Ruoanlaitto ja ravintolat => Kodin mausteinen kokkaus => Aiheen aloitti: MRgreen - lokakuu 16, 2016, 09:47:33 ap

Otsikko: Hedelmäsosetäytetyt rocotot
Kirjoitti: MRgreen - lokakuu 16, 2016, 09:47:33 ap
Rocotoja
Nektariinia
Omenaa
Mandariinia
Hunajaa

Soseuta aineset. Ota rocotoja (itse käytin Manzano Orangeja) ja halkaise kahtia, poista siemenkodat. Täytä soseella ja nauti!
Otsikko: Vs: Hedelmäsosetäytetyt rocotot
Kirjoitti: sorrii - marraskuu 17, 2016, 14:00:49 ip
Ihanko vain tuoreena ja kylmänä??

Mulla yleensä rocotoja pakkasessa. Niistä sitten kokeillut jotain täytettyjä uunissa. On vielä vähän hakusella ...

Nyt olisi muutama jätti-iso keltainen Riesen kotona, joita en ole vielä ainakaan pakastanut. Ne on yllättävän mietoja, joten tuo hedelmäjuttu voisi toimia ... katsotaan.
Otsikko: Vs: Hedelmäsosetäytetyt rocotot
Kirjoitti: MRgreen - marraskuu 17, 2016, 21:05:10 ip
Ihan tuoreena täyttelin ja hyviä olivat! Pakasteesta ottaen en tiedä mutta ainakin Manzanan ominaisuudet säilyy mielestäni suht hyvin pakastamisen jälkeenkin.