Tää ei ole Lahdessa, mutta ihan vieressä Orimattilassa on ravintola Tahto, jossa pyysin ruokaa tilatessa chiliä annokseen. Yllätyin melkoisesti, kun tarjoilija sanoi, että on meillä nagaa. Pöytään tuli kahdessa kipossa nagaa ja jotain toista chiliä.
Kuulema on chiliviikot tulossa jossain vaiheessa, jolloin on pakko käydä testaamassa annosten tulisuus. 
hmm.. pitänee käydä jossain vaiheessa kokeilemassa tuo uudelleen - ainakin jos siellä on chiliviikot tulossa

Muuten Tahto ei kyllä ole mitenkään erityisesti jäänyt mieleen - paitsi ehkä "vitsikkäistä" annosnimistään (serlan kosto = lammasta, rautakauppa=maksaa jne.)
Ruoka oli sinällään ihan ok, mutta ainakin syömäni annos (jonka nimi ei kuitenkaan mieleen jäänyt) oli melkoinen sekametelisoppa - liikaa komponentteja lautasella ainakin omaan makuun. Taisi muuten olla listan ainoa annos jossa silloin oli chiliä ja se paljastui purkkipepperoniksi.
Naga on näin ollen huima edistysaskel, joten voihan se olla että muutenkin asiat ovat parantuneet alkuajoista. Jotenkin sitä vaan aina suhtautuu hieman skeptisesti ravintoloihin jotka muuttuvat iltaisin (= lähes illallisaikaan) juottoloiksi. Tosin tämäkin taitaa olla ympäristön sanelema elinehto.
Mutta jos jatketaan lievänä offtopiccina Orimattilan ravintoloista, niin Tahtoa vastapäätä oleva kiinalainen ravintola (New Beijing) kannattaa kyllä kokeilla. Listalta löytyy muistaakseni alun toistasataa erilaista annosta, jotka tosin ovat kiinalaiseen tapaan paljolti sama-kastike-eri-liha-ratkaisuja, mutta huonoa annosta ei vielä ole tullut vastaan. Annokset ovat reilun kokoisia ja erilaisissa "chili-xyz" annoksissa on normistikin jopa ihan kivasti tulisuutta havaittavissa (tilausta tehdessä varmasti saa pyytämällä lisää). Jos edellä mainitusta "xyz" korvataan esimerkiksi mustekalalla tai ankalla, ollaan jo todella maistuvissa annoksissa. Kuha pitäisi seuraavaksi kokeilla, chili-poroon olen suhtautunut vielä toistaiseksi lievällä varauksella