Kirjoittaja Aihe: Hapanchili eli chilin säilöminen hapattamalla  (Luettu 23115 kertaa)

Poissa PP

  • Chiliyhdistyksen hallitus
  • Carolina Reaper
  • *****
  • Viestejä: 6652
    • Profiili
Vs: Hapanchili eli chilin säilöminen hapattamalla
« Vastaus #40 : Lokakuu 22, 2016, 23:09:11 ip »
Ei kai siitä mitään haittaa ole vaikka laittaisi varmuuden vuoksi käynnistettä.

Poissa Juso

  • Tepin
  • ****
  • Viestejä: 796
    • Profiili
Vs: Hapanchili eli chilin säilöminen hapattamalla
« Vastaus #41 : Lokakuu 23, 2016, 21:15:58 ip »
Ei kai siitä mitään haittaa ole vaikka laittaisi varmuuden vuoksi käynnistettä.
Eipä tietenkään... Itse olen käyttänyt tarvittaessa vanhoja satseja, muutama ruokalusikka per litra.

Poissa Maikeli

  • Pepperoni
  • **
  • Viestejä: 39
    • Profiili
Vs: Hapanchili eli chilin säilöminen hapattamalla
« Vastaus #42 : Marraskuu 12, 2016, 12:48:22 ip »
Aijaijaijai. Ei kuulosta kovin lupaavalta. No, pitää pari viikkoa vielä katsoa ja sitten haistella.
Viimein uskaltauduin maistamaan ja tämä "haju" johtui selkeästi sipulista ja valkosipulista. Todella hyvää on ja hengissäkin olen edelleen. Tätä teen kyllä ensi kaudella reilusti enemmän; menee leivän päällä, pitsan päällä, ruoan lisukkeena/ainesosana...herkkua on

Poissa PP

  • Chiliyhdistyksen hallitus
  • Carolina Reaper
  • *****
  • Viestejä: 6652
    • Profiili
Vs: Hapanchili eli chilin säilöminen hapattamalla
« Vastaus #43 : Elokuu 07, 2017, 17:55:02 ip »
Tämä on nyt trendikästä. Chilillä saa paitsi hapattamisen myös chilin terveyshyödyt! :)

http://www.hs.fi/ruoka/art-2000005317426.html