Äsken kaupassa käydessä osui silmään tuollaisia Felixin tekemiä uusia chili-tuotteita. Näyttäis olevan ketsuppia, chilisoosia ja kurkkuviipaleita. Epäilys valtasi toki mieleni, että josko taas näitä mukatulisia, mutta ainakin tuossa chilisoosissa on käytetty ihan Red Savinaa. http://www.felix.fi/p38-tuoteinfo.php?tn=857001 (http://www.felix.fi/p38-tuoteinfo.php?tn=857001) En ostanut, kun on viime aikoina tullut tehtyä noita heräteostoja sen verran että päätin ettei tämän vuoden puolella uutta kastiketta. Jäi vain mieleen. Noissa muissa tuotteissa näkyy olevan vain "chiliä", joten jää arvailujen varaan miten "hellfireä" mahtavat olla.
Kukaan vielä kerinnyt kokeilemaan tuota?
Hellfire kokeiltu. Kohtuu tulista vedellä jatkettua Felix ketsuppia. Red Savinan aromia en löytänyt. En suosittele.
Taidanpa jättää ne kauppaan sitten. Olihan se vähän arvattavissakin.
kannattaaha toi toki ite testata tiiä vaik tykkäiski...tuskin toi leili montaa euroo maksaa ni menetys ei o suuri jos menee rokamaa! :)
Lainaus käyttäjältä: Landspeed - marraskuu 12, 2013, 20:41:49 ip
kannattaaha toi toki ite testata tiiä vaik tykkäiski...tuskin toi leili montaa euroo maksaa ni menetys ei o suuri jos menee rokamaa! :)
Tais olla alle neljä euroa, joten ei siitä konkkaan mene. On vain sen verran noita kastikeputeleita kesken, että taidan pidättäytyä toistaiseksi.
Minusta tuo Hellfire Chili Shot oli aivan käypää tavaraa. Ei mitään tulista, mutta selkeästi red savinan makuista. Etikkaistahan se on, kuten kaikki, mutta silti varsin mainio suoritus.
Lainaus käyttäjältä: Jani M - tammikuu 03, 2014, 13:24:52 ip
Minusta tuo Hellfire Chili Shot oli aivan käypää tavaraa. Ei mitään tulista, mutta selkeästi red savinan makuista. Etikkaistahan se on, kuten kaikki, mutta silti varsin mainio suoritus.
Itsekin tykkäsin ja nyt on pari purkkia töissä habanerotabascon tilalle hommattu. Myöskään työkaverit eivät ole valittaneet. Tuo ketsuppi on hieman pettymys maultaan, mutta tulisuutta siitäkin löytyy aika miehekkäästi normaalin tallaajan suuhun.
Uv aattona ostin kanssa pullon kastiketta. Hyvää on! :)
Kyllä tuossa Hellfire ketsupissa on sen verta potkua, että ei yhtään saisi olla enempää..ei mene muuten enää ketsupista.
Kyllä nuo kurkkuviipaaletkin on tehnyt hyvin kauppansa (yleensä moisiin tympääntyy melkein samantien). Suosittelen.
Lainaus käyttäjältä: netzach - tammikuu 24, 2014, 11:31:44 ap
Kyllä nuo kurkkuviipaaletkin on tehnyt hyvin kauppansa (yleensä moisiin tympääntyy melkein samantien). Suosittelen.
http://www.sauvonsailyke.fi/kurkut/viipaloidut-maustekurkut/115-chilikurkkua-850-460g (http://www.sauvonsailyke.fi/kurkut/viipaloidut-maustekurkut/115-chilikurkkua-850-460g)
Kokeiles noita. Ovat paremman makuisia, mutta tulisuutta noissakaan ei juuri ole. Tulee hyvää, kun heittää sinne jotain jämympää chiliä sekaan.
Ostin tuollaisen Felix hellfire chili shot pullon ja ei kyllä parempiin liemiin tottuneena tuollainen etikkainen litku oikein iske.
Lainaus käyttäjältä: Chilijamppa - helmikuu 06, 2014, 17:31:31 ip
Ostin tuollaisen Felix hellfire chili shot pullon ja ei kyllä parempiin liemiin tottuneena tuollainen etikkainen litku oikein iske.
Siinä on mielestäni kuitenkin hinta/laatusuhde kohdallaan, mutta on totta että se aika litkua on. Ja jos ei pidä etikan mausta, ei se varmasti sitten hyvää ole.
Lainaus käyttäjältä: Jani M - tammikuu 24, 2014, 21:22:05 ip
Lainaus käyttäjältä: netzach - tammikuu 24, 2014, 11:31:44 ap
Kyllä nuo kurkkuviipaaletkin on tehnyt hyvin kauppansa (yleensä moisiin tympääntyy melkein samantien). Suosittelen.
http://www.sauvonsailyke.fi/kurkut/viipaloidut-maustekurkut/115-chilikurkkua-850-460g (http://www.sauvonsailyke.fi/kurkut/viipaloidut-maustekurkut/115-chilikurkkua-850-460g)
Kokeiles noita. Ovat paremman makuisia, mutta tulisuutta noissakaan ei juuri ole. Tulee hyvää, kun heittää sinne jotain jämympää chiliä sekaan.
Minusta parhaat kurkut saa kun itse lisää esim. pari kuivattua Nagan podia / jauhetta kaupan viipale- tai cocktail-kurkkuihin ja malttaa odottaa muutaman päivän.
Saa juuri niin tulisia kuin tahtoo.
Lainaus käyttäjältä: Jame - helmikuu 07, 2014, 08:16:31 ap
Minusta parhaat kurkut saa kun itse lisää esim. pari kuivattua Nagan podia / jauhetta kaupan viipale- tai cocktail-kurkkuihin ja malttaa odottaa muutaman päivän.
Saa juuri niin tulisia kuin tahtoo.
Hyvä idea, pitääpi kokeilla kun nagat kypsyy. 8)
Hellfire kurkkuja söin purkillisen ja saatan ostaa ohi kävellessä toistekin. Miedon poltteen huomaan itse vasta 5-10 viipaleen jälkeen, eli eipä niistä mihinkään sen kannalta ole. Mutta kieltämättä ihan hyvän makuisia. :)
Tuota ketsuppia tuli maistettua, kaupassa olin hieman epäileväinen tulisuudesta, mutta maistettuani huomasin että oli siinä tosiaan jonkin verran potkua, plussat siitä! :)
Chili shot tarttui kaupasta mukaan. Pullossa tulisuusmittari, joka on maksimissa ja tulisuus on asteikoltaa "tulennielijä"
Hohhoijaa. Tuli ruiskuteltua tuota burriton sekaan aika isolla kauhalla, eikä oikein saanut poltetta. Pettymys. Minun mielestäni aika lailla perus tabascon tasolla, tosin eri makuista. Maku sinänsä kuitenkin ihan ok, joten eiköhän tuo tule käytettyä.
Ketsuppia on tullut pullo testattua ja toimii noin niinkuin ketsuppina ihan hyvin. Alkuun tosiaan olevinaan jopa vähän tulista mutta pullon lopussa makuun alkaa jo tympääntyä, ehkä tulee silloin tällöin ostettua jos ei parempaa satu olemaan saatavilla.