Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Lannoitteet chilinkasvatukseen / Vs: Markettien lannoitteet
« Uusin viesti kirjoittanut Sihijuoma666 tänään kello 12:01:21 »
https://www.kodinterra.fi/fi/terra/greencare-puutarhan-kesa-pallo-25kpl

Mitäs raati on mieltä tällaisista? Uskaltaako kokeilla? Neljä 25cm Orthexin altakasteluruukkua täksi kaudeksi tulossa kerrostalon parvekkeelle. Törmäsin Kodin Terrassa ja heräsi mielenkiinto. Pussissa luki että tomaatit ja paprikat 3 palloa per ruukku.  NPK 16-3-8
2
Aloittelijan ja yleisten chilikysymysten nurkka / Vs: Lajikkeen tunnistaminen
« Uusin viesti kirjoittanut sorrii tänään kello 11:38:27 »
"Pimento Habanero King George Tobago 445273" - Kaupassa "punainen tsili" ...  :) .. Minulle: "Joku Habaneero"
3
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Yleinen fotoalbumi
« Uusin viesti kirjoittanut miiksuli tänään kello 08:09:43 »
Just kun eilen oli lämmöntä ja sit lupaillaan kylmää. Näyttäis voivan yhtä hyvin kuin ennenkin nyt tuo isompi bhut jolokia. Muutin NPK suhteita. Lisäsin fosforia kun vaikutti että juurikasvu ei ollu kohdillaan ja nyt kun lisäsin P ja K arvoja niin noista lehdistä tullu muskulaarisempia.
4
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Chilijamppa 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Chilijamppa tänään kello 06:56:12 »
Vähän on jo tuo Hot paper lantern kasvanut viime kuvasta ja tässähän alkaa tulla jo huoli siitä tosiasta, että jos chilin kasvatukseen riittää tuo yksi pullo sopivasti annosteltuna, niin tuleeko lopulta chilin kasvatuksesta vähän liiankin helppoa puuhaa... ???
5
Aloittelijan ja yleisten chilikysymysten nurkka / Vs: Lajikkeen tunnistaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Vuorikaskas tänään kello 05:30:05 »

Suora lainaus  "mieto, mehukas, ruohoinen ja ehkä hieman paprikamainen. Joku annuumi kenties? Polte tulee hieman lagilla, lämpöinen."

Pelkkä hedelmän kuva on melko hankala. Tuonnäköisiä on muutama eri lajeissa. Mitä muuta tästä tiedät, mistä peräisin?   Jos se on vihannestiskiltä, ei sille välttämättä mitään hyvin tunnettua nimeä olekaan... tai että muunnoksissa ja tai nimissä löytyy.

C. chinense -  polte viiveellä... https://www.google.com/search?q=Aji+Dulce&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b 
https://www.etsy.com/uk/listing/124612280/aji-dulce-2-sweet-habanero-a-true

6
Jäkätijäkäti / Vs: Lumisade riittäis jo!
« Uusin viesti kirjoittanut Vuorikaskas Huhtikuu 20, 2018, 23:40:30 ip »
Minä laitoin vajaa viikko sitten koko kasvariin kuplamuovit, kun olen hukannut pikkukasvarin kulmapalat. ;D

Saa nähdä, kuinka huono toukokuusta tulee. 5-10 asetta huhtikuun lopussa ei ole pahakaan, mutta sitten olisi syytä lämmetä.

Uusi pitkä ennuste ei olekaan niin paha!   Tavanomaista viileämpää ehkäpä vain viikoksi.   ^-^

http://ilmatieteenlaitos.fi/pitkan-ennusteen-seuranta
7
Päiväkirjat ja fotoalbumit / Vs: Yleinen fotoalbumi
« Uusin viesti kirjoittanut Vuorikaskas Huhtikuu 20, 2018, 22:42:10 ip »


Pöydällä kanelia muurahaiskarkotteena. 
Rokoko-osasto vasemmalla.


Nyt on jo chinensetkin tuolla. Mutta siis vain multakasvit.  .Kylmä viikko alkamassa sanoo ennuste.  Laittaa patteriin hönkää tarpeen mukaan.  Se on tuolla pöydän alla ja tarpeen mukaan mahtuu vielä noi rokototkin lämmitettyyn osaan takaisin.  Meinaan oishan se kiva että nekin kasvais eikä vain pysyisi hengissä.
8
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Minkäs merkkinen kännykkä on käytössänne ?
« Uusin viesti kirjoittanut ottulo Huhtikuu 20, 2018, 21:50:26 ip »
Valitettavasti piti poistaa oma ääni Muu-kohdasta. Jolla C alkoi tuntua hieman elämää nähneeltä ja kaipasin jotain "tuoreempaa", joten menin ostamaan vuoden 2016 mallin: Sony Xperia X. Yksiselitteisenä syynä se, että kaipasin C:ssä gyroskooppia, joka on Xperia X:ssä mutta ei XA2:ssa, johon Sailfish on vasta lupailtu. X:ään sen jo sai, ja asensinkin.

Hieman puhtaan Android-asennuksen sulavuus ja Android-ohjelmien huomattavasti parempi toimivuus sai harkitsemaan Sonyn käyttiksen säilyttämistä, mutta koska Sailfish X oli jo lunastettu asennusvalmiiksi ja pohjimmiltaan pidän yhä enemmän Sailfishista, asensin käyttiksen uusiksi. Tavallaan puhelin on nyt näppärämpi käyttää, mutta Android-softat toimivat emulaattorissa taas huomattavasti hitaammalla kuin natiivina... Ehkä joskus pitää korvata kakkospuhelin (Nokia E52) jollain halpisandroidilla ja käyttää siinä noita "pakollisia" softia, joita en kuitenkaan ihan jatkuvasti tarvitse.
9
Aloittelijan ja yleisten chilikysymysten nurkka / Vs: Lajikkeen tunnistaminen
« Uusin viesti kirjoittanut unenkuva Huhtikuu 20, 2018, 21:19:24 ip »
Sen verran sain nyt kaiveltua, että kuvan sain takaisin.
Eli vähän kämmäilin viestiä siirtäessä ja poistin miiksulin viestin, vaikka se oli oikein hyvä, ainoastaan väärässä ketjussa
Eli tälle kaivataan tunnistusapua

Suora lainaus  "mieto, mehukas, ruohoinen ja ehkä hieman paprikamainen. Joku annuumi kenties? Polte tulee hieman lagilla, lämpöinen."
10
Muut harrastukset ja elämä / Vs: Tarvike-bongaukset
« Uusin viesti kirjoittanut Vuorikaskas Huhtikuu 20, 2018, 20:29:54 ip »
Hymyilyttää se kun tällaisia  käytettyjä yrittivät myydä monessa kasvatuskaupassa 70 eur hintaan talvella. Nyt 12 eur. https://www.tori.fi/varsinais-suomi/Kasvihuonelamppuva_400w_polttimolla__12euroa_kpl_38833130.htm?ca=18&w=3

Raskaita valaisimia käsitellä.  Siksi nuo on vähemmän haluttuja vanhan polven natikoiden joukossa.   Noin valoteknisesti ei ne nyt niin huonoja ole kuin tekniikkaintoilijat usein uskoo.   Vaan en kyllä laittaisi kuin sähkölämmityshuoneisiin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10