Härän sisäfilettä ja jalapeño-herkkusienikastiketta

Aloittaja Volitans, syyskuu 17, 2007, 18:40:45 ip

« edellinen - seuraava »

.tomppa.

Hmm..  nyt löytyi inspiraatio!!  kiitos vanhan aiheen tälläkin foorumilla. 

Muistetaan Ruoanlaitossa muutama perusasia.  Ihminen maistaa makean,suolaisen,karvaan, happaman ja umamin.

Tuosta annoksesta voi soveltaa helposti monia muotoja, ja kun pidetään raaka-aineet suht yksinkertaisina,ei liikaa tavaraa annokseen, siisti ja simppeli! mikään maku ei saa korostua liikaa vaan tasapaino!

Itse pidän enemmän alkuperäisesta annoksesta.

TOISIN kuten "kokki" jamie oliiveri työntää helposti jopa 9 raaka ainetta samaan ruokaan?!? ehei..

toimii ehkä ranskassa/briteissä mutta ei Suomessa.

Olen sortunut liikaa itsekkin suosimaan "tota tänne ja tosta vähän" tyyliä..  otetaan muutama,vaikka 4 elintarviketta ja tehdään niistä maistuva kokonaisuus..

elintarvikkeet kun ei lopu ihan heti..kuten ei mautkaan.  :P