21.syyskuuta pistelin lemon droppiin neulalla reikiä ja pudotin sen Koskenkorvapulloon. Ensimmäisen päivän papu kellui, mutta toisena päivänä jo vajosi pullon pohjalle.
En ole uskaltanut vielä keitostani maistaa, joten en tiedä onko se "valmista"
Onko jollain kokemuksia tällaisista shoteista? Tuleekohan liemestäni liian tulinen, vai jääköhän suutariksi?
Koitinpa kerran tehdä tuliliemen tunkemalla Tequila-pulloon 10 silputtua habaneroa. Annoin sen olla jääkaapissa viikon verran. Kovaa ainetta, ei siinä mitään. ;) Ei suussa niinkään paha mutta mahassa... aijai. :roll: Ja sitten kun sitä laittaa johonkin hapokkaampaam juomaan, no vaikka limsaan. Efekti on "mellevä" kun sitä kuplii nenään.
Tuolla yhdellä Lemondropilla siitä tuskin kovin ärjyä tosin tulee.
Tuossa ketjussa enemmänkin juttua tuliliemistä:
http://javu.kapsi.fi/inferno/viewtopic.php?t=720&postdays=0&postorder=asc&start=0
Lainaus käyttäjältä: "jalapeno jake"21.syyskuuta pistelin lemon droppiin neulalla reikiä ja pudotin sen Koskenkorvapulloon.
Jos tosiaan laitoit vain yhden LD:n ja se pullo oli kuitenkin puolilitrainen (?), niin en usko että huomaat sen makua lainkaan.
Muistan joskus viime vuosikymmenellä ostaneeni Absolut-setin, jossa oli 5 eri makuista pikkupulloa. En kuitenkaan huomannut niissä mitään makueroja... Oli niiden joukossa myös "Absolut Pepper", mutta en huomannut siinäkään eroa peruskirkkaaseen. Tiedä sitten paljonko mausteita niihin oli käytetty.
Jos makua haluaa, niin kannattaa käyttää vähän reippaammin chiliä sekaan. Sanoisin, että viisi LD:ia on vähän kuin minimi puolen litran (?) pulloon. Jos kyseessä oli puolen desin pullo, niin sitten siinä voi makuakin olla jo.
Chili-vodka on muuten valmista nautittavaksi ( :twisted:) silloin kun hedelmistä on väri hävinnyt.
Mie laitoin 2 Caribbean Red habaa siivuina 2dl pulloon kossun kanssa ja annoin olla muutaman viikon. Kaameeta ainetta. Parille kaverillekin tarjosin. Mielenkiintoinen kokemus kerrassaan.
Niin, ja aamulla vessassa istuessaan kyllä tiesi mitä oli edellisenä iltana juotu.
0,5 pullo on tosiaan kyseessä. Pikkuhiljaa rupeaa muuten väri haalistumaan tuosta lemon dropista.
Tarkoituksenani on valmistaa juoma jota voisi tarjoilla aperitiivinä, joten ehkä tuo on sopiva sekoitus suhde.
En tahdo tarjoilla bensiiniä :P
Ei, kyllä se bensiini on parempaa kuin kunnon chiliviina. Eikä yhtä räjähdysherkkää.
Mä menin ja laitoin 200 grammaa tuoreita habaneroja 0.35 litraseen rommipulloon. :twisted:
oli niitä veijareita siinä pari tusinaa... vähä piti silputa, että sain mahtumaan. :D
Vielä en o maistanu, mutta väriä alkaa liemessä olla... pelottavan punakkaa litkua......
Lainaus käyttäjältä: "Bermann_7"Mä menin ja laitoin 200 grammaa tuoreita habaneroja 0.35 litraseen rommipulloon. :twisted:
oli niitä veijareita siinä pari tusinaa... vähä piti silputa, että sain mahtumaan. :D
Vielä en o maistanu, mutta väriä alkaa liemessä olla... pelottavan punakkaa litkua......
Voin sanoa, että alkoholi ei siinä ainakaan maistu :lol:
Itselläni muutama pikkuhapsu-fatalii 3dl vodkassa, eikä siinäkään viina maistu (ollut nyt 2kk)
Lainaus käyttäjältä: "Bermann_7"Mä menin ja laitoin 200 grammaa tuoreita habaneroja 0.35 litraseen rommipulloon. :twisted:
oli niitä veijareita siinä pari tusinaa... vähä piti silputa, että sain mahtumaan. :D
Vielä en o maistanu, mutta väriä alkaa liemessä olla... pelottavan punakkaa litkua......
Hmm, eikös tuon voisi periaattessa sanoa olevan denaturoitua alkoholia ? :P
mulla on 5 mukavan kokoista nagaa litrassa :)
Ja ihan hyvää tuli... Tampereelle säästelen sitä...
Koittakaapas sitte tehdä siitä jokin "helmeilevä" juoma.. lorautus vaikkapa lasilliseen smurffilimsaa. :twisted:
Menee niin sanotusti pään sijasta nenään. ;)
tietysti... Tuo on parasta edin tai vastaavan energiajuoman kanssa :)
Kyllähän tuollaiset tuliset vodkat sopivat vallan mainiosti drinkkeihin. Esimerkiksi mustaryssä kunnon tuliliemellä voi olla mielenkiintoinen tuttavuus.
Heh. Lättyjen ystävänä pidän erityisesti rommilätyistä. Millaisiakohan olisvat chilirommilätyt ? :oops:
Muurinpohjaletut rommilla ovat ehkä paras jälkiruoka mitä löytyy. Pitäneekin muistaa terästää niitä chilillä joku kerta.
Hmm... maistoin lusikan kärjellisen, samalla kun hieman sörkin noita habansiivuja nestepinnan alapuolelle...
Mieltäkiehtova kokemua: Ensin, ei lainkaan poltetta, pelkkä mahtava chinense aromi. ehdin jo miettiä, mikä on voinut mennä pieleen, kun ei poltetta ole?! viive oli hyyyyyyvin piinaavan pitkä, ehdin käydä läpi mielessäni kaikenlaisia kapsaisiinin denaturointiskenaarioita jne.. Sitten, Wham! Olihan siinä poltetta... huhhuh.
aika stydiä tavaraa, voi olla, ettei tarvi ottaa sitä 4cl:aa enempää kerralla
:D onko muilla muuten tommosia viive-elämyksiä? aattelin, että vois johtua lämpötilasta. Jos vaikka kylmä tekisi hallaa kapsaisiinin sitoutumiselle kielen reseptoreihin tms...
Lainaus käyttäjältä: "Bermann_7"onko muilla muuten tommosia viive-elämyksiä? aattelin, että vois johtua lämpötilasta. Jos vaikka kylmä tekisi hallaa kapsaisiinin sitoutumiselle kielen reseptoreihin tms...
Sekä kylmä että alkoholi puuduttaa suuta.. kai tästä johtuen tuntuu että se polttaa enemmän mahassa kuin suussa. Aika petollista siis, suu kyllä vetää mutta hetken päästä joku ylläri vääntää mahassa...
Teepäs seuraava testi johonkin kuplivaan juomaan, niin saat ihan uuden elämyksen. ;)
Kohta alkaa olla kuukauden muhinut tuo keitos. Väri on alkanut ld:stä lähteä ja juomaan on tullut omintakeinen tuoksu. Ehkä annan sen vielä toisen kuukauden valmistua, niin tulee semmonen sopiva.
Lainaus käyttäjältä: Bermann_7 - lokakuu 08, 2008, 20:15:35 ip
Mä menin ja laitoin 200 grammaa tuoreita habaneroja 0.35 litraseen rommipulloon. :twisted:
oli niitä veijareita siinä pari tusinaa... vähä piti silputa, että sain mahtumaan. :D
Vielä en o maistanu, mutta väriä alkaa liemessä olla... pelottavan punakkaa litkua......
ou-jeah, nyt on maistettu tätä ihmettä. Raakana, mixattuna kivennäisveten ja mixattuna valkkariin. Ite oon sitä mieltä, että helkkarin hyvä mäjäys on kyseessä.
Oon myös vähän maistattanut litkua muillakin, ulkopuolsisilla tahoilla. Aromia (hajua+makua) on kommentoituvärikkäästi, samoin koko aineen juotavuttakin. "kaktuksinen, pirtsakka, ei-ihmisen-juoma, virtsanäyte, pää-räjähtää, HIK-HIK-HIKKA, suu-palaa-antakaa-jugurttia, sanoinkuvailematon.... jne.." plus sitten aika paljon sitä perus- "MITÄ H****TIÄ TÄÄ ON?"
aika hyvä vastaanotto siis :D
nyt vaan alkaa näyttää siltä, että pitää pian tehä kamaa lissää.... varmaan riittää, kun lisää viinaa tonne pulloon, ja vähä sorkkii jollain puutikulla noita haboja. luulis niistä vielä lähtevän ytyä :-\
Lainaus käyttäjältä: Bermann_7 - joulukuu 30, 2008, 00:11:45 ap
Lainaus käyttäjältä: Bermann_7 - lokakuu 08, 2008, 20:15:35 ip
Mä menin ja laitoin 200 grammaa tuoreita habaneroja 0.35 litraseen rommipulloon. :twisted:
oli niitä veijareita siinä pari tusinaa... vähä piti silputa, että sain mahtumaan. :D
Vielä en o maistanu, mutta väriä alkaa liemessä olla... pelottavan punakkaa litkua......
ou-jeah, nyt on maistettu tätä ihmettä. Raakana, mixattuna kivennäisveten ja mixattuna valkkariin. Ite oon sitä mieltä, että helkkarin hyvä mäjäys on kyseessä.
Oon myös vähän maistattanut litkua muillakin, ulkopuolsisilla tahoilla. Aromia (hajua+makua) on kommentoituvärikkäästi, samoin koko aineen juotavuttakin. "kaktuksinen, pirtsakka, ei-ihmisen-juoma, virtsanäyte, pää-räjähtää, HIK-HIK-HIKKA, suu-palaa-antakaa-jugurttia, sanoinkuvailematon.... jne.." plus sitten aika paljon sitä perus- "MITÄ H****TIÄ TÄÄ ON?"
aika hyvä vastaanotto siis :D
nyt vaan alkaa näyttää siltä, että pitää pian tehä kamaa lissää.... varmaan riittää, kun lisää viinaa tonne pulloon, ja vähä sorkkii jollain puutikulla noita haboja. luulis niistä vielä lähtevän ytyä :-\
alkaa vatsaa vääntää jo kuvitellessani tota... :D
Oikeastaan kyseessä on sikäli hauska aine, että sen tuntee kulkevan kurkusta alas, ja muhivan mahassa. tiedä sitten, aiheuttaako jotain mahahaavaristkiä ;D
Saman fiiliksen kyllä saa syömällä habaneron sellaisenaan, mutta viinaan seattuna kaikki käy jotenkin nopeammin ja "kivuttomammin". polte tulee ja menee, eikä jää viipyilemään läheskään yhtä pitkäksi aikaa kuin podeja syödessä.
Lainaus käyttäjältä: Bermann_7 - joulukuu 30, 2008, 23:00:14 ip
...mutta viinaan seattuna kaikki käy jotenkin nopeammin ja "kivuttomammin"...
Niinkuin kaikki muukin... :D
Tein oman sekoituksen heittämällä kolme punaista habaneroa ½ litraan vodkaa. Riittääköhän tuo määrä vai onko laitettava lisää. Kohdeyleisönä ei ole chiliharrastajia, joten mitään ihan järjetöntä ei ehkä kannata tehdä.
Ollut vasta pari päivää joten ei pääse vielä maistelemaan, mutta kolmen viikon päästä juoman pitäisi olla jo tarjoilukunnossa
ite laiton neljä lemon droppii puoleen litraan vodkaa 3kk sitten. Maukasta on täytyy myöntää kun shotteja juo ;)
Laitoin aikoinaan vajaan desiin 80% viru valgeeta pari citymarket-habaneroa paloina.
Hyviä ilmeitä sillä on saanut aikaan, eikä tosiaan paljoa tarvitse maistella. Shottilasillista
en uskaltaisi juoda.
No sehän on sit liuotinpohjaista! Ei sitä kasikymppistä voi juoda muutenkaan irvistelemättä, saati maustettuna ;D Mä laitoin joskus sitrushedelmien (hyvinpestyjen) kuoresta sen ohuen värillisen kerroksen viinaan, siinä vois olla jonkun chilin kanssa hyvä tärpätti...
Eilen maistettu ja hyväksi todettu NaTo-viinatm, eli kirkas tuote johon sekoitetaan oman maun mukainen määrä Chilikaupan Nagatoffeeta (http://chilikauppa.fi/product_info.php?cPath=40&products_id=39). Itse sekoitin puoleen litraan palttiarallaa yhden neljäsosan tuosta NagaToffee-pussillisesta. Hyvä toffeen maku ja mukava polte. Petollista tämä saattaa olla, sillä viinanmaku katoaa kummasti... ;)
Lainaus käyttäjältä: wille - helmikuu 01, 2009, 17:07:48 ip
Eilen maistettu ja hyväksi todettu NaTo-viinatm, eli kirkas tuote johon sekoitetaan oman maun mukainen määrä Chilikaupan Nagatoffeeta (http://chilikauppa.fi/product_info.php?cPath=40&products_id=39). Itse sekoitin puoleen litraan palttiarallaa yhden neljäsosan tuosta NagaToffee-pussillisesta. Hyvä toffeen maku ja mukava polte. Petollista tämä saattaa olla, sillä viinanmaku katoaa kummasti... ;)
Hmm, tätä pitää ehdottomasti koittaa, vaikuttaa sen verran hyvältä.
Itse suhtauduin todella skeptisesti chilien ja alkoholin yhteenlyöttäytymiin, ennenkuin sain maistetuksi kaverin tekemää nagaminttushottia.
Sekoitussuhteita ei ole muistissa, mutta tiedossa on, että juomaan käytettiin naga morichia ja minttuviinaa. Voin kysellä lisätietoa, jos jotakuta kiinnostaa tällainen kohtis eksoottinen yhdistelmä ;)
Chili + viina = perkeleellinen seuraava päivä. :) Siksi chilishotista tulee väistämättä chilishit. Melko juotavan chilishitin voi miksata laittamalla pari Habaneron iPodia rommipulloon ja avot, parin viikon päästä iloliemi on valmista...
3kpl hes-si:n nagaa + 0.5l 80% Viru Valgee toimii myös, siis mikäli tarkoituksena on saada kaikki sekoitusta maistelleet kuoleman kieliin ::)
Lainaus käyttäjältä: Aessu - helmikuu 02, 2009, 13:22:31 ip
3kpl hes-si:n nagaa + 0.5l 80% Viru Valgee toimii myös, siis mikäli tarkoituksena on saada kaikki sekoitusta maistelleet kuoleman kieliin ::)
80%?? Varmaan kylmiltään/raakana melkoinen tujaus ::)
Lainaus käyttäjältä: von Riena - helmikuu 03, 2009, 11:43:12 ap
Lainaus käyttäjältä: Aessu - helmikuu 02, 2009, 13:22:31 ip
3kpl hes-si:n nagaa + 0.5l 80% Viru Valgee toimii myös, siis mikäli tarkoituksena on saada kaikki sekoitusta maistelleet kuoleman kieliin ::)
80%?? Varmaan kylmiltään/raakana melkoinen tujaus ::)
On. Ja tietenkin vielä normaaliin Suomiviina-pulloon naamioituna ;)
No niin!
Saat tarjota tujauksen jos joskus törmätään! ;)
Lainaus käyttäjältä: von Riena - helmikuu 04, 2009, 14:39:00 ip
No niin!
Saat tarjota tujauksen jos joskus törmätään! ;)
Valitettavasti kyseinen helvetinliemi lensi alas parvekkeelta erään sitä maistelleen naispuolisen ihmisen toimesta ><
mutta minullapa on... 5 hessin nagaa 1 pullossa :) hjuvaa tavaraa :)
i
Lainaus käyttäjältä: Aessu - helmikuu 05, 2009, 19:05:42 ip
Lainaus käyttäjältä: von Riena - helmikuu 04, 2009, 14:39:00 ip
No niin!
Saat tarjota tujauksen jos joskus törmätään! ;)
Valitettavasti kyseinen helvetinliemi lensi alas parvekkeelta erään sitä maistelleen naispuolisen ihmisen toimesta ><
Eiiiii!!
Taisi olla -98 kun kävin Ruotsinlaivalla ja siellä oli silloin sellaisia pulloja joissa oli kokonainen chiliplanttu palkoineen (ehkä pepperoni-tyyppinen) ja sitä sit ihmettelin siellä ja kotona lykkäsin tietysti De Cayennet pontikkaan ja hyväähän se oli mutta Ring of Fire oli kyllä seuraavan päivän vieraana. Täti siis on ennenkin käyttänyt väärin hyvälaatuisia alkoholijuomia, suorastaan pilannutkin joskus. ;D
Pistinpä tänään kokeilumielessä 0,7l Pohjan Poika -pulloon kuusi silputtua fataliin nagaa. Reilun viikon päästä varmaan alan testailla. Hieman pelottaa jo :P
Lainaus käyttäjältä: Icaros - elokuu 27, 2009, 19:32:42 ip
Pistinpä tänään kokeilumielessä 0,7l Pohjan Poika -pulloon kuusi silputtua fataliin nagaa. Reilun viikon päästä varmaan alan testailla. Hieman pelottaa jo :P
Heh ;) on syytäkin :)
Mulla on tuolla jääkaapissa tuommoinen ujonnäköinen kahden desin pullo, täytteenä 3kpl Penan nagaa 1kpl Cryin' Raspberry Rocis 10+ karkki ja Koskenkorva Lingonberry vodkaa! Tämä pullo odottaa Kouvola miittiä... KIÄH KIÄH KIÄH!!! ;)
aivan ehdottomasti salmiakki kossun tai snapsin kanssa, mahtavaa.. ihanaa, TAIVAALLISTA kun siihen saa kivan pienen poltteen. ei suositella mitään tulisia alkoholijuomia, jops aikoo harrastaa erinäisiä oraali toimituksia samana tai seuraavana päivänä :)
Tein tuossa tuparien yhteyteen hieman shottia.Ammuin yli valmistuksen yhteydessä.
-4dl Marski-viinaa 40%
-8kpl peruvian chinense
-10kpl limon
-1,5kpl nagaa
-2kpl white bullet haba
Kaikkia hienonnettiin enemmän ja vähemmän ja pulloon.Maistui 4h jälkeen jo melkoisen yyberiltä myrkyltä.Jotenkin tuota kuitenkin jäi melkoisesti jemmaankin.
Aikoinaan kaikenlaisia juomasekoituksia kokeilleena voisin melkein suositta uuttamista, eli tiputetaan ne chilit pieneen määrään (about 1 dl) mahdollisimman mautontta about 40 % alkomashoolia, vaikka vodkaa. Parin kolmen viikon tiiviissä rasiassa likoamisen jälkeen poistettan chilit jotka voi sit käyttää ruuanlaitossa sopivina mausteina ja lirautetaan "tiiviste" noin puoleen litraan vodkaa.
Makua pitäis löytyä sopivasti, ei liikaa. Toimii ainakin pippurin ja muiden mausteiden kanssa snapsipohjana.
Chiliä ja viunaa en ole koittanut ikinä( muistaakseni:D )
Mutta parhaan juoman saa jos laittaa kossuun katajasilppua tuoreesta katajasta..
sama temppu toimii myös koivulla.. mutta kataja on parempi.
ja katajanmarjojakin voi liottaa viikon siellä 8)
toimii...
Resepti
7 kpl nagaa
0,5l kossua
2kpl nuppuja (yrttejä)
Seoksen annetaan liota pari viikkoa. Oli tykkitavaraa. Isot miehet olivat tuskissaan yhdestä shotista.
Hyvä puoli pullo kesti pitkään.
Lainaus käyttäjältä: Gali - elokuu 15, 2010, 22:05:09 ip
Resepti
7 kpl nagaa
0,5l kossua
2kpl nuppuja (yrttejä)
Seoksen annetaan liota pari viikkoa. Oli tykkitavaraa. Isot miehet olivat tuskissaan yhdestä shotista.
Hyvä puoli pullo kesti pitkään.
Rajua kamaa. Talvella väsäilin ihan kaupan haboista ja omista kuivachileistä tuota chiliväkijuomaa. Muutama haba ja kourallinen kuivachiliä hoiti muutaman päivän liotuksella asiansa oikeenki sopivasti. Infernaalista tavaraa mutta tietysti siinä oma hohtonsa on ja eipä tarvi kaapista löytyä tuoretta tavaraa talvellakaa että saa kunnon poltteet päälle.
7 nagaa on kuitenki ehkä joka tapauksessa melko rajut överit.
Oma nagavodka ( kolmisen nagaa + 0.5l 80% saaremmaa ), vähän vettä laitettu kans sekaan, oli kyllä tosiaan riittävän tujua. Vielä sitä on jäljellä :p Mutta tämmönen litku on mitä erinomaisin teräste monemnoisiin shotteihin tai paukkuihin. Esimerkiksi rommikolaan sekoitettuna puol korkillista tuota yllämainittua litkua tekee drinkistä varsin loistavan :)
viellä lisäis tuohon chiliviinaan karpaloa mukaan niin vois olla tosi hyvää pitää kyllä kokeilla.
Lainaus käyttäjältä: Hegu - elokuu 20, 2010, 18:25:09 ip
viellä lisäis tuohon chilirähinäviinaan karpaloa mukaan niin vois olla tosi hyvää pitää kyllä kokeilla.
Hyvältä kuulostaa. Suunnitelmissa olis heittää syksyllä ylijäävät mintut chilien kanssa pulloon likoamaan ja koittaa miten pelittää.
Minttua ei kannata viinassa liottaa vuorokautta pidempään. Itse tein minttuviinaa pari viikkoa sitten, kourallinen mintunlehtiä hillopurkkiin ja 3 dl viunaa päälle. Yön yli seisottuaan maistui viunalle jossa pieni aavistus minttua. Seuraavana päivänä viina oli muuttunut ällöttävän vihreäksi ja makumaailma muistutti enempi vasta-ajettua ruohoa kuin mitään minttua.
Nyt en tiedä mihin tuon hävittäisi..
tuoreenako vaan sinne pulloon niitä laitetaan?
2 dl Santa Marian tummaa rommia
1 Habanero neljään osaan
Peukalon pään kokoinen pala inkivääriä silputtuna
peukalon pituinen pala lakritsijuurta kokonaisena.
Pistä ainekset pulloon ja kaada rommi päälle.
2 viikkoa, välillä pulloa käännellen ja tulee sairaan hyvää ;)
Lainaus käyttäjältä: Hegu - syyskuu 22, 2010, 16:59:10 ip
tuoreenako vaan sinne pulloon niitä laitetaan?
Voihan ne kuivattaakin mutta mitä turhaa. Itse ainenkin olen tuoreena laittanut.
Ja savustettuna toimii hienosti. 0,5l Suomi-pulloon vapaavalintainen määrä savuchiliä. Parin viikon tekeytyminen ja se on siinä. Laitoin lisäksi myös pari katajanmarjaa. Toimi.
nyt tuli laitettua bacardi 0.35l pulloon 10 kpl halkaistuja chilejä. Siemenet poistin, joulun korvilla sit korkkaillaan ensimmäiset maistiaiset. ;)
Itse tein vähän miedompaa lientä tällä kertaa, kun edellisestä chilivodkasta "paloi" pullon suuaukon muotoinen rengas huuleen.. ;D
Nyt oli pohjana Magic Ice vodka johon laitoin lemon droppia, aji benitoa ja oranssi habaneroa.
Lainaus käyttäjältä: Hegu - syyskuu 23, 2010, 15:37:31 ip
nyt tuli laitettua bacardi 0.35l pulloon 10 kpl halkaistuja chilejä. Siemenet poistin, joulun korvilla sit korkkaillaan ensimmäiset maistiaiset. ;)
nyt tuli maisteltua ja oli kyllä myrkkyä :) tais muutama tanko olla liikaa. Laitoin karpaloa puolilleen makua piristämään.
Infernon tunnetun ja pelätyn "Reaktori(tm)" sarjan uusimpana uutuutena: Chili Shit. Hanki halvinta mahdollista viskiä. Värjää lääkehiilellä kunnes mustaa. Sekaan pieni liraus maitoa jotta muuttuu epämääräisen harmaaksi. Jauha sekaan 2-4 kokonaista habaneroa tai mieluiten tietysti nagaa. Anna muhia pari viikkoa jääkaapissa. Kaada vessanpöntöstä alas - tai vaihtoehtoisesti: juota jo valmiiksi pohjia ottaneille kavereillesi. Ota vessan ovella parin euron pääsymaksu. Tämä chili shit ei petä. Tehoa tietysti lisää ruokalusikallinen risiiniöljyä.
Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - lokakuu 08, 2010, 22:44:17 ip
Infernon tunnetun ja pelätyn "Reaktori(tm)" sarjan uusimpana uutuutena: Chili Shit. Hanki halvinta mahdollista viskiä. Värjää lääkehiilellä kunnes mustaa. Sekaan pieni liraus maitoa jotta muuttuu epämääräisen harmaaksi. Jauha sekaan 2-4 kokonaista habaneroa tai mieluiten tietysti nagaa. Anna muhia pari viikkoa jääkaapissa. Kaada vessanpöntöstä alas - tai vaihtoehtoisesti: juota jo valmiiksi pohjia ottaneille kavereillesi. Ota vessan ovella parin euron pääsymaksu. Tämä chili shit ei petä. Tehoa tietysti lisää ruokalusikallinen risiiniöljyä.
Nam! Parempi kuin sata jänistä. ;)
Itse laitoin noin 1/3 nagaa puoleen litraan viunaa ja sopivan tulista kyllä tuli.
Aivan mainiota kuuman kaakaon kanssa.
Itse värkkäsin juuri äsken tällaisen:
Kaamoksen Tappaja
2 dl 60% Koskenkorva vodkaa
1 dl möyhennettyä chilikaupan nagakiukkua
Valmistaminen on helppoa. Kaadetaan vodka astiaan, sekoitetaan kiukku sekaan, poistetaan etiketit epäilyttävyyden lisäämiseksi ja kaadetaan kiukkuinen vodka takaisin. Liukeneminen oli aika hidasta, joten kiukku kannattaa möyhiä tosi hienoksi jauhoksi. Kuumentamalla liukenisi nopeammin, mut itse en lähtisi 60% viinaa keittelemään, menee kuitenkin pilalle. Mun mielestäni on aika hyvä sekoitussuhde, toi on salmiakkisen ja ihan vähän vodkaisen makuista ja potkua on kunnolla, mut silti pysyy ihan naukkailtavana.
Kun tekee salmaria, niin itselle on neuvottu laittamaan pullo suljettuna astianpesukoneeseen. Lämpiää mukavasti ja saa herkkua nopeammin.
Lainaus käyttäjältä: KonZa^^ - marraskuu 22, 2010, 14:52:10 ip
Kun tekee salmaria, niin itselle on neuvottu laittamaan pullo suljettuna astianpesukoneeseen. Lämpiää mukavasti ja saa herkkua nopeammin.
Yks tuttu baarimikko taas sanoi, että toi toimii parhaiten baarien pesukoneissa, jotka ilmeisesti pesee nopeemmin ja kuumemmalla kuin kotikoneet. Sisu Hornalle taas kuulin semmosen vinkin, että ne jauhetaan ja liotetaan tilkkaan keitettyä vettä.
Lainaus käyttäjältä: Tautologi - marraskuu 19, 2010, 22:19:02 ip
Itse värkkäsin juuri äsken tällaisen:
Kaamoksen Tappaja
2 dl 60% Koskenkorva vodkaa
1 dl möyhennettyä chilikaupan nagakiukkua
Valmistaminen on helppoa. Kaadetaan vodka astiaan, sekoitetaan kiukku sekaan, poistetaan etiketit epäilyttävyyden lisäämiseksi ja kaadetaan kiukkuinen vodka takaisin. Liukeneminen oli aika hidasta, joten kiukku kannattaa möyhiä tosi hienoksi jauhoksi. Kuumentamalla liukenisi nopeammin, mut itse en lähtisi 60% viinaa keittelemään, menee kuitenkin pilalle. Mun mielestäni on aika hyvä sekoitussuhde, toi on salmiakkisen ja ihan vähän vodkaisen makuista ja potkua on kunnolla, mut silti pysyy ihan naukkailtavana.
Korvaa edellisen iloliemi vaikka Stroh 60%:lla. Ja desi nagaa pulloon - ja AVOT! Se on siinä! Aivan ultimaattinen Reaktori(tm). Niin uskon. Suunnilleen kamalin mahdollinen drinkki. Juhlaväki viettää loppuillan takuuvarmasti pöntöllä. Eli ei hassumpaa...
laitoin itse:
1kpl Red Caribean Habanero
1kpl 0,7l Koskenkorva
Ollut muhimassa nyt 2 viikkoa. Täytyy sanoa mausta, että harmillisen vähän maistuu haban hedelmäisyys ja tulisuudeltaan juuri sellainen, että tarjoaisin vasta-alkajallekin.
Voisi kyllä jatkojalostaa, jos vaikka heittäis vielä toisenkin haban tonne pulloon.