maaliskuu 28, 2024, 10:12:07 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Chili-artikkeli bongattu

Aloittaja snu, joulukuu 15, 2007, 12:37:49 ip

« edellinen - seuraava »

-V-

Lainaus käyttäjältä: Maniscalco - maaliskuu 04, 2011, 15:14:26 ip
Tämmöinenkin pompsahti silmille...

http://www.restolehti.fi/magazine/668/index.html

Sivut 20-23


Jumalauta, kun on tehty tuskaiseksi tuon lukeminen... pääsenköhän koskaan itse artikkeliin, vai meneekö hermot ensin.

TunturiTiger

Mä kopsaan ton vertauksen viineihin, kun seuraavan kerran joku kysyy mun kasvatuksista! ;D

-V-

Lainaus käyttäjältä: linker - maaliskuu 04, 2011, 19:41:29 ip
hyvinhän tuo aukesi
ET VAAN OSAA!!!


Aukesihan se, mutta sen flash-kötöstyksen toiminta oli tuskaisen hidasta (ja paikoin hieman epäloogista) tämmöisellä vanhemmalla koneella.

LupeKani

Salon Seudun Sanomissa tänään(16.3) juttua Death Burgerista Jack The Roosterissa ja sivuttiin siinä vähän jotain muita chilijuttujakin.

ottulo

Lainaus käyttäjältä: Littlelupe - maaliskuu 16, 2011, 16:02:32 ip
Salon Seudun Sanomissa tänään(16.3) juttua Death Burgerista Jack The Roosterissa ja sivuttiin siinä vähän jotain muita chilijuttujakin.


Sen siitä saa kun ei lue lehteä vaikka se tulee luukusta. Pitää huomenna lukaista.

Muille kiinnostuneille: http://www.aijaa.com/v.php?i=007217702365.jpg

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Littlelupe - maaliskuu 16, 2011, 16:02:32 ip
Salon Seudun Sanomissa tänään(16.3) juttua Death Burgerista Jack The Roosterissa ja sivuttiin siinä vähän jotain muita chilijuttujakin.


Ekana mielessä oli hiukan tiukkapipoinen ajatus siitä, etteivät tuollaiset artikkelit palvele chilikulttuurin levittämisen asiaa, vaan päinvastoin vahvistavat tavisten ennakkoluuloja "hullun hommasta". Se on Extreme Duudson-juttuja, joka vetoaa pieneen extreme-porukkaan meitä. Itseäni on jo kauan pidetty aika hardcore chilihulluna, mutta tuota artikkelin annosta en tilaisi edes vitsinä. Miksen? Koska en koe tarvetta todistella itselleni tai muille mitään kulinaristisen benjihypyn muodossa. Jos kalliista annoksesta ei jää hyvä olo ja maku suuhun, mikä on silloin sen pointti? Sama kuin benjihypyn. Toisille tärkeä, toisille ei. 8)

Eipä silti, kyllähän tuollaisiakin annoksia kannattaa tarjota, kun niille kerran satunnaistakin kysyntää on. Oma makuni on viime vuosina vain muuttunut hyvin radikaalisti, enkä enää edes kokeile "äijäkastikkeita" tms, jotka on jo aikanaan kokeiltu. Nyt kiinnostus on maun puolella - ja siinä juuri Naga on osoittautunut loistavaksi tavaksi saada tuntuvaa, muttei (aina) liiallista potkua, ja siinä sivussa myös oikeaa makua ruokiin lisää. Olisikin kiva saada lehtiartikkeleihin vaikkapa esimerkkejä tämän foorumin parempien kokkien nagakokkailuista kotona. Voisi kiinnostaa isompaakin yleisöä ja saada kokeilemaan juttuja. :)

linker


Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - maaliskuu 17, 2011, 15:12:42 ip
Nyt kiinnostus on maun puolella - ja siinä juuri Naga on osoittautunut loistavaksi tavaksi saada tuntuvaa, muttei (aina) liiallista potkua, ja siinä sivussa myös oikeaa makua ruokiin lisää. Olisikin kiva saada lehtiartikkeleihin vaikkapa esimerkkejä tämän foorumin parempien kokkien nagakokkailuista kotona. Voisi kiinnostaa isompaakin yleisöä ja saada kokeilemaan juttuja. :)


Samaa mieltä lehtiartikkelista.
Nagan hyötykäyttö kiinnostaisi varmaan monia muitakin. Poltetta on helppo saada, mutta maun loihtiminen ruokiin
ja kastikkeisiin ilman mahdotonta roffia onkin jo oma taiteenalansa. Makuja on toki monia, mutta kuitenkin.



Legoinsinööri

Saattaa olla semisti OT, mutta Mad Cook-kirjassa oli käytetty lähteenä fatalii.nettiä sekä chiliyhdistystä. Kyseisestä opuksesta ei ole taidettua paljoa täällä puhua haun tulosten perusteella :P

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Legoinsinööri - maaliskuu 25, 2011, 00:43:46 ap
Saattaa olla semisti OT, mutta Mad Cook-kirjassa oli käytetty lähteenä fatalii.nettiä sekä chiliyhdistystä. Kyseisestä opuksesta ei ole taidettua paljoa täällä puhua haun tulosten perusteella :P


Ohoh... Onko todella noin?  :o  No, hienoa jos Mad Cookin hullut kokit ovat chiliaatteen miehiä! Herättää tietysti myös vähän muitakin ajatuksia ja kysymyksiä...

Touko

http://img843.imageshack.us/img843/1946/hili.jpg

Tuommoinen artikkeli 31.3 Hyvinkäällä ilmestyvässä Aamupostissa

"chilipuoti Jolokia on suomen mittakaavassa ainoa lajissa...."  Toimittaja ei ilmeisesti ole ihan perillä kaikista asioista  :)
Elämä on reijässä rattoisaa

Xbow

Kuukkelilla löytyi Mad Cookin "Maailman stydeimmät chilit". Pientä asiavirhetmsklappii on, mutta ihan hjuva tietopläjäys. Ja lähteet tosiaan oli mainittu :)
#209 säälittävät 38,61 g
Disclaimer: Mun höpinöitä ei pidä sit ottaa liian vakavasti

PP

Lainaus käyttäjältä: Touko - huhtikuu 01, 2011, 16:37:32 ip
http://img843.imageshack.us/img843/1946/hili.jpg

Tuommoinen artikkeli 31.3 Hyvinkäällä ilmestyvässä Aamupostissa

"chilipuoti Jolokia on suomen mittakaavassa ainoa lajissa...."  Toimittaja ei ilmeisesti ole ihan perillä kaikista asioista  :)


"Suosikkini on Texas Pepe kastike". ;D

linker


Onnea kaupalle!

Sellaista artikkelia ei olekan jossa ei olisi yhtään asia-
tai kirjoitusvirhettä  (pepe)

nimimerkillä. "ei enää koskaan lehtijuttua ennen oikovedosta"


Legoinsinööri

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - maaliskuu 25, 2011, 01:06:40 ap
Lainaus käyttäjältä: Legoinsinööri - maaliskuu 25, 2011, 00:43:46 ap
Saattaa olla semisti OT, mutta Mad Cook-kirjassa oli käytetty lähteenä fatalii.nettiä sekä chiliyhdistystä. Kyseisestä opuksesta ei ole taidettua paljoa täällä puhua haun tulosten perusteella :P


Ohoh... Onko todella noin?  :o  No, hienoa jos Mad Cookin hullut kokit ovat chiliaatteen miehiä! Herättää tietysti myös vähän muitakin ajatuksia ja kysymyksiä...


Niin siis toi oli enemmänkin jonkun napsima faktaruutu tuonne tarinan viereen ja veikkaan ettei Rikulla ja Tunnalla ollut mitään tekemistä sen tiedon hakemisen kanssa :P

Lihamestari

Mitenkään ei liity lehtiartikkeleihin, mutta Hessin bongasin radiosta! :)

Kaikessa rauhassa pätkin lihaa, kun alkoi Novalla haastis.
Meteli tosin haittas kuuntelua ja suurin osa mänt ohi.... :(
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

shp

Lainaus käyttäjältä: Touko - huhtikuu 01, 2011, 16:37:32 ip
http://img843.imageshack.us/img843/1946/hili.jpg

Tuommoinen artikkeli 31.3 Hyvinkäällä ilmestyvässä Aamupostissa

"chilipuoti Jolokia on suomen mittakaavassa ainoa lajissa...."  Toimittaja ei ilmeisesti ole ihan perillä kaikista asioista  :)


Jolokia lienee tosiaankin ainoa chilituotteisiin erikoistunut kivijalkakauppa, en itse ainakaan keksi muita
:) ;) :D ;D :o 8) ::) :P :-* >:D ^-^
Lisää lärviöitä tekstin perään, ettei mene liian vakavaksi
Failure is always an option, success rarely.

Ryhis

Mats-Eric Nilssonin kirjassa "Aitoa Ruokaa", jatkumoa kirjalle "Petos Lautasella", chilin kohdalla mainitaan mm.

"Chilinharrastajilla on intohimoisille chilin ystäville oma suomenkielinen keskustelusivu www.chilifoorumi.fi"
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

sik

Lainaus käyttäjältä: linker - huhtikuu 01, 2011, 17:55:05 ip

Onnea kaupalle!

Sellaista artikkelia ei olekan jossa ei olisi yhtään asia-
tai kirjoitusvirhettä  (pepe)

nimimerkillä. "ei enää koskaan lehtijuttua ennen oikovedosta"




Kiitokset kannustuksesta!
Artikkelin ilmestyessä olin yllättynyt asia- ja kirjoitusvirheiden vähyydestä. Ainahan toimittajilta (saattaa) lipsahtaa jotain kummallisuuksia tekstin sekaan...

Jokatapauksessa olen kaikin puolin tyytyväinen puolen sivun lehtijuttuun, mutta alakerran kasvatustarvikkeista olisi voinut mainita muutamalla lisärivillä tai kuvilla ;)

-Niko

Herra 47

uusimmassa MAKU lehdessä on pieni artikkeli viimeisellä sivulla :)

jos jollaine se sattuu olemaan niin olisi mukavaa jos sais skannattuna tjsp tänne
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsen



ainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

hessi

löytyy kyllä, mut nyt en jaksa skannata, huomenissa jos olo parempi :)

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry