tämmönen huomio, et söin intialaista itsetehtyä ruokaa(chilin lisäksi myös muita tulisia mausteita), kun oli vähän pakko kun rahat loppu ja viimeiset sijoitin intialaisen kaupan edullisiin antimiin, no ruoka tökki n. 4 päivää, ja käytin hyvin säästeliäästi mausteita, mut sitten sitä alkoi niinku himoitsemaan sitä "poltetta" vaikka se jopa peittää mielestäni sellaiset hienommat makuvivahteet alleen, ja n. viikon aikana sitä oli jo pakko laittaa mausteita niin että hiki virtas kunnolla aina ku söi ja maistu se polte vahvasti suussa, sitten ei enää tehny mieli ollenkaan ilman mausteita syödä ns. normi Suomiruokaa, sitten vielä kun oikein v*tutti niin sitä vihasöi sitä poltetta ja laittoi ihan ylimausteet ruokaan, heh jännä olis tietää miten ne jotka on vuosia syöny kuumaa ruokaa, niin tuleeko siihen poltteenhimoon stoppia ollenkaan?, kun esim. Intialaiset esim. syö jo ihan järkyttävän tulista ruokaa, kävin Intiassa ja aina pyysin että no chili no spicy ja silti oikein vatsassa poltteli ne ruuat .. ?