Paholaisen käärylettä Tammiston Citymarketissa (ent. Jättijaossa) Vantaalla

Aloittaja Aji Inferno, syyskuu 18, 2010, 16:47:19 ip

« edellinen - seuraava »

Lihamestari

Lainaus käyttäjältä: Jahvetti - maaliskuu 11, 2011, 15:04:33 ip
No ens viikko kun on talvilomaa, niin muutetaan suunnitelmia, ja palataan asiaan loppuviikosta. Ei se nyt niin päivän päälle ole, sen verran kauan jo ollu suunnitelmissa
Tere tulemast! :)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - maaliskuu 11, 2011, 21:14:14 ip
Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - maaliskuu 11, 2011, 20:47:17 ip
Kristallikanaa etsin, mutta oli myyty loppuun... :(   Toki hyvä juttu, että menekkiä riittää! Possupaholainen sitten sentään tarttui mukaan samaten kuin kolme tuskamagaraa. Voipi olla, että huomenna pitää iltasella yrittää uudelleen kristallikotkoa - mutta vähän pelkään, että on taas myyty loppuun siihen mennessä.  ::)
Mä laitan sulle nimellä sivuun, niin et jää ilman! Montaks laitetaan?
Ois siellä varmaan ollut takana leivittämättömiä, mutta myyjät ei oo osannu hakea niitä!

Se tosin ei ole nyt ihan sellainen, mitä olisin halunnut, mutta uunissa sen saa paistettua!

Nää chilijutut on alkanu maistua porukalle tosi hyvin! ISO kiitos kaikille tuotetta ostaneille! :)
Näitä kyseltiin heti, kun tiskin saatiin auki. :) Ja varmasti jatketaan tekemistä, vaika muutama ei siitä pitänyt! ;D
Näitä reseptejä vois kehitellä Cittariketjullekkin, mutta siinä on se vaara, että sitä ei kaikkialla tehdä ohjeen mukaan, vaan Nagajauhe vaihtuu johonkni perus chilijauheeseen tai sitten sitä joku neiti-lihamestari laittaa vaan murto-osan! Sit kuulee narinaa, kun se ei maistukkaan hyvälle, kehuista huolimatta...


Kiitos kaunis etukäteen, jos kristallikotkoa löytyy huomenna sivuun laitettuna! :D Sopiva määrä ois sellainen minkä yksi ruma karpaasi yksinään syö kerralla. :)  

Kyllähän kaksikin myyjää kävi takahuoneessa tutkimusmatkalla. Ensimmäinen (mies) ei tiennyt mitä etsiä, eikä siis löytänyt. Toinen (nuori nainen) löysi, mutta sanoi että vaativat "vetäytymistä", eivätkä siksi olleet valmiita myyntiin. Chilikoulutusta ehkä vielä tarpeen myyjäportaassa? ;)

Tosi hienoa kuulla että chiliriskinottonne näyttää kannattaneen - eli että tuotteet myyvät!! Tavallaan hassua sikäli huomata lähes kaikkien myyjien kasvoilla tiettyä hämmennystä asiasta. Hienoa, että tämänpäiväinen ystävällinen naismyyjä itse kehui tykänneensä kristallikotkosta oikein paljon! Siitähän se lähtee, että myyjät itse arvostavat sitä mitä myyvät.

Jatkakaapa suomessakin ainutlaatuista chiliasennetta! Chiliyhdistyksen olisi syytä vakavasti harkita Jättijakoa (tai nykyään siis paljon monimutkaisempi nimi) jonkinlaisen asennepalkinnon ehdokkaaksi!! :)

Lihamestari

Semmoinen unohtu laittaa, että jos haluatte varmistaa tuotteiden saatavuutta, niin näitä kannatta tilata etukäteen!
Viimeistään, kun keskiviikkona --> perjantaille tai torstaina-->lauantaille laittaa tilauksen, niin voidaan tehdä melkein mitä vaan!

Tilaukseen laittaa vaan:
Oma nimi
Haluttu määrä
Noutopäivä ja mihin aikaan on tulossa (tyyliin aamupäivällä on tarpeeksi tarkka)
Puhelinnumero, niin tiedetään ilmoitella jos tulee ongelmia

Tämä kaikki osoitteeseen juha.airio@citymarket.fi , niin laitan noita sitten sivuun ja ei tule pettymyksiä jos iltaisin asioi!
Tämä pätee kaikkeen speciaaliin tai suurempiin määriin!
Mä kyllä ilmoitan viestissä, jos kyseessä on tuote, mitä ei tartte varata!

Tämän voi pitää mielessä, kun suunnittelee esim pääsiäistä ja haluaa infernaalisen tulisen lammaspaistin tai noita possukääryleitä, mitä ei voida tilapuutten vuoksi tiskissä pitää..
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Lihamestari

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - maaliskuu 11, 2011, 21:27:31 ip
Kiitos kaunis etukäteen, jos kristallikotkoa löytyy huomenna sivuun laitettuna! :D Sopiva määrä ois sellainen minkä yksi ruma karpaasi yksinään syö kerralla. :)  

Kyllähän kaksikin myyjää kävi takahuoneessa tutkimusmatkalla. Ensimmäinen (mies) ei tiennyt mitä etsiä, eikä siis löytänyt. Toinen (nuori nainen) löysi, mutta sanoi että vaativat "vetäytymistä", eivätkä siksi olleet valmiita myyntiin. Chilikoulutusta ehkä vielä tarpeen myyjäportaassa? ;)

Tosi hienoa kuulla että chiliriskinottonne näyttää kannattaneen - eli että tuotteet myyvät!! Tavallaan hassua sikäli huomata lähes kaikkien myyjien kasvoilla tiettyä hämmennystä asiasta. Hienoa, että tämänpäiväinen ystävällinen naismyyjä itse kehui tykänneensä kristallikotkosta oikein paljon! Siitähän se lähtee, että myyjät itse arvostavat sitä mitä myyvät.

Jatkakaapa suomessakin ainutlaatuista chiliasennetta! Chiliyhdistyksen olisi syytä vakavasti harkita Jättijakoa (tai nykyään siis paljon monimutkaisempi nimi) jonkinlaisen asennepalkinnon ehdokkaaksi!! :)
Mä en ole valitettavasti sairasloman takia kerinny kaikille myyjille sen valmistusta kertoa! Se kun ei ollut tekijoillekkään ihan selvää...

Yleensä noi sotkut vaatiikin sen vuorokauden vetäytymisen, että mausteet tasaantuu! Näin on tytsy päätellyt siitä, kun tuote ei ole ollut saman näköinen, kun tiskissä...

Karski äijä vetää noita kaks. Puolitoista on sellainen sopiva setti, kahdella saa kivan lauantaiähkyn aikaiseksi! ;D

Yks meidän tytöistä oli positiivinen yllätys! Muut on kauhistellut paholaisen massaa, et onpa tulista, mutta tämä vaan totes, että ei tää mikään paha oo! Oli kuulemma just nauttinu jotanin Meksikon tuliaisia! :D

Ja mähän jatkan tätä chilihommaa, niin kauan, kunnes kauppias tai joku viranomainen kieltää! ;D
Myyjätkin tykkää, kun tietää myyvänsä jotain sellaista erikoisuutta, mitä ei mistään muualta saa...
Tosin joukkoon mahtuu niitäkin, jotka pitää noin tulisen syöjää puolihulluna, mutta minkäs teet!
Mä en oo enää ees puolihullu... ;)

"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Aji Inferno

Täytyy kyllä sanoa, ihan tosissaan, että Lihamestari on maamme chilikulttuurin edistäjäporukassa nyt aivan eturiviä! Tuollainen asenne vaatii jo tiettyä rohkeuttakin, koska isojen firmojen "koneistot" eivät tunnetusti ole kauhean muutoshaluisia tai -kykyisiä! Mutta tulokset puhuvat puolestaan: jokainen possupaholainen tai muu herkku, jonka ostamme, todistaa jotain minkä chiliä vihaavakin talousmies tai -nainen ymmärtää! ;-)  Tämä on HYVÄ juttu!!

Mika73

Tois tuskamaggara alkoi vähän vaivata... Kun itse seilasin makkarahyllyä edestakaisin monta kertaa ja myyjäin katsoi, eikä siyä löytynyt mistään..  :o

Lihamestari

Lainaus käyttäjältä: Mika73 - maaliskuu 12, 2011, 01:28:41 ap
Tois tuskamaggara alkoi vähän vaivata... Kun itse seilasin makkarahyllyä edestakaisin monta kertaa ja myyjäin katsoi, eikä siyä löytynyt mistään..  :o
Se on siinä Savuhovin tiskissä! ;)
Katotaan, saadaanko  valikoimiin raivo ja kiukkukin...
Niin kun sanoin, on vähän arka toi osastonhoitaja ja tietty riskinottokyky ja halukkuus puuttuu...
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Poppamies Tuliliemi

Mie tulin vaan nostamaan hatuta Lihamestarille, ihan pikkiriikksien harmittaa ettei täällä kaakossa ole mitään vastaavaa tarjolla mutta ilolla luen triidiä ja tykkään kun kuulee tuotteiden menevän kaupaksi! Aivan mahtavaa kulttuurinedistämistä, mitali pitäisi antaa 8)
"In sudore vultus tui vesceris pane"

Mika73

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - maaliskuu 12, 2011, 05:53:26 ap
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - maaliskuu 12, 2011, 01:28:41 ap
Tois tuskamaggara alkoi vähän vaivata... Kun itse seilasin makkarahyllyä edestakaisin monta kertaa ja myyjäin katsoi, eikä siyä löytynyt mistään..  :o
Se on siinä Savuhovin tiskissä! ;)


No voi hittolainen. Meinasin jo huikata tiskille, että kysykään Juhalta. Sinä taisit siellä takana hiippailla mustissa asusteissa  :)

Kiitoksia kääryleistä. Oli loistavaa muusin kanssa. Vähän hirvitti etukäteen, muttei mitään pahempaa liekkiä suussa.

Kohta täytyy syödä hieman lisää  :D

Lihamestari

Mulla on aika vapaat kädet touhuta tuolla!
Jos menee reisille, niin tulee sanomista, mutta muuten kaiken kokeilu on sallittua! Tähän jopa kannustetaan! Pääsee tuputtamaan omia tottumuksia! :)
Monessa paikassa asiat ei oo ihan näin, vaan mennään mummojen ehdoilla! Meillä on sitä tilaa sen verta, että sinne mahtuu sitä tavallistakin huttua hyvin joukkoon!

Täytyy venata vaan, että saadaan ne tiskin takana olevat telkkarit kondikseen, niin sinne vois laittaa vaikka naganaamoja pyörimään! ;D

Juu, isot pomot ymmärtää numeroita!
Ne haluu myydä kaikea sontaa kaupassa, mut itse ne ei varmaan mitään niistä ostais! :-\

Tänään testasin ton kanan uudemman kerran!
Pikkasen puuttu valkkarin maku, mut sitä laitetaan seuraavaan erään lisää.

Eikkä se voi hirveästi sieltä valunut, kun se Aji Cristal jauhe imi aika paljon sitä itseensä! :)
Olis varmaan pirun paljon parempi jos tekis tuoreesta!!

Eli tänä kautena joutuu ostamaan duunipakkasen täyteet tuoretta, että saa sitä survottua sitten täytteisiin talvella... 8)
Siitä 500g nagapussukastakin, mikä tuli syksyllä on mennyt jo yli puolet! ;D

Mut hienointahan tässä hommassa on se, että pääseen mainostamaan hyvää suomalaista chiliosaamista! Todella monelle tulee yllätyksenä toi chilin kotimaisuus!
Se on kova myyntivaltti!!!
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Aji Inferno

Kyllä se siltä alkaa näyttää, että tässä voi olla kestomenestyksen ainesta ilmassa! :D  Seuraava kysymys onkin tuotantopuoli; suomi kun ei ole ihan vielä Intian kilpailija chilinkasvatuksessa, on tosi tärkeää että nämä tämän hetken kaksi (enempää en ainakaan tiedä) laatuchiliä ja oikeita lajikkeita kasvattavaa tuottajaamme jatkavat hommaa, ja kenties laajentavatkin kysynnän mukaan.

Yhtä muuten ihmettelen... Jenkkilässä asuessani törmäsin kalkkunaan vähän joka paikassa. Välillä metsässäkin. Suomessa sen tarjonta tuntuisi pienen buumin jälkeen taas vähentyneen niin, ettei sitä löydä esim. suikaleina usein ollenkaan. Aiemmin löytyi monellakin tavalla marinoituna. Itse tykkään kalkkunasta kovasti, ehkä kanaakin enemmän, ja mietin, voisiko siitä kehitellä chiliherkkuja entiseen Jättijakoon? (myyjän mukaan Jättijakoa ei saa enää sanana käyttää ;) ) Omat kokeiluni todella vahvasti mm. nagalla, valkozibulalla ja pippurilla maustetuilla kalkkunasuikaleilla kuuluvat oman kyseenalaisen keittiöni harvoihin menestystarinoihin. :) Tarjoilin niitä muuten hedelmäsalaatin kanssa. Hyvää oli, on moni väittänyt! Olisiko tuossa ainesta uuteen salaattiin tiskillänne, miettii hän...

hessi

Itsekkin kaipailen tuoretta kalkkunaa, joko kokonaisina rintafileinä tai miten vain.
Tuolla Liedon lihakaupassa sitä jokunen viikko sitten oli, kysyin vielä, että tuorettako on ja suolatonta?
Ja näihän ne olivat, oli siellä mestari juuri paistellut "pihvejä" ja maistatteli niitä asiakkaille.
Ostin pari isoa rintafilettä jotka kotona leikkasin "pihveiksi" ja kyllähän niitä tulikin yhdestä rintafileestä :)
osan pakastin ja osa meni suoraan pannuun ja suihin :).
Hmm....

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

Lihamestari

Kyllähän tänne Suomeen varmaan se pari, kolme kaupallista kasvattajaa mahtuisi oikein hyvin!
Noitten herkkujen markkinointi on vaan se, mikä uupuu. Tavallinen kuluttaja ei tee eroa eri laatujen välillä, jos se vaan lojuu hyllyssä, niin hinta ratkaisee ostopäätöksen, ennen kun ollaan maistettu eri chilejä ja todettu se ero! Tämä kannattaa ottaa huomioon, kun noilla messuilla ja eri tapahtumissa hääräilee, että vierekkäin kannattaa laittaa se perus punainen chilijauhe ja perus tuore markettiannuumi. (kaikki kolmenkympin huitteilla olevat varmaan muistaa 90-luvun puolessa välissä, kun oli Pepsi challenge-tapahtuma, missä sokkona maisteltiin Pepsiä ja Cokista rinnakain Pepsihän vetäs siinä pinnat himaan, kun oli noista kahdesta se makeampi) Näitä kun maistattaa ensin ja jälkeenpäin lyö lautaselle oikeasti herkullisen ja hedelmäisen makuisen chilin, niin ihmiset tulevat yllättymään! Ja monille jää suuhun erittäin hyvä jälkimaku.

Monet ovat olleet positiivisesti yllättyneitä, kun olen duunissa antanut jengille maistiaiseksi sitä säilöttyä nagaa! "Täähän on tosi hyvää" on ollut yleisin kommentti, maistajien suusta. Sitten kun rinta rottingilla pääsee mainostamaan, että se on suomalaista, niin siinä vaiheessa se naama vasta hassun näköinen onkin... ;D

Ja ehdottoman tärkeää on myöskin käytön ohjeistaminen! Suurin osa osaa laittaa sen chilin sinne wokin joukkoon tai ripsiä sitä grillimarinadiin, muuta monikaan ei tajua näitä laittaa esim. piparitaikinaan, makeisiin piirakoihin tai hiloihin! Heti kun käyttökohteet lisääntyy, lisääntyy menekkikin!
Foorumillakin esiintynyt sitruuna -Lemon drop kakku on hyvä esimerkki! Tähän vaan ohje, millaisella määrällä chiliä siitä tehdään mieto, keskitulinen tai nagapään unelma, niin kotirouvat leipoo näitä kesällä sukulaiselle, kun kaikki muut erikoisuudet on jo kokeiltu ja jollain pitäis tehdä se serkkutyttö kateelliseks!
Ja tämän jälkeen ilmaantuu keski-suomen K-markettiin keski-ikäinen rouvashenkilö kyselemään kauppiaalta, että kun sain sukulaiselta tällaisen reseptin, missä lukee että xxx-chiliä, niin mikä se näistä on! Hyvällä tuurille kauppias/myyjä ei suosittele sitä punaista chiliä siihen tilalle, vaan tilaa keskusliikkeeltä tai kasvattajalta kyseisen lajikkeen omaan hyllyynsä. Ja näin se lumipallo lähtee pyörimään... 8)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Kadotus

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - maaliskuu 13, 2011, 12:56:25 ip
Kyllähän tänne Suomeen varmaan se pari, kolme kaupallista kasvattajaa mahtuisi oikein hyvin!
Noitten herkkujen markkinointi on vaan se, mikä uupuu. Tavallinen kuluttaja ei tee eroa eri laatujen välillä, jos se vaan lojuu hyllyssä, niin hinta ratkaisee ostopäätöksen, ennen kun ollaan maistettu eri chilejä ja todettu se ero! Tämä kannattaa ottaa huomioon, kun noilla messuilla ja eri tapahtumissa hääräilee, että vierekkäin kannattaa laittaa se perus punainen chilijauhe ja perus tuore markettiannuumi. (kaikki kolmenkympin huitteilla olevat varmaan muistaa 90-luvun puolessa välissä, kun oli Pepsi challenge-tapahtuma, missä sokkona maisteltiin Pepsiä ja Cokista rinnakain Pepsihän vetäs siinä pinnat himaan, kun oli noista kahdesta se makeampi) Näitä kun maistattaa ensin ja jälkeenpäin lyö lautaselle oikeasti herkullisen ja hedelmäisen makuisen chilin, niin ihmiset tulevat yllättymään! Ja monille jää suuhun erittäin hyvä jälkimaku.

Monet ovat olleet positiivisesti yllättyneitä, kun olen duunissa antanut jengille maistiaiseksi sitä säilöttyä nagaa! "Täähän on tosi hyvää" on ollut yleisin kommentti, maistajien suusta. Sitten kun rinta rottingilla pääsee mainostamaan, että se on suomalaista, niin siinä vaiheessa se naama vasta hassun näköinen onkin... ;D

Ja ehdottoman tärkeää on myöskin käytön ohjeistaminen! Suurin osa osaa laittaa sen chilin sinne wokin joukkoon tai ripsiä sitä grillimarinadiin, muuta monikaan ei tajua näitä laittaa esim. piparitaikinaan, makeisiin piirakoihin tai hiloihin! Heti kun käyttökohteet lisääntyy, lisääntyy menekkikin!
Foorumillakin esiintynyt sitruuna -Lemon drop kakku on hyvä esimerkki! Tähän vaan ohje, millaisella määrällä chiliä siitä tehdään mieto, keskitulinen tai nagapään unelma, niin kotirouvat leipoo näitä kesällä sukulaiselle, kun kaikki muut erikoisuudet on jo kokeiltu ja jollain pitäis tehdä se serkkutyttö kateelliseks!
Ja tämän jälkeen ilmaantuu keski-suomen K-markettiin keski-ikäinen rouvashenkilö kyselemään kauppiaalta, että kun sain sukulaiselta tällaisen reseptin, missä lukee että xxx-chiliä, niin mikä se näistä on! Hyvällä tuurille kauppias/myyjä ei suosittele sitä punaista chiliä siihen tilalle, vaan tilaa keskusliikkeeltä tai kasvattajalta kyseisen lajikkeen omaan hyllyynsä. Ja näin se lumipallo lähtee pyörimään... 8)



Tähän kun pääsis... on nimittäin melkein ihmisoikeusrikkomus nuo hollantilaiset bulkkiroskat, mitkä muodostavat suurimman osan maamme kauppojen chilivalikoimasta. Jos saisi kotimaiset laatutuotteet suurten massojen tietoisuuteen, sen miten suuri ero näillä kunnon chileillä on noihin hollannin bulkkihirvityksiin, saataisiin varmasti kotimaisten hävikki pienemmäksi ja hintakehitys ja tuotantomäärät kaikkien kannalta parempaan suuntaan.
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.

Lihamestari

Kalkkunan saantiongelmiin vaikuttaa tällä hetkellä 1.5.2010 voimaan astunut asetus, mikä kieltää pakastetun siipikarjan sulattamista ja raakana myymistä!

Aikaisemminhan isot firmat on saanut myydä pakastettuja siipikarjan lihoja "tuoreena". Näin ollaan tasoitettu sesonkien aiheuttamia kulutuspiikkejä. Nykyisin voimassa olevan asetuksen perimmäinen tarkoitus ei ole tehdä yrityksille kiusaa, vaan estää siipikarjan tulo Eurooppaan, esim. Brasiliasta ja Thaimaasta. Nyt pakkasessa ollutta siipikarjaa ei saa edes myydä, vaikka kissan kokoisilla kirjaimilla olisi teksti "VARASTOITU PAKASTEENA".

Tämä tekee erittäin hankalaksi juurikin kalkkunan myynnin. Kalkkunanlihan tuotanto on Suomessa hieman erilaista, kun broilerin. Jatkuvaa tuotantoa ei juurikaan suuremmissa määrin ole ja kun teurasikään kasvaminen vie huomattavasti pidemmän ajan, tästä ei enää voida tehdä mitään suurta massatuotetta.

Pakastesiipikarjaahan käytetään edelleenkin, mutta kypsässä muodossa. Pakasteen saa sulattaa ja myydä kypsänä, mutta ei raakana, joten ravintoloiden elämään tämä ei vaikuta juuri ollenkaan...

Kalkkunan sisäfileetä on ainakin toistaiseksi ollut hyvin saatavilla, n. 170g annoskokoon leikattuna, n. 2,5 kg paketissa. Tätä kannattaa tiedustella, seuraavan kerran kun kaupassa asioi! Myyjälle voi vinkata tuotteen tulevan Atrialta ja kun ostaa koko paketin, niin ei luulis palvelevalle kaupalle olevan mikään ongelma tuollaisen tilaaminen. Tästähän sitten voi itse kotona pakastella pienempinä erinä loput ja sulatella sitten omaan tahtiin...
Jos on kalkkunan suurkuluttaja, niin 2,5 kg ei luusis olevan mikään paha rasti! ;)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Lihamestari

Lainaus käyttäjältä: Kadotus - maaliskuu 13, 2011, 13:08:51 ip
Tähän kun pääsis... on nimittäin melkein ihmisoikeusrikkomus nuo hollantilaiset bulkkiroskat, mitkä muodostavat suurimman osan maamme kauppojen chilivalikoimasta. Jos saisi kotimaiset laatutuotteet suurten massojen tietoisuuteen, sen miten suuri ero näillä kunnon chileillä on noihin hollannin bulkkihirvityksiin, saataisiin varmasti kotimaisten hävikki pienemmäksi ja hintakehitys ja tuotantomäärät kaikkien kannalta parempaan suuntaan.
Pitää muistaa, että Suomessa satokausi on rajoitettu aika kapoiselle ajanjaksolle ja näihin muihin ajanjaksoihin toi ulkomaantuonti on aika pakkorako! Ja sieltä tulee myöskin laatuja, mitä suomessa ei tällä hetkellä kaupallisesti tuoteta!

Ainoa ongelma tossa promoamisessa on se, että noita makuvertailuja ei oikein voi kaupassa tehdä! Tuskin kukaan kauppias hirveästi tykkäis, jos sen koko chilivalikoimaa haukutaan huonoksi hollannin bulkkishitiks ja sit vieressä mainostetaan vaan paria suomalaista vaihtoehtoa!
Kaupassa pitää pärjätä sillä, että saa oman ylivoimasen maun esille ja menee sillä eteenpäin! Markkinat ja messut on sitten eri homma, siellä voi vetää mattoa ihan vapaasti kilpailijan jalkojen alta!

Mutta sekin pitää tehdä tyylikkäästi, omaa loistavuutta korostaen! Jos kunnon loanheittolinjalle lähtee, niin siinä ei voita mitään! Reilusti kun maistattaa kahta kilpailevaa tuotetta vierekkäin (ja sitä toista ei tarvitse edes nimetä), niin laadukkaampi/paremman makuinen voittaa aina!

Jos tiedätte, että jotain juttua kasvatetaan/valmistetaan kaupallisessa mittakaavassa, niin kyselkää näitä rohkeasti kauppiailta/myyjiltä! Ja muistakaa myös ostaa niitä, kun ne tulee hyllyn! Kun kyselyitä tulee tarpeeksi, niin ne tulee ennen pitkään valikoimiin ja kun huomataan, että niitä myös menee, ne jääkin valikoimaan! Kaupan perusperiaatteita kun on myydä sitä mitä asiakkaat haluaa!!!
Jos tämmöinen on unohtunut joltain kauppiaalta, niin sellainen kauppias saattaa olla entinen kauppias aika pian. Tosin jos on alueen ainoa chilihörhö, niin se tietää ongelmia.. ;)

Ja muistakaa arvon chilipäät, kun menette sinne kauppiaan/myyjän juttusille, niin ottakaa mukaan se tyhjä pakkaus, kuva siitä tai siten ne tärkeät tiedot siitä paketista! Mä olen monta kertaa joutunut toteamaan, ettei asialle ole mitään tehtävissä, kun tuotetiedot on huonot! Jengi kun tulee kysymään, että tarttis saada sellaista punaista chilikastiketta, mikä on lasipullossa ja siinä tais olla punainen etiketti, missä lukee että very hot! Yritä noista tiedoista sitten selvittä, että mikä tuote se on, kuka sitä myy tai edes kuka sitä tuo maahan!
Näitä kyselyitä tulee valitettavan usein! :(
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

hessi

onkos tuo 2,5kg kalkkunan paketti raakaa lihaa vai suolaa seassa?
Onhan kaupoissa saatavilla rintafilettä vaguumiin pakattuna jos oikein muistain niin kevyesti suolattuna ja itse en tuota suolaa halua.
Enkä kyllä halua syödä saksasta tai muun Eu maan tai Brasiliasta yms. tuotua kalkkunaa :)

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

Lihamestari

Toi kalkkunan sisäfilee on 100% lihaa, ilman suolaa.

Tota rintafileetä on suolattua ja suolaamatonta, mutta aikalailla sesonkituote...
Voin tiistaina katella, mikä on tänhetken ja lähitulevaisuuden saatavuus!
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

shp

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - maaliskuu 12, 2011, 18:34:43 ip
Kyllä se siltä alkaa näyttää, että tässä voi olla kestomenestyksen ainesta ilmassa! :D  Seuraava kysymys onkin tuotantopuoli; suomi kun ei ole ihan vielä Intian kilpailija chilinkasvatuksessa, on tosi tärkeää että nämä tämän hetken kaksi (enempää en ainakaan tiedä) laatuchiliä ja oikeita lajikkeita kasvattavaa tuottajaamme jatkavat hommaa, ja kenties laajentavatkin kysynnän mukaan.



Laatuchilejähän tuotetaan suomessa myös heinän puutarhalla, kaiken lisäksi vielä montaa lajiketta. Niitä ei vaan ole lähdetty tukuille mainostamaan, vaan myydään suoramyynnillä erittäin huokeaan hintaan. Olisihan se tietenkin hienoa että voisi lähimarektista hakea kourallisen jalluja ja championeita grilli-iltamaa varten, mutta parempilaatuisia ne chilit on, kun suoraan tilaa. Heinältähän saa muutamaa mietoa annuumia, championeja, starfishejä, jalluja, habaneroa, nagaa ja suunnitelmien toteutuessa rocotoja!
Champion, homera ja jalapeno olisi kuitenkin sellaisia lajikkeita mitä voisi kuvitella menevän kaupaksi ihan perustallaajallekkin, kunhan eivät joudu nahistumaan tukkurilla liian kauaa.
:) ;) :D ;D :o 8) ::) :P :-* >:D ^-^
Lisää lärviöitä tekstin perään, ettei mene liian vakavaksi
Failure is always an option, success rarely.

Aji Inferno

Starfish voisi muuten olla Lihamestarinkin kokeilukeittiöön passeli lajike. Tulinen, omenan makuinen baccatumchili = taas ainutlaatuisia makuelämysmahiksia?