Kasvattajastoorit ovat kieltämättä mielenkiintoisia, mutta minä kyllä ehdottaisin seuraavan numeron teemaksi chilit ja ruoanlaitto. Sitä seuraava (talvinumero) voisi olla vaikka säilykkeistä, itse tehdyistä ja kaupasta löytyvistä. Kaikki chiliharrastajat eivät ole kasvattajia ja porukkaa voisi laajentaa. Eri lajien ja parhaiden lajikkeiden esittely olisi myös oman numeron arvoinen.
Hei,
Hyviä ideoita, oikein mahtavia! Voin jo tältä istumalta suunnitella seuraavan lehden rungon tälle aihepiirille. Seuraavaa lehteä aletaan siis jo "tekemään" kesällä, mutta tarkoitus olisi saada se liikkeelle syksyllä, eli juuri sopivasti sadonkorjuu/säilöntä/ruuanlaittoteemalle. Ensi vuonna tulee toki sitten vuosittaisen jäsenlaskun yhteydessä taas kolmas, joka voisi käseitellä esikasvatusta idättämisistä kasvariin tai parvekkeelle siirtoon. Syksyn teemaksi sopisi Villit ja Pubet, alkuvuoden teemaksi baccat, annuumit, chinenset ja frutet. tai sitten vain yksi niistä per julkaisu. Katsellaan miltä layout näyttää ja keneltä saadaan sisältöä. Nyt on jo tullut niin paljon hyviä ehdotuksia, että pitänee jakaa niitä useampiin lehtiin.
Delic: niin häiritsi muakin. Osin siinä kävi minulta pieni vahinko, kun liitin kaksi yhdistyksen ulkopuolista tiedotetta sellaisenaan lehteen, ja kummassakin oli lähes identtinen tietopaketti. Ei vaan sitten enää ehtinyt vetää takaisi korjaukseen. Pyrin seuraavassa numerossa tutkimaan julkaisun hyvissä ajoin ennen painoon lähettämistä, jotta säästyttäisiin päällekkäisyyksiltä.
Ensinnä kaikkien kehujen perään muistutuksena, että mun rooli oli vain luoda se "portti chiliyhteisön sieluun", eli keksiä asia nimeltä
Chilin poltteessa. Kaikki mitä siihen saatiin, tuli chiliyhteisöltä ja meni chiliyhteisölle. Me yhdessä saimme tämän aikaiseksi, jonkun piti vain avata ovista muutamia simppeleitä lukkoja. Vaikka satoja tunteja projektiin kuluikin, oli se itselle rentoutumista päivätöistä, harrastusta. Sisällöstä kiitokset menevät mahtaville kirjailijoille ja julkaisun rahoituksesta kaupallisille toimijoille. Ilman näitä chilistä toimeentuloaan yrittäviä henkilöitä ei tätä julkaisua olisi pystytty tekemään. Muistakaa, että jokaisen mainoksen takana on henkilöitä, joiden sydän sykkii chilin tahtiin. Ja se on tämän meidän marginaalisen yhteisön elinehto.
Vuodatuksen päätteeksi keväinen Riga/Jelgava haluaa toivottaa kaikille onnistunutta kasvatusvuotta 2013! Ja te ketkä ette kasvata, vaan nautitte chistä suutuntumalla: Nautinnollisen pikantteja makuelämyksiä ja elähdyttävän miellyttäviä endorfiiniryöppyjä! Reaktoreita ja jätkänkynttilöilä unohtamatta!
P.S. yhdistykselle tiedoksi: oli jo aikakin lähettää paperinen lasku, maksoin viimein 4kk sitten erääntyneen jäsenmaksuni. Saanko anteeksi?