Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Minkäs merkkinen kännykkä on käytössänne ?
« Uusin viesti kirjoittanut MorugaReaper tänään kello 09:34:26 »
Nykyään Apple iPhone 7+ 64Gb. Työpuhelimena Apple iPhone5 32Gb. Todella hyviä ja monipuolisia. Android-laitteisiin en luota.
2
Aloittelijan ja yleisten chilikysymysten nurkka / Kirjoittajia Chilin poltteessa-lehteen
« Uusin viesti kirjoittanut MRgreen Tammikuu 16, 2019, 18:31:07 ip »
Eli otsikon mukaan, nyt haussa halukkaita kirjoittajia lehteen. Varsinkin harrastajakokemukset ovat tervetulleita. Lehden teemaa ei ole vielä päätetty joten rohkeasti vaan mukaan kirjoittamaan. Yhdistysjulkaisu on aina jäseniensä näköinen ja haluammehan tuoda innostuksemme esiin? Jäsen ei tietenkään tarvitse olla, lehti palvelee koko suomalaista chilikulttuuria.

Kirjoituspalkkioksi viisi kappaletta julkaistavaa lehteä itselle ja kavereille, viisi pussia siemeniä ja vuoden mittainen Chiliyhdistyksen jäsenyys veloituksetta!

Jos kiinnostaa niin yyveetä tulemaan tai jatkoa ketjuun.

3
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Minkäs merkkinen kännykkä on käytössänne ?
« Uusin viesti kirjoittanut PP Tammikuu 16, 2019, 18:27:34 ip »
Nykyään on Nokia 7 plus. Tosi hyvä laite 300 € hintaan nähden.
4
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Minkäs merkkinen kännykkä on käytössänne ?
« Uusin viesti kirjoittanut sorrii Tammikuu 16, 2019, 12:08:17 ip »
3110 oli jautaa ... Se uusi 3110 kiinnosti kun tuli myyntiin 3G -versiona. Ajatus oli ettei puhelimen tarvitsisi mikään älyihme olla jos saisi nettiyhteyden jaettua wifin kautta läppäriin tai vaikka tablettiin. Siinä se ei onnistu kuitenkaan. Nyt on myynnissä uudempi 8110 -banaani- jossa 4G jaettavissa wifillä ... Keltainen! Verkkokaupassa (.com) 79.90€  :D ... Sitä harkitsisin jos ei jo olisi 4G läppäri jossa Saunalahden rajaton 4G 4.95€ ...

Eikä muuten uudet Nokia Android-puhelimet ole muovia. Teräsrunko. Tausta jotain keraamista ... Aika samanlaisia näyttää nuo kaikki alyluurit olevan: Kestävyydeltään Nokia on 1-luokkaa...
5
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Minkäs merkkinen kännykkä on käytössänne ?
« Uusin viesti kirjoittanut Siika Tammikuu 16, 2019, 09:53:07 ap »
Mie en ole vieläkään luopunu Nokia 3310,tällä voi edelleenkin soittaa/vastata......olen aatellu pärjätä tällä hamaan loppuun saakka ::) ::) ::) ja se matopeli,parasta ykköslaatua ;D ;D ;D
6
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Kokeilut ja kasvatukset 2019
« Uusin viesti kirjoittanut miiksuli Tammikuu 15, 2019, 22:40:39 ip »
Peach Bleeder ekan marjan maistelu. Jämäkkä pikku marja. Aika öljyinen. Terävä hapan kapsaisiinin tuoksu jossa hieman karvasta. Pelottava tuoksu. Hieman hedelmää ja bhuttimaista tuoksahdusta. Tuoksu on mieto mutta todella pakkaantunut.  Maku kukkainen, hedelmäinen, hieman banaaninen ja jälkimaku hivenen parfyymimainen. Ei hapan,  ei suolainen, ei makea. Polte on erittäin vahva ja nopeammin iskee kuin Bhut Jolokia tai Moruga Scorpion ja iskee  melkein täydellä teholla heti. Paljon pahempi kuin Bhut Jolokia keltaisen polte. Maistoin vaan puolikkaan marjan mutta ihan riitti itelle. Ei mikään leikin asia. Mutta maku ja tuoksu oikein hyvä. Pitää kattoa vielä miten noiden toisten marjojen maku ja polte on. Siemenet vaan myös talteen :)

 
7
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Minkäs merkkinen kännykkä on käytössänne ?
« Uusin viesti kirjoittanut Huru-ukko Tammikuu 15, 2019, 22:17:13 ip »
Niin, ei nokialainen enää ole kumia, vaan luokatonta muovinpaskaa. Vuodessa pohjasta tulee hiushalkeamien läpi vesi muutamassa minuutissa sadekelillä.

Oma puhelin on nyt Samsung A6, valitsin kameran takia. LOL, tosin ne valokuvat on suojattu niinhyvin,ettei niitä saa sieltä hevin pois pc:lle. Pistin puhelimen kiinni tietokoneeseen, niin missään tiedostoissa ei ollut mitään, ei muistikortilla tai puhelimen tiedostoissa. Kun muistkortin pisti tietokoneeseen, niitä löytyi yli 1500 kappaletta, siinä oli kahden edellisenkin puhelimen aikana otetut kuvat.

Puhelimesta jako onnistuu kyllä.

8
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Minkäs merkkinen kännykkä on käytössänne ?
« Uusin viesti kirjoittanut sorrii Tammikuu 15, 2019, 21:49:45 ip »
Onkohan Oneplussa muuttunut?!? Joku aika sitten selvittelin tyttäreni puolesta tota asiaa, kun ei saanut kopioitua valokuviaan koneelle. Netistä -jostain- löytyi ohjeita jossa piti rekisterieditorilla muutella jotain windowsissa että saa sen USB-ajurin asennettua yms. Siitä oli paljon keskustelua ympäriinsä ...

Toi Farrari-vertaus oli provo, joka ei edes onnistunut kovin hyvin. Muropaketissa olisi jo tullut tappouhkauksia ...  ;D
Oneplussaa alkoivat hehkutella aikanaan vain hinta-tehosuhteen ansiosta. Niitä "pelitehoja" kun en minä kaipaa, niin päädyin Nokia 7plussaan osittain hyvän kameran [sama kuin Nokia8 sciroccossa] ja kohtuullisen hinnan takia. Kyllähän mun paras puhelin on ollut Nokia Lumia 1520 jota ikävöin vielä pitkään ... Mä rakastuin windowsiin nimenomaan puhelimessa, vaikken muuten tietokoneella näihin uusiin ole ihastunut. Käyttäisin mielelläni WinXP'tä vieläkin, jos kehtasin  :) ... ja Lumiaa jos ei olisi mennyt näyttö!

PS. Ei oo Nokia kumisaappaita mulla, kun K-raudasta saa parempiakin 15€'lla. Pyörien [=kaksi pyörää - tavallinen ja sähkö] talvirenkaat on Suomi Tyres - entinen Nokia ...  8) 8) ... Ostin joulun jälkeen Suomi Tyres Fat Freddie renkaat: Kyä kelepaa ajella, kun pyörä nousee sellaisetkin mäet josta ei jalkaisin pääse ...
9
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Minkäs merkkinen kännykkä on käytössänne ?
« Uusin viesti kirjoittanut Huru-ukko Tammikuu 15, 2019, 20:36:54 ip »
Minä harkitsin Oneplussaa, mutta sain selville, että tiedostojen siirtely tietokoneen ja puhelimen välillä tehty mahdottomaksi ilman erikosnörttitaitoja. Kaikki pitäisi siirtää netin kautta  ???

Ostin Nokia 7 plussan ja olen tyytyväisempi kuin ennakoin. Kunnon suomalaisella pitää olla Nokia, edelleen ...  :D

Tuota Oneplussan suosiota mä en ymmärrä ollenkaan. Se on vähän kuin ostaisi ladan ferrarin moottorilla: Vittukun löytyy hevosia ...  ::)
Mikä ihmeen vertaus toi oli? Mikä nokialainen sitten on?

Lähetetty minun ONEPLUS A5000 laitteesta Tapatalkilla

Nokialainen on kumisaapas  ;D.
10
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Minkäs merkkinen kännykkä on käytössänne ?
« Uusin viesti kirjoittanut inoksi Tammikuu 15, 2019, 19:07:08 ip »
Using traditional method, via USB cable

Step 1: Connect OnePlus 5 to your computer via USB cable as a removable USB drive.

Step 2: Drag down Notifications panel from the top of your OnePlus 5's screen, connect as "Media device(MTP)". Click 'OK' when "Allow USB debugging" pop out.

Step 3: Ensure OnePlus 5's drive installed succecefully on your computer. Find the song that you want to import to.

Step 4: Select and copy the music file from computer to the folder on your OnePlus 5.

Tosi monimutkainen prosessi tiedostojem siirto

Lähetetty minun ONEPLUS A5000 laitteesta Tapatalkilla

Sivuja: [1] 2 3 ... 10