Kirjoittaja Aihe: Itse tehty ohut, juokseva chilikastike (Ei esim. Thai, Sriracha ym. tyylinen)  (Luettu 3815 kertaa)

Poissa Faraokaktus

  • Chilaca
  • **
  • Viestejä: 70
    • Profiili
Ihan ajattelin vaan kysäistä aiheesta paria asiaa.  Haulla löytyi monia muita kastikeketjuja vaikka tästä on varmaan juteltukin useaan otteeseen täällä.  Jos joku huomaa että joku vanha ketju on parempi aiheelle, voidaan pyytää moderaattoria esim. deletoimaan tämä/siirtämään se kyseiseen ketjuun. 

Eli jos kyseessä on tuommoinen "ohut" chilikastike kuten esim. Gringo Bandito tai Tabasco koostumukseltaan, niin onko kenelläkään suositella valmistustapaa tai reseptejä?

Onko joku todennut jonkin tietynlaisen viinietikan (riisi?  omena?  normi?) toimivaksi parhaiten ja miksi? 

Onko joku täysin vastaan etikan käyttöä?   

Kauanko etikallinen kastike säilyy jääkaapissa vs. kastike jossa etikkaa ei ole?      (jos kummassakin tapauksessa ollaan ainakin yritetty desinfioida pullot). 

Tuleeko mieleen mitään muita huomionarvoisia asioita? 


Suuret kiitokset!