maaliskuu 28, 2024, 10:12:14 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Parhaat (ja kauheimmat) valmisruoat

Aloittaja Aji Inferno, helmikuu 23, 2013, 05:05:18 ap

« edellinen - seuraava »

Aji Inferno

Se kansallisiin uutisiinkin ehtinyt eka yleinen julkinen kauhistus, eli "maustettu jauheliha" päätyy väistämättä tännekin. Siispä aloitetaan:

Ostin tarjouksesta jonkin valmistajan (en muista minkä) sellaista, ihan uteliaisuudesta. Se oli 300 grammaa jotain hiukan vetisen oloista, vähän kummallisen (ei pahan) makuista jauhettua, kypsää sianlihaa.

Moni on ehtinyt haukkua kyseisen tuotteen naurettavaksi paskaksi. Itse asetun vastahankaan. Sitä ei ole pakko ostaa. Eikä se maistu ollenkaan pahalta. :)

Tuo idea: valmisjauheliha, nousi tietysti uutisiin. Niinpä tuota inhottua ideaa alettiin myös myydä laajemminkin.

Saarioinen ehti ensiksi kahdella kypsällä jauhelihatuotteellaan mallia nauta. Kokeilin toista: "Hot Taco". Hot? Ei minulle. Mutta maku oli todella kohdallaan! Ainakin, kun tuon jauhelihan käsitteli kunnon chilillä! :)

LupeKani

Tuo kaupan huijaustuotteet topic pari pykälää alempana palvelee tätä hyvinkin ainakin mielestäni. Samasta asiasta jauhetaan kun huijauksista kyse joka tapauksessa...

Aji Inferno

helmikuu 23, 2013, 05:55:32 ap #2 Viimeisin muokkaus: helmikuu 23, 2013, 17:03:52 ip käyttäjältä Aji Inferno
Lainaus käyttäjältä: LupeKani - helmikuu 23, 2013, 05:27:05 ap
Tuo kaupan huijaustuotteet topic pari pykälää alempana palvelee tätä hyvinkin ainakin mielestäni. Samasta asiasta jauhetaan kun huijauksista kyse joka tapauksessa...


Huijauksia? Makuasioita. Niin tai näin, esim. tuo Saarioisen "Hot Taco" kypsäjauheliha on maultaan varsin hyvää. Ei huijausta.

Fredrik-flugarn

Oli varmasti esiisät sekaisin kun silloin ilmestyi valmisjuustoa ja valmissaippua kaupan hyllyhin. ;-)
Tarkoittaako nyt tämä valmisjauheliha että voi myydä vielä vähän huonommat raakaaineet kun kuumeneminen ennenkuin suojakaasuun pakkaminen vie bakteereiltä jalansijan?
Rehut ja revitetyt pelihousut, kasvatuspäiväkirja siis...
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=16281.0

HSuomi


Ryhis

https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

hessi


2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

Aji Inferno

Sopivasti maustamalla niissä on vallan mainioita! Esim. uusi meksikolainen lasagnette on hyvää, samoin tanskalaiset jauhelihapihvit, jne jne. Täysin riittävän maukasta ainakin omaan makuuni, Terveellisyydestä sitten voi olla useampaakin mieltä, mutta sama pätee kotitekoiseenkin ruokaan. Molemmissa on hyvää ja pahaa, terveellistä ja epäterveellistä. Makuasiat ratkaisevat enemmän. Samoin periaatteet. Toisille itse tehty ruoka on periaateasia. Toisille ei.

Ryhis

Saarioisen härkäruukku sekä kalakeitto ovat ihan hyviä jos työmaalta löytyy mikro. Paljon parempaa "ruokaa" kuin kaikkien ala-astelaisten ja eläkeläisten muodottomiksi puristelemat, neljä päivää vanhat, härskiä rasvaa tirisevät "liha"piirakat jotka löytyvät paistopisteestä.

Joskus on tullut ostettua myös niitä valmiiksi paistettuja valkosipulipatonkeja, niitä tosin saa hyvinä vain parista kaupasta suur-Helsingin alueella. Yleensä ne on paistettu uunissa ns. suurkeittiön suojatyöpaikkalaiset-metodilla jossa 100 000€ arvoisessa kombiuunissa on vain kaksi lämpöasetusta; pois päältä ja 300 astetta. Jäiset patongit siis poltetaan päältä, lyödään kääreeseen ja tiskiin. Lopputuloksena kivikova, päältä palanut ja sisältä hyhmäinen ja raaka patonki. Ainoastaan Suomessa ja ainoastaan ossuuskaupassa.

Paistopistetuotteet ovat muutenkin outoja. Ainoastaan LIDListä saa sellaisia tuorepaistojuttuja, jotka eivät aiheuta välitöntä verensyöksyä ja akuuttia köyhyyttä. Valintalossa ollaan suorastaan uhkarohkeita, tai sitten yksinkertaisesti ne kokeilevat kuinka härskisti ihmisiä voidaan kohdella. En ymmärrä kuinka kehdataan pyytää puolitoista-kaksi euroa eilen poltetusta korvapuustista! LIDListä saa uunilämpimiä croissantteja, kolmea eri sorttia, ~50c kappalehintaan. Miten esimerkiksi Alepa ei voi tehdä samoin?

Saarioisten lisäaineeton lasagne on myös ihan hyvää lounasruokaa, vaikkakin liha siinä on broileria...
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Herpiili

Lainaus käyttäjältä: Räyhis - helmikuu 26, 2013, 09:39:47 ap
Joskus on tullut ostettua myös niitä valmiiksi paistettuja valkosipulipatonkeja, niitä tosin saa hyvinä vain parista kaupasta suur-Helsingin alueella. Yleensä ne on paistettu uunissa ns. suurkeittiön suojatyöpaikkalaiset-metodilla jossa 100 000€ arvoisessa kombiuunissa on vain kaksi lämpöasetusta; pois päältä ja 300 astetta. Jäiset patongit siis poltetaan päältä, lyödään kääreeseen ja tiskiin. Lopputuloksena kivikova, päältä palanut ja sisältä hyhmäinen ja raaka patonki. Ainoastaan Suomessa ja ainoastaan ossuuskaupassa.

Paistopistetuotteet ovat muutenkin outoja. Ainoastaan LIDListä saa sellaisia tuorepaistojuttuja, jotka eivät aiheuta välitöntä verensyöksyä ja akuuttia köyhyyttä. Valintalossa ollaan suorastaan uhkarohkeita, tai sitten yksinkertaisesti ne kokeilevat kuinka härskisti ihmisiä voidaan kohdella. En ymmärrä kuinka kehdataan pyytää puolitoista-kaksi euroa eilen poltetusta korvapuustista! LIDListä saa uunilämpimiä croissantteja, kolmea eri sorttia, ~50c kappalehintaan. Miten esimerkiksi Alepa ei voi tehdä samoin?


Fazerin valkosipulivoipatongit on mainioita, ne tosin eivät taida olla paistopistetuotteita ja niissäkin on muistaakseni valkosipulivoi lisätty paiston jälkeen halkaistuun patonkiin. Hintakin on sitten yleensä hieman kalliimpi.

LIDLin paistopisteiden valikoima on kieltämättä todella mainio ja hinta-laatusuhteet kohdallaan. Croissantit sekä goudasämpylät on nameja.

Whili

Lainaus käyttäjältä: Herpiili - helmikuu 26, 2013, 12:33:55 ip
LIDLin paistopisteiden valikoima on kieltämättä todella mainio ja hinta-laatusuhteet kohdallaan. Croissantit sekä goudasämpylät on nameja.


Täältä kanssa isokäsi Lidlille  8)  ..meinaan tuolle paistopisteelle.

Noli Me Tangere

Saarioisten lasagne on valmisruoaksi ihan maukasta, tosin se on annoksena pieni. Ja tuo Lidlin paistopiste on kierointa, mitä saksalaiset ovat toisen maailmansodan jälkeen keksineet. Ketjumarkettien parhaat lihapiirakat.

Muutama vuosi sitten tuli työmatkalla silloin tällöin napattua Helsingin rautatieaseman K-Marketin edustan tiskiltä täytetty kanapatonki lounaaksi. Ostan niitä vielä silloin tällöin muutenkin, esim. evääksi pitkälle junamatkalle. En nyt muista ovatko K-Marketin alaisuudessa...


Kebabmaniac

Tämä menee jälkimmäiseen kategoriaan: Atria Chicken Teriyaki Korean Style   :'( Meni parin haarukallisen jälkeen biojätteeseen.

Wolfman

Lainaus käyttäjältä: Kebabmaniac - maaliskuu 17, 2013, 15:29:12 ip
Tämä menee jälkimmäiseen kategoriaan: Atria Chicken Teriyaki Korean Style   :'( Meni parin haarukallisen jälkeen biojätteeseen.


Sellainen tuli syötyä kokonaan kun oli nälkä mutta ei kyllä eksy toistamiseen ostoskoriin  ??? Onkohan koemaistajat olleet lomalla kun tuota on kehitelty....

Aji Inferno

Kokkikartanon lohikeitto on vallan mainiota. Makua riittää, ja kaikki on kohdallaan.

bobster

Lainaus käyttäjältä: Kebabmaniac - maaliskuu 17, 2013, 15:29:12 ip
Tämä menee jälkimmäiseen kategoriaan: Atria Chicken Teriyaki Korean Style   :'( Meni parin haarukallisen jälkeen biojätteeseen.

Kolme haarukallista pystyi. Ihan kaatopaikkajätteeseen meni. Yritän rouvalle selittää ettei mitään "eksootista" kannata lähikaupasta ostaa. Saarioisten maksalaatikko rocks :)
Freedom's just another word for nothin' left to lose- Kris Kristofferson

Aji Inferno

Ei tuo Teriyaki nyt NIIN kamalaa ole, jos nyt ei ehkä gastronomis-astronominen mestariteoskaan... ;) Haba-Tabascoa sekaan, ja kyllä se ihan ruoasta käy.

Ryhis

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - maaliskuu 17, 2013, 23:08:31 ip
Kokkikartanon lohikeitto on vallan mainiota. Makua riittää, ja kaikki on kohdallaan.


Mielenkiintoista. Jos Alepan eineshyllystä pitää valita, niin oma rouva valitsee juurikin tuon kokkikartanon version. Itse olen mieluummin syömättä kuin syön moista "sosekeittoa", ei iske, ei konsistenssi saati maku!

Erikoista!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

JaloPena

Parhaimmat valmisruuat?  :o Kysymyshän on jo lähtökohtaisesti väärä, s****na  sellaisia ole olemassakaan.

Valmisruuat on laiskoja varten. Ja niille jotka luulevat etteivät osaa laittaa safkaa. Siis laiskoille.

Kauheista kauhein taitaa olla maksalaatikko. Ja loput vähän siitä ylöspäin, enemmän tai vähemmän. "Meidän äiti laittaa nekin ruuat joita teidän isi oksentaa"
Meillä kaikki päätökset tehdään demokraattisesti äänestäen. Yleensä kuitenkin häviän äänin 0-1

#1581