Saarioisen härkäruukku sekä kalakeitto ovat ihan hyviä jos työmaalta löytyy mikro. Paljon parempaa "ruokaa" kuin kaikkien ala-astelaisten ja eläkeläisten muodottomiksi puristelemat, neljä päivää vanhat, härskiä rasvaa tirisevät "liha"piirakat jotka löytyvät paistopisteestä.
Joskus on tullut ostettua myös niitä valmiiksi paistettuja valkosipulipatonkeja, niitä tosin saa hyvinä vain parista kaupasta suur-Helsingin alueella. Yleensä ne on paistettu uunissa ns. suurkeittiön suojatyöpaikkalaiset-metodilla jossa 100 000€ arvoisessa kombiuunissa on vain kaksi lämpöasetusta; pois päältä ja 300 astetta. Jäiset patongit siis poltetaan päältä, lyödään kääreeseen ja tiskiin. Lopputuloksena kivikova, päältä palanut ja sisältä hyhmäinen ja raaka patonki. Ainoastaan Suomessa ja ainoastaan ossuuskaupassa.
Paistopistetuotteet ovat muutenkin outoja. Ainoastaan LIDListä saa sellaisia tuorepaistojuttuja, jotka eivät aiheuta välitöntä verensyöksyä ja akuuttia köyhyyttä. Valintalossa ollaan suorastaan uhkarohkeita, tai sitten yksinkertaisesti ne kokeilevat kuinka härskisti ihmisiä voidaan kohdella. En ymmärrä kuinka kehdataan pyytää puolitoista-kaksi euroa eilen poltetusta korvapuustista! LIDListä saa uunilämpimiä croissantteja, kolmea eri sorttia, ~50c kappalehintaan. Miten esimerkiksi Alepa ei voi tehdä samoin?
Saarioisten lisäaineeton lasagne on myös ihan hyvää lounasruokaa, vaikkakin liha siinä on broileria...