huhtikuu 19, 2024, 23:09:42 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

JaloPena

Mitä vikaa Jalopenassa on???   :o  ;D
Meillä kaikki päätökset tehdään demokraattisesti äänestäen. Yleensä kuitenkin häviän äänin 0-1

#1581

InkRose

Myöhäisen työpäivän vauhdittajaksi Lagavulin 16-v. Tänään jotenkin laimea ja kitkerä, mikä lienee kyllä enemmän kytevän flunssantyngän ja viileän pajan syytä kuin reilun vuoden auki olleen pullon. Melkein harmittaa että kaadoin lasillisen, kun ei tuosta loppujen lopuksi taida tänään juuri nautintoa irrota...

TunturiTiger

Karamelleja ja limunaatia. Alko lapsettaan. :D

Kaltsu

http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

TunturiTiger


MasaT

Lainaus käyttäjältä: Minbaari - tammikuu 08, 2011, 10:39:43 ap
Lainaus käyttäjältä: InkRose - tammikuu 08, 2011, 09:15:42 ap
Lainaus käyttäjältä: Minbaari - tammikuu 07, 2011, 22:43:38 ip
Appleton Estate 12 year old rommia! Pakko oli korkata pullo vapaan viikonlopun kunniaksi, vaikka tarkoitus oli tehdä se vasta huomenna. Tää on herkkua!

Eräs ystävänikin kehui tuota äskettäin. Hieman ajattelin että kehuiko vain siksi että annoin sen hälle joululahjaksi, mutta onpa sitä toisaalta kehuttu viskifoorumillakin ja nyt myös täällä eli ei se ehkä sittenkään ihan onnetonta litkua ole... :)


Juu eikä pahan hintainenkaan. Mietin alkossa käydessäni, että ostaisinko viski vai konjakkipullon, mutta päädyin tuohon. Eikä kaduta yhtään. Maku on heti kaatamisen jälkeen melko raaka, mutta lämmetessä ja ilmaa saadessa avautuu kivasti. Mausta erotin ainakin vaniljaa, paahdettua sokeria ja tammea. Tänään täytyy maistella lisää..  :)

On tosiaan lämmetessään huomattavasti parempaa! Mahtavat tuoksut tulee aromilasista!
Mauista ei sen enempää mutta eiköhän tuossa sokeriruoko ainakin maistu aika selvästi. :)

chili123

Naga-kaakaota kermavaahdolla, huhuh ku lämittää päässy toleranssit laskee ku ei oo ollu pitkään aikaan mitään tulista ;)

TunturiTiger

Köllin uudella sohvalla hyvän ystäväni Jack Danielsin kanssa. Valitettavasti en voi nauttia hänen seurastaan kovinkaan paljon, sillä huomenna on ihan normipäivä.

chili123

Äsken meni Flying dog road dog: kyllä oli herkullista olutta ja jännästi salmiakkinen. Ehdottomasti suosikki portterini. Maku on aika lähellä koff porteria, ainut vain että, vähemmillä promilleilla ja vähän vaisumpi (hyvässä mielessä).
Nyt vuorostaan uppoaa vanha tuttu Guinnes draught

wille

Glenfiddich 12yo. Ja perus-Karjala.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

RakuLa

Habanero kaakaota, mintun makua lisäsin talvisota pullosta :D
Vastaan tuli eräs likööri jotain haluaisin maistaa: http://www.shamanspirits.com/suomeksi/tuotteet/samaani-cream-chili-liquer-2
Onko kellään kokemusta?

Macex

Finrexiniä nuhaan. Olis tossa valkosta rommia pullollinen, mutta paranee jättää se väliin, kun muutenkin pientä tärinää krapulan takia.

Hallituksen jäsen 2011-2012, 2012-2013
Tampereen alajaoston puuhamies -2011-2012-2013-
2013
Kuiva ja Naseva.

Kaltsu

Young's Special London Ale. Tyylikäs britti ale. Toffeeta, appelsiinia, pähkinää. :P
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

chili123

Tällä hetkellä Pirkka olutta "vissyä"

Minbaari

Lainaus käyttäjältä: RakuLa - tammikuu 15, 2011, 21:15:04 ip
Vastaan tuli eräs likööri jotain haluaisin maistaa: http://www.shamanspirits.com/suomeksi/tuotteet/samaani-cream-chili-liquer-2
Onko kellään kokemusta?


Tuota kun maistaa niin siitä tulee pieni jälkilämpö nielaisemisen jälkeen. Oikein hyvänmakuista kermalikööriä kuitenkin. Toimii sellaisenaan kylmänä, jäillä tai drinkeissä.
#816

chili123

Lainaus käyttäjältä: Minbaari - tammikuu 16, 2011, 05:46:27 ap
Lainaus käyttäjältä: RakuLa - tammikuu 15, 2011, 21:15:04 ip
Vastaan tuli eräs likööri jotain haluaisin maistaa: http://www.shamanspirits.com/suomeksi/tuotteet/samaani-cream-chili-liquer-2
Onko kellään kokemusta?


Tuota kun maistaa niin siitä tulee pieni jälkilämpö nielaisemisen jälkeen. Oikein hyvänmakuista kermalikööriä kuitenkin. Toimii sellaisenaan kylmänä, jäillä tai drinkeissä.

Voisi tuota testata tehdä itsekkin, kert sattuu olemaan yksiturha kermalikööri pullo tuolla. Onkohan tuo tulossa alkon valikoimiin?

masaiman

Oli kerrankin kunnolla aikaa ruoan valmistukseen niin päätin kokeilla ensimmäistä kertaa tehdä Gulassia. Sairas duuni, sai kaks tuntia hauduttaa ennenkun oli tarpeeks mureeta mut oli kyl ehdottomasti vaivan arvoista.

Kaltsu

Lainaus käyttäjältä: mattson - tammikuu 17, 2011, 21:29:42 ip
Oli kerrankin kunnolla aikaa ruoan valmistukseen niin päätin kokeilla ensimmäistä kertaa tehdä Gulassia. Sairas duuni, sai kaks tuntia hauduttaa ennenkun oli tarpeeks mureeta mut oli kyl ehdottomasti vaivan arvoista.


Ruuanlaitossa pitkä haudutus on aina merkki hyvästä ruuasta. ;) Itse ainakin tykkään tehdä pataruokia. Ne on helppo valmistaa, mutta kypsytys kestää sitten kauemmin. Raaka-aineet yleensä halpoja ja lihoina käytetään maukkaita "toisarvoisia" lihoja.
http://chilicapsicum.blogspot.com/

So many peppers, so little time!

chilihardhead.fi

Lainaus käyttäjältä: Kaltsu - tammikuu 18, 2011, 08:24:03 ap
Lainaus käyttäjältä: mattson - tammikuu 17, 2011, 21:29:42 ip
Oli kerrankin kunnolla aikaa ruoan valmistukseen niin päätin kokeilla ensimmäistä kertaa tehdä Gulassia. Sairas duuni, sai kaks tuntia hauduttaa ennenkun oli tarpeeks mureeta mut oli kyl ehdottomasti vaivan arvoista.


Ruuanlaitossa pitkä haudutus on aina merkki hyvästä ruuasta. ;) Itse ainakin tykkään tehdä pataruokia. Ne on helppo valmistaa, mutta kypsytys kestää sitten kauemmin. Raaka-aineet yleensä halpoja ja lihoina käytetään maukkaita "toisarvoisia" lihoja.

Ei meinaa kaikille nykyään kelvata nuo halvemmat lihat missä sitä makuakin olisi, ihan vaan kun pitää ''haudututella'' sitä filettä kauheella kiireellä.
Lantut, nauriit ja ohra kanssa kunniaan, ovat myös parempia  kuin muusijauhot ja riisit, karpeillekkin saattaa sopia
Älä tee niin kuin minä teen, vaan miten sanon/kirjoitan. Vastuu on silti kuuntelijan/lukijan, vaikka Hämeestä olenkin

PP

Lainaus käyttäjältä: Kaltsu - tammikuu 18, 2011, 08:24:03 ap
Ruuanlaitossa pitkä haudutus on aina merkki hyvästä ruuasta. ;) Itse ainakin tykkään tehdä pataruokia. Ne on helppo valmistaa, mutta kypsytys kestää sitten kauemmin. Raaka-aineet yleensä halpoja ja lihoina käytetään maukkaita "toisarvoisia" lihoja.


Samaa mieltä. Kuulostaa hullulta ellei ole kokeillut, mutta kolme tai neljäkin tuntia hautunut bolognesekastike tai lihapata on aivan taivaallista.