toukokuu 04, 2024, 21:02:55 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Helvetin kuusitoista -munakasta

Aloittaja Sauli Särkkä, syyskuu 27, 2008, 07:57:43 ap

« edellinen - seuraava »

Sauli Särkkä

Tuli vissiinkin ensimmäistä kertaa tehtyä niin tulista ruokaa eilen, ettei itsekään voinut syödä heti kaikkea kerralla.

Munakkaaseen käytin paketin pekonia, kuusi munaa, juustodippiä noin desi, tarvittavat mausteet ja 5 kappaletta Penalta tilattuja sudden death -haboja. Habat ja pekoni silpuksi ja pannulla sopivaksi ja samalla sotketaan kulhossa juustodipin, munat ja mausteet sekaisin. Kun habat ja pekonit on hyvällä mallilla, niin munasatsi päälle ja levy pienelle. Eiku odottamaan.

Kun laitos oli tekeentynyt, leikkelin sen lastalla kuuteen slaissiin ja nostin yhden lautaselle. Nautin kera maidon. Kirjoitan tätä muuten tuskaisesta helpotushotellista, reissulta nro 3.

Sain silloin aluksi syötyä reilun slaissin ja oli pakko pitää taukoa, kun mahassakin alko polttelemaan sen verta rajusti. Maitoa meni noin 7 desiä.

Illan mittaan heitin laitoksen päälle vielä kermaviilipohjaista dippiä hieman ja mussutin menemään -- jäljelle jäi vajaa slaissi. Maitoa taisi yhteensä mennä vajaat 2 litraa.

Heräsin ennen aamuseiskaa vatsanväänteisiin --> WC. Nyt taisi löytyä rajat, jolla habojen polte ilmenee myös kolmospesällä.


-Sale
Sauli Särkkä

#002

Wesa

5 kappaletta habaa yhteen munakkaaseen :shock: tiukka jäbä.
kun oot ruskistellut pekoneja ja niistä irronneeseen rasvaan laittanut sekaan habat niin aika tasaisesti levinnyt kapsaisiinit ympäri annosta,rasvaliukoinenhan kun se kerran on.
Pointsit siitä että söit kuitenkin melkein kaikki,se viimeinen palahan ei kelvannut siksi kun ei ollut nälkä enää,vai mitä? :D
Hm,mullakin olis kaapissa munia&kinkkua ja vois heittää sekaan vähän perunaa/sipulia.Mausteeks omasta puskasta muutama Lemon Drop.Taidan mennä tekemään satsin...
Ei se ole väärin jahdata perhosia joita muut ei näe.

Sauli Särkkä

Oli muuten pirun hyvää munakasta. Söin setin tosiaan loppuun, kun maku oli bueno ja polttotoletkin näemmä kasvoivat, kun loppuosa ruoasta ei enää ollutkaan niin tulista. Pusu emännälle kuitenkin varmisti sen, että potkua oli: kommenttia tuli..

No, ei se mitään. Uutta settiä pitänee tehdä lähiaikoina, kun sen verta nätisti onnistui tuo munakakku. Tuo rasvan toiminta kapsaisiinipohjana oli mukava homma, tosiaan, ettei laitokseen kätkeytynyt mitään sen suurempia ylläreitä. Pienin habatkin melko pieniksi palasiksi, simenenineen päivineen.

Poltot loppuivat kuudennen helpotuskeikan jälkeen kuin seinään, jonka jälkeen imaisin loput kitusiin myöhäisaamupalahenkisesti. Nyttemmin ei ole enää mitään ylimääräisiä efektejä ollut.

Ens kerralla sitten samanlaista.. ;)


-Sale
Sauli Särkkä

#002

Aji Ungreat

Tuota olisi mielenkiintoista kokeilla itsekin! Habaneromäärän kylläkin jättäisin sinne kahden seutuville - mutta kuitenkin.

Itse tekisin luultavasti niin että sekoittaisin habanerosilpun siihen muna, jne. höskään ja sitten pannulle. Mutta tavansa kullakin.
 Tekee muuten ihan oikesti mieli! :D Onnistuiskohan huomenna...
Jossei viina, sauna ja kitara auta, on tauti kuolemaksi.

Volitans

Erinomaisen munakkaan teko on on periaatteessa helppoa, mutta oikeasti yksi vaativimmista tehtävistä, mitä ruoanlaittoon tulee.

Tuossa vanha kirjoittamani juttu aiheesta:

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=6722&postdays=0&postorder=asc&start=88

Näyttä olevan vieläkin toimiva :)
jäsen
Suomen Chiliyhdistys ry