Jaaha. Tässä taas tiukan paikan edessä mitä karsisi pois listalta. Suurin osa idätyksistä on jo kasvulehtivaiheessa mutta vielä saattaa muutama tulla kylvettäväksikin.
Vaikka rocotolajiketarjonta on nyt varmaan maailman huippua, laitan itse vain 3 lajiketta. Yksilöitä toki yli 10. Yli 60kg rocotosatoa täytti varastot senverran täyteen että hiukan riittää varmaan seuraavaan satokauteen asti.
Totesin viime kaudella taas kasvattavani tuletonta Tobago sweetiä, niinhän sen kuuluu ollakin ja oli suuri suksee miedompaan poltteeseen tottuneille. TS Scotch Bonnet on kaikissa tietolähteissä mainittu tulettomaksi. Muutamana vuonna kasvattelemani tuliset yksilöt ovat olleet vahinkohybridejä.
Kasvattelulistani on melko tylsä, tomaatteja tulee tällä kaudella varmaan enemmän kuin chilejä.
C.pubescens
Rocoto Giant red de Arequipa (jos nimi meni oikein)
Rocoto Peru Cusco
Rocoto Montufar
Ulupica XL F3
C.annuum
Aci kirmizi arnavut
Jalapeño Sriracha
Nerd F1
Chili No 237 Guntur, India
Guajillo
Leek
C.baccatum
Omnicolor
Aji cristal
Campane
Aji calabaza
Aji mango
Piriz
C.chinense
Pitanginho
Pimenta de cheiro III
Hainan Yellow Lantern
Carolina reaper
Big Black Mama
Sunrise scorpion
Grao de bode
Embassy Naga
Tobago treasure
Tobago sweet
Bahamian goat pepper
Trinidad Moruga Scorpion
Congo
Golden limon F4
Villit
C.flexuosum (2 kantaa)
C.tovarii
C.galapagoense
Ehkä täytyy vielä laittaa tillimutanttikylvös.
Paprikoita , Italiasta lähinnä, tulee myös joitain.