Kirjoittaja Aihe: Normaalia vitutusta ilmassa..  (Luettu 595240 kertaa)

Poissa Hombre

 • Habanero
 • *****
 • Viestejä: 1193
  • Profiili
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #40 : Elokuu 01, 2010, 10:06:26 ap »
Nyt ottaa päähän kun kaikki hajoaa >:(
Ensin Tietokoneen kovalevyjä 2kpl, sitten kaasugrilli, seuraavaksi matkapuhelin
(Vaihdoin puhelimen uuteen, joka oli jo valmiiksi rikki ja lähti huoltoon, firmaan, joka ei ole perheen puhelimista saanut yhtäkään kuntoon,
mutta kuukausia ne ovat siellä viettäneet), kahvimylly otti ja hajosi kanssa.
Digiboxi on syvältä harmonikasta.
...Niin että kyllä nyt vituttaa...
"Kun demokratia ja sananvapaus on uhattuna, ne pitää siirtää turvaan. Ja kun niitä ei ole paikalla, voi tehdä kaikenlaista."
R.Repomies

Poissa Caderusso

 • Rocoto
 • ****
 • Viestejä: 668
 • Roses are gray, violets are gray .D
  • Profiili
  • Chilien ja itseni kasvatusta
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #41 : Elokuu 01, 2010, 10:51:25 ap »
Vituttaa heinäkuut. Ihan näin yrittäjänä toimivan myyntimiehen näkökulmasta heinäkuut ovat syvältä koska kaikki asiakkaat ovat kesälomille ja kauppaa on käytännössä mahdoton tehdä, joka johtaa sitten siihen että heinäkuun olen joutunut menemään lainarahoilla. Tämä puolestaan johtaa siihen että nyt alkanut elokuu pitää tehdä ainakin 10-12 tuntisia työpäiviä että saa taas perheen kassan plussalle.
Vituttaa edelleen hirveästi sosiaalipummit. Kyllä tässä maassa aina perheensä saa elätettyä jos vain viitsii töitä tehdä. Ja jos ei töitä löydy niin ryhtykööt yrittäjiksi ja sitten vaan luomaan itse sitä työtä, ei se vaikeaa ole. Tiedän kaverin joka tietää tietokoneista vähemmän kuin minä ja ansaitsee leipänsä asentamall vanhuksille mokkuloita jne :)

Poissa Tepi

 • Tepin
 • ****
 • Viestejä: 741
  • Profiili
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #42 : Elokuu 01, 2010, 12:24:34 ip »
Vituttaa huomenna alkava arki...tai hyvä asiahan työ on, tympäsee kuitenkin. Loma meni ihan liian nopeaa ja tuntui etten ehtinyt muuta tekeen kuin remonttia, plääh.
http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.

Tomppa

 • Vieras
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #43 : Elokuu 02, 2010, 22:34:53 ip »
KYLLÄ!!!!

Tänään vaihdoin dna mokkulaan...    vittuvittuvittu!!!!

saatanan hidas paska!!!!

ja 13,90 kk..


Noh.. asiaan tulee muutos, eräs ystäväni on dna kaapeli/antenni huoltotöissä ja katsoo että olisiko kapasiteettiä suunnata antennia tännepäin..  8)

jos ei niin ei mutta huomena selviää..    saatanan dna..     jää rahaa ostaa viinaa vitutukseen..

Poissa Macc

 • Aji Cristal
 • ***
 • Viestejä: 201
  • Profiili
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #44 : Elokuu 03, 2010, 02:32:32 ap »
KYLLÄ!!!!

Tänään vaihdoin dna mokkulaan...    vittuvittuvittu!!!!

saatanan hidas paska!!!!

ja 13,90 kk..

Itelläni on hieman arvonta käynnissä, että onko se saunalahden vaiko dnan se tikku joka talouteen jää. Tällä hetkellä näyttäis saunalahdelta, kun heidän tikustaan löytyy ulkoisen antennin liitäntä ja nopeudet ovat ehkä hivenen parempia.

Lainaus
Noh.. asiaan tulee muutos, eräs ystäväni on dna kaapeli/antenni huoltotöissä ja katsoo että olisiko kapasiteettiä suunnata antennia tännepäin..  8)

jos ei niin ei mutta huomena selviää..    saatanan dna..     jää rahaa ostaa rähinäviinaa vitutukseen..

Käske kääntämään tänne meillekin päin joku antenni, niin vois harkita dnan tikun jättämistä.  ;D

Poissa Räyhis

 • Unholy Ring of Fire
 • *****
 • Viestejä: 8188
 • Suomen Orkideayhdistys - Prospect member
  • Profiili
  • Ruokaa ja vähän muutakin
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #45 : Elokuu 03, 2010, 11:15:24 ap »
Mahtisonnit liikenteessä vituttavat. Pakun takanahan EI VOI ajaa, joten parempi kiilata oikealta ohi. Samoin kannattaa roikkua aivan perseessä kiinni kun toinen pyörittää vähän hitaammin mukulakivikaduilla.

URPOT.

Valoissa tullaan vasemmalle kaistalle kärkkymään ja sitten huudatetaan ykköstä, että päästäisiin risteyksen toisella puolella pakun eteen. Yleensä +75% näistä tieliikenteen ritareista jäävät arpomaan parkkipaikan kanssa, tai sitten huomaavat olevansa väärällä kaistalla ja vaihtavat takaisin. Ilman vilkkua tietenkin.

JUNTIT.

Kehäteillä, ja keskustassa yleensäkin, se vasen kaista ei ole ohituskaista. Se ei myöskään ole tarkoitettu "nopeammille autoille" tai "hintavimmille autoille". Jos välkyttelet minulle, ajan entistäkin hitaammin ja laitan takatyövalot päälle.

PELLET.

Se sinun golffisi 90-luvulta ei ole urheiluauto, ei vaikka siinä olisi kaksi kertaa auton hintaiset läskirenkaat aluvanteilla ja järkyttävät ohivuodot pakoputkesta. Ja se, että uskalsit laittaa tummenuskalvot myös etuikkunoihin, ei tee sinusta taitavampaa kuskia - yhtä lailla saat vetää liinat kiinni siellä Mechelininkadun alkupäässä kun oikea kaista on päivisin parkkipaikka. Älä myöskään yritä kiilata vasemmalta ohi risteyksessä, minulla on pakokaasuahdin enkä viitsi suotta luistattaa kytkintä, toisin sanoen jäät sinne risteyksen keskelle vilkku päällä näyttämään säälittävältä apinalta - mikä sinä oletkin!

LUUSERIT.

Se, että rahoitusyhtiö tukee sinua ja yrityksiäsi kompensoida surkastuneita sukupuolielimiä omakotitalon hintaisella saksalaisella autolla, ei vielä tarkoita sitä, että Helsingin kadut olisivat jonkinlainen yksityinen liikennepuisto. Meitä on täällä muitakin!

MOUHOT.

Vaikka ihailetkin Americanaa ja Schwarzeneggeriä ei se sinun Rav4 tai honda hv-1 katumaasturi ole mikään hummeri.  Et ole kylän kovin jätkä, vaikka auton alta mahtuisikin kisakokoinen jalkapallo pyörimään. Älä myöskään yritä "kouluttaa" meitä muita "isolla autollasi", tuuppaan sinut pakullani kymppipyörä scanian alle.

TOLLOT.

Piti sitten ohittaa mäen päällä ja kaarteessa? Noh, pääsitpäs ohitseni ja puolen minuutin kuluttua käännyt kotipihallesi, taidat olla aika mahtisonni? Moottoritiellä tulet lujaa vasemmalta, ja ilman vilkkua kahden kaistan yli liittymään, taidat olla kova jätkä, armeijan skappari ja yli 3000m cooperissa?

Moottoritien liittymästähän ei voi tulla kenenkään eteen? Ei voi. Tampereentielle kurvatessa piti kerran läimiä tojotaan päälle 130km/h kahdenksankympin alueella kun takana tuleva skodakuski suutahti.

"***TU OCTAVIAA EI KIILATA, EI EDES PUOLEN KILSAN PÄÄSTÄ"

Kehä1n kohdalla oli pakko himmata satasen pintaan, skoda tuli samaa 150km/h melkein perseeseen ja sitten ilman vilkkua, kylkeä hipoen ohi. Olisin voinut vaikka vannoa, että keski-ikäinen kuski runkkasi etupenkillä....
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla
"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Poissa jeQQ

 • Red Savina
 • *****
 • Viestejä: 1512
  • Profiili
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #46 : Elokuu 03, 2010, 13:51:20 ip »
Meikällä on loistava ratkaisu noihin hommiin. Ruuvasin vähän käkkylän pumppua, ei muutaku lämä tiskiin ja näen taustapeilistä kuinka mustat nokipaskakikkareet(no ei nyt ehkä ihan, mutta hirvee keleen musta nokipilvi) lentelevät perseessä roikkuvan tuulilasiin. Parastahan on tietenkin avoautot, jotka roikkuu perässä,siinä kuski sitten nauttii siitä paskan kärystä mikä lähtee, kun lyö tallan tiskiin nelosella. 8)

Poissa Disturbed

 • Chilaca
 • **
 • Viestejä: 67
  • Profiili
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #47 : Elokuu 03, 2010, 16:49:12 ip »
Koti-iskät liikenteessä

pääsääntöisesti ryhmään kuuluvat keski-ikäiset miehet,joilla on vissiin vittumaisia teinejä/kamala akka kotona,että sen ainoan kerran kun autolla
saa ajaa yksin niin pitää ajaa päin persettä. Talolaina on jo melkein maksettu ja sen kunniaksi on käyty ostamassa helvetilliseen ylihintaan
myytävä uus mersu tahi audi ja sillä pitää ajaa sitten koko ajan päin v**tua. Jos edessä ajaa hiemankaan omaa autoa vanhempi
auto,niin sehän pitää ohittaa samantien. Aivan sama mikä on aluenopeusrajoitus,nehän ei audeja tai mersuja koske. Ohitellaan miten sattuu
ja vilkkujahan ei käytetä ettei ne kuluisi. Voi että mulla on moneen kertaan tehnyt mieli lähteä ajamaan perään ja ajaa vaikka sen saa*anan
kotiin asti ja käydä hieman hakkaamassa päätä konepeltiä vasten,että saisi toveri hieman käsitystä ajamisen ihmeelliseen maailmaan,siinä
ohella voisi hieman kerrata liikennesääntöjä rengasraudan suosiollisella avustuksella.

Autotiellä ajavat polkupyörilijät

Ja varsinkin sellaiset jotka aina liikennevalon vaihtuessa vaihtavatkin yhtäkkiä pyörätielle ja ajavat sen valoristeyksen jälkeen takaisin autotielle.
Jos Perkele haluaa ajaa välttämättä siiinä tiellä niin käyttäytykää etes niinkuin autoilla kuuluu käyttäytyä!!!

Skootteri ja mopokuskit

Muutenhan ne ei haittaa ja ihan käteviä vekottimia,ei syö paljoa ja ollut itelläki joskus sellainen.
Mutta kun ne 15-vuotiaat puperteetti-iän ihmeet päästetään liikenteen sekaan,vailla minkäänlaista hajua säännöistä ja käyttäytymistavoista
liikenteen seassa. Aina kun näen jonkin skootteri ihmisen vaihtavan autotieltä pyörätielle ja takaisin vailla minkäänlaista vilkun käyttöä,niin silloin
oikeasti tekee mieli ajaa päälle,ja pari kertaa on siltä tuntunutkin että ne oikeasti sinne auton alle haluaakin kun eivät kääntyessään välttämättä vilkuta
ja saattavat tosiaan ilman mitään varoitusta vaihtaa pyörätieltä autotielle,ihan sen mukaan miten niille parhaiten passaa.

Lisa-maailmansuurinperse-Williams

Ootteko te kattoneet sitä sen ohjelmaa?Aivan käsitämätöntä p*skaa!
Lisa kylmälukee ja vielä huonosti jotain idiootteja jenkkejä ja porukka on aivan ihmeissään jos se ''tietää'' että joltain
70 vuotiaalta papalta on joskus kuollut joku läheinen,hakataan käsiä yhteen innostuksesta ja osa alkaa itkemäänkin...
siis AAAAARRRRRHHHHHG >:(
Täti selittää telkussa aivan hirveetä huttua ja ihmiset on aivan innoissaan.
Mulla ärsyttää erityisen paljon siinä naisessa ja sen jutuissa se että se alottaa aina todella epämääräisesti,että onkos jollain vaikka kuollut joskus joku
tuttu? joku sitten nostaa käden ylös tai nyyhkii jolloin lisa raahaa sen jätti takamuksensa sen luokse ja alkaa hirviä ja epämääräinen kysymysten sarja:
-Oliko se mies,vaiko nainen,tai lapsikin se voi olla?
-Se on joko sukua tai sun kaveris tai jotenkin sä tunnet sen jostain?
- Niin minkä ikäinen sä olitkaan?,ai kuuskyt vai?,no mä ''havaitsen'' että ne on sun isovanhempas varmaan?
Tässä kerrankin näin yhden sen jakson missä se meni sellaisen keski-ikäisen naisen luo ja alotti tälleen:
Lisa:onko sulla koskaan kuollut kukaan tuttu tai sukulainen?
Akka:joo on.
L:joo mä aistinkin että tässä sun ympärillä pyörii joku henki.se henki on ollut eläessään nainen
A:joo,ei mulla ole kuollut ketään naistuttuja
L:hei se henki,poistuukin ja tilalle tulee toinen,se on joku mies,voisko se olla sun isäs?
A:joo mun isähän n kuolllut onko se se?
L...jotain kakkaa en muista että mitä.
Mutta sen ''luennan lopussa lisa aisti sen hengen puheesta muka sarkasmia,mutta ei muka aluksi saanut selville että onko se mies vaiko nainen!!
Ja vaikka sillä on noin räikeitä epäkohtia ja suoranaista paskan puhumista niin siltikin mulla monet tutut olis menossa jenkkeihin asti että ne sais
yhteyden niiden sukulaisiin lisan kautta.
Jos se ikinä tulis mulle juttelemaan niin mä kyllä keksisin jonkin tosi kauhean tarinan että olen suvun ainoa hengissä oleva jäsen koska kaikki muut oli vaikka bussi matkalla boliviassa yhtä aikaa ja mä  en ollut jaksanut lähteä mukaan ja joku sissiryhmä sitten ampui singolla sen bussin ja bussi sitten ajoi tieltä alas
ja kaikki kuoli sitten siinä.

Avaudun sitten joskus lisää,tulee aika pitkä valitus postaus jo tästäkin.

linker

 • Vieras
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #48 : Elokuu 03, 2010, 18:37:48 ip »
Huushollin niinsanottu ykkösauto piti myydä rintajoupille, jotta firman talous saatiin tasapainoon.
Vitutti ja ei: juuri maksuun saatu kärry meni halvalla. Mutta kauppa syntyi nopeasti ja verottaja saatiin tyytyväiseksi.

No: "ykkösauton" paikan peri koira/kakkosauto, jota kaaharit ja muut liikennemulkvistit kavahtavat
-hopanvärinen 3-sarjan farkkumondeo on pelätty vehje täällä päinperiferiaa, eikä sen takaluukussa ole luontaistuotekaupan mainostarroja jotka olivat punainen vaate kaikenmaailman audi-ww-vovo-mersuilijoille joiden piti päästä aina ohi.
Ja sitten on vielä se saab harrasteleluna.

Eli paskaaks tässä -vaikka vähän vituttaakin

Poissa jeQQ

 • Red Savina
 • *****
 • Viestejä: 1512
  • Profiili
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #49 : Elokuu 03, 2010, 21:50:02 ip »
^^Tohon mopohommaan on muuten tuonut kivan lisän noi helvetin mopoautot. Mikä järki siinä on, että niin pienellä koulutuksella päästetään melkeinpä oikeaa autoa vastaava kikotin ja nuori jannu pöristelemään? Ne kun saa menemään kahdeksaakymppiä parilla ruuvinpyörityksellä.. Kummallista.

Poissa Disturbed

 • Chilaca
 • **
 • Viestejä: 67
  • Profiili
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #50 : Elokuu 04, 2010, 15:23:23 ip »
^^Tohon mopohommaan on muuten tuonut kivan lisän noi helvetin mopoautot. Mikä järki siinä on, että niin pienellä koulutuksella päästetään melkeinpä oikeaa autoa vastaava vekotin ja nuori jannu pöristelemään? Ne kun saa menemään kahdeksaakymppiä parilla ruuvinpyörityksellä.. Kummallista.

Se on kyllä kieltämättä aika mielenkiintoista,miten edes niille ei järjestetä ajokoetta. Jotain juttua kuullut, että piakkoin siihen mopokorttiin tulee teoriakokeen
lisäksi vielä ajokoekkin.Se on aika hassun näköistä kun kaakkurissa monesti ajelee sellainen sininen pikkuinen mopoauto jota kaks pikku poikaa ajaa.
Molemmilla AINA huppu päässä,ettei vahingossakaan näe sivuille. Tässä olen katsellut ja kavereiden kanssa vetokin menossa,milloin joku tulee niiden kylkeen tai toisin päin. Periaatteessa hyvä, että niitä mopoautoja on,koska silloin ollaan ennen oikean auton saamista saatu jo hieman kosketusta muiden autojen kanssa liikkumiseen omalla ajopelillä. Skoottereilla ja mopoilla tätä ei tule niin paljon koska ne suurimmaksi osaksi ajavat pyörätiellä.Olen tässä miettinyt keinoa,että miten ne pikkuiset saadaan tajuamaan myös se,että myös skootteri on väistövelvollinen eikä aina joka ikisessä tapauksessa auto ilman poikkeuksia.
liian monesti ne näemmä luulee,että autolla pitää väistää koska skootteria saatetaan verrata jalan/pyörälläkulkijaan.
Voin kertoakkin yhden tapauksen missä oli kohtuu lähellä yhden pikku enkelin vahingoittuminen.
Olin tekemässä autolla u-käännöstä paikassa missä se siis oli sallittu. Katson ettei kukaan tule vastaan tulevalla kaistalla ja näen että no siellähän palaa punainen,(ne valot on sellaisessa kulmassa,mistä ne näkee siis). Siellä odottaa tyttö skootterin selässä valoissa.Lähden menemään.Päätän vielä kuitenkin
varmistaa varmistamisen jälkeenkin,Noh.. Sehän oli tyttö päättänyt vaihtaa valoista pyörätielle ja valojen jälkeen takaisin autotielle,kiertäen ne valot siis ettei tarvisi odottaa,jos en olis kattonut useampaan kertaan vaan miettinyt,että ketään ei tule ja valot on punaisella,niin eihän sieltä voi kukaan tulla ja mennyt niin siinä olisi jollekkin tullut illalla soittoa lääkäristä,että nyt on ajanut neiti kolarin.
Katoin sitten hölmistyneenä hetken aikaa että eihän se tyttö edes kattonut muhun päin vaan luotti siihen vuoren varmasti,ettei kukaan käänny vasemmalta eteen.periaatteessa kai tuo tytön suorittama manooveri on laillinen mutta minun mielestäni ihan pirun tyhmä ja tahalleen vaarannetaan oma ja muiden terveys jos ajatellaan tuolla tavalla.Itsekkin muistan ajatelleeni silloin mopokortti-iässä,että näähän on niin pieniä ja näppäriä,että alle jääminenhän on periaatteessa mahdotonta ja että minäpä tästä otan ja äkkiä menen vaikkei se välttämättä sallittua olekkaan.Varmaan sama mentaliteetti aika monella nykyajankin teinillä on.

Poissa Räyhis

 • Unholy Ring of Fire
 • *****
 • Viestejä: 8188
 • Suomen Orkideayhdistys - Prospect member
  • Profiili
  • Ruokaa ja vähän muutakin
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #51 : Elokuu 04, 2010, 18:38:49 ip »
.Varmaan sama mentaliteetti aika monella nykyajankin teinillä on.

Mitä vit? Iha sama! EVVVK, LOL ja KVG!
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla
"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Poissa jeQQ

 • Red Savina
 • *****
 • Viestejä: 1512
  • Profiili
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #52 : Elokuu 05, 2010, 11:02:52 ap »
.Varmaan sama mentaliteetti aika monella nykyajankin teinillä on.

Mitä vit? Iha sama! EVVVK, LOL ja KVG!

GAL!

Poissa TunturiTiger

 • Chiliyhdistyksen jäsen
 • Trinidad Scorpion M
 • ****
 • Viestejä: 3391
  • Profiili
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #53 : Elokuu 05, 2010, 16:39:52 ip »
Ostin eilen (**tun riemuidioottina) fillariin kolme sisäkumia fixi-/sinkulafillariprojektiini kokoa 32-630. Olihan niistä yks ehjä! Sen siitä saa ku on köyhä ja yrittää halvalla päästä. Rengas makso 4,99 ja paikkoja oon iskeny nyt jo kuus noihin kahteen UUTEEN sisäkumiin.

Voi olla että hommaan tuubikiekot heti ku on varaa ja haistatan biltemalla pitkän viinerin.

Poissa Räyhis

 • Unholy Ring of Fire
 • *****
 • Viestejä: 8188
 • Suomen Orkideayhdistys - Prospect member
  • Profiili
  • Ruokaa ja vähän muutakin
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #54 : Elokuu 05, 2010, 20:55:00 ip »
Onni asua vanhassa talossa..kylppärin lattia kallistelee sinne ja tänne, jep - pitäisi tehdä uusiksi vaan en rupea piikkaamaan bitumimattoa kuuden laattakerroksen alta (kiitos EU ja asunto-osakeyhtiölaki). Samaan syssyyn voinkin haukkua pinnoittamalla tehdyn putkiremontin. Uusi putki on aina uusi putki. Ja kun homma on teetetty saksalaisella firmalla, myös kaikki palikat on saksalaisia. Antaisin mitä vain jos saisin sellaisen O-renkaalla varustetun supistimen 10/10-sulkuun, voi veljet.

Palkkirakennetussa talossa vannotaan myös rappauksen nimeen. Oli lievästi overkill-olo laittaa hyllykkö kylppärin seinään 8mm hiltin konepropuilla ja 8*100mm ruuveilla. Eipähän tule alas, mutta hippusen jännitti porata. Rouva huuteli keittiön puolelta milloin tullaan kaapista läpi.

Pientähän tämä, aina voi lohduttautua sillä, että on ihmisiä joilla on oikeita ongelmia.

Yäk, aamulla on aikainen herätys kun OIKEA putkimies tulee käymään!
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla
"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Tomppa

 • Vieras
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #55 : Elokuu 06, 2010, 00:16:22 ap »
asutko omistuskämpässä vai vuokralla??

omassa kylppärissä joku talipää vienyt käyttövesiputket ja muut kylppärin lattiasta noin 10 cm korkeudella.. porattu suoraan laatan läpi  semmoseen kulmaan..

nyt koko kylppärissä on hometta ja laatat irtoaa seinistä kun laasti ei kestä kosteutta koska poistoilma ei talossa toimi!!

Syksyllä on onneksi tarkoitus muuttaa isompaan kämppään... onneksi...

en jaksa ruveta kinaamaan vuokran antajan kanssa homeesta, vielä ainakaan..  mutta jos tuohon lahoon laattaseinään vaikka kopauttaa " vahingossa" nyrkillä niin läpi menee..   ja sitten on home näkyvissä...

siellä on semmoinen ontto kulma.... ja takana kipsilevyä jossa kosteutta(hometta)...


Tomppa

 • Vieras
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #56 : Elokuu 27, 2010, 18:49:12 ip »
Katselin tänään pesuaineinen hintoja oikein urakalla..

miten pesuaineet voi olla niin hiton kalliita?

Ja onko niissä oikeasti kovin isoja eroja?

mielestäni Euroshopper on todella edullinen mutta onko sitten miten hyvää?

aineissa ei juuri eroja ole... hm... >:(

TeemuT

 • Vieras
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #57 : Elokuu 27, 2010, 18:57:31 ip »
Väsyttää, se aiheuttaa normaalia vitutusta. Lisäksi olisi vaikka kuinka paljon töitä tekemättä ja se nostaa vitutuskäyrän huippuunsa. Koitan kompensoida sitä viettämällä aikaa chilifoorumilla  ;D

Poissa Caderusso

 • Rocoto
 • ****
 • Viestejä: 668
 • Roses are gray, violets are gray .D
  • Profiili
  • Chilien ja itseni kasvatusta
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #58 : Elokuu 30, 2010, 21:49:58 ip »
vituttaa ex-emäntä joka vei 10.8.2010 meidän kahden kuukauden ikäisen tyttären mukanaan muuttaessaan takaisin kotikaupunkiinsa. Kyseinen emäntä vituttaa eniten siksi että on alkanut käyttämään tytärtämme pelinappulana toteuttaakseen omia sekavia mielitekojansa, välittämättä mitenkään lainsäädännöstä ja vielä vähemmän välittää lapsen parhaan edun valvomisesta. Vittu kyllä vituttaa niiiin pahasti. Olen viimeksi 10.8. nähnyt tytärtäni ja akka uhkailee yksinhuoltajuudella ja kaikella muulla mahdollisella. Juuri kun tytär on 2-3kk iässä, se oppii lähes päivittäin uusia juttuja, enkä minä ole päässyt näkemään näistä yhtään mitään. Kuulemma kääntyy jo vatsalleen ja yrittää vähän kontatakin. Kasvanut ihan mielettömällä vauhdilla. Vittu täältä koko foorumilta loppuisi varmaan tila kesken jos rupeaisin tänne pidempiä tarinoita tuosta akasta kirjoittamaan.  >:(

Kalja auki..

Poissa Räyhis

 • Unholy Ring of Fire
 • *****
 • Viestejä: 8188
 • Suomen Orkideayhdistys - Prospect member
  • Profiili
  • Ruokaa ja vähän muutakin
Vs: Normaalia vitutusta ilmassa..
« Vastaus #59 : Elokuu 30, 2010, 21:59:28 ip »
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla
"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset