maaliskuu 29, 2024, 09:05:36 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


K18- Mitä mukissa.

Aloittaja Macex, maaliskuu 23, 2013, 01:09:13 ap

« edellinen - seuraava »

Huru-ukko

Strohtia pikku pullosta pikku naukkuina....

Jani M

Koskenkorvaa olis, ellei se olis umpijäässä. Pakastin näemmä aika ärmynä.

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Jarok - maaliskuu 23, 2013, 20:52:10 ip
Koskenkorvaa olis, ellei se olis umpijäässä. Pakastin näemmä aika ärmynä.


Asiaa! Kossumehujäätä?

Jani M

Ei, kyllä se on nestemäisenä jo. Kaatelin sekaan chilikaupan höökipulveria (salmiakki-chilijauhe) ja hölskyttelin kivaksi.

Wolfman

Lainaus käyttäjältä: Jarok - maaliskuu 23, 2013, 20:52:10 ip
Koskenkorvaa olis, ellei se olis umpijäässä. Pakastin näemmä aika ärmynä.


Pakastin ärmynä tai liian laimeata ainetta pullossa  ;)

Minbaari

Lainaus käyttäjältä: Macex - maaliskuu 23, 2013, 01:52:01 ap
Lainaus käyttäjältä: Minbaari - maaliskuu 23, 2013, 01:47:44 ap
muutama erikoinen olut joista lisää myöhemmin.
Excuse me sir, mutta i beg your pardon, suudella saanko sun jalkaja, kerro heti, mitä salaat meiltä.


Ei taipunut oikein kännykällä kirjoitettuna nämä maistellut tuotteet. Mutta varsin maittavia erikoisuuksia olivat.

Mikkeller Yeast Series 2.0: Brettanomyces Bruxellensis

Beer Hunter's Mufloni Säppi APA
#816

Ryhis

Eilen jouduin tupareissa juomaan LIDL Finkbräu 1-olutta, kun täällä sarvikuonojen maassa ei saa edes humalassa ajaa!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Nosiseptori

Äsken the Macallan Fine Oak 12 yo ja nyt the Balvenie DoubleWood 12 yo. Kyllä sherryisyys tekee viskistä ihanaa!

Nosiseptori

Lainaus käyttäjältä: DOOM 666 - maaliskuu 24, 2013, 16:34:14 ip
Aina kun juon alkoholia, on lasissa yli 15 vuotiasta single malt viskiä.  :-* :-*


Miksi ikärajoite?

Ryhis

Köyhät homot, menkää pois edestäni!

Aina jos satun ottamaan, teen sen kartanomme salissa, joka on kirjaston takana, pelihuoneen vieressä.

Hovimestarimme Kalle-Ahmed tekee takkaan tulen höylätystä mahongista ja sovittaa jalkoihini jääkarhusta tehdyt töppöset. Sitten oion Tommy Bahama-paitaani ja nautin helvetin vanhasta hylystä nostettua ultrakallista sinkkuviskiä. Kultaisesta lasista.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa


Aji Inferno

Sinkkuviski... Hmm liekö viskiä vain sinkuille, vai viskiä joka taatusti pitää sinkkustatuksessa? Jälkimmäisestä kävisi esimerkkinä varmaan takavuosien pahamaineinen paloöljy Viski 88. Tai kehno bourbon.

Asiaan: keho ei tykkää väkevistä, joten vähiin jäävät. Mutta hyvä viski malliin Islayt, Talisker, jotkut irkut ja muutkin, on harvinainen nautinto. Samoin hyvä konjakki ja laaturommi.

akselsson1

Ihan pikku tujaus nagashottia ulkoa tultua ettei pöpöt pääse iskemään ;)
Chilihulluutta jo vuodesta 2011

masaiman

St. Peter`s Cream Stout. Ankaraan v*kseen...

wille

Saunan päälle lasillinen punaviiniä.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Nosiseptori

maaliskuu 24, 2013, 22:17:36 ip #35 Viimeisin muokkaus: maaliskuu 24, 2013, 22:19:50 ip käyttäjältä Nosiseptori
Lainaus käyttäjältä: DOOM 666 - maaliskuu 24, 2013, 17:03:39 ip
Otan viskiä pari kertaa vuodessa, joten sen tytyy olla maukasta ja laadukasta.  8)  Makuasia tämäkin. ;)


Makuasia tämäkin, mutta mielestäni viskin ikä itsessään ei vielä ole maun tai laadun tae. Eikä iän puute ole maun tai laadun vaje sekään, ainakaan suoraan verrannollisesti. 8)

Jani M

Kyllähän kymmenvuotiaskin voi olla hyvää viskiä.

Nyt on mukissa pelkkää kokista. Viikonlopun viihteelläolo toi julmetun närästyksen.

unenkuva

Lainaus käyttäjältä: Jarok - maaliskuu 24, 2013, 23:42:18 ip
Kyllähän kymmenvuotiaskin voi olla hyvää viskiä.

Nyt on mukissa pelkkää kokista. Viikonlopun viihteelläolo toi julmetun närästyksen.


Esim. Speyburn 10v, jota löytyy oikeastaan jokaisesta Alkosta, hyvää viskiä vaikkei ole vanhaa

Janne

Hupaisa käsitys että 15 -vuotias viski olisi väistämättä parempaa, hienompaa tai edes kalliimpaa kuin 12 -vuotias. Poikkeuksia löytyy suuntaan jos toiseenkin, eikä viski loputtomiin parane vaikka makuutettaisiin tynnyrissä maailman tappiin.
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

Nosiseptori

Lainaus käyttäjältä: unenkuva - maaliskuu 25, 2013, 08:38:19 ap
Lainaus käyttäjältä: Jarok - maaliskuu 24, 2013, 23:42:18 ip
Kyllähän kymmenvuotiaskin voi olla hyvää viskiä.

Nyt on mukissa pelkkää kokista. Viikonlopun viihteelläolo toi julmetun närästyksen.


Esim. Speyburn 10v, jota löytyy oikeastaan jokaisesta Alkosta, hyvää viskiä vaikkei ole vanhaa


Laphroaig, Ardbeg, Aberlour, Talisker... ihan Alkosta saatavia maukkaita 10-vuotiaita viskejä, jotka tulevat pikaisesti mieleen.

Ikämerkitsemättömistä löytyy myös tosi hyviä, vaikkapa Ardbeg Uigeadail, Aberlour A'Bunadh, Laphroaig Quarter Cask, jotka ovat mielestäni jokainen parempia kuin esimerkiksi omistamani Glenfiddich 18 yo...