puhisi pikkusen enemmän mutta veteli kuitenki kunnialla lautasen tyhjäksi.

Meinasivat kehitellä vielä tulisemman haasteen syksyllä, lupasin mennä siihenki.

Elikkäs mitäs noista nyt sitte raportois...
Aika tulisia, ei kuitenkaan ihan tappokamaa, käytännössä tuon tulisempia ei varmaankaan tule kenelläkään tehtyä muuten kuin urheilumielessä.
Saa suht helposti syötyä, suorituksesta palkinnoksi kuittaa t-paidan, ilmaisen aterian ja kuvan kattoon. Voin suositella :)

Jes! Kiitoksia infosta ja pitänee kävästä kopaseen ihan omin suin :o
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Raaka-Arska - Helmikuu 16, 2011, 00:07:18 ap
Ai niin unehtu muuten kysyä, että saiko haasteen aikana juoda mittään?
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Pötky - Helmikuu 16, 2011, 21:49:37 ip
Sehän tuli tuossa jo aikasemminki, eli saa juoda haasteen aikana ja henkilökunta toimittaa juomaa pöytään sitä mukaa kun tilaa menemään, eli ei tarvi vesilinjalla pysyä. Myös maitotuotteet olivat sallittujen listalla jos joku sitä pohtii.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Lemmy - Toukokuu 15, 2011, 12:21:49 ip
Piccuisen pakko kehua amarillon habanerodippiä, ainakin mun makuun tulista, euforia tulee kun tuota laittelee reilusti. Kaverit jotka käy kinkeissä, ei pystyny kippoa tyhjentämään. Ja mikä parasta, toi dippi myös maistuu hyvältä, sellanen mukavan hedelmäinen.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Lemmy - Toukokuu 15, 2011, 13:11:40 ip
Oulun Kulumassa saa chilivotkaa! Hyvää oli (ja petollista  :oops: ) Yritin udella reseptiä baarimestarilta mutta salaisuuden verho ei raottunut milliäkään.

siellä on useampaakin eri lajia. Tullu kokeiltua :)
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Lemmy - Toukokuu 24, 2011, 23:03:08 ip
Kokeiltu Kiem:iä (kaakkuri), normisafkat hyviä, tilaamalla saa tulisempaa, tänään kokeiltu 7 "tähteä" tulisuutta, alkaa jo potkimaan ihan hyvin, mulle ehkä vielä menee 8-9 (kokeilla ainakin on pakko :) ).

Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Lemmy - Kesäkuu 03, 2011, 17:19:47 ip
yksinpuhelu jatkuu, 8 kokeiltu, vielä nostetaan tasoa.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Jahvetti - Kesäkuu 03, 2011, 23:57:59 ip
Ookko muuten Lemmy havainnut tuollaista muokkaa-painiketta?
Ei tarttis ittestään keskustella...
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: chilimieli - Lokakuu 17, 2011, 20:35:37 ip
Kauppuri 5:en burgerit maittaa ainakin itselle.

Asiaan!
Ouluun ollaan avaamassa meksikolaista ravintolaa aivan kreikkalaisen ravintolan naapuriin. Kuulemma saa heti unohtaa jo kätelyssä lässykkälankkärin texmex hässäkät, sillä keittiössä kokkaa oikea meksikolainen kokki.Luvassa siis oikeaa MEKSIKOLAISTA ruokaa. Pakko käydä testaamassa jahka aukeaa! :P
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: ARvngr - Lokakuu 18, 2011, 13:38:36 ip
Kauppuri 5:en burgerit maittaa ainakin itselle.

Asiaan!
Ouluun ollaan avaamassa meksikolaista ravintolaa aivan kreikkalaisen ravintolan naapuriin. Kuulemma saa heti unohtaa jo kätelyssä lässykkälankkärin texmex hässäkät, sillä keittiössä kokkaa oikea meksikolainen kokki.Luvassa siis oikeaa MEKSIKOLAISTA ruokaa. Pakko käydä testaamassa jahka aukeaa! :P
Kuulostaa hyvältä. Tai pahalta, on nimittäin korttelin tai parin päässä. Mutta toivottavasti olisi hyvää evästä tarjolla. Kyseinen kreikkalainenkin toimii erittäin hyvin, vaikkei siellä kovinkaan tiheää tule käytyä.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Tapiiri - Lokakuu 19, 2011, 08:48:56 ap
Kuulostaa hienolta tuo meksikolainen ravintola. Koko Suomessa noita ei taida juuri olla (Café de Nopal, liekö muita). Pitäisikö olla jo joulun tienoilla auki?
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: chilimieli - Lokakuu 19, 2011, 09:33:05 ap
Pari kuukautta vielä kuulemma ainakin menee. Joutunee siis odottelemaan mahdollisesti tammikuulle.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Pötky - Lokakuu 19, 2011, 15:38:00 ip
Tuonne zeppeliiniinhän näyttäisi olevan aukeamassa myös meksikolainen ravintola ens kuun alussa, tässä vaiheessa toki paha sanoa mitään paikan laadusta mutta pitää käydä testaamassa.  :P
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: chilimieli - Lokakuu 19, 2011, 19:10:38 ip
Tuonne zeppeliiniinhän näyttäisi olevan aukeamassa myös meksikolainen ravintola ens kuun alussa, tässä vaiheessa toki paha sanoa mitään paikan laadusta mutta pitää käydä testaamassa.  :P

Sama omistaja tällä. Eli kreikkalaisen omistajan uusi paikka.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: calm - Joulukuu 18, 2011, 13:14:27 ip
Ouluun ollaan avaamassa meksikolaista ravintolaa aivan kreikkalaisen ravintolan naapuriin. Kuulemma saa heti unohtaa jo kätelyssä lässykkälankkärin texmex hässäkät, sillä keittiössä kokkaa oikea meksikolainen kokki.Luvassa siis oikeaa MEKSIKOLAISTA ruokaa. Pakko käydä testaamassa jahka aukeaa! :P

Nyt on Rio Bravo avattu ja testattu. Lista ei ihan mahdottoman laaja ole, hintataso 20 euron molemmin puolin pääruoka-annoksilla. Vain parissa kohdassa maininta mistään chilistä. Krilliproileri ei säväyttänyt oikein mihinkään suuntaan, ehkä joku toinen kerta pitää käydä kokeilemassa noita enemmän texmex-hässäköihin kallellaan olevia annoksiakin.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: calm - Joulukuu 18, 2011, 13:17:36 ip
Voisi muistaa mainita semmoisestakin paikasta, jossa tulisuutta on tyrkyllä. Garam Masalaan oli ilmestynyt pöytiin Mr. Naga -purkkeja. Öljyssä lilluvaa nagamurskaa siis. Ei tosin ihan niin tulista kuin voisi arvella, mutta ensimmäinen kerta kun kohtaan mitään chinenseä täällä päin pöytämausteena.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Pötky - Joulukuu 20, 2011, 14:56:13 ip
Kas, eipä oo tullu testattuakaan kyseistä paikkaa.
Onko hyväki?

Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: calm - Joulukuu 29, 2011, 20:29:07 ip
Zeppelinin Rio Bravo testattu. Talon tulinen dippi oli tulisuudeltaan semmoinen 1/10. Hakemalla kun haki, niin kyllä siellä jonkinmoinen häivähdys oli, mutta chilipäiden ei kannata vaivautua tulisuuden perässä paikalle. Muuten Mexican Burger oli ihan ok, paistettua paprikaa on harvemmin burgerin välissä tullut kohdattua. Näköjään ruokalistat ovat löytäneet lopulta nettiin astikin, http://www.riobravo.fi/

Aiemmin mainittu Garam Masala on kyllä tällä hetkellä Oulun paras intialainen parhaan tulisuutensa lisäksi, sitä voi kyllä suositella chilipäillekin. Pitää vaan varautua siihen, että tarjoilija tuppaa puhumaan enimmäkseen englantia..


Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: netzach - Huhtikuu 06, 2012, 12:26:46 ip
Garam masalaa paikallinen alkuasukaskin mainosti hyväksi tyyliin "siellä on oikeita intialaisia töissä!", joka keikkarapulassa jonkun verran nauratti. Mutta Vindaloo oli loistavaa ja tulisuuskin aika hyvä (pyysin extratulisena).
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: dzamuto - Huhtikuu 27, 2012, 16:24:35 ip
Kauppuri5 kyllä tarjoaa tuliset makuelämykset, käykääpä koittamassa pääkalloin merkattuja soosseja, huh ja nam..

Jollakulla kokemuksia 9pääkallon soossista?
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Pötky - Huhtikuu 30, 2012, 18:01:07 ip
On toki, ja tais olla vielä astetta tulisempaa siinä wings-skabassa josta myös.
Kyllähän se 9 pääkalloaki potkii sen verran että pärjää ihan ilman jälkiruokakahvia  ;D
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Ernesti - Heinäkuu 03, 2012, 00:12:09 ap
Vieläkö Järvigrilli on voimissaan? Ainakin ennen siellä chiliburger oli aivan pirun tulinen... ja herkullinen.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: calm - Heinäkuu 07, 2012, 10:07:25 ap
Vieläkö Järvigrilli on voimissaan? Ainakin ennen siellä chiliburger oli aivan pirun tulinen... ja herkullinen.

Ainakin känkkycomin mukaan voimat ovat melko vaihtelevat nykyään. http://www.kaenkky.com/?p=k&id=39
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: papukahvi - Heinäkuu 07, 2012, 20:11:15 ip
Olipa hyvä löytää vinkkejä! Royal Gardenia olen testannut, viihtyisä paikka muutenkin syödä. Voi kyllä olla että sekoitankin muuhun, kun Oulun kiinalaisia tullut testattua. Mutta eipä yhtään epäviihtyisää vielä tullut vastaan..
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: calm - Heinäkuu 21, 2012, 21:50:51 ip
Kauppuri5:ssa on testilistalla 'habanero-hässäkkä'. Makea habanero-salsa olisi ehkä kuvaavin. Paljon parempaa kuin pääkallosoosit. Chinense-aromi ei ole kovin läpitunkeva, tulisuus voisi mennä noiden asteikossa noin 5-7 pääkallon kieppeille, mutta polte on pehmeä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Perhonen_Kärpänen - Elokuu 11, 2012, 17:08:20 ip
Ouluun on avattu uusi thaikkula nimeltään sukhothai. Fyysisesti paikka sijaitsee osoitteessa uusikatu 20.

Ruoka oli erittäin hyvää, palvelu ystävällistä ja paikka muutenkin ihan viihtyisä. Ja kerrankin kun pyysi tulista, ruoka todella oli sitä!

4,5 tähteä viidestä.

http://www.kaenkky.com/?p=k&id=449

http://eat.fi/oulu/sukhothai1

-Ediittiä-

LOUNASAIKAAN KANNATTAA KIERTÄÄ TUO SYÖTTÖLÄ KAUKAA  :-\
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: bläkkäri - Lokakuu 15, 2012, 18:37:45 ip
Pannaas tähän saman ketjun jatkoksi kyselyä. Eli pikkujoulureissu suuntautuu Ouluun, ja ruokailu tapahtuu Amarillossa. Onkos jengi käynyt vasta maistelemassa tuota Hababurgeria, et onko minkälainen makunautinto.
Vai kannattaako vain ottaa jotain muuta apetta ja siihen habasoosi lisukkeeksi?
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: calm - Lokakuu 17, 2012, 09:37:08 ap
Pannaas tähän saman ketjun jatkoksi kyselyä. Eli pikkujoulureissu suuntautuu Ouluun, ja ruokailu tapahtuu Amarillossa. Onkos jengi käynyt vasta maistelemassa tuota Hababurgeria, et onko minkälainen makunautinto.
Vai kannattaako vain ottaa jotain muuta apetta ja siihen habasoosi lisukkeeksi?

Ennemmin kannattaa minusta valita joku muu annos ja sille kaveriksi habanerodippi. Ei siinä habaneroburgerissa tule muuta erikoista mukana kuin dippi levitettynä burgerin väliin ja irvokas annuumi (jää syömättä) iskettynä burgeriin keskelle.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: msb - Lokakuu 19, 2012, 16:36:14 ip
Ihan perushyvä burgeri se on, mutta ei tosiaan mikään erityinen tai liekkejä suussa aiheuttava.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: wiuh - Tammikuu 25, 2013, 09:53:01 ap
Oulussa aseman lähel pizzeria Finlandian vieressä kiinalainen Sheng Long, saa tulista ku pyytää tarpeeks tähtiä. Tosi hyvää ja kohtuu hintasta. Kokkeilkaa ihmees!!
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: unenkuva - Tammikuu 25, 2013, 10:20:14 ap
Oulussa aseman lähel pizzeria Finlandian vieressä kiinalainen Sheng Long, saa tulista ku pyytää tarpeeks tähtiä. Tosi hyvää ja kohtuu hintasta. Kokkeilkaa ihmees!!

Meikästä ei kovin kaksinen paikka, aika tylsää niiden ruoka. Hai Long on parempi jos kiinalaista haluaa, tai Joutsesillan vieressä olevassa citymarketissa on myös hyvä paikka
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: calm - Tammikuu 31, 2013, 09:11:50 ap
Kauppuri5:n hunajahabanerosoosi testattu. Toimivaa tavaraa, kannattaa käydä kokeilemassa niin kauan kuin se testilistalla pysyy (ja että se sieltä siirtyisi normilistalle). Eli ylitsepursuavan habaneroista nimestään huolimatta, tulisuus ehkä viiden pääkallon hujakoilla.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Täti-E - Helmikuu 26, 2013, 07:24:43 ap
45 Special, tarjosi seurueellemme Fajitas buffan, jonka eräänä lisukkeena oli Habanero salsa. Aivan kertakaikkisen mainion makuista tavaraa, harmi vain että osa pöydän lisukkeista oli selkeästi suoraan purkista :) Lautasta palauttaessani pyysin lähettämään keittiöön terveiset mainiosta habamössöstä ja sain tietooni että kokki onkin aito mexikaani, joka tekee soossit itse. Onko vai ei, ihan sama. Habanero maistui suussa ja vatsa oli erinomaisen täynnä- nam!

http://www.45special.com/fi/ohjelma/toistuvat/1853 (http://www.45special.com/fi/ohjelma/toistuvat/1853)
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Tapiiri - Helmikuu 28, 2014, 12:37:20 ip
Joululomalla tuli testattua tämä uudehko paikka Café Rooster, ja oli kyllä positiivinen kokemus. Listahan on aika suppea (en tiedä liekö laajentunut sittemmin), mutta usein se on myös hyvän ravintolan merkki - keskitytään siihen mitä osataan ja tehdään se mahdollisimman hyvin. Hampurilaisateria oli hyvä, varsinkin sämpylä, ja ranskalaiset parhaat mitä olen Oulussa saanut. Kepittää mielestäni Kauppuri5:n ihan selvällä marginaalilla, tosin kauppurissa olen syönyt viimeksi 2013 kesällä ja silloinkin taisi olla siipiä. Mitään tulista Roosterissa ei ainakaan viimeksi ollut, mutta todella laadukasta perusjuttua.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: Tapiiri - Helmikuu 28, 2014, 12:50:59 ip
Oulussa aseman lähel pizzeria Finlandian vieressä kiinalainen Sheng Long, saa tulista ku pyytää tarpeeks tähtiä. Tosi hyvää ja kohtuu hintasta. Kokkeilkaa ihmees!!

Meikästä ei kovin kaksinen paikka, aika tylsää niiden ruoka. Hai Long on parempi jos kiinalaista haluaa, tai Joutsesillan vieressä olevassa citymarketissa on myös hyvä paikka

Joo, Sheng Longista sama, aika perustylsää eurokinkkiä, tosin kohtuuhintaan. Hai Longissa kävin kerran (taisi olla joku vkl buffet), ei oikein vakuuttanut. Joutsensillan paikassa tuli aikoinaan käytyä silloin tällöin lounaalla, eikä sekään nyt niin kaksinen ole (toki voitti työpaikkaruokalan setit ainakin maussa).Ei Oulusta oikein hyvää kiinalaista tahdo saada. IMO Oulun intialaisissa parempi taso ja value vs. kinkkipaikat.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: pasilan - Helmikuu 28, 2014, 14:40:47 ip
Ääni New Bombaylle. Rovaniemellekin avattiin saman ravintoloitsijan paikka ja on kyllä tullut käytyä.  :P
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: calm - Maaliskuu 02, 2014, 19:51:59 ip
Ääni New Bombaylle. Rovaniemellekin avattiin saman ravintoloitsijan paikka ja on kyllä tullut käytyä.  :P

Hämmentävä valinta. Kyllähän Indian Cuisine ja Garam Masala ovat huomattavasti parempia kuitenkin. Kiinalaisista voiton vie edelleen Flavour Palace.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: NaokiSoma - Maaliskuu 05, 2014, 15:43:59 ip
Kiinalaisista voiton vie edelleen Flavour Palace.
Tästä täysin samaa mieltä ruuan osalta. Harmi vain että meni sen tarjoilija-akan kanssa sukset ristiin silloin aikoinaan, kun perheen kanssa käytiin viikottain.

Muistaakseni se alkoi siitä että tämä akka alkoi huutamaan meille aivan punaisena, kun siihen aikaan 2v poikamme tiputti riisiä lattialle emmekä huomanneet sitä heti kerätä pois. Seuraavalla kerralla otettiin päivän sanomalehti mukaan ja leviteltiin se lattialle lapsemme syöttötuolin alle ettei sotketa mitään. Sehän veti siitä jostakin syystä ihan kunnolla herneen nenään. Sen jälkeen ei ole käyty kuin satunnaisesti ja silloinkin "palvelu" on ala-arvoista. Edellisen kerran kokeiltiin käydä siellä viime kesänä, mutta sillä näyttää olevan elefantin muisti kun tuosta tapahtumasta on kuitenkin kohta 10v.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: pasilan - Maaliskuu 06, 2014, 09:55:50 ap

Hämmentävä valinta. Kyllähän Indian Cuisine ja Garam Masala ovat huomattavasti parempia kuitenkin. Kiinalaisista voiton vie edelleen Flavour Palace.

Oulun ravintolamaailma ei ole nykyään mulle kovinkaan tuttu, enkä ole edes tiennyt Indian Cuisinen ja Garam Masalan olemassaolosta  :o

Intialainen safka jotenkin vaan uppoaa ja aina on tullut tuolla NB:ssä käytyä.

Täytyypä ehdottomasti testata, kun seuraavan kerran Ouluun tulee. Kiitti vinkistä!
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: calm - Maaliskuu 07, 2014, 19:32:52 ip
Tästä täysin samaa mieltä ruuan osalta. Harmi vain että meni sen tarjoilija-akan kanssa sukset ristiin silloin aikoinaan, kun perheen kanssa käytiin viikottain.

Nythän tuo on ollut siellä harvemmin paikalla. Joulun jälkeen oli pitkään nuorempi suomalainen nainen, tänään oli sitten salin puolella kiinalainen mies, joka yleensä vain keittiön ovenraosta vilahtaa.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: calm - Heinäkuu 21, 2015, 23:07:50 ip
Haukiputaan Burger House kokeiltu. Kyllähän chiliburger oli niin tulinen, että tukka kastui, mutta maku siitä oli kyllä unohtunut. Chilinä jotain pientä punaista annuumia ohuina siivuina ja joku etikkachinense-litkukastike pääosissa, kun tulisena otti. Hivenen ylihypetetty olo tästä jäi. Nälkä ei tosiaankaan jäänyt, mutta vielä jos jotain makuakin olisi mukana ollut.
Otsikko: Vs: Oulun raflat
Kirjoitti: terppana - Lokakuu 03, 2017, 14:31:59 ip
Tuirassa sijaitseva Noodel Bar 9 tarjoaa hyviä safkoja ja kohtuu tulisatkin. Otin itse Tupla-tofua munanuudeleilla ja Tulisen vaihtoehdon (ja kuulemma saa extratulista pyydettäessä). Tarjoilija ei muistanut chililajiketta mitä käyttävät, mutta kuulemma keskisuomessa asuva Thaimaalainen viljelijä niitä heille kasvattaa ja lähettää.. Myös kokki/kokit ovat thaimaalaisia joten melkolailla autenttista safkaa :) Suosittelen.

Hinnat annoksille 6€(keitto) - 14€ (tuplalihalliset).