Kouvostoliiton ja alusmaiden (sekä läntisten siirtokuntien) viskimiitti?

Aloittaja InkRose, lokakuu 19, 2012, 23:17:57 ip

« edellinen - seuraava »

wille

tammikuu 26, 2013, 19:26:43 ip #20 Viimeisin muokkaus: tammikuu 26, 2013, 19:29:06 ip käyttäjältä wille
Noniin. Uusia kasvojakin miittihommiin! Hienoa. Lämpiäisiköhän kiireiset kouvosto-kansalaiset kuitenkin kevyelle ravintelimiitille tässä lähiaikoina? Helmikuun puolivälin kieppeillä vaikka?

Meinasin käydä koeajamassa sen Three Wingsin viikon päästä ja voin vaikka runoilla tänne siitä jotakin, jos se kenties vaikuttaisi oivallisellta osoitteelta tämän kaltaiseen aktiviteettiin.

Ps. Saa tänne kauempaakin tulla, jos haluaa.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

wille

helmikuu 03, 2013, 22:04:07 ip #21 Viimeisin muokkaus: helmikuu 03, 2013, 22:05:41 ip käyttäjältä wille
Kävin Three Wingsin testaamassa. Yleisarvosanaksi voitanee antaa ihan OK. Vähän kankeutta, mutta mukava palvelu. Tilasin hampparini angus-härän pihvin medium-miinuksena. Kokki keittiössä oli kuulemma otettu, kun joku tällaista toivoo. Sain kypsän jauhelihapihvin. Tästä huolimatta annos oli ihan maukas ja ennen kaikkea riittävä. Vähän tosin tökkäisi se "BBQ-Kastike", eli sokerin ja nestesavun sekasotku. Alkuruoaksi nauttimani Beer Battered Onion Rings oli hyvä ja hauska safka. Eikä Torpedo Shrimpskään huono ollut. Molemmissa frittaus oli mukavan rapsakka ja ilmava.


Beer Battered Onion Rings ja Torpedo Shrimps

Ravintola on suht siisti (jouduttiin tosin vaihtamaan pöytää, koska ensimmäisessä vaitsemassamme pöydässä vastaan käveli käytetty hammastikku ja vähän ruuantähteitä), tyylikäs ja hinta-laatusuhteeltaan aika passeli. Paremman puoliskon kanssa syötiin itsemme kylläisiksi (alkuruoka, pääruoka ja pari bisseä meikäläiselle) reilulla viidellä kympillä.


Lad's Bacon Burger

Kuvat by Samsung galaxy Xcover. Anteeksi.

Kuten totesin, aloittelevan yrityksen kankeutta. Toivottavasti kuitenkin parantaa, kuin sika juoksuaan, koska paika oli muuten ihan viihtyisä ja rento. Aion mennä testaamaan vielä uudemman kerran tuon ravintelin fingerfood-osaston. Tuleepahan tarkastettua siipien tulisuus.

Tässäpä vielä linkki.

Ei mitenkään ylenpalttisen chiliaatteellinen ravinteli, mutta kyllähän tuonne miitin voisi pukata.


Kiinnostusta, anyone?
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

bobster

Miksipäs ei?! Vaikka sivistynyt lauantai lounas. Rasvainen burger mmm. :)
Freedom's just another word for nothin' left to lose- Kris Kristofferson

wille

Lainaus käyttäjältä: bobster - helmikuu 04, 2013, 09:05:28 ap
Miksipäs ei?! Vaikka sivistynyt lauantai lounas. Rasvainen burger mmm. :)


No millonkas me pidetään miitti sitten? En usko, että pöytä varausta kannattaa tehdä... ::)
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

bobster

Oisko ens lauantai mitään? Siinä puolen päivän jälkeen. Olis syy olla perjaina selvänä. Täytyy vähä tota keliäkin kattoo, että täältä metsästä pääsee. Mielessä kävi myös vaihtoehtoiset saunailta ja pornobaari. ;D
Freedom's just another word for nothin' left to lose- Kris Kristofferson

InkRose

Three Wingsissä oon itekin kerran syöny joulukuun lopulla ja pääosin ihan kelvollistahan se ruoka tosiaan oli. Meiltä ei pihvien kypsyyksiä edes kysytty - harmi että wille sai kypsän jopa pyydettyään muuta. Meillä puuttui burgerista ja perunoista suola sekä coleslaw:sta puolestaan oli etikka unohtunut. Olisi kiva nähdä onko parannusta tapahtunut.

Lauantai 16. päivä vois olla jopa mullekin ihan toimiva. Perjantaina tulee sopivasti palkkakin. :)

Minbaari

Mennäänkö siis Lauantaina syömään Three Wingsiin? Jos saan ehdottaa aikaa niin klo: 14 jälkeen ja ennen kello 17.00.
#816

bobster

Oisko se sitten toi 14.00? Missäs muuten siinä on lähin/halvin/helpoin parkki? t:nimim. no native Kouvostoliitto
Freedom's just another word for nothin' left to lose- Kris Kristofferson

masaiman


InkRose

Onkos Torikadun parkki lauantaisin maksullinen 14 vai 15 asti? Sehän se on helpoin ainakin, eikä ehdi kovin kalliiksikaan tulla jos 14:ksi mestoille mennään.

Ihan satavarma en vielä ole, pääsenkö paikalle, mutta yritetään.

wille

helmikuu 13, 2013, 19:09:55 ip #30 Viimeisin muokkaus: helmikuu 13, 2013, 19:27:13 ip käyttäjältä wille
Mulle käy lauantai ihan hyvin. 14.00 sopii myös, eli TW:ssä nähdään. Torikadun parkki ei taida olla koko lauantaita maksuton, mutten muista varmasti.

Muita mukana? 3-4 henkilöä ei vielä pöytävarausta vaadi.
KP78?
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

wille

Voisin huomenna soitella tuonne ja kysellä nää klassiset mausteiden käytöt ja muut sikailut.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

InkRose

helmikuu 13, 2013, 23:23:08 ip #32 Viimeisin muokkaus: helmikuu 13, 2013, 23:38:14 ip käyttäjältä InkRose
Hivenen off-topic nyt, mutta kuitenkin. Kausalassa olisi perjantaina 15. päivä tarvetta jollekulle, joka voisi eräälle paikalliselle yhdistykselle kertoilla chileistä, mahdollisesti maistattaa vähän jotain ja siemeniä luovuttaa. Käsittääkseni olisivat halukkaita jotain maksamaankin. Tapahtuu Ravilinnan teatterisalissa klo 18-21, mukaan on kuulemma tulossa Jättikasvisyhdistyksestäkin jokunen osallistuja.

Minulla pitäisi olla töistä parin tunnin tauko noihin aikoihin, mutta en varmuudella tiedä kuitenkaan. Riippuu iltapäivän asiointikyydin kestosta jonkin verran, ja jossain välissä pitäisi kai syödäkin että jaksaa aamuneljään asti ajella.

ETA: Niin, ja Cleithara voisi tulla myös syömään lauantaina.

Minbaari

Enköhän mie Lauantaina ilmesty aamupalalle sitten TW:iin. Jos joku tahtoo jotain taimia, niin voisin ottaa niitä vaikka autoon mukaan jos ei helvetillistä pakkasta luvata. Tai sitten halukkaat saa tulla hakemaan niitä meiltä miitin jälkeen. Kouvolasta ei ole kuin vartin ajomatka meille. Ainiin ja otan öljyt mukaan InkRose... ;)
#816

wille

Soitin tänään, eikä omien mausteiden käytössä tahi muussa chilistelyssä ole minkäänlaista ongelmaa. Pöytävarauksen suhteen oli vähän niin ja näin. Epäilivät, ettei tuohon aikaan päivää vielä ole tarpeellista moiselle.

Mitenkäs Minbaari, vieläkö sulla on "jotain spesiaalia" uusille miittailijoille? :)

Viisikös meitä nyt sitten on? Jos joku haluaa vielä mukaan niin ilmoitusta ASAP. Jos saadaan lisää porukkaa, niin teen sitten huomenna sen varauksen. Eli viimeiset ilmoittautumiset NYT. Osallistujamäärä lukkiutuu siis tämän illan aikana.

Tarviiko joku jotain? Siemeniä tai maistiaista tai jotain?
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Minbaari

Lainaus käyttäjältä: wille - helmikuu 14, 2013, 17:30:22 ip
Soitin tänään, eikä omien mausteiden käytössä tahi muussa chilistelyssä ole minkäänlaista ongelmaa. Pöytävarauksen suhteen oli vähän niin ja näin. Epäilivät, ettei tuohon aikaan päivää vielä ole tarpeellista moiselle.

Mitenkäs Minbaari, vieläkö sulla on "jotain spesiaalia" uusille miittailijoille? :)

Viisikös meitä nyt sitten on? Jos joku haluaa vielä mukaan niin ilmoitusta ASAP. Jos saadaan lisää porukkaa, niin teen sitten huomenna sen varauksen. Eli viimeiset ilmoittautumiset NYT. Osallistujamäärä lukkiutuu siis tämän illan aikana.

Tarviiko joku jotain? Siemeniä tai maistiaista tai jotain?
Enköhän mä jotain keksi... ;)
#816

wille

Lainaus käyttäjältä: InkRose - helmikuu 10, 2013, 20:50:23 ip
Meiltä ei pihvien kypsyyksiä edes kysytty


Ei muuten kysytty multakaan, vaan juoksin tarjoilijattaren kiinni ja pyysin.
Tuon sulle sun pakasterasian, jos Minbaarikin sua lahjoo jollain öljyillä. ;)
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

bobster

Freedom's just another word for nothin' left to lose- Kris Kristofferson

InkRose

Mä voin tuoda kuivattua Congo Trinidadia ja TSMB:tä sekä Tammisillan savurocotojauhetta, jos ilmenee tarvetta maustaa annoksia. Ehkä ranskalaisia varten tuota savurocotolla terästettyä Tammisillan grillimaustettakin. Ja täytynee se perinteinen mömmäkkä bobsterin riemuksi tuoda... ::)

Mites olis pieni head-to-head tasting, .357 vs Toxic Waste? ;D

Minbaari

Lainaus käyttäjältä: InkRose - helmikuu 14, 2013, 22:42:34 ip
Mä voin tuoda kuivattua Congo Trinidadia ja TSMB:tä sekä Tammisillan savurocotojauhetta, jos ilmenee tarvetta maustaa annoksia. Ehkä ranskalaisia varten tuota savurocotolla terästettyä Tammisillan grillimaustettakin. Ja täytynee se perinteinen mömmäkkä bobsterin riemuksi tuoda... ::)

Mites olis pieni head-to-head tasting, .357 vs Toxic Waste? ;D


Mulla on kanssa jotain mukavia kuivattuja herkkuja ja joo otan tuon 357:n mukaan, kun ei se näytä tuolla jääkaapissa oikein kuluvan pois.. Vedetään sitten pitkää tikkua mitä kukakin maistaa.
#816